Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“- maistuvat ruuat, - pidän erityisesti liharuoista ja pizzoista, - gluteenittomat ja laktoosittomat näkyvät ruokalistoissa hyvin - ystäväni söivät kasvisruokaa, kehuivat myös sitä”
“Kaikki toimii hyvin”
“kansainvälinen tunnelma”
“kahden hengen pöytä vähän ahdas”
“Hyvä ruoka ja hyvä sijainti.”
“Hyvä ruoka , ystävällinen palvelu”
“Jos käynti sattuu ruuhka-aikaan (kuten meillä), voi joutua odottelemaan huomiota , pöydän siivoamista ym.mutta se lienee ymmärrettävää”
“Kaikki edellä kyselyynne vastaamani asiat.”
“Tarjoilija oli todella mukava, tälläistä palvelua saa harvoin. Hän suositteli mm. Glögiä ja tämän otimmekkin. Kun kysyimme mitä tähän oli käytetty, hän selvitti kaikki aineet ja toi tuotteet näytille. Nyt meillä kotona yksi huippuhyvä erikoisempi glögiresepti. Ruoka oli myös todella hyvää, ja laadukasta. en ole pitkään aikaan käynyt Rossossa kun ruuan taso oli mielestäni laskenut mutta nyt kyllä ilomielin käyn uudestaan.”
“Erittäin mukava ja kohtelias asiakaspalvelu ollut jo vuosia”
“Sulkeutuu joskus aika aikaisin, aiemmin oli pidempään auki”
“Asiakas huomioidaan hyvin, kokki oli tehnyt hyvät pizzat. Ilmapiiri rento!”
“Hyvä ruoka, monipuolisuus. Henkilökunta ystävällisiä”
“ystävällinen henkilökunta”
“Nyt saimme istua aika pitkään, ennen kuin meitä tultiin palvelemaan. Jopa jälkeemme tulleita viereisiä pöytiä palveltiin ennen meitä. Tuli vähän sellainen tunne, että meidän pöytämme ei kuulu kenellekään.”
“Salaattipöytä on suppea”
“Hiukan täsmentämisen tarvetta, mitä kuuluu lounaaseen ja mitä ei. PIti itse lähteä selvittämään, kuuluuko esim. kahvi lounaaseen, kun sitä ei missään listassa lukenut. Kasvissosekeiton hinta oli mielestäni liian korkea, muut lounasannokset olivat jokseenkin kohtuuhintaisia.”
“Viihtyisä ravintola hyvällä paikalla. Mukava henkilökunta ja mutkaton palvelu”
“Raastepöytä voisi olla monipuolisempi. Myös sitä kuuluista valkosipuli-salaatinkastiketta kaipasin. Mutta ymmärrän että teemat ovat vaihtuvia.”
“Kouluikäiset lapset tykkäsi ruuasta paljon.”
“Aikuisten pienet annokset ja väärin tapahtunut laskutus ja kylmä sisälämpötila.”
“Ravintola houkuttelee tulemaan sisään. Ulkoa näkyy sisällä olevat ihanat valot, jotka tuovat kodinomaisen tunnelman.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Lounaskorttia pystyi höyläämään vain kerran, joka on verottajan ohjeistuksen väärintulkinta. Ruokailijoita oli kolme, joten vähintään tämän verran olisi pitänyt pystyä kortista höyläämään. Olen maksanut verot lounaskortin saldosta, ja jos käytän ne ravintolassa syömiseen maksaen itse laskun, ei pitäisi kellään olla nokan koputtamista siihen miten saldoni käytän. Kortista on kuitenkin mahdollista höylätä viisi kertaa vuorokaudessa. En kai minä viittä erillistä kertaa käy vuorokaudessa lounaalla. Vai miten S-ryhmä tämän selittää?”
“Erinomainen ruoka, rento tunnelma, mukava palvelu”
“Olin tilaamassa ruokaa ja yllättäen tarjoilija sanoi että 'minä en ainakaan tilaisi tuota annosta, ottaisin jonkun toisen.' Yllätyin mutta vaihdoin annoksen. En tiedä miksi näin mutta koin asian positiivisena.”
“Pidän uude(hko)sta sisustuksesta lamppuineen. Ruokalista on monipuolinen.”
“Salaattipöytä on todella suppea.”
“Lounasruokien taso ja korkea hinta eivät vastaa toisiaan. Lisäksi samojen lounasruokien maku, näkö ja rakenne poikkeavat eri ruokailukerroilla toisistaan.”
“hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelu hyvää. (aina ollut)”
“Hyvä henkilökunta”
“Tylsä lista, samat ruoat listalla vuodesta toiseen vähän eri nimillä. Rohkeutta lisää ruokalistan suunnitteluun!”
“nopea, ystävällinen palvelu. Pizzat hyvät”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Pasta annos liian pieni jäi nälkä, luulis kympillä saavas isomman annoksen”
“Uusittu sisustus onnistunut. Ruoka on käyntikerroillani ollut aina todella maukasta.”
“Mukava henkilökunta, kivan oloinen ja hyvällä paikalla oleva ravintola jossa on maukadta ruokaa jokaiselle jotakin meiningillä.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä henkilökunta eikä ruuissakaan ole valittamista.”
“Olemme vakioasiakkaita ja jos menemme ulos syömään,valitsemme aina Rosson. Ruokalista meille sopiva,palvelu hyvää,paikka siisti ja viihtyisä. Eikä sekään ole huono juttu että kertyy bonuksia. Osa tarjoilijoista jo tuttuja ja tietävät esim miten haluamme pitsan ja mitä juomme pitsan kanssa :)”
“Gluteeniton pizza oli tehty ohuelle hyvänmakuiselle pohjalle eikä sille paksulle. Muukin ruoka oli hyvää??”
“Vaihtoehtoja löytyy.”
“Sijainti ja ravintolan yleisilme.”
“Salaattipöytä sangen 'köyhä'”
“Kaikki toimi??”
“Hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma”
“Ystäväni annos oli paistettu liian kuivaksi”
“Lapsinurkkaus oli huippu!”
“Henkilökuntaan kuuluva nuorehko nainen oli erittäin tympeä ja laskuttaessaan meitä hän ei olisi millään suostunut ottamaan bonus-korttia minulta, koska mieheni maksoi laskun. Hän väitti, että bonus-kortti olisi pitänyt olla mieheni, koska hän maksoi. Olemme samaa perhettä ja miehelläni on kyllä rinnakkaiskortti, mutta se ei ollut mukana. Sanoimme kyllä, että minäkin voin maksaa, jos se on noin tarkkaa. Tästä änkytyksestä jäi kyllä tosi huono mieli, vaikka ravintolakokemus oli muuten miellyttävä.”
“Pitsat olivat todella hyviä!”
“Uusi ravintolan yleisilme oli miellyttävä.”
“Viimeksi kävelykadulla järjestettyyn yleisötilaisuuteen ei osattu varautua ja tilausten saaminen kesti tolkuttoman kauan.”
“Hyvä sijainti, avarat ja tilavat tilat”
“Ruoka oli mautonta”
“Paras hintaluokassaan Imatralla.”
“Työvuorossa olevat nuoret tarjoilijat olivat 'koppavan' oloisia. Tuli välillä tunne, että anteeksi kun tulin.”
“Mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka.”
“Iloinen henkilökunta, nopea palvelu, aina hyvä ruoka, miellyttävä tunnelma”