Ett utmärkt frukostalternativ eller ditt förstahandsval när du vill ha kaffe. Vi på Coffee House tror att de godaste stunderna skapas av råvaror med hög kvalitet, kärlek och yrkeskunnighet. Därför serverar Coffee House alltid kaffe och te som har förberetts av proffs. Vi tillagar croissanter, bagels, smörgåsar och smoothies. Hos oss får du njuta av färskt nymalet kaffe med gott samvete. 

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukavan tunnelmallinen paikka. Ainoastaan tarjoiltavien tuotteiden kohdalla annan miinusta. Tuotteet eivät ole houkuttelevia, ehkä vain ei-täytetty croissant ok”
“Tarjottavat leivonnaiset”
“Kiva kiireetön 'fiilis'”
“Palvelu on esimerkillistä ja huomioivaa.”
“sijainti”
“Vähän kulkuväylällä koko kahvila, matkalla ravintolaan. En ensin tiennyt mistä tilataan mutta huomasin katsoa oikealle jossa tiski oli.”
“Henkilökunta järjesti meille kabinetin, jossa saimme rauhassa olla ja muistella edesmennyttä ukkiani, jonka hautajaisista olimme tulossa. Todella hyvä palvelu ja miellyttävä henkilökunta.”
“Tunsin itseni ja seuralaiseni tervetulleeksi. Saimme valita rauhassa kahvileipämme. Paikka oli siisti ja viihtyisä. Kahvi ja piirakka olivat herkullisia. Kun poistuimme ja kiitimme,meidät toivotettiin tervetulleiksi toistekin. Positiivinen kokemus.”
“Joustava henkilökunta”
“lounasruot voisivat ola maistuvampia”
“Henkilökunta mukavaa eikä katso kieroon kun tulee pienen lapsen kanssa evästämään.”
“Nopea asiointi ja helppo kysyä apua.”
“Piti etsiä tarjottimelle vapaata palautuspaikkaa kun lähin oleva palautuspiste oli täynnä.”
“Kahvipassi”
“Henkilökunta oli oikein ystävällistä ja ammattitaitoista”
“Sijaitsee keskeisellä paikalla”
“On lähellä päivittäistä kaupassa käyntiä.”
“Entinen paikka oli erittäin mukava. Oli ikkunoita ulos päin ja tilat olivat muutnkin paremmat. Nyt on pimeää ja ahdasta. Taitaa olla muotia, että kaikki kuppilat ja ravintolat pitää olla hämäriä. Kahvilatuotteet (pullat) ja kahvi kallistuivat yhtäkkiä 20-30 senttiä!!!!!!!!!! kertaheitolla”
“Viihtyisä paikka ja hyvällä sijainnilla, helppo poiketa myöskin kauppareissulla.”
“Paikka keskellä willaa mukava henkilökunta erikois kahvit tekevät pitkät jonot”
“Pitkät jonot tarvitaan lisää henkiläkuntaa”
“Haudutettua teetä, jossa käytetään eri makuja, suodatinkahvissa parikin eri vaihtoehtoa, s-bonus, päivän lehdet luettavissa”
“Hintataso korkeahko, suolaisten ja makeiden kahvileipien valikoima melko suppea, suodatinkahvi on Pauligin, kun paljon parempaakin olisi saatavilla”
“Saa hyviä kahveja monipuolisesti. Myös pikkusuolaiset maukkaita.”
“Välillä aika huono täysin laktoosittominen tuotteiden valikoima suolaisissa (makeasta en pidä, joten niistä en tiedä onko niissä paremmin).”
“Erittäin ystävällinen henkilökunnan jäsen.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“s-bonus”
“entisen kahvilan pohjaratkaisu oli parempi. Ravintolan yhteydessä pöydät ja penkit ovat ahtaammin, eikä tunnelma ole yhtä kotoisa.”
“Viihtyisyys, tilaa on ollut aina, tuotteet tuoreita. Kahvi tuoretta ja hyvää.”
“Kaikenkaikkiaan toimiva, viihtyisä paikka ja kavit/pullat hyvän makuisia.”
“vähän pimeä. ei ole ikkunoita ulos”
“Paras ja edullisin kaputsino mitä olen saanut Monipuolista luottavaa Yleensä hyvin tilaa mukavat istuimet Pirteät ja kärsivälliset myyjät”
“Hyvät tuotteet ja kiva henkilökunta (ystävällisiä)”
“Rauhallinen paikka.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Maistuvat tuotteet.”
“kahvi”
“Kahvi on hyvää ja henkilökunta mukavaa.”
“Ystävällinen henkilökunta erittäin hyvä kahvi ja myytävät tuotteet hyviä.”
“Siellä ei ole häiritsevää taustamusiikkia liian kovalla äänentoistolla, eikä musiikki seuraa viimeisimpää nuorisotrendiä!”
“Päivän tarjouspullat ovat joskus kuivahkoja (vanhoja)!”