En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kahvilassa on siistiä ja rauhallista. Voi myös lukea päivän lehtiä. Ainoa miinus on, että leivonnaisissa ei ole juuri vaihtelua, kun käy usein"”
“"Sijainti on heti Prisman yhteydessä, joten pääsee helposti ostosten lomassa. Leppoisa tunnelma."”
“Hyvä kahvi ja paakelssi. Erittäin iloinen ja miellyttävä tarjoilija.”
“"Tykkään sisätilan pöytien tyylistä ja asettelusta. Sopiva ""omarauha"" löytyy pikkupöytien ääreltä. Kahvijuoma valikoima kiehtoo aisteja. Kesäinen terassi on oikein viihtyisä ja antaa lisäarvoa kahvilalle. "”
“Kiitos hyvästä palvelusta. Terassi hyvä.”
“Vähän oli ankeat leivonnaiset”
“"Suosittelen mielelläni kahvilaa tutuille ja muille, mutta itse käyn harvoin, koska kahvilan tuotteet ovat kalliita."”
“"Peruskahvila, jonka sijainti on hyvä. Suurta plussaa tulee tarjolla olevista lehdistä."”
“Ystävällinen palvelu”
“On aina kiva käydä ystävällisen henkilökunnan ja hyvän makuisen kahvin takia. Coffee House Hyvinkään asiakaspalvelu on parasta Hyvinkään kaikista kahvilosta ??”
“Hyvinkään Prisman yhteydessä oleva Coffee House oli aikaisemmin viihtyisä ja avara paikka. Nykyään se on vain kohtuullinen kahvipaikka.”
“Henkilökunta oli mukavaa ja pulla maistui kahvin kera”
“"Minua palvellut työntekijä oli ystävällinen,jäi hyvä mieli"”
“Ystävällinen palvelu”
“Olemme puolisoni kanssa kahvilan vakioasiakkaita useamman vuoden ajan. Kahvilassa on ystävällinen ja hyvä palvelu sekä mainiot Lattekahvit.”
“Coffee Housessa on mukava käydä juomassa kupillinen kuumaa/kylmää tai herkuttelemassa jotain. Usein sitä jää juttelemaan ja istumaan pidemmäksikin aikaa. Toki riippuu siitä kenen kanssa on kahville tullut. Aina on kiva käydä ja tulla uudelleen.”
“Tarjolla oli ihanasti baihtoehtoja erityiruokavaliota noudattavalle. Vaihtoehtoja syötäviin voisi olla laajempi.”
“"Hyvä sijainti Prisman kyljessä, kohtuuhinnat, erittäin mukavat asiakaspalvelijat, kiva taustamusiikki, iltapäivälehti."”
“"CH Hyvinkää on hyvä etätyöhön muutamaksi tunniksi, etenkin jos livahtaa isomman salin puolelle. Kahvila on yleisilmeeltään hieman nuhjuisen oloinen."”
“Hyvällä paikalla”
“Kantapaikka.”
“Kaupassakäynnin jälkeen on tosi kiva pysähtyä sinne kahville.”
“Henkilökunta osaa hoitaa asiansa niin kuin pitääkin.”
“"Kahvila on ihan viihtyisä ja sijaitsee rauhallisella paikalla. Valikoima on hieman suppea, mutta hinta-laatu-suhde on ok. "”
“"Rauhallinen,viihtyisä paikka."”
“"Siisti ,miellyttävä palvelu,hyvät tuotteet."”
“Kahvila on ihan viihtyisä”
“"Tasalaatuisia tuotteita,ystävällinen palvelu, hintataso kohtuullinen "”
“Kahvi voisi olla riittävän kuumaa.”
“"Vein uuden ystäväni kahvilaan, josta entuudestaan hyvät kokemukset yhdistystoiminnan parissa virkistyspaikkana. Sijainti hyvä, s-kortti plussaa."”
“Siisti kahvila ja henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista”