Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olin ystäväni kanssa pitkällä kävelyllä. Halusimme juoda glögit ja vain pientä purtavaa. Glögi mainos oli esillä ja sitä suositeltiin. Tilasimme pienet alkupalat, eikä meille tuputettu lisää. - Vireinen pöytä oli rajattu kahdele (korona), mutta siihen tuli neljä. Olisin toivononut henkilökunnan siirtävän heidät muualle isompaan pöytään, joita oli lähellä. Ja tämä ihan vain kaikkien turvallisuuden takia. Kun rajoituksia noudatetaan - uskallamme tulla toistekin. Nimimerkillä 'riskiryhmäläinen'”
“EDELLÄ MAINITUISTA SYISTÄ”
“Ruoka houkuttelevaa mutta miinuksena alkupalana tilaamani valkosipulileivät, jotka olivat kyllä aika aneeminen ilmestys. Niitä voisi hieman parantaa. Samoin salaattipöytää. Tarjoilu oikein hyvää ja asiantuntevaa. Tiloissa liikaa 'tavaraa'. Ahtaan tuntuinen. Ravintolassa hyvä tunnelma”
“Ruoka oli hyvää ja se tuli nopeasti.”
“Pizza oli hyvää, mutta kallista.”
“Ihan peruskiva miljöö, asiakaspalvelija oli hyvä: meitä oli 3, kaikilla ruokahaasteet (kasvis,vege,gluteeniton) - kaikki saivat toivomansa. Salaattipöytä ei pärjännyt vakipaikkani salaattipöydälle.”
“Aina ei kaikki suju hyvin, joskus asiakas unohdetaan kokonaan”
“Kaikki meni hyvin ja oli mukava käydä”
“Rento ja lämmin tunnelma.”
“Lohi pizza ei ollut minun makuuni”
“Näin korona-aikana ravintolassa on hyvin ajateltu turvavälit.”
“Ihan mukava ruokapaikka kauppa-asioinnin yhteydessä”
“Luotettava ja kohtuuhintainen ravintola, jossa tiedän että saan rahalle vastinetta”
“Lounas sujui odotetusti: Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi, maksaminen tullessa oli helppoa, kun ei tarvinnut jäädä odottelemaan laskua. Kiitos!”
“Ruoka on aina ollut erittäin hyvää.”
“Kokemus oli oikein hyvä, palvelu oli hyvää, ruoka maistuvaa, ravintola siisti, ruoka tuli nopeasti ja kassalla ollut tarjoilija oli erittäin ystävällinen myös töykeille asiakkaille vaikka ei olisi ollut tarvetta.”
“Hyvä valinta, mutta ei selkeästi poikkea muista”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Ihan hyvä:)”
“Asiallinen, ystävällinen ilmapiiri. Helposti tavoitettavissa. Ikkunat kauniiseen luontoon, lisäsi huomattavasti viihtyvyyttä”
“Hyvää palvelua ja ruokaa”
“Palvelu on usein ystävällistä ja ruoassa ei ole ikinä ollut valittamista.”
“Ainoa kunnon ruokapaikka joka löydettiin Willasta. Pääruoka maistui oikein hyvin molemmille. Surkea alkuruokapöytä, josta mainitsin myös henkilökunnalle. Oli ketjun mukainen kyllä. Vessa oli oli oikein siisti ja viihtyisä??”
“Ruoka kohtuullisen hyvää ja henkilökunta tutun turvallista !”
“Iäkkäinä ja piniruokaisina 1 pitza riittä kahdelle ja jää ylykin. ehsdtus 1. olisiko vanhuksille 'lastenannoksia'? 2. pitsanlisukkeet on kirjoitettu liian pienellä fontilla, tiskillä siinä kohtaa on hämärä valaistus”
“Ystävällinen palvelu. Pieni lapsi huomioitiin hyvin. Maksaminen oli jouhevaa. Sain maksettua S-kortilla, vaikka en muistanut tunnuslukua”
“Perusravintola.”
“Heppo mennä sisälle, hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka. Miellyttävä henkilökunta”
“Peruslounaspaikka, ystävällinen palvelu, yleensä suht hyvä pääruoka, vaikka tällä kertaa lasagne ei muistuttanut lasagnea eikä maistunut miltään, oli sotkua. Aina ei voi onnistua ??”
