BAR PLAY – OCH DU ÄR MED I SPELET!


Bar Play har ett mångsidigt utbud av sportsändningar, aktiviteter, väl kylda drycker och god mat. Sportrestaurangen är belägen invid torget i centrum av Joensuu. Här finns rejält med åskådarplatser för verkliga sportentusiaster, men även mycket utrymme för lugnare samvaro. Sportens vänner kan njuta av HD-storbildsskärmen och ett stort utbud av de bästa sportkanalerna så som MTVSPORT, UrhoTV, 4PRO, Eurosport och MTV3 Max.

I övre våningen finns två spelarenor enkom planerade för Nintendo Wi. Här råder en unik stämning som bara en bra ljudåtergivning, vidfilmsduk och åskådarplatser kan skapa. Det finns även ett biljardbord för att spendera en trevlig spelkväll i goda vänners lag. Be personalen om användarkoder för trådlös WLAN-uppkoppling.

Bar Plays barkök har äkta amerikanska burgare, ett fint sortiment av sallader samt goda pastarätter. Joensuuborna är redan välbekanta med fingermat, så som landskapets bästa pommes frites tillsammans med till exempel mozzarellapinnar eller en rejäl portion chicken wings.

Styr kosan hitåt när Jokipojat och Kataja har spelat matcher för att ta del av stans bästa eftersnack och intervjuer med spelare.

Uteserveringen intill det livliga torglivet betjänar under sommarsäsongen, från tidigt på våren och sent inpå hösten.

Besök adressen www.barplay.fi och klicka på "Gilla". Vi informerar dagligen om våra aktuella evenemang på Facebook-sidan.

Bar Play Joensuu