Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,8)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,8)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa ruuhkaajasta huolimatta.”
“Ruoka on maittavaa ja salaattipöytä monipuolinen ja hyvä. Vaikka ravintola on aika täynnä, jo ovella ohjataan sinne, missä on tilaa. Käynti on aina vaan niin antoisa, että eikun uudelleen!”
“Tarjoilija loi heti alusta asti tervetulleen tunnelman ja lisäksi ruoka oli erittäin hyvää”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä sijainti. Hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Hyvä ravintola, ainut että hinnat ovat jo melko kalliit.”
“Sopiva ruokailupaikat keskustassa.”
“Mukava paikka, toimii perheen kanssa liikkuville kuin yksin oleville. Tuntui olevan suosittu paikka.”
“Perus Juttua. Mujtta kun Imatralla ei ole oikein muuta keskustassa”
“Asiallinen, ystävällinen palvelu. Ravintolassa oli paljon asiakkaita käyntimme aikana, meille kerrottiin, että ruokien saaminen kestää. Tällöin minulle on ok odotella pidemmänkin aikaa, mutta jos asiaa ei kerrota etukäteen se harmittaa. Ruoka oli hyvää.”
“Olen Pääkaupunkiseudulta ja jos kuulen, että joku tuttavani liikkuu siellä päin, suosittelen ilman muuta. Söin erittäin herkullisen vuohenjuustosalaatin ja tyttären tyttäreni, tämän kevään ylioppilas, jonka kanssa matkustelin, söi maittavan pizzan. Hänen tätä paikkaa mummilleen ehdottikin.”
“Ruoka ja sijainti hyviä”
“Sijainti ja palvelu on kunnossa, mutta Rosson ruokalista on valitettavasti laadittu suurten asiakasvirtojen pikaruokinnan pohjalta.”
“Hyvää perusruokaa, hyvä palvelu.”
“Palvelu oli oikein mukavaa ja nopeaa, ravintolan työntekijöiden kesken vallitsi selvästi hyvä henki. Salaattipöytä vaatimaton, jos se olisi runsaampi ja leipää tarjolla niin olisin antanut ysin tai kympin.”
“Ruoka oli sitä mitä odotettiin”
“Kaikki meni niin kuin pitää.”
“Palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta. Rajoitukset huomioitiin hienosti. Siistit tilat. Viihtyisä.”
“Palvelu hyvää”
“Trivsam terass i kvällssolen, vänlig personal som frågade ofta: 'är allting väl'!”
“Nopea ja iloinen palvelu vaikka oli ruuhkaa”
“Tilaus unohtui antaa eteenpäin ja ruuan/juoman saaminen kesti pitkään ja katsoimme, kun myöhemmin tulleet tilasivat ja saivat ruuat ja söivät meitä ennen. Onneksi päivä oli lämmin ja aika sujui jutellen ja katuvilinää katsoen.”
“Nuori vaaleahiuksinen miestarjoilija huomioi lapset loistavasti!!!”
“Lapsiystävällinen ja turvallinen valinta.”
“Asiakaspalvelu oli aivan huippua! Tarjoilijana oli joku harjoittelijapoika, joka osasi hommansa täydellisesti!”
“Kaikki oli plussan puolella.”
“Tilasimme 24.07.2020 klo 19:20 aikoihin annoksen lohta ja VS broileria. Lohi oli maistuvaa, mutta valitettavasti lämpimät vihannekset oli pääsääntöisesti porkkanaa vaikka tarjoilijalta tilattessa erityisesti varmistin että uunivihannekset on monipuolinen annos.Tarjoilija valitteli siträ mitä keittiöstä toimitettiin(?!) Broileri oli mautonta. Lisäksi syödessämme illallista viereisissä pöydässä oli kaksi valitusta ruuan laadusta. Toisessa tapauksessa asiakas oli erikseen tilatessaan varmistanut, että pizza ei sisällä ruoka-aine komponenttia, joka aiheuttaa erittäin vaikean allergisen kohtauksen. Kun annos tuotiin pöytään asiakas, huomasi aivan viime tingassa, että pizza sisälsi kuitenkin k.o. ruoka-aine komponenttia(!) Toisessa tapauksessa pariskunta valitti pizzojen täydellistä mauttomuutta. Kummassakaan tapauksessa alkoholilla ei näyttänyt iolevan osaa palautteen antamiseen. Annokset, jotka me tilasimme olivat verrattain hintavia laatuun ja makuun verrattuna.”
