Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,1)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“-hyvä ruoka -hyvä palvelu-sopivat hinnat”
“Gluteenittomien tuotteiden laatuun ja makuun kannattaa edelleen kiinnittää huomiota.”
“Menimme amarilloon minun syntymäpäiväaterialle. Ja ruokailusta amarillossa jäi erittäin juhlava ja hyvä tunnelma. Henkilökunnan palvelu oli todella hyvää ja välitimmme kokillekin kiitokset erittäin hyvästä ruasta. Todellakin suosittelisin paikkaa.”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki meni hyvin”
“Vastaanotossa oli heti alkuunsa erittäin mukava vastaanotto tuntui mukavalta asettua hotelliinne Kiitos”
“Kaikki toimi erittäin hyvin.”
“"Sijainti on hyvä, tilat viihtyisät ja asiakaspalvelu ystävällistä."”
“"Olen vegaani. Ruoka oli hyvää, mutta kaupungissa on monta samanlaista ateriaa ja esimerkiksi Katu-raflan vegaaninen bursa on mielettömän kova. Seitan-varras olisi hurjan hyvä tofun sijaan ja joku vegaaninen jälkkäri olisi ihana olla listalla."”
“"Kävimme ravintolassa sunnuntaina. Ravintola vaikutti melko hiljaiselta ja meille ei kerrottu, että tilaukset valmistuvat 50min-1h. Olimme menossa elokuviin ja meille jäi ruokien pöytiin saapumisesta aikaa 10 min ennen kuin elokuva alkoi. Mieskin totesi, että miltähän ruoka maistui, kun piti vain hotkaista. Kerroimme tarjoilijalle kiireestämme jonotettuamme 40minuuttia ruokia ja saimme maksaa ruuat ennen pöytiin tuomista. Muutoin palvelu oli ystävällistä, mutta jäi harmittamaan. Söin loput annoksesta, jota en ehtinyt paikan päällä syömään jääkaappikylmänä seuraavana päivänä ja annos oli maukas."”
“"Amarillo on mukava ja rauhallinen ruokapaikka, jossa jokainen varmasti viihtyy. Ruoka on erittäin hyvää!"”
“Perusvarma valinta ruokailulle.”
“Henkilökunta on aina kohteliasta ja tunnen että minusta välitetään asiakkaana. Ruoka on aina todella hyvää.”
“"Ihan hyvä paikka, mutta ei vanhan yläkerran Amarillon voittanutta. Oli joskus aikoinaan aivan ylivoimaisesti paras amarillo. "”
“Mukava paikka jossa hyvät ruoat!”
“"Hyvä kokemus kaikinpuolin, ruoka todella hyvää. "”
“Positiivinen ja leppoisa tunnelma. Ruoka hyvää..”
“Kuka tykkää mausteisesta ja sen tyylisestä ruuasta se oli oikein hyvää.”
“"Menu on laajentunut sitten viime kerran, jolloin siinä ei ollut kuin muutama annos ja mikään ei vaikuttanut houkuttelevalta. Aiemmin lakkasin käymästä Amarillossa annosten laadun voimakkaan vaihtelun ja liian kovan musiikin vuoksi. Nyt tämä viimeisin käynti oli positiivinen yllätys. "”
“Annoskoot olisivat voineet olla isompia.”
“"Herkullista ruokaa, suuret annokset, viihtyisää ja mukavaa asiakaspalvelua. "”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maittavaa.”
“"Käynnistä jäi positiivinen fiilis. Ruoka ja palvelu olivat hyviä, mutta ei mitään eritysen spesiaalia. "”
“Hyvä palvelu. Hyvät tuotteet. Miellyttävä ympäristö.”
“"Hyvää ruokaa, Ammattitaitoinen henkilökunta,hinnat hyvällä tasolla "”
“Hyvä ravintola”
“Ihan ok paikka”
“Todella hyvät ruuat oli. Tuli ihan ähky ja hyvä mieli kun kävimme poikaystävän kanssa. Sen jälkeen itseasiassa kehuimme ruokaa kavereille ja mietimme että tultas porukalla joku viikonloppu taas.”
