DET LJUDER FRÅN KALEVALADIKTERNAS KARELEN

Du kan fråga vem som helst varifrån Heili kommer. Du får alltid samma svar – från Karelen, så klart. 
 
Och när man en gång har hamnat i Norra Karelen, vill man alltid komma tillbaka hit igen. Om du ser dig omkring, kan du lätt förstå varför. 
 
Den vilda naturen, de fantastiska människorna och den oöverträffliga gästvänligheten som når mästerliga höjder får var och en av oss att bli förtjust. 
 
Men framför allt finns det förutom för värdar alltid utrymme för resenärer vid karelska bord, oberoende av från vilket väderstreck resenärerna kommer. Och alltid har det funnits något att bjuda på! 
 
Bistro Heili fortsätter stolt denna tradition i Joensuu vid den glittrande Pielis älv. 
 
Låt Heili ta över. Låt våra mästare skämma bort dig. Gör som jordenruntresenären i sången – hitta en sällsam känsla i ditt bröst, en utsökt smak på din tunga och bevara dem i ditt hjärta.  
 
Välkommen för att bli bemött av modern karelsk gästvänlighet och en mästerlig stämning. I Bistro Heili, passande, eller hur?
 
Det ursprungliga Sokos Hotel Kimmel renoveras och vi öppnar hotellets nya blockrestaurang Bisto Heili den 16 september 2021. Välkommen att uppleva modern karelsk lyx!
 

Det ursprungliga Sokos Hotel Kimmel renoveras och vi öppnar hotellets nya blockrestaurang Bisto Heili den 16 september 2021. Välkommen att uppleva modern karelsk lyx!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Otettiin huomioon myös lapsi asiakas ja palvelu oli hyvää”
“Siistin kiva ravintola. Henkilökunta oli tosi kiva.”
“"Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu. Ruoka niin hyvää, varsinkin lohikeitto todella maukasta. Kiva miljöö. "”
“"Ruoka oli hyvää, mutta sitä sai odottaa kohtuuttoman kauan..tästä ilmoitimme tarjoilijalle joka sysäsi syyn uusien kokkien niskoille ja hitauteen. Tilattu ruoka tuli vääränlaisilla lisukkeilla ja tästä ilmoittamalla annos vietiin pois..siitä poistettiin väärät lisukkeet ja lisäkkeeksi paistettiin uudet lisukkeet eri lautaselle...tämä kyllä meille kerrottiin mutta pääruoka ehti jo hiukan jäähtyä."”
“Bistro Heilin tunnelma on erittäin hyvä. Miljöö ihanan raikas ja erilainen. Ruokatarjonta monipuolista. Palvelu on hyvää ja asiakasta huomioivaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisät puitteet.”
“Ruoka oli hyvää.”
“itse pääruoka ei ollut mielestäni maultaan hyvä.”
“Hotelli Kimmelin uusi ravintola Bistro Heili oli uusi kokemus. Aiemmassa ravintolassa on toki tullut käytyä.”
“Hyvä kokonaisuus Joensuulaisittain!”
“Hinta-laatusuhde ei ollut hyvä. Laatuun nähden turhan kallis.”
“"Hyvä palvelu pääosin. Pikkasen näkyy henkilökunnan tuoreus, palvelu vähän hidasta ajoittain. Lihan kypsyyden osalta, jäi vähän harmittamaan...."”
“"viihtyisää, ilmavaa, avaraa (ehkä liiankiin). Hyvä ruoka, miellyttävä asiakaspalvelu."”
“"Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, mukava yleisvaikutelma ja monipuolinen ruokalista. Miellyttävä sistustus. Olutvaihtoehdoista ei löytynyt lainkaan listaa, ja oluita piti kysyä erikseen - tähän kaipaisin muutosta. Muuten ihan kympinarvoinen vierailu!"”
“"Miellyttävä miljöö, hyvä ruokalista ja tosi ystävällinen palvelu."”
“Bistro Heili on kuin taivas maan päällä!”
“Paikka on viihtyisä ja palvelu pelaa. Henkilökunta on ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“"Ruoka oli hyvää,olisimme kaivanneet paremman suosittelun ruokalistalle,viini kaadettiin suoraan lasiin pullosta vaikka tilasimme molemmat 16 senttiä niin toinen sai huomattavasti enemmän tämä tuntui oudolta,muuten palvelu oli asiallista."”
“"Tilasin hirvibriossin, liha oli mureaa mutta erityisesti suola, ja mausteet uupuivat valitettavasti lähes kokonaan. Vertaan aina voisinko itse tehdä parempaa, tällä kertaa vastaisin kyllä. Ravintola kaikilta muilta osin, ja kokemuksena oli hieno:)"”
“Hyvä kokonaisuus”
“Sopiva ruokalista ja hyvä yleisilme”
“Ruoka ja tunnelma oli loistavat.”
“"Uudet tilat, erittäin siistiä ja miellyttävä ympäristö. Herkullinen ruoka."”
“"tunnelmallinen ravintola, hyvä ruoka ja hyvä palvelu"”
“Palvelu hyvää.Ruoka hyvää.Lähellä kotia.”
“Kaupungin ihana uutuus”
“Ruoka olisi voinut olla maukkaampaa.”
“Lohisoppa oli erinomaista. Ruokaa joutui odottamaan kohtuuttoman kauan”
“"Palvelu oli huomaavaista, mutta ei,tunkeilevaa. Suositeltu jälkiruoka oli paras syömäni. Hieno sisustus, hyvä tunnelma, vaikka paikka oli täysi ( Hotelli Kimmel ) Extrahuomiointia tarjoilijalta, vaikka oli paljon työtä heillä."”
“"Lähetin jo nyt vierailultani kuvia kavereille ja Facebookiin. Oikein miellyttävä miljöö, palvelu ja herkullista ruokaa. "”
“Tyylikäs ja siisti ravintola”
“"Maanantai iltana illallinen Heilissä, melko pljon asiakkaita, palvelu sujuvaa ja ruoka maistuvaa. Remontoidut tilat erittäin siistit ja vihtyisät ja henkilökunta kohteliasta."”
“"Muuten hyvä ja viihtyisä paikka, mutta risotto oli tehty todella huonosti ja aivan liian suolasta,, annoin toisen hlön syödä loput ja hältä kans huono arvio ruoasta."”
“"Vatsa täysi, hyvä mieli !"”
“Hyvä ruoka.”
