Sätt smak på vardagen.
 
Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,8)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvänmakuinen, tuore ja heti valmis ruokaa. Laaja valikoima. Nopea asionti. Ystävällinen henkilökunta. Mutta, kahvimaidot ja jälkiruoat monesti loppuu kesken. Joskus ruokapaikat epäsiistiä. Luulen se johtuu siitä, että henkilökunnan määrä käy liian pieneksi ruuhka-aikana, jotta eivät ehdi hoitaa työasiat kunnolla joka paikassa.”
“Ruoka on hyvää, asioiminen kätevää ja nopeaa, hinta edullinen”
“Pöydät eivät näyttäneet kovin siisteille edellusten ruokailijoiden jäljiltä”
“Kaikki kohdallaan saa nopeasti sitä millaista ruokaa tarjolla, voi syödä sen minkä jaksaa. Normaalisti ravintolan ruokaannokset liian isoja kun on pieni nälkä.”
“Helppo tulla ostoksilta ruokailemaan ja nälkä lähtee varmasti”
“Siistit tilat ja joskus hyviä tarjoouksia.”
“Pitsa oli parempaa kuin tilattuna ja pitsat maistui hyvälle. Salaatti oli tuoretta ja lihapullat/lihapihvit tosi hyviä. Teiltä saa kaikkeen ruokavalioon ruokaa joten on väärin olla sanomatta eteenpäin paikasta.”
“Edullinen ruoka, pääsee syömään nopeasti”
“Hinta laatusuhde oli kohdallaan”
“Oli hyvä tarjous ja ruoka oli hyvää. Ei ollut ruuhkaa.”
“Vähän enemmän makua pizzoihin, kiitos!”
“Ok”
“Paikka uusi ja ok ja ruoka hyvää mutta henkilökuntaa liisn vähän. Asiakkaita oli runsaasti ja kun näimme vain 3 henkilöä työvuorossa niin heillä tosi kiite ruokien laitossa niin että kukasn ei ehtinyt esim .siistiä myyntitiskiä johon asiakkailta omi tippunut ruokaa. Kassakin oli välilä tyhjä ja jotkut joutuivat odottamaan. Vika ei henkiökunnan vaan väärässä mitoituksessa. Ehdottomasti ois saanut olla 1 henkilö ainakin enemmän töissä.”
“Nopea lounasravintola.”
“Pitsat ja salaatit oli aika loppu koko ajan sekä bjonottaa sai kassalla pitkään”
“Nopea, helppo, varma ja kohtuuhintainen”
“Saa gluteinittoman pitsan samaan hintaan kuin normaalin.”
“Hintansa väärtti.Tulee vain syötyä liikaa ja ruoka on aika kaloripitoista.”
“Ruokailu välineet oli suht likaisia siitä miinus”
“Helppo pistäytyä Prismassa käynnin ohella”
“Uusittu ravintola oli siisti ja mukava,crauhalisempi kuin ennen”
“Hyvä ruoka, asiakaspalvelu ja viihtyisä ympäristö!”
“Hyvä ruoka , nopea palvelu”
“Hyvä ruokapaikka ollut aina, kun on käyty. Nyt vielä remontin jälkeen yleisilme on pirteä, joten oli oikein mukava ruokailla uudistuneessa Buffassa!”
“paras joensuussa”
“Rempan jälkeen paikan yleisilme ei mielestäni ole kovinkaan onnistunut vaikka onkin aikaisempaa siistimpi. Olisin kaivannut räväkkäämpää uudistumista myös ruokapuolelle ja irtiottoa vanhasta, mitään uudistusta ei siihen näytä tulleen. Näin syksyllä olisin toivonut salaattiosastoon enemmän vaihtoehtoja, tuoreutta, värikkyyttä ja uudenlaista esillepanoa kotimaisuutta korostaen. Pääruuat ovat edelleen teollista massatuotantoa. Jälkiruokaankin pitäisi panostaa, pelkkä pehmis sekin maksullinen/ kahvi ei (teevesikin puuttui) ole riittävä. Jotain kotimaista alkuperää olevia sesonkivaihtoehtoja voisi olla vaikkapa vain omenia. Hinta nyt tasoon nähden melko korkea.”
“Todella kiva paikka, hyvää ruokaa”
“Pizzat oli tosi hyviä ja tortillat tosi kivat!”
“Ehkä toiminta ei vielä korona-tauon jälkeen vielä täysin toiminut. Palvelu oli ystävällistä, mutta ruoka ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin.”
“Ravintolasta oli tullut todella siisti, viihtyisä ja jotenkin suuremman oloinen kuin ennen nyt remontin jälkeen.”
“Nopea apu nälkään”
“Meidät otettiin kiireestä huolimatta erittäin hyvin vastaan. Gluteenitonta ruokaa löytyi todella hienosti minulle.”
“Helppo käydä, nopeaa ruokailua, hyvä ruoka”
“Ruoka oli monipuolista. Pizoissa oli muutakin kuin pohja ja juustoa.”
“Ruoka hyvää, paikka remontin jälkeen viihtyisä”
“Hieman ahdas tilata ja sekä noutaa ruokaa. Uudet pöydätolivat kapeat, vaikea istua toisen kanssa vastakkain. Esillpanoa voisi laittaa myös uusiksi. Tilaaminen tukossa ja ruokien haku tukossa, ruuhkautuu. Pizzojen valikoima aika suppea. Ei ollut mikään pizza minun makuun hyvä. Useita makuja voisi valmistaa esille. Kaikki kun ei tykkää kikku ja ananas tai sitten tonnikala katkarapu. Salattipuolikin on aika nuivia, eli ei kovinkaan houkutteleva asiakasta ehkä tulemaan toisten. Kovia porkkanoita, kukkakaalia jossain etikka öljyliemessä. Olivat siis pahoja kerrassaan. Seka juomana oli tulle että ei enää ollut tarjolla PEPSIÄ. Aika outoa että seoli poistettu valikoimasta. Voihan se olla että toisille käy näin mutta itse petyin kun ajattelin että uudistettua ja uutta.”
“Paikka oli remontoitu, todella siisti, palvelu ystävällistä, sekä hyvä ruoka.”
“Hyvä paikka”
“Ihan ok paikka”
“Otettiin pizzaa mukaan, helppoa ja hyvää.”
“Aina lomalla käydään ja hieno yllätys kun remontti oli tehty”
“En perustelisi.”
“Lapsilta kysyttiin jopa lempipitsaa ja se valmistettiin”
“Mukava paikka. Siistit uudet tilat!”
“Maistuva buffa”
“Hyvää ruokaa. Tilava, joten turvaväli toteutuu.”
“Ravintolan uudistus vastasi odotusta. Pöytä tilaa on riittävästi. Ruoka ja kahvi piste ovat oikeassa järjestyksessä ja tuotteet hyvin esillä. Sieltä saa hyvää palvelua. Tykkäsin ravintola Buffan uudistus muutoksesta, joten tunsin tervetulleeksi. Tulen jatkossa asioimaan.”
“Mukava paikka jossa on monipuolinen ruokatarjonta”