“Nachot jäi aluksi saamatta. Mutta ne saatiin sitten ruuan saapuessa.”
“"Erinomainen paikka, maistuvat ruoat "”
“Myös mukana ollut koira toivotettiin tervetulleeksi terassille ja huomioitiin kivasti :) Saimme vielä ruoat juuri ennen sulkemisaikaa mistä jäi kiva fiilis.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilija vaihtui koko ajan"”
“Kohtuuhintaiset hyvät ruuat ja juomat.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu oli ystävällistä ja nopeaa”
“"Todella lapsiystävällistä palvelua saatiin! Miestarjoilija oli todella ihana, kun palveli lastani hyvin ja antoi lapsen auttaa häntä viemään menut takaisin paikalleen. Lapseni tykästyi tarjoilijaan kovasti ja puhui hänestä monta päivää ravintola vierailun jälkeen."”
“"Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta sekä ravintolan yleisilme siisti ja mukava."”
“Henkilökunta oli mukava ja ruoka hyvää”
“"Tylsä menu, vastaavaa saa halvemmalla mäkkäristä. Pihvit olivat liian kalliita, muutoin vaihtoehtona oli ""roskaruokaa"" : hampurilaisia yms. Lapselle tarjoiltu lohipala oli mauton. Ravintolassa syödessä haluan kunnollista ravintolatasoista ruokaa: pihvejä, kalaa, kanaa, lohkoperunoita - ei ranskiksia, joita niitäkin saa halvemmalla ihan vaikka kotonakin paistamalla. "”
“Henkilökunta oli ystävällinen ja ruoka maistui hyvälle ??”
“"Ruoka ja palvelu olivat erittäin hyviä. Lisäksi ruuan sai todella nopeasti pöytään. Terassi jossa istuin oli viihtyisä, ja mielestäni koronaturvallinen. "”
“"Hyvä ruoka, rento tunnelma"”
“"Aikalailla kaikki tuttavani pitävät/ovat käyneet amarillossa, joten en usko että kellekkään tarvitsisi suositella kyseista ravintolaa, mutta jos tarvitsisi niin tekisin sen ehdottomasti!"”
“"Hyvää ruokaa, tasaista laatua. "”
“"Hampurilaisen pihvi oli hieman kuivaa ja ystävättärelläni oli pihvi selvästi palanut reunoilta ja vielä kuivempi pihvi kuin minulla.Ystäväni sai uuden aterian ja kaikkien puolin mielyttävä kokemus.Koin että ruoka ei ollut niin pilalla mennyt ettenkö söisi, mutta seuraavalla kerralla olen vaativampi."”
“"Kasvisruoka ja mocktail olivat erinomaisia, tunnelma ravintolassa rento ja palvelu hyvää."”
“Loistava palvelu ja nopea ??”
“Käymme .pojan perheen vieraillessa aina jossakin ruokapaikassa ainakin kerran. Nyt kaikkien teki pitkästä aikaa mieli meksikolaista ruokaa. Hyvältä maistuikin”
“"Hyvä ruoka (maku ja valikoima), helppo saavuttaa, sbonus"”
“"Palvelu taattua laatua, mutta ruoka kuitenkin aivan perustasoa, mitä odotinkin. Vesilasi hinta oli kallis."”
“"Tarjoilija olisi voinut käydä kysymäss haluammeko lisää juotavaa, koska ravintolassa oli meidän lisäksi vain yksi pariskunta. Palvelu oli myös aika hidasta. "”
“"Jos tykkää Amarillon tyylisestä ruoasta, niin tottakai suosittelisin! Sijainti on hyvä, eivätkä hinnat ole liian korkeat. Ainostaan miinus puolena on usein suht iso ruuhka muiden asiakkaiden takia."”
“Taattua hyvää ruokaa Joensuun keskustassa”
“"Juoma oli täyttä paskaa, eli tarjolla oli vain Olvi Colaa."”
