Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja ihana palvelu.”
“Kahden käynnin perusteella hyvä ja iloinen palvelu sekä maittavat ruoat. Olen myös käynyt muiden kaupunkien Rossoissa aiemmin ja Imatran on kyllä ehdottomasti paras.”
“"Ensimmäisellä käytikerralla tilaamani ruoka kesti tulla yli tunnin. Annosta oli kuulemma käyty tarjoamassa viereiseen pöytään, mitä en kyllä huomannut. Annos oli siten päässyt jo jäähtymään ja se piti osittain valmistaa uudelleen. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja hyvitykseksi viivästymisestä sain valkosipulileivät ja pannacotan vielä jälkkäriksi, eli hyvin hoidettu kuitenkin. Henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista."”
“Ystävällinen palvelu!”
“"Henkilökuntaa taitaa olla hieman liian vähän, koska odotteluaikaa kuului olevan useammallakin pöytäseurueella."”
“Asiakaspalvelu oli hyvää ruuhkasta huolimatta. Saimme myös ruuat suht. nopeasti. Omasta annoksesta oli vahingossa jäänyt perunat pois ja sekin asia tuli korjattua nopeasti anteeksipyyntöjen kera. Ruoka oli myös hyvää.”
“"Ruoka oli erinomaista, sijainti hyvä."”
“Lasten listalle toivoisin enemmän vaihtoehtoja ja tuoreita kasviksia.”
“Listalta löytyi hyviä vaihtoehtoja moneen tilanteeseen. Alkupalat erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan.”
“"Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta. "”
“Ruoan saaminen kesti turhan kauan varsinkin lasten osalta. Salaatti pöytä vaatimattomampi kuin joskus muissa Rossoissa.”
“Aiempien rosso kokemusten perusteella oli Imatran rosso todella positiivinen yllätys. Ja olenkin kehunut tätä usealle”
“Henkilökunta kassalla (3kpl) ei tiennyt lounaslistan tuotteista”
“"Ruoka oli jopa loisteliaan hyvää, suuri yllätys. Palvely hyvin miellyttävää ja mukavaa. Kaikki toimi hyvin"”
“Ihan ok”
“kokonaiskokemus kiitettävä ruoka maistuva ja annos koko oikea”
“Maukas ruoka”
“Henkilökunta on ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita ja kokit ammattitaitoisia ruoka oli todella hyvää ja annokset sopivan kokosia kiitos heille kaikille”
“Perushyvä ravintola”
“"Hyvä ruoka, hyvä sijainti"”
“Vegaaniruoka (pizza)oli oikeasti maukasta ja vaihtoehdot oli selkeästi merkitty. Oli myös useampi vaihtoehto.”
“Kaikki sujui”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Asiakkaita oli kolmella kerralla paljon niin on ymmärrettävää, ettei henkilökunta ehdi palvelemaan niin nopeasti kuin haluaisi ja laskujakin sai setvitellä kun seurueessa jokainen maksoi oman laskunsa. Hyvin jaksoivat palvella asiakkaita helteestä ja väen paljoudesta huolimatta. "”
“"Ruoka oli erittäin hyvää. Ainut miinus käynnistä, että meidän tilaus ""unohdettiin"" tilata joten jouduimme odottamaan ruokaa kauemmin. Meille kyllä hyvitettiin hinnasta pahoitteluksi. "”
“Ruoka oli erinomaista ja henkilökunta ystävällistä.”
“Muuten ihan ok Musiikki vaan ei minun makuun”
“"Ruoka oli maukasta. Ainut miinus oli pannakotan ""vähyys"", noin 1.5cm ja hilloa päällä. Mielestäni jälkiruokaa kruunaa aterian, joten petyin vähän se annoksen pienuuteen vaikka se kuuluikin aterian hintaan."”
“Olin itse kaikkeen tyytyväinen”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää. Lapsetkin sanoivat syöneensä parasta pitsaa ikinä.”
