Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Asianmukainen palvelu. Oli siinä mielessä mukava olo asiakkaana, että vaikka oli hiljaista, niin meitä ei hiillostettu eikä yritetty pakkomyysä mitään. Sai olla rauhassa, mitä kaipaa kyllä vaikka ulos lähteekin.”
“Amarillosta saa perusvarmaa maistuvaa ruokaa. Palvelu on ollut aina hyvää joskin ruokia on joutunut odottamaan jopa tunnin.”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka. Maksaminen aina hidasta”
“Hyvät ruuat, lista suppeampi mutta kuitenkin monipuolinen.”
“Palvelu ja ruoka on aina hyvää. Se on sina sama niin tietää mitä saa.”
“Ei ollu ihan persiistä, että voihan siellä kävästä, jos nälkä yllättää.. :)”
“Ruoka on aina hyvää ja tykkään paikasta??”
“Mihin keskiviikon -50% hampparit hävinny ??”
“Palvelu ja ruoka hyvää”
“Ihan OK perusravontola”
“Viihtyisä ravintola”
“Mukava sisustus ja ilmapiiri. Burgerilista kaipaisi päivitystä. Don Ama on hyvä, mutta kaipaisin muitakin tulisia makuja burgereihin.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Hei, amarillo voisi uudistuakin. Salaattiannokset eivät olleet onnistuneita. Henkilökunta oli hyvä.”
“Aina on ollut hyvä palvelu ja ruokaa saanut keto ruokavaliooni sopivaksi muutettua.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Netin kautta tilattu menu kahdelle. Tietoihin lisätty toisen henkilön allergiat joita tarjoilija ei tiennyt. Onneksi kysyi kun saavuimme paikalle ja saatiin sopivaa ruokaa kaikille.”
“Asiantunteva ja erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää”
“Viihtyisä paikka ja todella hyvää ruokaa kerta toisensa jälkeen!”
“Ihan ok, perus”
“wc tilat epämiellyttävät”
“Ravintolassa on aina hyvää asiakaspalvelua ja kokemus on mieluinen”
“Ihanan ystävällinen ja huomioiva palvelu saivat minut tuntemaan itseni 'vip'ksi, vaikka ruuhkaa oli (olin siis yksin)”
“Aivan erinomainen henkilökuntahan meitä palveli...oltiin kuin kuninkaita. Ehkä me oltiinkin hetki.. : )”
“Huonompaan suuntaan on Amarillo menossa ja on mennyt minun mielestä viimeisen 8 vuoden aikana. Hinnat nousee sen ymmärrän mutta sitä en että hinnat on 5/5 ja ruoka ja palvelu 3/5. Liian usein burgerinpihvit on kengänpohjaa. Ja jos esim tilaan juoman niin että se tuodaan ruuan yhteydessä ettei lämpiä ym niin joka toisella kerralla koko juoma jää tulematta. Voisihan sen tietysti uudelleen pyytää mutta näillä hinnoilla ei viitti anella. Asiasta kun mainitsee niin pahoitellaan ja siinä se. Voi olla että valitan turhasta. Voi olla että huonommaksi menee”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ruoka on nykyään aika mautonta/maustamatonta omaan makuun. Tuntui, että naudanlihastakin oli unohtunut suola ja kanasta mausteet. Alkuruuat on tosi hyviä.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Ravintolassa on aina ystävällinen henkilökunta ja tunnelma on lämmin. Ruoka on ollut joka kerta hyvää eikä omalle kohdalle ole sattunut pitkää jonotusaikaa ruoan suhteen.”
“Ihan OK”
“Ruokalista melko rajallinen mutta onneksi tuli valittua perättäisinä päivinä hyvät annokset”
“Ihana paikka viettää synttärijuhlia. Pöytämme tarjoilija oli ihanan reipas ja osaava. Ruoka oli hyvää .”
“Keskeinen sijainti, hyvä ruoka”
“Amarillo on ihan kiva peruspaikka.”
