Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Iso plussa hyvästä terassista ja tarjoilusta terassille. Hanavalikoimassa ja ruokalistassa parantamisen varaa, muuten paikka on erinomainen."”
“Musiikki soi todella lujalla ja pyynnöstä sitä hiljennettiin mutta oli silti kovalla. Ruokalistat piti hakea itse tiskiltä kun niitä ei kuulunut vaikka sanoimme tulessamme että tulemme ruokailemaan. Laskunmaksua sai odotella ja lopulta kävelimme tiskille maksamaan. Ruoka sinäänsä oli ihan oko.”
“Toivoisin että tarjoilijat huomioisivat asiakkaita paremmin. Ottaessaan toisessa pöydässä tilausta vastaan kukaan tarjoilijoista ei katsellut ympärilleen olisiko joku muu toisissa pöydissä halunnut tilata jotain lisää. yritimme kädellä antaa merkkiä mutta kaikki käänsivät katseensa maahan ja kiireen vilkkaa menivät sisälle. Hihkaisemalla ” tarjoilija ” saimme sitten huomion ja tähän huomion saamiseen meni puolisen tuntia”
“Hyvä hinta laatusuhde”
“Hyvä ruoka ja tarjoilija oli mukava ja huomioiva.”
“Hyvä hintalaatu suhde ja mielyttävä paikka istahtaa hetkeksi”
“Kiva paikka”
“"VENN on mukava ravintola, josta voi helposti ostaa juomat nautittavaksi sisäpihalla kuunnellen keikkaa. Palvelu on ystävällistä ja suht nopeaa."”
“"Kivoja, ketogeeniseen valioon sopivia ruokia ja hyvä sijainti. "”
“It was okay but not anything I would rave about.”
“"Ruoka on VENN:issä aina hyvää ja tunnelma yleensä kohdallaan, mutta asiakaspalvelussa olisi vielä hieman parannettavaa."”
“Todella hyvää ruokaa ja annoksien ulkoasuun ollaan panostettu hyvin.”
“"Henkilökunta 6/5, rento tunnelma, tuotteet toimivat."”
“Kivat tilat. Palvelu ollut korona aikana erityisesti loistavaa. Pöytiintarjoilu ??”
“Toimii!”
“Helposti lähestyttävä. Oli juuri ”oikeassa” paikassa”
“Hyvä kokemus kaiken kaikkiaan”
“"Kaikki sujui hyvin, kiitos! "”
“"Ravintolassa ja terassilla on aina ihana vierailla. Ainut oikeasti häiritsevä asia oli, että ulkona musiikki on selkeästi liian kovalla. Aikaisemmin en muista että vastaavaa olisi ollut. Piti huutaa / ei kuullut mitä vieruskaveri sanoo. Kävimme kahteba iltana Vennissä ja toisella kerralla tajusimme tulla sisälle syömään ja juomaan drinkit. Ollaan aikaisempina kesinä käyty paljonkin mummotunnelissa, mutta emme muista että musiikki (ei live vaan dj.n musiikki) olisi ollut näin häiritsevän kovalla. Muuten kiva ilta, mutta oli tosi harmi lähteä molempina iltoina aikaisin pois tämän takia ?? koko porukka tätä mieltä!"”
“"Helppo tulla, rento meininki ja hyvä meno Mummiksen puolella"”
“"Mukava ravintola, miinuksena viileä varjoinen terassi ja lokit ympärillä"”
“"Palvelu heikkoa, ruoka hyvää, terassi kiva, kuohuva aika karsean makuinen."”
“"Lohi Skagen lauta oli erinomaisen hyvä, loistava pohja ja ilo silmälle orvokkeineen ja oli tuore ja hienoa että valmiiksi leikattu. Ruuan sai ulos toisen ravintolan terassille. Kiitos."”
“Hyvä ruoka ja juoma. Juomat melko hintavia kuitenkin”
“Hyvä palvelu hyvä ruoka hinta laatu ok”
“"Erittäin ystävällinen palvelu, hyvä sijainti ja herkullista ruokaa."”
“Ravintola oli mielestäni oikein mukava ja henkilökunta miellyttävää. Myös ruuan hinta-laatu -suhde oli mielestäni kohdallaan”
“Tunnelmallinen ja edullinen”
“"Venn on laadukas ravintola, jossa on mukava sekä ammattitaitoinen henkilöstö"”
“Tarjoilijoita sai odottaa aika pitkään ottamaan tilauksia vastaan!”
“"Hyvä palvelu, viihtyisä ravintola ja hyvä palvelu "”
“"Mukava ja rauhallinen tunnelma, helppo keskustella, yksityisyyden tunne, suuri terassi kesällä keskeisellä sijainnilla "”
“Erityisruokavaliomme oli huomioitu hyvin ja saimme tarvittavaa tietoa ruuista”
“Ravintola ei ole täysin esteetön ja sen takia en suosittelisi välttämättä”
“Mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa ja juomaa”
“Terassilla voisi olla katetta ja sivusermiä siitepölykaudella ja istuimia voisi puhdistaa pölystä ennen asiakkaita. Muuten kokemus oli hyvin miellyttävä. Brunssilla kannattaa suositella lisäsettiä dumplingeja asiakkaille.”
“Tarjoilija suositteli tiettyä annosta ja se oli nappivalinta. Parhaimman makuinen pelti mitä olen koskaan maistanut. Kokille annoin myös kiitokset. Tulen uudestaan.”
“Ruoka on aina hyvää ja ruokalista on hiukan erilainen muihin ravintoloihin verrattuna. On mukavaa kun ravintola useimmiten tarjoaa alkupalana popcornia tai drinkit. Myös moctailit ovat aivan huippuluokkaa.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka miellyttävä”
“Hyvä ja tasokas S - ravintola ja erityisesti hyvät ja edulliset viinit S-etukortilla.”
“"Well, its corona time so to be fair, the service side was only handled by one person which did a good job. But of course, if it was back to normal hours and service, my answer or rating might not be the same. I answered 7 as my rating because I know I can recommend other places to friends other than Venn. "”
“Keskiverto ravintola.”