En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,1)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Asiakaspalvelu oli luontevaa, tulin miespuolisen ystävän kanssa ja meidät molemmat huomioitiin hyvin ❤️ tulimme treffeille teidän kahvilaan ?? kaikki sujui hyvin ❤️ lähdimme hymyillen ?? Kiitos!”
“Viihtyisä ja rauhallinen kahvila. Aina ystävällinen henkilökunta.”
“+ hyvää teetä (Oolong) + eri hintaisia pipareita/pullia + ystävällinen palvelu - hiukan 'väsynyt' yleisilme: istumapaikat ei ole sijoitettu viihtyisästi. Niinkuin 'jonossa istuttaisiin'... ja muutenkin vaisuhko ulkonäkö. - voisivat ne tarjoilutkin olla 'näyttävämmin'/kauniimmin esillä - vaikka eivät ne kyllä useimmissa muissakaan kahviloissa paremmin ole...”
“Kahvi oli viime kerralla ei niin hyvän makuista,haaleeta.”
“Palvelu oli reipasta ja ystävällistä. Olisin halunnut työpäivän päälle haukata kahvilasta jotain suolaista. Suolainen vaöikoima oli melko niukkaa enkä innostunut tarjonnasta. En siis ottanut kaakaon kaveriksi mitään suolaista. Mutta mukava paikka käydä vaihtamassa kuulumisia.”
“Oli oikein lämmin vierailu. Asiakaspalveluun voi aina luottaa tässä kahvilassa”
“Ihana, siisti ja kotoisa palveleva kahvila.”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä paikka.”
“tilava, ystävällinen palvelu mutta teevalikoima vaatimaton - plussana se että teetä sai kannuun!!!”
“Lähellä,hyvä palvelu”
“Palvelu ystävällistä. Paikka viihtyisä”
“Viihtyisää.”
“Espresso oli hyvää ja suklaa myös”
“Paras kaffepaikka Hyvinkäällä”
“Tuotteet ok, myyjät voisivat olla vähän iloisempia ja palvelualttiimpia.”
“Kävin ostamassa vain kahvia, siksi ei suositeltu mitään ☺️ oli kiva käydä! ????”
“On hyvällä paikalla”
“Todella siisti ja viihtyisä paikka.”
“Sain mukavaa ja ammattitaitoista palvelua. Juotavat olleet aina maistuvia.”
“Kaikki muuten sujui hyvin kahvi reissulla, mutta yksi kahvikuppi oli likainen ottaessani siihen kahvia. Vaihdoin puhtaaseen.”
“Hyvällä paikkaa, tilava, hyvät kahvit.”
“Asiallista ja ripeää palvelua opastuksen kera”
“Kiva paikka”
“Henkilökunta on osaavaa ja ystävällistä. Tuotteet ovat laadukkaita, vaikkakin hiukan hintavia. Mutta hyvästä maksaa mielellään.”
“Kahvila valikoitui, koska se oli lähellä ulko-ovia. Mukana ollut mummo liikkuu huonosti. En yleensä välitä ketjupaikousta, mutta Hyvinkäällä ei muita juuri ole. Olin iloisesti yllättynyt.”
“Kahvi oli hyvää, samoin henkilökunnan kahvisuositus mutta kahvi oli aivan liian kallis”
“Paikka oli pimeä ja syrjäinen, ympäristö voisi olla valoisampi ja viihtyisämpi. Henkilökunta voisi olla selkeämpi asiakaspalvelussa.”
“Kyllä”
“Kiva viihtyisä ja tytöt aivan loistavia ammattilaisia. Kiva piipahtaa hyvällä sumpilla??”
“Oli kiva käydä”
“Kahvila on synkkä ja pimeä, joten siksi en siellä käy usein. Sieltä pitäisi avartaa seiniä ja yhteys jotenkin paremmin oltava muualle siis muihin tiloihin. Kaipaan vaaleutta ja avaruutta. Myöskään tarjolla olevat kahvilan tuotteet ovat kalliita ja hurjan isoja ja 'ihmeellisiä' eli jotenkin erikoisesti täytettyjä syötäviä ja aivan liian isoja. Kaipaan vanhan ajan hyviä sämpylöitä, voileipiä, lohi- riisipasteijoita yms. Myös ihan jotain peruspullaa kuten pikkupullia, omenasarvia, korvapuusteja, Toscapullia yms. Hinnatkin minusta ovat Coffee Housessa korkeat, joten myös siksi viihtymiseni siellä on harvassa.”
“Nice cafe.”
“Kahvilassa on todella kotoisa ja lämmin tunnelma. Valikoima on suht hyvä ja palvelu ystävällistä.”
“Hyvinkäällä on montakin halvempaa ja viihtyisämpää kahvipaikkaa.”
“Erinomainen ja sydämellinen palvelu, mutta sijainti ja ilme tylsä.”
“Kokemukseni ovat hyviä.”
“Kahvihetkeen löytyi ihan hyvin 'kastamiset' ja maukkaat olivat. Tosin valikoima kahvileivissä (laajempi käsite kuin leipä) oli aika tavallisen ja turvallisen oloista. Siisti paikka näytti olleen. Tulen käymään tulevaisuudessakin.”
“Hyvä sijainti. Mukavasti ravintolan yhteydessä. Hinnat sopivia.”
“S-ryhmää, Prisman ja Willan yhteydessä. Helppo tulla.”
“Tunnelma kliinisen kylmä ja kalpea”
“Mukavan mainio mesta”
“Hyvä palvelu, hyvät tuotteet”
“aina on parantamisen varaa”
“Yleensä käyn kahvilla ja lehdet lukemassa jos onnistuu saamaan, henkilökunta ollut tosi mukavia , vaihtelee käynnit niin ettei osannut oikeaan laittaa”
“Tiesin tullessani kahvilaan mitä halusin. Siksi oli helppoa.”
“Hieman hintavia, mutta saa bonusta. Tarjoustuoteyhdistelmä kahvi ja bagel lämmitettynä oli hyvä. Palvelu yleensä hyvää/ystävällistä. Normisti liian paljon ihmisiä ja pöydät/paikat hieman liian paljon/liian lähellä muita ihmisiä. Nytten olin melkein ainoa asiakas, joten pystyin vapaasti valitsemaan paikan ja olemaan vapautuneesti.”
“Henkilökuntaa liian vähän, odotin kahvin maksamista useita minuutteja yksin.”
“Sijainti, jonka läheisyydessä on muita käyttämiäni palveluja. Rauhallinen, ei hälinän valtaama, paikka. Sieltä löytyy juuri sitä mitä kulloinkin tarvitsee. Kahvi, tee, limut, jätskit, pullat leivonnaiset. lounas ja jälkiruoka.”
“Vähän kallis”
“Henkilökunta oli nuoria,ilosia ja hymyileviä.Yhteistyö heidän välillään oli ihanaa seurattavaa.He todella viihtyivät työssään.Se sai meidän tekemään varman päätöksen tulla uudelleenkin.”
“Siisti, keskeinen sijainti”
“Hyvä kahvi :)”
“Siisti hyvällä sijainilla varustettu kahvila.”
“Siisti, viihtyisä”
“Ystävällinen henkilökunta”
“kiva sijainti, aikaisin aamusta auki. Ystävällinen palvelu.”
“Paikka on ihan ok”
“Pidän Coffe house kahviloiden tunnelmasta.”
“ystävällinen palvelu, selvästi merkitty laktoosittomat tuotteet”