“Ruokalista tosi suppea eipä ollut paljon valintaa ja hinta korkea”
“"Hyvää rukaa ja palvelua, hieman hinnakas kylläkin."”
“"Hyvä palvelu, miellyttävä henkilökunta, hyvä ruoka"”
“"Ruokatilaus toimi hyvin, mutta ruoka tuotiin pöytään vasta 1 h 20 minuutin kuluttua."”
“Sisustus on kaunis ja menu oikein herkullinen. Tällä hetkellä Joensuun kaunein ravintola.”
“Tilaamani naudanliha (medium) oli sitkeä. Hinta siksi kallis. Muilla perheenjäsenillä oli hyvät ruuat.”
“Miellyttävä paikka ja hyvä ruoka”
“Upea henkilökunta:)”
“Loistava palvelu ja ruoka. 10+ Jatkoon.??”
“Hyvä palvelu ja ruoka maistuvaa.”
“"Hyvä ruoka,hyvä palvelu"”
“"Ystävällinen palvelu, ruoka ok"”
“"Hei! Yhden käynnin perusteella on vaikea sanoa vielä paljoa, mutta kanapasta-annokseni jätti maultaan paljon toivomisen varaa (oli siis aika mauton). Ja monta kertaa illan aikana salissa vallinnut käry (!!!) oli TODELLA häiritsevä. Jos tämä on jatkuva ongelma, se ei houkuttele ravintolaan."”
“"Koiran kanssa hotelliin majoittuvalle ei ole edes mitään reunapöytää, johon voisi tulla ruokailemaan pienen koiran kanssa, jota ei voi jättää huoneeseen. Nykyään todella monessa ravintolassa tämä on mahdollista, joten nimenomaan hotellin ravintolassa tällainen olisi oleellista."”
“- ravintolan remontti kesken - ruoka-annokset pienehkojä”
“Ravintola ilmeisesti keskeneräinen”
“"Ruoka oli niin hyvää, ja pitäähän uusi ravintola testata muidenkin"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“" Bistro on onnistunut kokonaisuus, mutta intiimille ravintolaillalle valitsisin toisentyyppisen ravintolan."”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu. Siisti ja viihtyisä ympäristö. Avara tila.”
“Siisti ja tunnelmallinen ravintola. Riittävästi henkilökuntaa.”
“Mukava miljöö ja mietitty menu”
“"Olen käynyt kaksi kertaa BIstro Heilissä. Molemmilla kerroilla olemme kutsuneet mukaan toisen pariskunnan (eri pariskunta eri kerroilla). Ensimmäinen kerta 17.9. oli aivan huikean hyvä kokemus. Tunsimme olevamme tervetulleita, tarjoilija oli huomaavaisen ystävällinen. Toisella kerralla 9.10. oli aivan päinvastainen kokemus. Henkilökuntaa oli paljon, pääasiassa ihan nuoria naisia, jotka tuskin uskalsivat suutaan avata. Kauan PKO:n palveluksessa ollut miestarjoilija yritti parhaansa mukaan paikata, mutta oli ilmiselvästi ylikuormittunut. Jouduimme odottamaan aloitusdrinkkiä kohtuuttoman kauan, niinkuin ruokiakin. "”
“Tunnelma ja puitteet ovat erinomaiset. Palvelu ja ruoka olivat erittäin hyvää. Eipä sitä muuta enää enempää kaipaakaan.”
“"Ravintolassa asiointi sujui mukavasti. Ainoa hämäävä seikka oli se, että ulko-ovet olivat lukossa siitä kohti, missä ravintolan mainoskyltti sijaitsi. Moni muukin kävi nykimässä ko. ovia. Hirviwallenberg oli mainion makuinen, mutta aikuiselle miehelle annos on melko pieni. Tämän voisi kertoa tilausta tehdessä. "”
“Ihan ok ruoka ja palvelu.”
“Jos asuu hotellissa. Asiointi ravintoloissa on vaivatonta. Palvelu on tasokasta ja ruoka 9/10.”
“"Pallo oli vielä henkilökunnalla hukassa, annosten saaminen kesti... Pöytiinohjaaminen näytti olevan hidasta vaikka ravintola oli vasta puolillaan. Ruoka oli melko mitäänsanomatonta maultaan. "”
“Miellyttävä ravintola ja hyvä vierailupaikka jokirannassa.”
“Hyvä ruoka!”
“"Tyylikäs ja viihtyisä uudistettu ravintola, iloinen palvelu , hyvä ruoka."”
“"iltapalavalikoima oli tosi pieni, mutta tasokas"”
“Ravintola oli viihtyisä ja menivaihtoehdot monopuoliset.”
“"Sukulaiseni asuvat Joensuussa, juuri muita ystäviä tai tuttavia, minulla ei siellä ole. Ravintola on sen verran hintava, etten usko sukulaisteni sinne suosituksestani rientävän...."”
“Kaikeen olimme tyytyväisiä.”
“Upea paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Todella hyvä ruoka.”
“"Oli tietenkin avajaisilta, paljon porukkaa. Ruokaa sai odottaa 2 tuntia. Ruoka oli vähän jäähtynyttä , mutta hyvänmakuista. "”