“Kyllä vaan suosittelisin.Kävi niin että innostuimme ottamaan ruokalistalta UUTUUS tuotteen.Kun saimme peruna-parsa-sipuli-kananmuna pizzan eteemme,kohtasimme ongelman.Pohja oli erittäin sitkeä ja paikoittain raaka.Ystävällinen tarjoilija toi uuden veitsen (pihviveitsen) no eipä tuo auttanut.Vaan päädyttiin uuteen pizzaan,se oli jo laadukkaampi.Emme tosin jaksaneet kaikkea syödö koska olimme yrittäneet sitä edellistä syödä.Joka tapauksessa suonnittelemme paikkaa,ehkä ensi kerralla pysymme tutuissa ruuissa.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Ravintola muutoin ei ehkä ollut tunnelmallisin, vaan enempi lounasruokalan oloinen. Enemmän olisin toivonut tunnelmallisempia, intiimimpiä järjestelyä salin puolelle.”
“Ravintolassa oli ruuhkaa tullessamme, jonka vuoksi jouduimme odottamaan melko kauan tarjoilijaa, siitä ainoa miinus.”
“Lehtipihvi oli kuivaa, puuttui kokonaan maustevoi. Kahvi oli seisonutta sekä salaatti pöydässä olisi parannettavaa.”
“Ystävällinen palvelu sekä odotukset ylittänyt ruoka yhdistettynä asialliseen hintaan. Voiko enempää enää toivoa?”
“Hyvä palvelu ja koirakin huomioitiin”
“Hyvä sijainti sekä maistuva ruoka.”
“Poikkeuksellisen hyvä Rosso-kokemus! Menimme juomaan, mutta uudistunut lista houkutteli tilaamaan myös ruokaa alkupaloista jälkiruokaan. Palvelu oli ystävällistä ja meidät huomioitiin hyvin joka käänteessä.”
“Ruoka oli maistuvaa ja hinta oli kohtuullinen. Ei moitittavaa.”
“Muuten kaikki meni hyvin, mutta annoksessani (pasta mare) ei ollut lainkaan katkarapuja, vaikka olisi pitänyt olla. En saanut sanottua asiasta tarjoilijalle, sillä meillä oli neljä lasta mukana ja jouduin keskittymään heihin, en jaksanut siinä samalla ruveta valittamaan.”
“Pasta oli kuivaa ja pahaa, lounasaika loppui jo klo 13!”
“Imatralla on vähän Ruokaravintoloiden,Rosso on kuitenkin sellainen eikä mikään kebab paikka.”
“ruoka oli hyvää ja hinta laatusuhde paikallaan. Henkilökunta ammattitaitoinen ja ystävällinen.”
“mukava paikka kohtuu hinnat”
“Ensimmäinen käynti itsellä niin, en voi oikein sen perusteella suositella.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa”
“Erittäin hidas palvelu ruoan osalta”
“Ravintolasta puuttui mm Tabasco. Kysyttäessä se oli loppunut. Olisi varmaan helposti saanut s-marketisra??”
“Hyvä, perusvarma ravintola normiarkeen.”
“Ystävällinen palvelu ja ruokia moneen mieltymykseen”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen hlökunta”
“Iloinen ja ystävällinen henkilökunta. Ruoka oli tosi hyvää!”
“Palvelu +++”
“Ruoka erinomaista”
“Perus hyvä valinta”
“Aina hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Mukava, viihtyisä ravintola ja hyvää ruokaa, houkuttelevasti lautasella.”
“Imatralla ainoita viihtyisiä ruokaravintoloita, joissa hinta-laatusuhde kohtaa.”
“Kaikki toimi hyvin, riippumatta koronajärjestelyistä, jotka oli hyvin huomioitu. Myös pitempi odotusaika ilmoitettiin heti aluksi.”
“Koronsn jälkeen huonontunut valikoima ja laatu ja hinnoittelu”
“homma toimi ok”
“Pizza oli erinomaista.”
“Vaikka ravintolassa oli paljon ihmisiä, odotusajat eivät olleet liian pitkiä ja tarjoilu oli jouhevaa. Salaattipöytä oli erilainen (ei raasteita). Pippuripihvi annos oli väritön, mutta todella maukas.”
“Hyvä ravintola ja ystävällinen henkilökunta + ruoka oli hyvää!”
“Pastakastike olisi voinut olla makuuni rohkeammin maustettua. Perheen jäsenen pitsa oli hieman palanut pohjalta, täyte/päällinen olisi vs. voinut olla rapeampi. Kenties ollut väärässä korkeudessa suhteessa uunin lämpötilaan.”
“Hyvä palvelu”
“Kaikissa Rossoissa on ollut hyvä ruoka ja palvelu erinomaista.”
“Hyvä perusravintola. Ainut miinus, että tarjoilija hörppäsi ulkona kaljalasista”
“Varma paikka”
“Palvelu oli ystävällistä, Rosso sijaitsee keskeisellä paikalla ja ruokakin oli maittavaa.”
