Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 10.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä, joustava ja ammattitaitoinen palvelu”
“Musiikki soi mielestäni liian kovaa arki-iltana kun ravintola oli lähes tyhjä.”
“Sijainti. S-etu, maukas ruoka, rento paikka.”
“Musiikki oli niin kovalla että se teki keskustelusta isossa porukassa 10 hlöä hankalaa. Salaatti annokset oli maukkaita mutta hintaan nähden hieman pieniä.”
“Sijainti, henkilökunta”
“Mummotunneli, tietysti, siis kesäaikaan :o)”
“Pöytiin tarjoilu terassille olisi ollut kiva”
“Rento ja mukava tunnelma, hyväntuulinen henkilökunta. :-)”
“Happy Hour -viini ja sen mainostaminen & myynti suoraan pöytään.”
“Hinnat Happy hourin ulkopuolella!!”
“Ruoat ja juomat sai tilattua tiskiltä, ei tarvinnut odottaa tarjoilijaa, kun oli saanut rauhassa miettiä, mitä tilaa. Positiivinen henkilö otti tilauksen vastaan.”
“maukkaat popparit ja herkullinen kalalauta”
“Sijainti”
“Suppea ruokalista”
“Rento tunnelma, joka sopii erinomaisesti afterworkiin. Meidän isolle porukalle ei saapuessamme löytynyt sopivaa pöytää, mutta ystävällinen tarjoilija auttoi yhdistelemään pöytiä ja haalimaan tuoleja siten, että saatiin lopulta koko porukka saman pöydän ääreen. Palvelu oli jouhevaa. Ikinä ei ehtinyt pitkään ”kaipailemaan” palvelua kun sitä jo sai.”
“Liian suosittu, ei löydy aina tilaa...:)”
“Nopea ystävällinen palvelu”
“Musiikki saisi olla pehmeämpää”
“Asiakaspalvelu oli nihkeää. Ei tuntunut tervetulleelta.”
“Levyt hyvillä täytteillä”
“Pöytien alla oleva jalkatila on pieni ja pöydän runko tiellä”
“Minusta oli hauska kun ravintola tarjosi seurueellemme alkoholittomat alkujuomat/snapsit. Maku ei ollut erityisen hyvä, mutta eleenä kiva.”
“Seureessamme tilattiin sekä zero colaa että normi colaa. Juomia ei ollut merkitty mitenkään ja maistelumme perusteella juomat olivat kyllä sekaisin.”
“Hyviä drinkkejä”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Asiakas unohdettiin, maksaminen viivästyi vaikka olimme terassilla siinä vaiheessa ainoat asiakkaat. Tajoillija käytti liikaa vastauksena tilaukseen sanaa 'jes'. Tiedusteltaessa voiko tilauksen tehdä ulkona pöydästä vai pitääkö tilata tiskiltä vastaus oli 'kyllä me nyt tässä ehditään juoksemaan'; ei kovin ammattitaitoista ja hyvää kuvaa ravintolasta antanut.”
“Hyviä ruoka-ja juomatarjouksia, hyvä sijainti, kiva sisustus ja tosi kivat terassit. Helppo tulla.”
“Joskus liian täynnä, vaikea löytää pöytää.”
“Suht edullinen hinta!:)”
“Sijainti, miellyttävä miljöö, hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen palvelu”
“Hinta laatu”
“Ystävällinen palvelu, muttä harmittaa että henkilökunta vaihtuu jatkuvasti”
“Asiakaspalvelu loistavaa, muka siirtyä viettämään iltaa mummotunnelin puolelle tai alas laulamaan karaokea. Popcornit kuva lisä ja vesi.”
“Aika pimeä sisältä ruokapuoli, tykkään itse valoisemmasta paikasta.”
“Henkilökunta piti huolen että saatiin tilata lisää (juomaa) heti kun haluttiin. Poikkeuksellisen hyvä palvelu!”
“Pöytä oli märkä kun tultiin. (Ehkä liian märällä rätillä pyyhitty). Mutta henkilökunta pyyhki sen kun pyydettiin. Ruokalistalla saisi olla enemmän jaettavia naposteluannoksia.”
“Ruokalista oli kiva ja vähän erilainen, ei liian kalliskaan. VIP-kortilla sai 5 e alennusta myös ystävä.”
“Tupakointi terassilla ja varsinkin Mummon puolella on todella ikävää.”
“Asiakaspalvelu oli iloista, yatävällistä ja yksilöllistä. Toiveitani kuunneltiin ja minut yllätettiin positiivisesti”
“Olen jo suositellut ravintolaa useille ystävilleni”
“Kiva tunnelma, hyvä hintataso”
“Tarjoilijoita ei juurikaan näkynyt - ei selvää pitikö käydä tiskillä tilaamassa itse, odoteltiin ensin 20min pöydässä mutta kun kukaan ei tullut, mentiin tiskille.”
