Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,1)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“mukava rento tunnelma”
“Paikka oli siisti ja annokset ok. Söin itse pitsaa ja pieni miinus tuli siitä ettei makua löytynyt vaikka olikin laadukkaan oloinen annos muuten. Lasten menu oli hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä kokonaisuus. Henkilökunta oli positiivinen plussa.”
“Keskeinen paikka, hyvä palvelu, bonusta ostosta.”
“Kiireessäkin henkilökunta iloista ja ystävällistä. Ruoka todella hyvää.”
“Kaikki toimii niiku pitää. Hienoa!”
“Kiva rauhallinen tunnelma ja todella ystävällinen tarjoilija”
“Perusvarma paikka Imatralla. Hinta ja laatu ihan kohdillaan”
“Ruoka melko hyvää. Imatrankoskella ei ole useampia ruokapaikkoja”
“Viihtyisä ruokapaikka, henkilökunta hyvin asiakkaita huomioiva ja ystävällistä”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, siisti ravintola.”
“Olimme perheeni kanssa todella tyytyväisiä niin ruokaan kuin palveluunkin.”
“Mukava käynti.”
“Oli ilonen vastaanotto ja ystävällinen palvelu, eikä tullut kiireen tunnettta vaan sai nauttia hyvästä ruuasta rauhassa.”
“Kaikenkaikkiaan käynnistä jäi hyvä fiilis koko perheelle. Ruokalistalta löytyi ihania erikoisuuksia, mitä muissa ravintoloissa ei ole.”
“Ruokalista vaihtuu sopivin välein”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja sain hyvää palvelua erikoisruokavalioni koskien. Päivä jolloin kävimme Imatran rossossa ensimmäistä kertaa oli ystävänpäivä. Pöytiä oli jo paljon varattu, mutta saimme silti yhden varatuista pöydistä. Tarjoilija vielä vaihtoi siihen myöhäisemmän varauksen niin saimme nauttia ruuista ja juomista rauhassa.”
“En asu enää paikkakunnalla, mutta olen asioinut Imatran Rossossa vuosia. Ravintola on ollut aina hyvä, keskimääräistä Rossoa parempi aina. Henkilökunta vaikuttaa viihtyvän ja olevan aidosti motivoituneita työssään ja se välittyy minulle asiakkaana. Ruoka on ollut maistuvaa. Palvelu toimii erittäin hyvin. Ehdottomasti suosittelen muille. Taitaa olla melko vähän Rossoja enää olemassakaan? En ihmettele että juuri tämä Rosso pitää pintansa.”
“Erittäin miellyttävä käynti. Todella hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta. Ja nämä pätevät jokaiseen Imatran Rosso-käyntiini! Erikoiskiitokset Juha-tarjoilijalle (muistinkohan nimen oikein:). Hän tapansa kohdata asiakas oli enemmän kuin erinomainen!”
“Ystävällinen ammattitaitoinen palvelu, maukkaat ateriat.”
“Normaali ketjuravintola, joka on parantanut ilmettään aiemmasta keltapunaäitelästä sisustuksesta. Nyt sisustus on raikas, viherharmaa, tosin itse tekisin jotain toisin, mutta parannus on huomattava.”
“Palvelu oli erittäin hyvä, ja ihanan mukavaa. Halusimme vaihtaa pöydän rauhallisempaa ja tämä sujui ettäin vaivattomasti ja hyvin, kun asiakaspalvelija ohjasi meidät vapaaseen pöytään joka hieman rauhallisemmassa kuin aikasemmi oleva pöytämme”
“Palvelu sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Mainiota ruokaa ja viiniä, ja yhtä kiitettävää asiakaspalvelua! ????”
“Annoskoko oli pienehkö, niin lasten kuin aikuisten.”
“SALAATTIPÖYDÄN TARJONTAA PITÄISI KEHITTÄÄ.”
“Lasten lihapullat maistui oudolle..”
“Snabb och vänlig betjäning, god mat.”