“Olen surkea suosittelija. Toisaalta, jos joku kysyisi, missä Imatralla voi syödä, esittäisin Rosson varmaankin yhtentä vaihtoehtona. Yhdessä mielessä Rosso on kuitenkin ihan huippu. Se on auki sunnuntaina, jolloin ainakin Imatran Valtionhotellin ravintola oli kiinni, samoin Buttenhoff, jotka tunsin ennestään. On peräti outoa, että vilkkaimpaan loma-aikaan kesänä, jolloin suomalaiset matkustavat erittäin paljon kotimaassa, ravintolat ovat suljettuina. Hyvä tietysti esim. juuri Rossolle, joka olikin jokseenkin täynnä. (Tätä taustaa vasten oudoksuttaa MaRan ja ravintoloiden marina asiakkaiden vähäisyydestä ja toiminnan kannattamattomuudesta.)”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä, jouduimme hieman odottamaan mutta meille kerrottiin siitä ja välillä kysyttiin 'pärjäämistä', ruoka oli äärimmäisen hyvää.”
“Mukavan oloinen paikka, henkilökunta huomioi mutta ei häirinnyt... maukas ruoka ja loistava sijainti.”
“Rossossa on hyvää ruokaa ja palvelu pelaa.”
“Vierailustani ei jäänyt mitään huonoa sanottavaa vaan kaikki sujui mutkattomasti ja henkilökunta oli iloista ja ystävällistä.”
“Ystävällinen palvelu, ruoka oli hyvää. Ei haitannut yhtään, että ruokaa jouduttiin odottamaan yli puoli tuntia. Pitkästä odotusajastakin varoitettiin etukäteen, kuten kuuluukin tehdä.”
“Ok”
“Miellyttävä asiointi, ystävällinen henkilökunta.”
“Olen lähes aina saanut Imatran Rossossa hyvää ruokaa. Samaa ei voi sanoa kaikista kilpailijoista siinä ympärillä.”
“Helppo ison porukan ruokapaikka, kun jokaiselle löytyy jotakin”
“Siisti. Taattua osuuskauppa laatua.”
“Helppoa lasten kanssa, hyvää perussafkaa, hyvä sijainti”
“Perustason ravintola. Kaikki sujui odotusten mukaisesti, ei mitään yllätyksiä hyvässä tai huonossaa.”
“Mukava ja rento ilmapiiri. Ystävällinen henkilökunta.”
“Muuten hyvä mutta kesti liian kauan.”
“Ei ollut minun mieleinen”
“PerusROSSO, paikallisvivahdetta ja ruokalistan joustavuutta kaipaisin. Mukava nuori henkilökunta.”
“Laadun epätasaisuus kaikilla osa-aluella. Osa henkilökunnasta on aivan mahtavia ammattilaisia ja osa 'outoja' asiakaskontaktin välttelijöitä. Join alkuun Aperol splitzin, jonka olen juonnut myös aiemmin samassa ravintolassa. Aikaisemmin juotu (01/2020) oli oikein hyvä ja raikas, nyt juoma ei ollut niin hyvä. Tuoretta appelssiinia ei ollut ja juoman ainesosien suhde oli erilainen. Kaikkea tekemistä, miljöötä ja tunnelmaa leimasi vahva keskinkertaisuus.”
“Hyvä ja sujuva palvelu. Rahoille vastinetta.”
“Hyvä palvelu.”
“Nopea,hyvä palvelu,ruoka ok.”
“Legendaarinen ravintola, missä laaturuokaa aina tarjolla”
“Hyvä hintataso, ruoka ja palvelu”
“Helppo tulla”
“Ruokalista oli aika suppea, ja vaikea löytää mieleistä ruokaa”
“Henkilökunta oli ystävällisiä ja huomioivat asiakkaat hyvin.”
“Tarjoilija oli ilmeisesti joku harjoittelija, ei ihan tehtäviensä tasolla.”
“!!!!”
“Mukava ravintola, lista voisi olla hieman monipuolisempi. Härkäruukku takaisin! ;)”
“En”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä”
“Pizzoissa on ollut viimeisen kahden vuoden aikana kokemus että tomaattikastiketta käytetään todella vähän jolloin lopputulos on kuivahko .”
“Perusvarma ruokapaikka. Lattia oli tosi sotkuinen.”
“Terassilla ei kuulunut musikkia, emmekä olleet yllättyneitä.”
“Ystävällinen, asiantunteva henkilökunta, ruoka hyvää. Korona-aika huomioitu hyvin ja asiakkaita ohjattiin asiallisesti.”