“Oli mukavaa, että meille tuotiin pienet alkudrinkit (alkoholiton) ja popkornit ennen ruokailua. Erityisen hyvä aperitiivijuoma, jossa muistaakseni tyrniä. Tällaisilla lisäpalveluilla ravintola jää mieleen.”
“Helposti lähestyttävä lista”
“Aika suppea ruokalista”
“Hyvä, iloinen palvelu”
“Tosi kiva tunnelma, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Odotimme suht pitkään tyhjien lautasten kanssa, että pääsisimme pyytämään laskua. Lopulta menimme itse maksamaan tiskille.”
“Tarjoilija oli loistava”
“Kun halusimme tilata laskun ei ketään näkynyt hyvään toviin lähimaillakaan”
“Kävijöitä nuoresta iäkkäämpään, ruoka hyvää, juomat erinomaisia! Hyvä sijainti Mummotunnelin viekussa??”
“Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu terassilla. Seurueemme ruoat tulivat nopeasti ja laskuttaminen sujui helposti.”
“Rento, tarjoukset esim. kuohuviini”
“Kivaa, että tarjolla on sekä pientä syötävää että kunnonkin ruokaa. Karkit myös hauska lisä. Ylipäätään sellainen konsepti, jossa voi syödä vähän, paljon tai ei ollenkaan, on mukavan joustava. Tulemme siksi usein juuri tähän ravintolaan.”
“Pikkupurtavaa voisi vielä vähän kehittää: maut voisivat olla paremmat ja valikoimakin laajempi. Kun on kylmä, oven käyminen tuo ravintolaan kylmää ilmaa.”
“Iloinen henkilökunta !”
“Ehkä oli vaikea löytää vapaa pöytää.”
“Hyvä paikka, siisti ja viihtyisä”
“Sisustus voisi olla enemmän lämmin ja kotoinen oleskelutila-tyyppinen. Vähän liian kliininen ja kylmä nykyään. Enemmän viihtyisyyttä!”
“Tiivis tunnelma, mutta terassilla istuessa musiikki pauhasi niin kovaa, ettei keskustelusta tullut mitään. Sisätiloihin siirryttäessä, keskustelu sujui.”
“Sijainti mummotunnelissa”
“happy hour”
“ruoka (pizzan tapainen muistaakseni kana - avokado) ei ollut ihmeellistä - se oli vähän kuivan oloista ja liian vähän makua. Happy hour -viini oli hyvää.”
“Trevlig inredning, snabb service, popcorn. Bra priser på mat och dryck, framför allt med S-kortet.”
“Mukavan oloinen paikka jossa porukka 'rennolla jalalla liikkeellä' ja seuraa yksin ravintolaan tulleelle henkilölle löytyi mukavasti.”
“Ravintolan tunnelma ja menu”
“Palvelun laatu”
“Mummotunneli”
“Ruoka oli ok”
“Oluen saaminen pöytään kesti noin 10 minuuttia vaikka ravintolassa oli alle 10 asiakasta. Tarjoilija oli ystävällinen, mutta ilmeisen kokematon ja huonomuistinen.”
“Sisustus/tunnelma ravintolasta kiva & hinta-laatu-suhde hyvä.”
“Tilatessani juomia tiskiltä meinasin saada väärää juomaa, sillä minua ei kuultu kunnolla tilatessani. Toinen ruuistamme tuli 5min toisen jälkeen (Tuodessaan ruokaa tarjoilija kysyi oliko lankku meille puoliksi, vaikka olimme jo kahdesta lankusta maksaneetkin etukäteen...). Viime kerralla tapahtui nämä töppäilyt, enkä ehkä sen perusteella suosittelisikaan ravintolaa, mutta tiedän muista kokmuksista, että paikka on hyvä niin arvioin kokonaisuutta.”
“Henkilökunta on todella ystävällistä”
“Hyvä baari illalla”
“Epäsiisti”
“Välitön ja mukava ilmapiiri.”
“Juomatilauksia saa välillä odottaa turhan kauan”
“Oli kuuma päivä ja tiskillä oli useita vesipulloja joita sai hakea pöytään. Lisäksi sai hakea popcornia koneesta. Ei tällaisia ole muualla! Suosittelut =)”
“Jouduin odottamaan kauan tiskillä tilausvuoroani (juoma), koska tiskin takana oli vain yksi henkilö töissä. Tämä oli siis la. 7.6 noin kuuden aikaan illalla.”
“Viihtyisä, kiva ja ystävällinen henkilökunta. Pöydät sijoiteltu hyvin niin ei naapuri ruokailijat ole ihan selän takana, kaikilla on sopivasti yksityisyyttä! Hyvä sijainti.”
“Tarjous viinipullot on koko ajan kalliimpia. VIP korttilaisille voisi olla enemmän etuja juomapuolesta.”