Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,7)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvällä paikalla keskustassa, helppo tulla.”
“Tarjoilija ei ollut kovin palvealtis”
“??”
“Hyvä sijainti, mukava asiointi”
“Todella hyvää ruokaa,hyvä palvelu”
“Viihtyisä paikka uudistetun puiston ja torin varrella.”
“Ystävällinen palvelu, ei tarvinnut odottaa ruokaa liian kauan”
“Oltiin koiran kanssa liikenteess ja istuimme terassilla. Ennen kuin ehdimme edes pöytään istumaan, meille tuotiin ruokalista, koiralle vettä ja juomatilaukset otettiin. Ruoka tuli nopeasti.”
“Hyvä sijainti ja sujuva palvelu. Salaattipöytä hieman suppea.”
“Menu on suppea ja vaihtoehtoja on vähän.”
“Huippu paikka”
“Hyvä ruoka”
“Salaattipöytä on paikan suurin miinus, viime kerralla puuttui siitä leipä täysin, se piti tilata eri maksusta.”
“Hyvät ruuat ja juomat, perus hyvä ravintola.”
“Hyvää ruokaa ja sujuva ja nopea palvelu”
“Koronan jälkeen henkilökunnalla oli vielä jonkinverran käynnistys häiriöitä. Odotusajat oli melko pitkät ja joitakin asiakkaista lähti pöydästä pois kun palvelua ei tullut.”
“Kaikki Ok.”
“Hyvää ruokaa sopivaan hintaan”
“Hyvät ruuat ja juomat. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Kiireiseen aikaan satuttiin ravintolaan, joten jouduttiin laskun pyytämisen jälkeen odottamaan melkein puoli tuntia, että saatiin lasku pöytään. Muuten hyvä kokemus paikasta.”
“Palvelu oli ystävällistä.”
“Ruoka ja palvelu hyvää, asiakkaita ei silloin ollut montaa.”
“Varma tasainen ja tuttu”
“Ruoan hinta /laatusuhde ei ollut tyydyttävä.”
“Joensuun torialueen muutos on visuaalisesti hyvä. Terassilla on mukava istua. Käymme lomalla tikkalassa kesäisin 2-3 viikkoa. Käymme Joensuussa ehkä 2 kertaa viikossa ja yövymme kerran joko vaakunassa tai Kimmelissä yhden yön. Joensuu on vanhaa suomea missä ei ole järjestyshäiriöitä ja jossa juhannuksen vietto tarjoaa viihdykettä. Kaunis paikka päinvastoin kuin Helsinki esim tänä vuonna esim Hietaniemen järjestyshäiriöt ja humeporukat. Joensuussa nuoret ovat normaaleja ja viettävät esim puistoissa aikaa nautiskellen ei räyhäten. Järjestyshäiriöt saattavat joskus seurata perässä etelästä. Tänä juhannuksena Nin ei käynyt. Kiitos koronan. Se rauhoittaa. Kaupunki ilman liikoja ulkomaisia turisteja muistuttaa rauhallisesta vanhan ajan suomesta. Kiitos koronan. Kaikkialla korona huomioitu. Ulkomaalaiset ihmettelevät mikä suomalaisissa on, kun asiat on aina hoidettu parhain päin. Vastakohtana ruotsi ja etenkin USA. Miten huonosti siellä asiat ovat. Suomalaiset ovat siinä mielessä ihmeellinen kansa että sitä ulkomaalaiset ihmettelevät. Miten täällä kaikki hoituu siten että esim. Koronasta ei paljoa ole haittaa. Puhtaus ja rauha ennen kaikkea. Ei ihme että Suomi on maailman onnellisin maa elää.”
“Homma toimi”
“Olin 12-v. lapsenlapsen kanssa ensin terassilla, mutta kun tuli ukkonen, siirryimme sisälle. Tarjoilija oli avulias ja iloinen ja ottu huomioon lapsen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pizzat olivat todella hyviä ja miellyttävät tarjoilijat”
“mutkaton paikka, hyvä ruoka ja sopivan rauhallinen tunnelma iltapäivän päätteeksi. hyvä sijainti keskustassa.”
“Kiva palvelu ja ruoka aina ollut ihan hyvää!”
“Hyvä ruoka sijainti ja palvelu”
“Rosso on ihan hyvä perus ravintola, jossa ruoka on yleensä hyvää ja palvelu myöskin. Joskus salaatti on nuhjuista ja näyttää vanhalta.”
“Hyvä ruokaa”
“Lomamatkalla olimme, olimme tyytyväisiä ruokaan ja palveluun”