Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava, monelle sopiva paikka”
“Palvelu oli erinomaista! Vegeburgerin pihvi olisi voinut olla parempi (esim.beyond meat pihvi vai tai vastaava olisi ollut parempi).”
“Hyvä tunnelma ja ystävällinen palvelu”
“Ravintola sopii hyvin illanviettoon ja tykkään ruuista. Välillä tilauksen tekemistä piti odotella, ei muuta moitittavaa. Hinta-laatu -suhde on hyvä.”
“Ruoka oli erinomaista, tunnelma kotoisa ja rauhallinen, palvelu iloista.”
“Hyvä hinta-laatusuhde ruoassa. Palvelu erinomaista. Viihtyisä paikka.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Paikka oli viihtyisä, henkilökunta ystävällistä sekä ruoka ja juoma maistuvaa. Plussa kampanja viini alennuksesta! Olisiko siinä olla mahdollista myös joku toinen vaihtoehto?”
“Ravintola oli kaikin tavoin hyvä kokemus”
“Mukava ja rento paikka istuskeluun milloin vain. Herkulliset ruuat ja juomat edullisesti. Hyvä vaihtoehto baarin ja ravintolan väliltä. Mukava henkilökunta.”
“Helsingin paras hinta-laatu suhde! Miellyttävä paikka jossa istua iltaa ja palvelu aina upeaa.”
“Tulimme ystävieni kanssa brunssille. Työntekijä oli oikein ystävällinen ja ammattitaitoinen. Brunch all day vege ja lihalautaset oli erittäin hyviä ja monipuolisia. Teidän viinitarjonta on myös laaja. Sisustus on kodikas ja tunnelmallinen. Kiitos oikein paljon!”
“Kaikki sujui mainiosti, viihdyimme hyvin! Hyvä istuskelupaikka”
“Tunnelma ja palvelu oli hyvää sekä hintalaatusuhde erinomainen.”
“Käynnillä kaikki meni loistavasti ja palvelu oli mahtavaa”
“Tykkäön kovasti menun 'levystä'”
“Hyvä sijainti”
“Ystävällinen palvelu, maukkaat juomat ja snacksit, kiva tunnelma sopivalla musiikilla, siisti ja tilanteeseen sopivaa väljyyttä.”
“Mukava paikka, plussaa sohvista joilla on kiva istuskella lasillisella. Kiva henkilökunta”
“Erittäin mukava hlökunta. Miellyttävä miljöö. Hyvä sijainti. Ainoa pettymys oli itse ruoka. Annoksen koko vastasi alkupaloja, eikä mautkaan oikein tehneet vaikutusta.”
“Tykkään”
“Aivan ihanat tarjoilijat??????!! Lauantaina 21.10 noin klo.19 maissa. Oltiin ystävän kanssa ekaa kertaa teillä ja kaikinpuolin jäi erittäin hyvä fiilis ravintolaan tullessa ja lähtiessä.?? Hyvää huomioimista ja erittäin kohteliasta palvelua, tummahiuksinen nais tarjoilija aivan huippu!??”
“Palvelu oli sujuvaa, ystävällistä ja huomioivaa. Laskuja oli useita erilaisia ja sekin meni sujuvasti. Kaikki olivat tyytyväisiä ruokiinsa. Ei mitään moitittavaa.”
“Hyvä palvelu ja hyvät ruuat”
“Viihtyisä ja kaunis paikka, ruoka oli todella hyvää.”
“Porukalle sopiva paikka mutta erityisiä makuelämyksiä ei kannata hakea.”