“"Nyt olimme vain terassilla. Ampiaiset häiritsivät ruokailua pyörimällä lasten limpparilaseissa. Kysyin sähkökärpäslätkää, ei ollut. Tapettiin servetillä ne mitkä kiinni saatiin. Terassilla ei voinut pitää kiinni koronasuosituksista välimatkojen osalta. Pöydät todella lähekkäin. Oma pöytä ei ollut tukeva vaan heilui pienestäkin painosta. Joku korkki oli laitettu pöydän jalan alle, muttei se siellä pysynyt."”
“"Hyvät pizzat, eti omainen ruispohja vaihtoehto!"”
“"Ihan ok ruoka. Siisti ravintola ja osaava, ystävällinen palvelu. Pikkulapsille kiva leikkipaikka."”
“"Tietää mitä saa - honta/laatusuhde siis toimii, hyvä lounaslista"”
“"Rosso vaikutti mukavalta ja terassi oli kiva, vaikkemme sinne mahtuneetkaan. Pizza oli todella hyvä! Ja lapset pitivät omista ruuistaan. Mutta olimme helteiden aikaan, ravintolan sisätila oli kuin olisi saunassa istunut. Henkilökunta säälitti, hikipisarat otsalla yrittivät varmasti parhaansa. Ilmastointi oli ilmeisesti rikki, tuskainen kokemus, vaikka ruoka olikin hyvää. Henkilökunnan ei pitäisi työskennellä noin huonoissa oloissa! Olimme varmoja, että joku pyörtyy kuumuudesta! "”
“Imatralla ainut varteenotettava ruokaravintola”
“"Ruoka oli hyvää. Palvelussa kesti ja oli hieman siivotonta, ei ehditty siistimään pöytiä. Paljon oli ihmisiä ja tuli tunne, että henkilökuntaa oli liian vähän. "”
“Hinta-laatusuhde kohdillaan”
“Ruoka ja palvelu hyvää.”
“Annokset on nykyään kovin pieniä. Ja perunaa on paljon lihaan tai kanaan nähden.”
“Ravintola oli lähellä majoituspaikkaa ja aterian jälkeen pystyi ihailemaan Imatrankosken kuohuja. Ravintolassa ei ollut ruuhkaa eikä liikaa hyönteisiä.Kävelykadun laidalla oli mukava seurata siellä kulkevia ihmisiä.Asiakaomistajan viini oli hyvää ja edullista ja ruoka maittavaa.Imatran kesäteatterin näyttelijätkin tulivat Rossoon syömään ja saimme kiittää viihdyttävästä esityksestä.”
“"Maittava ruoka, nopea palvelu sekä viihtyisä ympäristö."”
“Ruoka oli hyvää”
“"Koiraystävällinen, pöytää sai vaihtaa osaseuruetta kun aurinko porotti niskaan. Koira huomioitiin."”
“"Ravintolassa oli tuona iltana hyvin kiireistä, tunnelma oli vähän hätäinen ja meille luvattua cooleria ei koskaan saapunut. Ymmärretään toki henkilökunnan kiire, ja arvosteli riippui nyt myös olosuhteista. Lisäksi emme saaneet s-etuhintaa viinistä, mutta emme jaksaneet siitä alkaa valittaa, ymmärtäen henkilökunnan kiireen. Toivoisi vaan, että s-etuhinta tulisi automaattisesti, kun esittää s-etukortin. "”
“Takuuvarma paikka”
“"Ei niin paljon kokemusta, että voisin esittää tutuille??"”
“Hyvä perheravintola. Invavessa kävi lastenhoitohuoneena. Leikkipaikka oli plussaa.”
“Hieno paikka kosken kuohujen äärellä.”
“Miellyttävä ravintola ja ruoka oli hyvää.”