“Selailin listaa ja sehän oli uudistunut sitten viime vierailun. Lempiannokseni oli aiemmin ollut chevre burger, eikä sitä enää listalla ollut. Pohdiskelin, että burgereista kana-halloumi olisi eniten mieleeni muiden täytteiden osalta, ja kysyi tarjoilijalta kana+halloumi -yhdistelmän poistoa ja vaihtoa chevre juustoon. Ajattelin niiden olevan arvoltaan kalliimpia, ettei vaihdosta koituisi lisäkustannuksia jo melko suolaiseen 17,50e ateriahintaan. Vaihto olisi tullut kuitenkin maksamaan 3,50e. Eli olisin maksanut ateriahinnan + tuon lisämaksun. En kokenut sitä järkeväksi, joten päädyin ottamaan kanahalloumiburgerin sellaisenaan, vaikken kanasta kovin välitä. Onnekseni ateria oli maukas. Se oli sellainen, että jos päädyn joskus uudestaan teille otan sen uudelleen. Muutenkin vierailu oli positiivinen, ainut mikä aiheutti ihmetystä oli tämä hinta-asia, kun olisin kuvitellut voivani asiakkaana enemmän vaikuttaa aterian sisältöön. Mistään allergeeneksta ei minulta myöskään kysytty.”
“Hampurilainen oli hyvää, mutta ranskalaiset ei. Pehmeitä aika mauttomia ranskalaisia. Parhaat ranskalaiset saa konttiravintola Mortonista, rapeita ja monipuolisesti maustettuja.”
“Hyvää ruokaa varsinkin tulisesta ruuasta pitäville.”
“Aina varma valinta ruoka paikaksi.”
“Kivan viihtyisä ruokapaikka, opiskelija-ale OK”
“Hyvä paikka”
“Perusravintola, joka valikoitui sijainnin perusteella.”
“-”
“Hyvä ruoka, ei liian pitkä menu, reipas palvelu”
“Viime kerralla kävin syömässä ystäväni kanssa. Tarjoilija tuli kysymään mitä haluaisimme juoda. Otimme viinipullon puokkiin. Hän kertoi hyvin asiantuntevasti viineistä ja valitsimme parhaimman. Hän maistatti viiniä oliko se meille mieluinen ja sehän oli! Tilasin alkuun mozzarellatikkuja, täydellinen yhdistelmä punaviiniä ja juustoa. Pääruuaksi kana/halloumjuusto burgeri ja lopun kruunajaiseksi vielä tarjoilijan suosittelema ns ruuansulatus shotit. Avot! Jäi kylläinen maha ja hyvä mieli.”
“Ruoka hyvää, samoin palvelu.”
“Hyvä ruoka, hinta-laatusuhde hyvä”
“Ei ollut helppoa,eikä nopea kysely.”
“Sieltä saa aina hyvää ruokaa. Korona-ajan poikkeusjärjestelyt oli hoidettu ravintolassa hyvin. Siellä oli mukava asioida”
“Suosittelisin ravintolaa, koska ruoka siellä on melkein aina ollut hyvää, samoin palvelu.”
“Monipuolinen valikoima, tunnelmallinen ravintola.”
“palvelu hyvää ruoka vähän kylmää”
“Aina on saanut hyvää ruokaa, harmittaa kun ruokalista niin suppea ja annokset ovat vaihtuneet huonompaan edellisestä.”
“Isot annokset ja ruoka hyvää!”
“Amarillo on yleensä semmoinen tuttu ja turvallinen paikka. Maistuu joka kaupungissa about samalta. En ensimmäisenä suosittelisi ruokaravintolaksi ystävilleni jotka kysyisivät missä kannattaa käydä. Ehkä toisena.”
“Asiointi sujuvaa , laskun sain nopeasti koska olin vähän kiireinen. Ruoka oli erinomaista, minulla gluteeniton ruokavalio , ruoka oli minulle mitä mainioin kiitos????”
“Pyysimme burgerateriat ilman sämpylöitä ja ilman ranskalaisia kurkkutikuilla, koska noudatamme keto ruokavaliota. Saimme oikein maukkaat mieltymyksiimme sopivat ateriat helposti, kokki oli vielä nerokkaasti sekoittanut majoneesin ja vihreän salaatin pihvin pohjalle. Hienosti meni ja olimme erittäin tyytyväisiä!”
“Hyvää ruokaa ja palvelu. Nyt oli viileää, talvella varmaan pitää olla takki päällä.”
“Mukava ravintola, erittäin palvelualtis henkilökunta ja hyvä ruoka. Kaikesta jäi hyvä maku ja korona-ajan turvallisuusnäkökohdat oli huomioitu hyvin.”
“Suppeampi ruokalista kuin mitä odotin, esimerkiksi verrattuna Kuopion Amarilloon. Muuten ihan ok.”
“Ruok todella hyvää hintaan nähden”
“Taattua laatua, tuttu paikka. Iso ravintola jossa rauha keskustella ystävien kanssa.”
“hyvä palvelu ja ruoka tuli nopeasti”
“Helppoa ja mutkatonta”
“korona oli hyvin huomioitu,joka toinenpöytä käytössä.Palvelu oli hyvä”
“Hyvä sijainti ja kotoinen tunnelma.”
