Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,2)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka on viihtyisä ja ruoka oli hyvää.”
“"Henkilökunta ihanaa ja superkiva fiilis jäi. Valitettavasti ruoan kanssa sama kuin s-paikoissa yleensä - mausteita ei uskalleta käyttää. Esillepano lohi-rapulevyssä oli kaunis, mutta koko ravintolasta ei löydy valkosipulia?? Ruoassa ei myöskään ollut suolaa/pippuria tms. Ei siis taaskaan maistunut oikein milleen, mikä on syy miksi ei yleensä syödä s-paikoissa. Kaiken ruoan ei kuulu mennä vaivasta vaariin-meiningillä, vaan olisi kiva että uskallettaisiin tehdä kunnolla maustettua maistuvaa ruokaa. Halukkaille voi sitten jättää mausteet veke. "”
“Oli niin mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta!”
“Pääruokatarjonta oli hieman niukka. Muuten erittäin mukava ravintola. Hyvä juomavalikoima ja palvelu oli ystävällistä. Tyylikäs sisustus.”
“"Halloumiranskalaiset olivat tosi hyvät, mutta comte burger todella kuiva. Pyysin kypsän hampurilaispihvin mutta halkaistessani sen se olikin punainen keskeltä. Pihvi todella kuiva. Myös hampurilaissämpylä todella kuiva. Juomani ”omenavarkaissa” sen sijaan oli todella hyvä drinkki, paras mitä olen viime aikoina maistanut. Juustotikkujen ja juoman takia palaan, mutta ne pelastivat täysin flopanneen hampurilaisen. Asioin Helsingin Vennissä. "”
“Overall I had very nice time with my girlfriend. And it seems there is enough room for group hangout in nice environment. Food and drinks suitable for all. I highly recommend.”
“Helppo ravintola hyvällä hinta-laatusuhteella”
“Muuten olisi tullut täydet pisteet mutta olimme varanneet pöydän 17-19 ja jo tullessamme tuli sellainen olo että meidät halutaan nopeasti pois sillä seuraava seurue tulee klo 19”
“"Kiva rento ruokapaikka kohtuuhinnalla. Meteliä kuitenkin liian paljon - kuin myös asiakkaita! Turvamääräyksiä ei ollut riittävästi huomioitu. Siksi en tulisi toistamiseen korona-aikana, mutta varmastikin ""normiaikana"", jolloin on ihan ok, että viereisessä pöydässä istuu ihmisiä. Enkä samasta syystä suosittelisi käyntiä muille ennen kuin ajat ovat normaalit."”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, kivat ja hyvät ruuat, viinipullotarjous s- etukortilla"”
“"Mukava, monelle sopiva paikka"”
“Palvelu oli erinomaista! Vegeburgerin pihvi olisi voinut olla parempi (esim.beyond meat pihvi vai tai vastaava olisi ollut parempi).”
“Hyvä tunnelma ja ystävällinen palvelu”
“"Ravintola sopii hyvin illanviettoon ja tykkään ruuista. Välillä tilauksen tekemistä piti odotella, ei muuta moitittavaa. Hinta-laatu -suhde on hyvä."”
“"Ruoka oli erinomaista, tunnelma kotoisa ja rauhallinen, palvelu iloista. "”
“Hyvä hinta-laatusuhde ruoassa. Palvelu erinomaista. Viihtyisä paikka.”