Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Takuu hyvä ruoka”
“Kaikki sujui hyvin, nopeasti ja ystävällisesti”
“hemmetin hyvät ruuat”
“salaatti tarjonta voisi olla hieman laajempi muita valituksia en oikeastaan löydä”
“hyvä, iloinen henkilökunta!”
“Keskustassa. Lyhyt matka kävellen juna - asemalle. Viihtyisä paikka.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Asiakkaan huomiovalo henkilökunta, hyvä lounasruoka (3) eri vaihtoehtoa ja salaatti pöytä.”
“Ketjun ravintola josta tietää mitä saa ja tietyt annokset erittäin hyviä. Hyvä lounas. Normaalisti asioin Rosso Kuopiossa”
“Ulkoterassi”
“Reipas ja ystävällinen palvelu ja ruoka tuli aika nopeasti - ravintola oli tosi Sunnuntaina päivällä melko tyhjä.”
“Vanhanaikainen ja aika kulunut ilme sisätiloissa.”
“Lasten leikkinurkkaus”
“Lasten lista saisi olla monipuolisempi, tässä elämäntilanteessa se aina vaikuttaa, yksi lapsi olisi halunnut hampurilaisen”
“Mukava ja huomioiva henkilökunta.”
“Paljon kärpäsiä sisällä”
“Paljon erilaisia ruokia ja yleensä mahtuu hyvin istumaan.”
“Liian vähän työntekijöitä, vain kaksi oli illalla ja he olivat molemmat kassalla selvittelemässä jotain ongelmia siellä. Meidän piti kävellä kassalle, että saimme maksettua nopeasti.”
“Perushyvä pizzeria keskeisellä paikalla”
“Ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Rosso Iisalmessa on tilava ulkoilmaterassi, joka sijaitsee sisäpihalla. Sinne myös tarjoillaan ruokaa. Tarjoilu toimi nopeasti ja moitteettomasti. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiallista.”
“Erittäin hyvä ja persoonallinen palvelu”
“Lounas oli hyvä”
“Ala Carter ruokien laatu vaihtelevaa. Riippuu kokista. Joskus ruoka on pitänyt palauttaa keittiöön, koska kana on paistettu kuivaksi korpuksia tai sienet olleet lämpimissä lisukkeissa kylmiä ja raakoja. Joskus taas ruoka todella hyvää.”
“Olimme automatkalla Kajaaniin ja pari päivää myöhemmin takaisin etelän suuntaan ja lounasaika oli Iisalmen kohdalla. Ensi kerta oli niin positiivinen, että poikkesimme paluumatkallakin. Hyvä, että lounas on noutopöydässä ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli ystävällistä. Hyvä lounastaukopaikka matkaa tekeville.”
“Kiva henkilökunta, hyvä ruoka, perinteikäs ravintola”
“Henkilökunnan pukeutuminen ja olemus epäsiisti. Pitsa oli korppua.....kuivunutta ja mautonta.”
“Ruoka, sijainti kaupungin keskustassa, ilmainen pysäköinti.”
“Ruoka on todella hyvää joka kerta! Parempaa kuin muissa Rossoissa missä olen käynyt.”
“Joskus palvelu on hidasta vaikka ruuhkaa ei välttämättä ole. Esim. lisää ruokajuomaa on pitänyt käydä itse tiskiltä pyytämässä. Viime kerralla laskua piti lähteä pyytämään kun sitä ei alkanut kuulua.”
“Miestarjoilija iloinen ja positiivinen, tuli itsekin hyvälle mielelle.”
“Tarjoilija osasi hyvin kertoa gluteiinittoman pizzan valmistuksesta keittiössänne ja ihokeliaakikkommekin saattoi aterioida turvallisin mielin. Salaattibuffetissa oli myös hyvin erityisruokavalio huomioitu.”
“Eipä tullut mieleen. Ehkä viisi viime kuukausien vierailua on vahvistanut käsitystä sitä, että ruoka on hyvin laitettua ja hinta/laatu suhde kohdallaan. Muutamia vuosia sitten ei näin ollut- Rosso 'petti aina'.”