“Viime käynnillä henkilökunta oli aivan älyttömän ystävällinen ja huomaavainen. Koko käynnistä jäi todella hyvä mieli. Tulen ehdottomasti pian uudelleen!”
“Hyvä ruoka ja rento meininki”
“Henkilökunta oli mukava ja ruoka tuli nopeasti”
“Suosittelisin. Joensuussa on melko vähän ravintolatarjontaa ja amarillo on varma valinta jos tahtoo syödä esim burgerin.”
“Erittäin ystävällinen ja miellyttävä palvelu ja maistuva ruoka”
“Yllättävän hyvä amarilloksi, ruoka parempaa kuin odotin??”
“Jos on yksityistilaisuus ei yleensä tarvitse henkilökuntaa käydä kyselemässä saadakseen lisää kahvia ja juomia,nyt täytyi. Palvelu ei pelannut.”
“Onhan ne maistuvia, mutta ehkä turhan raskaita.”
“Viihtyisä ja siisti paikka. Ruoka oli hyvää, toki valinta hieman suppea liharuokien osalta.”
“Hyvä ruoka ja oikein viihtyisä tunnelma ravintolassa. Reipas ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ystävällinen ja ammattimainen palvelu, maistuva ruoka ja hyvä valikoima. Lounaaseen kuuluva salaattipöytä oli erittäin hyvä, lounas muutenkin hintalaadultaan loistava. Käyn myös alacarte aikana. Sisustukseltaan JNS Amarillo kaipaisi jo uusimista mutta tullaan tänne silti aina uudelleen kaverin kanssa. Tykkään että tilaa on hyvin suhteessa istumapaikkoihin, mukava käydä keskusteluita omassa pöytäseurueessa.”
“Tarjoilijat ovat olleet erittäin asiakaspalveluystävällisiä. Ruoka on ollut erinomaista ja erityisruokavaliollakin sai 5/5 burgerin!”
“Ravintolaa voi suositella. Lasten listan kanafileet olivat vaihtuneet nugeteiksi, josta annoinkin palautetta tarjoilijalle. Lista tuossa mielessä harhaanjohtava. Saimme kuitenkin vatsat täyteen! ??”
“Lounaslistalla oleva annos oli samanniminen kuin ruokalistalta löytyvä, mutta sisältö oli erilainen. Tästä olisi ollut hyvä mainita tilauksen yhteydessä sillä täysin erilainen ruoka-annos yllätti kovasti, tilasin chicken pocketin eikä se minusta lounasversiona ollut läheskään yhtä hyvä.”
“Palvelu oli ystävällistä mutta ruoka oli mautonta ja annoksessa oli eri elementtien suhteet pielessä määrien suhteen.”
“Ruoka hyvää ja ystävällinen palvelu”
“Mukava lupsakka tunnelma, kivat työntekijät”
“Ravintola on ollut aina tasalaatuinen ja löytyy vähän jokaiselle jotakin. Uusi lista ei ole omaan mieleen mutta löytyi silti jotain syötävää”
“erittäin hyvä hintalaatusuhde”
“Ruoka oli älyttömän hyvää, ja kaikki muukin mukavasti!”
“Perus ok”
“Ruoka oli hyvää kuin myös palvelu. Ei valittamista!”
“Ravintola kokemus oli antoisa. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja palvelu oli sekä ystävällistä että ammattimaista.”
“suosittelisin, hyvä palvelu ja ruuat”
“Sain hyvää palvelua ja palvelu oli myös nopeaa.”
“Hyvä, tavallinen Amarillo-ravintola.”
“Perus jutut löytyy ja helppo asioida”
“Hyvät hampurilaiset, perushyvä ruokapaikka.”
“Kaikki ok!”
“Korona aikaa aika suppea ruoka lista”
“Palvelu hyvää. Ihan kaikki ruoat eivät ole aina vakuuttaneet”
“Hyvä ruoka”
“Mukava ammattitaitoinen henkilökunta ❤️”
“Helppo oli muokata annos keto ruokavalio mukaiseksi”
“Kiva paikka, hyvää ruokaa. Joskus kaipaisi jotain säväyttävämpää, mutta yleisesti ottaen on hyvä perusvarma ruokapaikka”
“Ru8ka on maukasta. Keskiviikon wild wendnesday burgeriannos ei vain kooltaan vastannut totuttua, jos ostaa muuna päivänä, eli kokokin oli puolitettu.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoks”
“Hyvä ruoka, hyvä mieli käynnistä”