Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ravintolan sisustus on jäänyt jonnekin ysärille; todella kalsea, synkkä - ei todellakaan viihtyisä. Rumat astiavaunut eivät mielestäni kuulu ravintolasaliin, eikä nurkassa kököttävä pöytä täynnä laseja, siivousaineita tms. Söin pasta carbonaran, joka ylitti odotukseni huimasti! Samoin ystäväni tilaama pizza oli tosi onnistunut. "”
“"Lapsiperheille lämpimät suosittelut, lapsi otettiin vastaan paremmin kuin hyvin, huomoitiin koko asioinnin ajan, lapsi viihtyi, lapselle oli tekemistä. Ilmapiiri oli lämmin"”
“Ulkoterassilla saisi olla aurinkovarjot.”
“"Perheravintola, jonne tullaan lasten kanssa. Ei Rosso muutoin tule valituksi - valitettavasti. Miksi? 1. ruoka on keskinkertaista. 2. Kauppakeskuksen yhteydessä oleva ravintola ei ole kovin houkutteleva viihtymään, tosin terassi oli mukavan rauhallisen oloinen. Lapsiperheille sopiva paikka - toimii siinä."”
“Tiesin jo tullesssani mitä tilaamme”
“Ruoka ei valitettavasti ollut tosi hyvää.”
“"palvelu sujuvaa, tilaa oli riittävästi ( korona aika, välimatkat) . Itse olen vegaani, ei kovin paljon vaihtoethoja, mutta se on tavallista ravintoloissa"”
“"Kaipasin vanhaa ruokalistaa, muuten hyvä"”
“"Ruoka on aina ollut hyvää ja tasalaatuista. Myös palvelu ollut ennenkin hyvää, ja nyt viimeksi käydessä noin 30-vuotias mies palveli todella hyvin."”
“"Ihan ok perusravintola missä perus hyvä italialainen ruoka, pitsat tosi hyviä"”
“"Ihana henkilökunta, täysi kymppi lounasaikaan ja enemmänkin. Ihana kiireetön palvelu, vaikka olisinkin ruuhkaa. Kertaakaan en ole pettynyt ruokaan. Henkilökunnalle annan ihan täydet pisteet."”
“Palvelu pelasi ja asiat hoituivat sujuvasti.”
“Hyvä palvelu Nopeus Iloisuus”
“ihan ok perus rossomeininki”
“Muuten ok. Mutta hitaasti tulee ruuat. Kastikkeita saisi olla reilummin.”
“Viihtyisä paikka ja asiantunteva henkilökunta. Ruoka on ollut aina hyvää. Kiitos ??”
“"Hyvät ja sopivankokoiset annokset, hyviä kastikkeita, siisti muttei liian ""hieno"" ravintola"”
“"Ruoka maittavaa, mutta alkusalaattivalikoima aika vaatimaton. "”
“"Ravintola ei ole viihtyisä, muistuttaa työmaaruokalaa. Ravintolasta lohkaistiin kahvio, kompromissi ratkaisussa kärsii aina molemmat. "”
“"Palvelu hyvää, samoin ruoka."”
“Hyvinkään Rossossa on meidän porukalle sopiva kabinetti. Tarjoilu on ripeää ja mielyttävää. Sokealle esitellään syötävät ja juomat. Tarjoilussa ei hösötetä näkövammani vuoksi.”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Ruoka hyvää ja lounaspizzakin tuli erittäin nopeasti.”
“Ainoa paikka Hyvinkäällä missä pizza näyttää ja maistuu edes etäisesti siltä miltä pitää.”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus”
“Vaikka henkilökunnan lahjakortin olemassaolo vaati muistuttamista (annettu tullessa tarjoilijalle) kaikki muu kävi kuin öljytty. Kiitos!”
“Hyvällä paikalla.”
“"Ruoka oli melko huonoa. Kaverin lehtipihvi oli sitkeä, kasvispyörykkäni ok mutta vihannekset keitetty mauttomaksi mössöksi. Tarjoilija ei osannut oikein suomea ja toinen hlö tuli avuksi. "”
“Miellyttävä palvelu ja viihtyisä ravintola”
“"Paikkaan helppo tulla, ystävälliset ihmiset. "”
“Hyvä fiilis. Uusi kalustus/sisustus harmaa. Kaipasi värikästä vanhaa Rossoa.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”