Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Restaurang Aula

Restaurang Aula på Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola är en brittiskinspirerad bar som är öppen från klockan 18 alla dagar, med undantag av söndag eller måndag. Alla önskas välkomna att koppla av och njuta av livet.

I Aula erbjuds du utmärkt service, ett brett och högklassigt sortiment av öl och cider och dessutom barsnacks, som är ett utmärkt komplement till de delikatesser som serveras i Fransmanni. På Aulas meny finns både plockmat och mättande rätter som du kan beställa under öppettiderna. 

Under större idrottstävlingar omvandlas restaurang Aula till stadens största åskådarplats.

På onsdagar och lördagar fungerar Aula som kvälls- och mysrestaurang från klockan 21. För musiken står Aulas ceremonimästare samt gästartister.

På onsdagar uppträder Damernas afton-orkestrar i Aula och stämningen är på topp ända in på småtimmarna.

På fredagar varierar Aulas programutbud mellan allt från trubadurer till improteater.

På lördagar är det olika lokala programleverantörers mångsidiga utbud som gäller och en gång i månaden ordnas schlagerkvällar med stjärnartister.

Du vet väl att Vaakuna Sali i restaurang Aula också är det största konferens- och bankettlokalen på Vaakuna? Restaurangens alla lokaler kan även bokas för privata evenemang via Vaakunas försäljningstjänst, tfn 020 1234 650.

Frans & Rose, Kouvola
Frans & les Femmes
 
Fransmanni förnyas. De gamla Fransmanni-restaurangerna omvandlas en för en till avslappnade franska bistroer där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. I Frans & les Femmes-bistroerna kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker! 
 
Bon appétit!