“Ravintolassa oli hieman ruuhkaista, mutta tarjoilija piti meidät hyvin ajan tasalla. Saimme atriat sovitulla aikataululla. Kiitos hyvästä palvelusta !”
“Ihan ok oli kaikki. Taisi olla vuoron vaihto kun tarjoilijaa ei meinannut saada kiinni”
“Palvelu ja hyvä ruoka”
“Asiointi sujui oikein hyvin.”
“Ei ole paljoakaan vaihtoehtoja.”
“hyvä ruoka”
“Minulle jäi suhteellisen mitäänsanomaton kuva ravintolasta. Tilaamani pasta oli kuivaa ja maku näin vaatimaton, ulkonäkö kylläkin houkutteleva!”
“Ravintola on hieman rauhaton. Pöytien ohi jatkuva ihmisvirta. Turhaan läpikulua ravintolassa, en pidä siintä. Ruoka hieman liian kallista.”
“Ruoka ei ollut mitenkään erityisen hyvää, kauniisti kuitenkin laitettu lautaselle. Juomia sai odottaa ja osa seurueesta sai juomansa, vasta kun uudelleen aloimme kysylemään niistä.”
“Vieraspaikkakuntalaisina Virolahdelta käymme Imatralla vuosittain Imatra Big Band Camp-viikolla. Rossossa aiomme ruokailla tulevaisuudessakin.”
“Ruokavaihtoehtoja on nykyään aika vähän. On hankala löytää syömistä. Nyt tultiin, kun halusimme käydä pizzalla.”
“Siisti, ruoka ”ok”, Imatralla ole juuri muutakaan”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistui”
“Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja huomioi koko seurueen kivasti. Meillä oli myös.koira mukana ja hänkin oli tervetullut terassille. Myös ruoka maistui kaikille.”
“Kaikki oli erinomaisen hyvin. Söimme ulkonona terassilla hellepäiväivänä. Hyvät varjot. Hiljaista.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä hinta/laatusuhde”
“Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ruoka oli hyvää”
“Hyvä ruoka ja palvelu ja villi 1v ei haitannut ainakaan näkyvästi”
“Imatran Rossossa ei taida olla ilmastointia? Oli aika yllätys huomata se kun hellepäivänä/iltana tulimme syömään ja oli sietämättömän kuuma ja jouduimme lähtemään ulos, siellä palvelu oli hidasta ja takkuili ja mäkäräiset lopulta ajoivat sisään kassalle maksamaan kun ketään ei näkynyt laskuttamassa meitä. Tilasin gluteenittoman kanapastan, oli suuri pettymys, annos oli todella kuiva, sekavaa mössöä joka ei näyttänyt ammattikokin annokselta vaan oli enemmäkin kotikeittiön tai esim. lapsen tekemä arkiruoka-annos.”
“Yleisilme ei ole mielestäni kovin viehettävä.”
“- loistavalla paikalla - tarjoilu terassille, kävelykadulla - ihana ruoka”
“Kiva paikka. Hyvä ruoka. Ripeä palvelu.”
“Ei erityistä, melko kallis ruoka Käynti INVA-vessaan tukkoinen”
“Perus Rosso. Tällä kertaa pizzan täytteet olivat kuivia. Ravintolassa oli myös kiirettä, joten toiseen kertaan jouduttiin pyytämään laskua kun ei alkanu pitkähkön odottamisen jälkeen kuulua. Ystävällinen henkilökunta.”
“Homma toimi, hyvä kokonaisuus!”
“Toimiva kokonaisuus, hyvä palvelu ja sopiva ruoka.”
“Vierailu sujui oikein hyvin.”
“Nykyisin jokseenkin suppea lista. Ulos palvelu oli jotenkin hidasta ja pöydät oli likaisia. Ei aterimia pöydässä eikä 'leipää' salaatin kanssa.”
“Kiva henkilökunta ja mukava miljöö, ruoka tosin vähän vaihtelee mm. pizzan koko”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä vaikutelma”
“Erittäin ok ruokapaikka. Olen aina haukkunut pizzat, nyt oli maukas (pohja)”
“Jaa, Imatralla on niin vähän vaihtoehtoja ravintoloille että Rossossa on yleisemmin kohtuuhintaisin lista joten ei niinkään palvelu vaan se, että on olemassa. Ihan jees, henkilökunta on ystävällistä.”
“Saimme alkusalaatin vasta pyydettyämme, kun pääruoka oli jo tuotu pöytään.”
“Hyvä paikka sujuva asiointi lapsetkin viihtyivät”
“Kaikki sujui ok, olimme lähellä sulkemisaikaa niin päällä oli muuta työntouhia”