Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,3)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Imatran paras ruokapaikka!♡”
“Ruoka hyvää kuten myös palvelu.”
“Salaattipöytä oli hieman aneeminen ja ei niin houkuttelevan näköinen/makuinen.Muutoin viihdyimme lasten kanssa ja nautimme sekä ruuasta että hyvästä palvelusta.”
“Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Ruokalistaa voisi uudistaa ja ns. takeaway vaihtoehtoja (muutakin kuin pelkät pizzat) voisi olla enemmän näin korona-aikaan.”
“Viihtyisä ravintola kivalla paikalla.”
“Miellyttävä miestarjoilija ja ruoka oli todella hyvää.”
“Ystävällinen palvelu.Hyvä ruoka”
“Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ihanasti huomioidaan asiakas ja annetaan vinkkejä.”
“Perustason ketjuravintolaruokaa”
“Melkein ainut ravintola Imatralla niin pakko suositella.”
“Ystävällinen ja osaava palvelu. Ruoka oli todella hyvää, vaikka melko suolaista mun makuun.”
“Yleisilme kaipaa kohennusta. Polpan tomaattipurkit eivät piristäneet. Ruokien hintalaatusuhde ei ihan on kohdallaan.”
“Tyhy-ruokailu, maksaminen osa tyhy-rahoilla, osa itse maksaen. Erottelu oli vaikeaa ja vei kohtuuttomasti aikaa.”
“10\10 tarjoilia sattui meille. älyttömän ammattitaitoinen henkilö. Jos olisin ravintoloitsija olisin pyytänyt töihin. Hienoa että on viellä tälläisiä paikkoja.”
“Ravintola oli oikein viihtyisä, salaattipöytä oli runsas ja pizzat maittavat. Saimme myös kivat pienet birra moretti -lasit Moretti-oluellemme.”
“Asioin mieheni kanssa Imatran Rossossa ohikulkumatkalla. Ensimmäisen kerran jälkeen tulemme käymään aina kun kuljemme nälkäisinä (kahdesti olemme jo käyneet) Imatran ohi. Hyvä ruoka, hyvä ja ystävällinen palvelu ja viihtyisä ravintola mm”
“Yleensä palvelu tosi surkeata tällä kertaa oli välttävää.”
“Hyvä ruoka, erittäin ystävällinen palvelu”