Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käynnillä kaikki meni loistavasti ja palvelu oli mahtavaa”
“Tykkäön kovasti menun 'levystä'”
“Hyvä sijainti”
“Ystävällinen palvelu, maukkaat juomat ja snacksit, kiva tunnelma sopivalla musiikilla, siisti ja tilanteeseen sopivaa väljyyttä.”
“Mukava paikka, plussaa sohvista joilla on kiva istuskella lasillisella. Kiva henkilökunta”
“Erittäin mukava hlökunta. Miellyttävä miljöö. Hyvä sijainti. Ainoa pettymys oli itse ruoka. Annoksen koko vastasi alkupaloja, eikä mautkaan oikein tehneet vaikutusta.”
“Tykkään”
“Aivan ihanat tarjoilijat??????!! Lauantaina 21.10 noin klo.19 maissa. Oltiin ystävän kanssa ekaa kertaa teillä ja kaikinpuolin jäi erittäin hyvä fiilis ravintolaan tullessa ja lähtiessä.?? Hyvää huomioimista ja erittäin kohteliasta palvelua, tummahiuksinen nais tarjoilija aivan huippu!??”
“Palvelu oli sujuvaa, ystävällistä ja huomioivaa. Laskuja oli useita erilaisia ja sekin meni sujuvasti. Kaikki olivat tyytyväisiä ruokiinsa. Ei mitään moitittavaa.”
“Hyvä palvelu ja hyvät ruuat”
“Viihtyisä ja kaunis paikka, ruoka oli todella hyvää.”
“Porukalle sopiva paikka mutta erityisiä makuelämyksiä ei kannata hakea.”
“Illallinen ravintolassa sujui hyvin. Ruoka oli ihan ok, mutta ei erityisen mieleenpainuvaa. Tarjoilijan palvelu oli tosi hyvää, ja ravintolassa oli sopivan väljää. Sen sijaan aamiaisbuffet oli kauhistus. Koronasta ei juuri tietoa: väkeä oli paljon, pöydissä ei mielestäni riittäviä turvavälejä eikä niihin ohjattu mitenkään noutopöydissäkään. Olo oli jokseenkin huolestunut: oliko hotelli buukattu liian täyteen? Melkoisen ruuhkaista oli. Ruoka oli muuten hyvää kyllä, mutta koronapiittaamattomuuden takia harkitsen tarkkaan, missä ravintolassa seuraavan kerran aamiaiseni syön.”
“Venn on aina kiva. Edulliset viinit, kivaa pientä purtavaa, ystävät tykkää myös.”
“Varmaan tämä korona-aika vaikuttaa asiaan, kun ei ollut paljon ihmisiä, mutta palvelu on hyvää ja nopeaa. Tarjoilija kävi ruokalistaa läpi ja kertoi annoksista. Kaikki maistui. Ruokalista on ehkä vähän suppea ja popcornien tarjoileminen sekä alkuun että sitä oli myös jälkiruuassa, niin tuntui näin aikuisesta vähän 'hassulta'. Ehkä alkuun olisi paremmin sopineet esim. nachot tms.”
“Rento paikka”
“Kaikki toimi moitteettomasti. Ruoka oli erittäin hyvää.”
“Rento tunnelma”
“Kakki sujui hyvin, naistarjoilija 10+”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ruoka ja juoma maistui, jäin kaipaamaan alkoholitonta viiniä ruoan kanssa, sitä ei löytynyt, vain kuohuvaa oli tarjolla”
“Rento ja välitön tunnelma. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Kaikki toimi.”
“Tarjoilu ja tunnelma ylitti odotukseni siellä päin Helsinkiä. Kasvisvalikoima, valaistus ja musiikkivalinnat sekä yksityisyys olivat tärkeitä tekijöitä valinnassa käydä uudelleen.”
“Henkilökunta oli huippua, ystävällistä ja ajan tasalla, palvelu hyvää! Ruoka jäi vähän siitä jälkeen, esim kalan tuoreus jäi mietityttämään ja annoksessa oli leipää suhteessa aika paljon. Kokonaisuudessaan toki ihan ok/ hyvä annos.”
“Paikka on sijainniltaan hyvällä paikalla. Sisään tullessa musiikki soi aivan liian kovaa. Kello oli vähän vaille 15.00 la päivällä. Kävimme koko ravintolan läpi etsien paikkaa, mihin musiikki ei olisi yltänyt niin voimakkaana. Jouduimme mainitsemaan asiasta hetken istuttuamme, sillä kaverille täytyi korottaa ääntä jotta olisi kuullut. Ruokavaihtoehtoa valitessamme, kaverini ei ollut mahdollista vaihtaa kuohujuomaa valkoviiniin sillä perusteella, että ruokayhdistelmässä oli tietty koodi jo koneella. Ehkä pientä pelisilmää olisi voinut käyttää tässä kohtaa.”
“Miellyttävä ja tyylikäs ravintola keskeisellä paikalla”
“Kiva tunnelma, edullinen”
“Olen jo suositellutkin tuttaville. Yleistunnelma oli loistava. Ruoat sekä juomat olivat herkullisia. Tykkäsin laajasta ruoka- ja juomalistoista. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja asiakaspalvelu onnistunutta.”
“Palvelu oli todella hyvää, luontevasti käytiin varmistamassa, että kaikki oli hyvin. Tunnelma ja sisustus viihtyisät. Ruoka kauniisti laitettua ja mielettömän hyvää. Oli kyllä onnellinen olo, kun sai ruuista ja juomista nauttia. Ainoa mitä voisi kehittää on, se että avaisi muutamalla sanalla mikä on lankku ja mikä on levy, kysymällä tämäkin toki selviää. Mitään muuta kehitettävää en keksi. Ensimmäinen kerta oli nyt, mutta ei varmasti viimeinen, nyt täytyy ehdottomasti mennä lähi venn testaamaan myös, tästä saattaa tulla uusi suosikki.”
“Ravintola on hyvällä paikalla, joten siihen on helppo tulla monesta suunnasta. Ruoka oli hyvää. Seuraavaksi ajattelin testata ravintolaa ihan pöydässä istuen (nyt olimme sohvaryhmällä).”
“Mahtava henkilökunta ja upea ravintola”
“, ihanaan henkilökuntaa :)”
“Mukava tunnelma, ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Ruoka yllätti todella positiivisesti.”
“Mukava paikka, sisustusta voisi hieman uusia.”
“Kiva tunnelma ja asiakaspalvelu!”
“Ruoka, tunnelma ja palvelu toimivat hienosti. Ainoa miinuspuoli oli ajoittainen meteli.”
“Kaiken kaikkiaan tyylikäs ja maukas kokonaisuus”
“Ruoka ei onnistunut kummallekaan erityisen hyvin.”
“Edullista, hyvää ja erikoista ruokaa (laudat), tosin jäi epäselväksi, mitä alkoholittomia juomia on tarjolla, kuten limuja.”
“Hyvä ruoka, hyvä tunnelma”
“Ruoka- ja juomatarjoilu miellyttävää ketjuravintolaan nähden.”