Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,0)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Palvelu hyvää, samoin ruoka."”
“Hyvinkään Rossossa on meidän porukalle sopiva kabinetti. Tarjoilu on ripeää ja mielyttävää. Sokealle esitellään syötävät ja juomat. Tarjoilussa ei hösötetä näkövammani vuoksi.”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Ruoka hyvää ja lounaspizzakin tuli erittäin nopeasti.”
“Ainoa paikka Hyvinkäällä missä pizza näyttää ja maistuu edes etäisesti siltä miltä pitää.”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus”
“Vaikka henkilökunnan lahjakortin olemassaolo vaati muistuttamista (annettu tullessa tarjoilijalle) kaikki muu kävi kuin öljytty. Kiitos!”
“Hyvällä paikalla.”
“"Ruoka oli melko huonoa. Kaverin lehtipihvi oli sitkeä, kasvispyörykkäni ok mutta vihannekset keitetty mauttomaksi mössöksi. Tarjoilija ei osannut oikein suomea ja toinen hlö tuli avuksi. "”
“Miellyttävä palvelu ja viihtyisä ravintola”
“"Paikkaan helppo tulla, ystävälliset ihmiset. "”
“Hyvä fiilis. Uusi kalustus/sisustus harmaa. Kaipasi värikästä vanhaa Rossoa.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”