Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aiemmin kävin paikassa, jossa oli König silloin. VENN on rauhallisen viihtyisä paikka, ruoka-annos olisi voinut olla vähän isompi mutta keittiön tervehdys on mukava yllätys. Yläkerta ei ollut käytössä käydessämme siellä. Palvelun ja ruuan ansiosta paikkaa voin suositella, on käymisen arvoinen paikka.”
“Perus hyvä ravintola, hyvät ruuat ja juomat. Hyviä tarjouksia s-etukortilla. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeellinen tai suuresti muista ravintoloista poikkeava.”
“Hyvät hinnat, mukava palvelu, rento”
“Helppo asioida turvallista. Hyvat hinnat popcornit”
“jouduimme odottamaan tarjoilijaa juomatilausten kanssa erittäin pitkään, vaikka ravintolassa oli suhteellisen hiljaista. Tarjoilu + tuotteet olivat kuitenkin hyviä, joten yleisfiilis käynnistä jäi positiivisen puolelle. Laskua ei lopultakaan tuotu pöytään pyynnöstä huolimatta, joten maksoimme itse kassalla.”
“Täytyy sanoa, että en ikinä vastaile näihin kyselyihin, mutta olimme tosiaan tuossa Lauantaina tyttöystäväni kanssa käymässä teille ensimmäistä kertaa ja jäi niin hyvä mieli käynnistä että oli pakko laittaa palautetta. Mietimme pitkään mistä löytäisimme Bailyes kaakaota ja mukavan rennon paikan, jossa viettää iltaa. Löysimme ravintolan, koska joku oli joskus kertonut paremmalle puoliskolleni, että te olette kiva afterwork paikka. Juomat olivat erinomaisia ja palvelu huippuluokkaa. Punatukkainen (muistaakseni) baarimikko tuli pöytään kysymään meiltä lisäjuomatilausta, tällaiseen palveluun olen yleensä törmännyt vain ulkomailla. Erittäin kohtelias ja mukava nainen suositteli eri drinkkejä ja maistoimme muutamaa, jotka olivat täysin 10/10 tehty. Hieno paikka teillä!”
“--”
“Maaginen tunnelma... Ruokalista lupaava (se vähä mitä maisteltiin). Henkilökunta otti kontaktia OK, mutta kontaktin jälkeen kesti kauan saada palvelua tai uusi kontakti. Juomasuositukset tai ehkä pikemminkin -kuvaukset eivät oikein osuneet. Hintataso +/- 0.”
“Ei kovasti moitittavaa mutta ei niin hyvää ja erinomaista että haluaisin uudestaan”
“Paikka näytti kivalta ja s-asiakkaille talon viini oli sopivan hintaista, korkeat tuolit pitkään istuskeluun olivat hieman epämukavat ja sisälle tullessa ei kukaan huomioinut eikä oikein tiedetty oliko vapaat paikat varattu kun kukaan ei ohjannut sisään vai saitko sinne vain mennä ja istua..”
“Vennissä on aina ihana palvelu! Henkilökunta on samalla iloista ja rentoa, mutta kuitenkin erittäin asiantuntevaa ja ammattimaista. Venniin on aina ihana tulla <3 hintataso on kohdallaan ja ruoka on yleensä ollut hyvää!”
“Perus taattua s laatua.. helppo tulla homma toimii”
“Henkilökuntaa oli asiakkaita kohden liian vähän, tästä syystä palvelu oli hidasta ja ruoan tulossa sekä laskutuksessa kesti. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja tarjoilija oli mukava vaikkakin hieman kiireiseltä vaikuttava. Tilat olivat todella hienot, mutta pöytä oli suurelle porukalle aika ahdas ruokineen ja juomineen.”
“Hyvä hintalaatu suhde ruuan suhteen! Viihtyisä paikka, sohvapaikat ovat mukavat! Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta!”
“Asiallinen ja ystävällinen palvelu, maukas levy ja kaikki sujui hyvin, rauhallinen tunnelma alkuillan ajan ainakin”
“Hyvä tunnelma, mukava palvelu. Loistavat moctailit!”
“Kaikki hyvin”
“Saatiin pöytä ilman varausta, jos musiikki ei häiritse niin mukava rento paikka.”
“Kaikenkaikkiaan mukava kokemus”
“Vennin palvelu oli viime käynnillä selkeästi parempaa kuin edellisellä kerralla. Sama tarjoilija tuntui olevan kuin eri ihminen ja hänen palvelualtiutensa tuli suurena hämmästyksenä, positiivisessä mielessä.”
“Kiva paikka viettää iltaa!”
“Ihan ok afterwork paikka”
“Kivaa, että aina S-ryhmän mestat ei näytä geneerisesti samalaisilta kulmakuppiloilta. Tykkään VENNin sisustuksesta ja tunnelmasta paljon. Konsepti vaikuttaa kivalta. Ystäväni rakastaa teidän popparikonetta. Alakerran sing and pore kätevästi samassa yhteydessä.”
“Viihtyisä, hinta-laatusuhde kohdallaan, mukava sisustus ja hyvä ruoka”
“Helppo pistäytyä arki-iltana. Kaikki ruokalajit tarjolla myös gluteenittomasta. Ystävällinen palvelu.”
“Kyllä kaikki sujui erittäin hyvin ja ruoka oli todella hyvää”
“Hyvä tunnelma ja valikoima, hyvä musa”
“Hyvä sijainti, mukava paikka .”
“Kiva paikka.”
“Kaikki toimi moitteettomasti ja ruoka oli hyvää. Ainoa miinus oli musiikin kovaäänisyys. Oli vaikeuksia keskustella, kun musiikki soi niin kovalla.”