En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökuntaa liian vähän, odotin kahvin maksamista useita minuutteja yksin.”
“Sijainti, jonka läheisyydessä on muita käyttämiäni palveluja. Rauhallinen, ei hälinän valtaama, paikka. Sieltä löytyy juuri sitä mitä kulloinkin tarvitsee. Kahvi, tee, limut, jätskit, pullat leivonnaiset. lounas ja jälkiruoka.”
“Vähän kallis”
“Henkilökunta oli nuoria,ilosia ja hymyileviä.Yhteistyö heidän välillään oli ihanaa seurattavaa.He todella viihtyivät työssään.Se sai meidän tekemään varman päätöksen tulla uudelleenkin.”
“Siisti, keskeinen sijainti”
“Hyvä kahvi :)”
“Siisti hyvällä sijainilla varustettu kahvila.”
“Siisti, viihtyisä”
“Ystävällinen henkilökunta”
“kiva sijainti, aikaisin aamusta auki. Ystävällinen palvelu.”
“Paikka on ihan ok”
“Pidän Coffe house kahviloiden tunnelmasta.”
“ystävällinen palvelu, selvästi merkitty laktoosittomat tuotteet”
“Sijainti ja palvelu hyvä”
“Mukava asioida, vähän ehkä syrjäinen paikka nykyään. Työntekijä oli todella mukava ja erityiskiitos hänelle huomaavaisuudesta, sillä liikuin vaunujen ja kahden muun alle kouluikäisen lapsen kanssa ja työntekijä ehdotti että voi tuoda ostoksemme pöytään ja kysyi mihin haluamme istua. Näitä on harvassa paikassa ja vaikka itse olen valinnut liikkua lasten kanssa myös ruoka/kahvilapaikoissa; mieltä lämmittää se että tarjoudutaan auttamaan, jotta asiat menevät sujuvasti. Useissa paikoissa täytyy yleensä parkkeerata vaunut lapsineen pöytään odottamaan että voi käydä hakemassa tarjottimen. Erityiskiitos tästä ja myös siitä että vaunutkin sinne kahvilaan mahtuivat. ??”
“Yleisesti ottaen hyvä ja kiva kahvila Hyvinkäällä.”
“Yleensä juon vain teetä . Koska olen vegaani, minulle ei löydy vegaanisia tuotteita . Mikä on kurja asia . Voin vai suositella kavereille jotka käyvät ja jotka eivät ole vegaaneja.”
“Siisti,hyvä palvelu,hyvä tuote”
“Sain todella hyvää palvelua sekä teiltä saa myös kaupungin parhaimman makuista chai lattea!”
“Mukava ja viihtyisä kokemus, herkullinen nautintohetki”
“Miellyttävä kahvihetki, hyvä kahvi. Siisti, tilava, mukana henkilökunta.”
“Helppo asioida ruokaostoksille mennessä kun on ihan vieressä”
“Olen kahden ystävän kanssa käynyt siellä kahvilla kerran viikossa jo usean vuoden ajan. Aina on ystävällinen vastaan otto. Mukava paikka kaikkiaan.”
“Ihan ’lupsakka’paikka !”
“Terassi mukava ja rauhallinen ja erikoiskahvit hyvää. Kuitenkin hieman vaisua palvelua ja epäselvää mitä kaikkea kahvilasta saa.”
“Coffee housen henkilökunta on huippu ja siellä on aina mukava asioida”
“Palvelu oli hyvää ja viihtyisä paikka, jossa jaksoi yksinkin istua pidempään ja nauttia rauhassa erikoiskahvini.”
“Kokonaisuus toimii hyvin.”
“Miellyttävä paikka”
“Hyvinkään paras cappucino.”
“Paras mitä Hyvinkäällä kahviloissa on tarjolla”
“Ok”
“Terassi paikkoja aika vähän, mutta oli kuitenkin ulos meno mahdollisuus. Aurinkovarjot olisivat olleet hyvä ulko pöydille.”
“Henkilökunta on erittäin mukavaa. Myös terassi on mukavan rauhallinen, mutta kuitenkin keskeisellä paikalla.”
“Edelläkerrotun perusteella. ??”