“Palvelu oli sujuvaa ja tarjoilija oli todella mukava ja huomioi myös 5-vuotiaan lapsemme. Lapsella oli ensimmäinen kokemus oman ruokatilauksen tekemisestä ja hänelle jäi tästä todella hyvä mieli. :)”
“Pizzat loistavia. Palvelu hyvää ja nopeaa. Lomalla aina käydään kylpylässä ja Rossossa syömässä”
“Todella mukava paikka ja mukava henkilökunta.”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä palvelu, hyvä sijainti, kiva terassi"”
“"Palvelu oli hyvää ja nopeaa ruuhkaisesta ajankohdasta huolimatta, henkilökuntaa oli riittävästi paikalla ja ruoka juomasuosituksineen erinomaista - tarjoilijan välityksellä lähetettiin kiitokset myös keittiön puolelle :)"”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu.”
“oli mielittyvä kokemus”
“"Mieluiten käyn jossain muualla kuin ""ketjuravintoloissa""."”
“"Kävimme kahvilla sunnuntaina, jolloin useimmat kuppilat olivat kiinni Imatralla."”
“Overall everything was ok however everyone can always improve.”
“Tarjoilija oli todella ystävällinen.Lapsille maistui ruoka tosi hyvin.”
“"Hyvä ruoka ,mukava henkilökunta"”
“Ruoka hyvää. Tosin kaveripariskunnan juurekset olivat palaneet karrelle.”
“Mutkaton ystävällinen palvelu”
“"Vaikka on oli melkoinen ruuhka, henkilökunta hoiteli hommat mallikaasti. Annokset nostivat käsitystäni Rosso-merkistä."”
“"Vierailen satunnaisesti Imatralla, vaimoni vanhemmat asuvat kaupungissa. Ne pari kertaa, mitä olen Imatran Rossossa vieraillut, niin on ollut oikein miellyttävä paikka. Muutaman kerran ruoka on jopa päässyt positiivisesti yllättämään ns. ketjuravintolaksi, mutta olutvalikoima on suppeahko... Tämän sanottuani, varmasti palaamme uudemmankin kerran, kunhan niillä kulmilla liikutaan."”
“"Henkilökunta oli ammattitatitoista ja ystävällistä, mutta kiireen tuntuma paistoi läpi. Ei tietenkään henkilökunnan vika, vaan Rosson suosion.Olisimme halunneet syödä sisätiloissa, mutta hellepäivä'n se oli mahdoton ajatus (poikkeuskellset juhannushelteet 2021)"”
“Ihan kiva ravintola. Ruoka ihan ok mutta ei erityisen maistuvaa.”
“Imatralla on vähän ruokapaikkoja. Rossossa tietää mitä saa.”
“Hinta laatusuhde ok. Ulkopinnat kesällä terassi ja varjot.”
“"Ruoka oli erinomaista, ja tarjoilija suositteli pientä lisää annokseen ja kyllä toimi."”
“Vaihtoehto kebab&pitza-paikoille”
“"Jos haluaa tuttua ja turvallista ketju-evästä, niin Rossoon, muuten kehotan suuntaamaan johonkin paikallisempaan. "”
“Ei ole paljon vaihtoehtoja”
“"ateriointi kolmen alle 12-vuotiaan kanssa sujui hyvin, henkilökunta otti lapset hyvin huomioon"”
“"Keskeinen paikka, viihtyisä ja tilava. Suuri plussa ulkoilmasta! Aurinkoinen paikka. Hyvä iloinen palvelu. Imatran parhaita ruokapaikkoja. Joskus voisi olla livemusiikki iltoja."”
“Hyvä pitsa hyvät salaatit rento ympäristö”
“"Käyn kumppanini kanssa Rossossa aina kun tulemme Imatralle mökille, paikka on kuin ikoninen ja ei koskaan petä ruokien kanssa <3"”
“Homma toimi.”
“Pidin paikasta”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kokonaisuudessa pitkästä aikaa Rosson meininkiä ja maistuvaa pizzaa.”
“Ruoka oli hyvää”
“"hyvä ruoka, ilmapiiri, paikka, palveluhenkilöstö !!!! Kaikki on hyvin !!!"”
“"Ravintolassa oli melko väljää, joten tarkoilijoillakaan ei ollut kiirettä. Saimme tosi hyvää, kiireetöntä palvelua. Asumme Lappeenrannassa, joten käymme enemmän Rossossa täällä, muttamiellyttävä paikka on Imatrallakin."”
“Ystävällinen palvelu ja valikoimasta löytyy monenlaista.”
“Hyvä setti”
“Harvassa ovat imatran ruokapaikat”
“Vierailemme pari kertaa vuodessa Holiday club Saimaalla ja joka kerta ainakin kerran käydään syömässä. Usean vuoden perinne ??”
“Miellyttävä ravintola”
“Ihan hyvä ruoka.palvelu oli hyvä”
“Ei oo pahemmin vaihtoehtoja.”
“Takuuvarmasti hyvät ruuat ja loistava palvelu joka kerta!”
“"Kohtelias palvelu, erittäin hyvä ruoka."”
“Tällä kertaa en ollut ruokaan tyytyväinen.”
“Hyvä palvelu kohtuu hinnat”
“Perus varma”
“Palvelu hyvää ja ruoka erinomaista”
“Ruoka oli hyvää ja miellyttävä henkilökunta”
“"Muuten viihtyisä käynti, mutta harmillisesti kahvikone ei toiminut, eikä tilattua siideriä löytynytkään. Ei isoja juttuja, vähän huonoa tuuria tällä kertaa."”
“"Ruoka oli hyvää mutta juurekset/vihannekset olivat kylmiä, mauttomia ja ylikypsiä"”
“"siisti, hyvällä paikalla, toimiva lista"”
“Ruoka ei ollut niin hyvää kuin hinta antoi ymmärtää ts.ei hyvä hintalaatusuhde.Yksi tarjoilija oli aika kokematon.Hän oli ystävällinen ja teki parhaansa mutta huomasi että perehdytys oli ollut heikko.”
“"Ruoka oli hyvää .Miinuksena patongin puutuminen salaattipöydästä,ennen oli."”
“Toinen kerta kun kävin eikä ollut pettymys. Rossoja on niin vähän Varsinais-Suomessa”
“"Meillä oli ihana ravintolakokemus 1,5vuotiaan kanssa ja ruuat todella maistuvia :)"”
“"Hyvä ruoka, nopea palvelu"”
“"Muuten kaikin puolin tyytyväinen, mutta nenu on suppea"”
“Ihan ok paikka”
“Kaikki toimi moitteettomasti ja erityisesti henkilökunta oli todella palvelualtista. Ruualta odotin aavistuksen enemmän. Vaihtoehdot olivat hieman tuttuja ja tylsiä. Pasta-annos ei säväyttänyt ja odotin hieman italialaisempaa kokemusta.”
“Todella hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“"Oli hyvä perussuoritus, pizzat ovat Rossossa kohtuullisen hyviä, parempia mielestäni, kuin muut lista-annokset. Salaattipöytä oli jälleen keskinkertainen."”
“Maistuva ruoka ja ihan hyvä miljöö.”
“Nopea ja ammattitaitoinen palvelu. Hyvä hinta-laatusuhde ja ruoka.”
“"Ruoka ok, palvelu ok, lista aika kaponen(vähän vaihtoehtoja). Peruskamaa kaikki. "”
“Lapset huomioitiin erittäin hyvin!”
“"Perusvarma ravintola, tietää mitä saa. Ei kovinkaan yllätyksellinen."”
“"Palvelu oli hyvää, ripeää ja ammattitaitoista. Vaikka asiakkaita oli paljon, tarjoilija ei kiirehtinyt vaan palveli rauhallisesti ja iloisesti. "”
“Hyvää pizzaa vaikkakin melko kallista”
“"Ruoan taso oli vähä heikentynyt, lempiateriani ei maistunut niin hyvälle kuin yleesä. "”
“Erittäin hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu”
“kaikki ok”