“"Erittäin hyvä kokemus. Tarjoilija esitteli hienosti uuden house burgerin, jossa oli siis kaksi puolikasta burgeria, toinen pulled porkilla ja toinen häränlihalla. Lähtiessä unohdin mainita, että kyseinen annos olisi tervetullut listalle. Suosittelin jälkikäteen monille kavereillenikin tätä annosta yhtenä parhaista amarillon annoksista mitä olen syönyt. "”
“"Kiva rento tunnelma, hyvää ruokaa"”
“"Tarjoilija ei muistanut mainita s-mobilia jossa oli ale kupongit ja joutui niitä korjaamaan, ei pyydellyt anteeksi ettei huomioinut kysyä mobilia eikä toivottanut mukavaa päivää, pyörähti ympäri vain ja lähti pois ??ei jäänyt hyvä mieli meille kellekään "”
“Hyvät burgerit”
“Suosittelisin. Ruoka on muuttunut takaisin mahtavaksi. Ainoat miinukset on että pöytii ohjausta odotimme melkein 20 min ovella seisoskellen vaikka meillä oli pöytävaraus ja laskun saamisessa meni todella kauan.”
“Asiointi oli mukavaa ja sujuvaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli herkullista”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta, joka huomioi jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet"”
“Ruoka on hyvää ja siitä saa vatsansa täyteen. Hintataso on sopiva ja listalta löytää monipuolisen valikoiman. Tunnelma on rento ja iloinen. Amarillossa kuuluu aina nauru ja tulen hyvälle tuulelle kun asioin siellä. Henkilökunta on ammattitaitoista ja tietää kuinka asiakkaita palvellaan rennon iloisesti.”
“Ystävällinen ja hyvä palvelu sekä erinomainen sijainti”
“Henkilökunta oli oikein ystävällistä ja palvelu pelasi hyvin. Miljöö ja menu ehkä aavistuksen vanhanaikainen. Mutta ruoka oli hyvää.”
“"Hyvää palvelua, maukasta ruokaa, sekä hyvää palvelua. Ruokapöytä tuntui vähän tahmealle."”
“Miellyttävä ravintola. Hyvin otettiin asiakas huomioon.”
“The entire services is entirely satisfactory”
“"Mukava kokemus, hyvä palvelu, hyvää ruokaa, viihtyisä ravintola."”
“"Hyvä ruoka,nopea palvelu,keskustassa."”
“Tuttu ja hyvä paikka. Mukava ja huumorintajuinen henkilökunta”
“Olin tyytyväinen palveluun ja ruokaan. Hieman ulkomaalaisella aksentilla suomea puhuva miestarjoilija etenkin jäi positiivisesti mieleen Joensuun Amarillosta. :)”
“Tykkään itse Amarillosta”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Vaihtakaa nyt hyvät ihmiset pois siitä Olvin virvoitusjuomasta.”
“"Erinomaista ruokaa, ammattitaitoiset ja persoonalliset tarjoilijat."”
“"Aina kun on käyty kyseisessä ravintolassa,palvelu pelannut loistavasti."”
“Ruoka mitä söimme oli todella hyvää ja palvelu sujuvaa.”
“"Ensimmäinen henkilöstön edustaja mokasi, mutta onneksi toinen henkilö pelasti tilanteen hetken päästä."”
“"Siisti ravintola, ystävällinen henkilökunta ja homma toimi."”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka maittavaa ja palvelu kiitettävää.”
“Perus hyvää ruokaa”
“"Palvelu oli hyvää ja nopeaa, gluteeniton hamppari oli todella hyvä. Ainoa huono puoli oli siinä ettei se pysynyt kunnolla kasassa "”
“Korona oli otettu hyvin huomioon ravintolasssa. Wc tilat siistit. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja osasi vastata kysymyksiin.”
“Hyvä hinta/laatusuhde lounasaikaan”
“"Siisti, hyvä palvelu "”