“Perus hyvä paikka ja järkevät hinnat. Siisteyteen ja viihtyisyyteen/tunnelmaan voisi vielä hieman panostaa jotta saisi 9 tai 10”
“Vastaanotto sujui hyvin, mutta sitten paletti hajosi. Tämä tapahtuu joka paikassa, jossa ei ole jaettu tarjoilijoille omia vastuualueita. Yks jos toinen käy kysymässä, ei hyvä mielikuva jää siitä. Se tärkein unohtui nuorelta tarjoilijalta, joka plokkasi meidän pääruokalautaset. Hän kysyi kyllä jälkiruokaa, pyysimme hetken lisäaikaa ja sitten kaikki juoksivat ohitsemme, eikä kukaan edes vilkaissut, että olisi voinut vinkata. KATSEKONTAKTI ON TÄRKEÄ TARJOILUTYÖSSÄ!!!! Jälkiruoan kastike oli laitettu laskuun, vaikkemme sitä tilanneet. HUOLELLISUUS ON KAIKEN A ja O!!! Jos pääruokalautaset plokataan osittain, olisi kiva, jos kaikki plokattaisiin. Ei alkusalaatti lautasia enää jälkiruoalla. Eikö kannattaisi jakaa asemat, josta jokainen on vastuussa? Sen jälkeen autetaan muita asemia, jos on aikaa..... ? Jos 1-2 tarjoilijaa juoksee hiki hatussa ja loput tarjoilijat katselevat vähän, mitä voisi tehdä. Kiireessä asiakas unohtuu.... Ruoka oli hyvää, sitä ei voi kieltää, kiitos siitä.”
“Vähän jäi askarruttamaan se, kun olin siinä käsityksessä uutiskirjeen perusteella, että olisi ollut vielä 15% tarjous S-etukortilla. Ei sitten kai ollut?”
“Kaikki oli suhtkoht. ok.”
“Pitkästä aikaa tuli käytyä Rossoa kokeilemassa. Tarjoilija oli iloinen ja ystävällinen. Suositus oli onnistunut ja ruoat olivat erittäin maukkaita. Tulen pian ehdottomasti uudelleen”
“Eipä muuta kuin 5 ansaitseva ravintola kaikin puolin.”
“Ruoan tilaus j maksaminen sujui, mutta lounasruoan tulo kesti 25 minuuttia ( lounastauon pituus 30min). Missään vaiheessa ei tarjoilija tullut kertomaan mikä viivyttää. Vasta kun itse kysyimme asiasta tarjoilija nyrpeästi vastasi ohimennen, että annokset menneet sekaisin. Eikä tämä ollut eka kerta.”
“Erittäin ystävällinen vastaanotto?? Palvelu toimi hyvin ja ruokakin oli todella maittavaa❣️”
“Hyvä perusravintola, hyvällä paikalla.”
“hyvä sijainti ja kohtuuhintainen lounas”
“Siisti paikka, ei hälinää terassillakaan. Miellyttävä henkiökunta.”
“Homma toimii ihan ok ja ruoka on mutkatonta.”
“Yleensä ruokailu sujuu hyvin, joskus on rauhatonta ja meluisaa”
“Oli vähän ihmisiä, joten kaikki oli sujuvaa. Salaattipöytä ei houkutellut, koska siinä pörräsi pikkukärpäsiä. Koska tulin pizzalle, se ei kylläkään haitannut.”
“Ihan ok ruoka, ehkä taso heittelee hieman liikaa.”
“Tuttu ja turvallinen ;)”
“Siisti paikka, mukava tunnelma, hyvä ruoka, joku ruoka ( tai muutama ruoka ) listalta voisi olla suositus ja tarjoushintana ( muutenkin kuin s-kortilla ) ja se (ne) vaihtuisi listalla säännöllisesti. Voisi vetää lisää ruokailijoita. 'vakio' asiakkaille olis tarjota tarjoushntainen annos etuisuus myös, niin jatkumo olisi taattu.”
“Työntekijä Elsa oli ihanan ystävällinen ja pirteä sekä pelasti illan. Rukiinen pizzapohja olisi muuten jäänyt saamatta, jonka vuoksi en muualla edes syö pizzoja.”
“Loistavaa huumorintajua tarjoilijoilta, mahtavaa”
“Rosso on ihan ok,valikoima sopiva hinnat ok.”
“Asiakaskokemusta pitää kehittää.”