Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,7)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“hyvät pizzat”
“< lounaslista monipuolinen <henkilökunta ystävällinen”
“* mukava ilmapiiri”
“Lapsiystävällinen paikka”
“Perus ruokaa”
“Ruoka oli maukasta ja henkilökunta miellyttävää”
“Vierailen siellä teatteriin mennessä ystäväni kanssa. Hyvä tapaamispaikka. Hinnat kohtuulliset. Äärettömän mukava ja palvelualtis henkilökunta. Meillä on ollut erikoistoiveita ruoan suhteen ja ne on aina toteutettu mallikkaasti. Jää todella hyvä fiilis lähtiessä nauttimaan teatterista. Toivottavasti kiitokset menevät myös henkilökunnalle.”
“Paikka ei ulkonäöllisesti ole paras mahdollinen, mutta sijainti paikkaa puutteet.”
“Koska meillä oli koira mukana kysyimme että voimmeko ottaa koiran terassille, sinne ei ollut tarjoilua joten saimme tuoda koiran sisälle. Tämä oli todella mukava asia koska ulkolämpötila oli korkea eikä koiraa olisi voinut jättää autoon. Koiralle tuotiin heti juoma-astia ja palvelu muutenkin erinomaista.”
“Henkilö, jolle minä ja ystäväni teimme tilauksemme ja maksoimme, ei kertonut, että annoksiimme kuuluu myös leipä ja salaatti. Kun huomasimme, että muut asiakkaat hakevat leipää ja salaattia, kysyimme asiasta toiselta tarjoilijalta, joka kertoi niiden kuuluvat annokseen.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvällä paikalla ja lounasaika alkaa ajoissa”
“Sisustus on vanhanaikainen eikä houkutteleva. Jonottamaan joutuu ovensuussa. Ruoan tulo kesti, vaikka asiakkaita ei juuri ollut”
“Tarjoilivat ammattitaitoisia; osaavat suositella Ruoka on hyvää ja maistuvaa Hyviä tuotteita”
“Yleensä tullessani ravintolaan niin jos on henkilökuntaa tiskillä niin on aina tervehditty (tulee tervetullut olo asiakkaalle). Nyt tarjoilivat näkivät tiskillä, että tulimme mutta eivät tervehtineet(panneet merkille) että tulimme ravintolaan vaan juttelivat keskenään. Musiikki ei ollut tällä kertaa ”päällä” (luo tunnelmaa)”
“Siellä saa (ainoana ravintolana Helsingissä) Ilmari-pizzaa ruispohjalla. Juuri sen vuoksi käyn siellä sillointällöin! Erittäin hyvä *****”
“Henkilökunta oli mukavaa ja ammattitaitoista”
“Suosin nykyään enempi ei ketjuravintoloita.”
“Lapsien huomioiminen”
“Alkusalaattipöydän yhteydessä oli tarjolla todella hyvä alkukeitto. Tätä kasvissosekeittoa olisin syönyt paljon mieluummin enemmänkin ja se pesi pääruuan ihan mennen tullen.”
“Söin pääruuaksi lounassalaatin mutta se oli todellinen pettymys. Kanaa oli säälittävän vähän suhteessa saa salaattiin ja se olikin enemmänkin vihersalaatti kuin kanasalaatti. Salaattilounasta en siis voi suositella kenellekään.”
“ilmapiiri”
“-palvelu on aikas nopeaa -hyvällä paikalla.”
“Pöydät oli sopivan kaukana toisistaan, mukavampi syödä ja keskustella seuralaisen kanssa kun on riittävän väljää.”
“Salaattien ja leipien sijoittelu oli kummallinen. Emme huomanneet että leivät ja salaattikastike oli sijoitettu niin erilleen. Luulimme ettei tarjolla ole niitä enää ollenkaan. Näimme ne vasta kun olimme jo aterioineet ja joku muu meni ottamaan leipää.”
“Lapsi asiakasta huomioitiin hyvin. Löytyi kyniä ja värikyniä vaikkakin pienellä odotuksella. Lasten ruoka- ja juomalista on hyvä. Ystävällistä palvelua. Helppo paikka tulla. Kylmää vettä tarjolla.”
“Ruoka-annos oli hyvä ja runsas, mutta oli päässyt vähän jäähtymään ennen pöytään saapumista.”
“Ystävällinen henkilökunta aina, hyvä ruoka, mukavan rauhallinen paikka, helppo tulla”
“Ei ole mitään :)”
“Minulle lähiravintola, siisti, löytyy sopiva kalaruoka, aika edullinen.”
“Joskus ehkä ruuhkatilanteissa palvelu voisi olla sujuvampaa.”
“Hyvä sijainti keskellä Hakaniemeä, meri vieressä.”
“Terassi on aivan lähellä autotietä, katua.”
“Hyvä sijainti, kauniit näkymät terassilta ja kuitenkin rauhallinen vaikka keskeinen sijainti. Mukava henkilökunta. Ei pönöttävä, muttei kuitenkaan räkälä. Rento ja mukava paikka johon on helppo mennä ja löytää varmasti aina itsellä sopivaa syömistä ja juomista.”
“Terassia voisi päivittää, jotain viihtyvyyttä lisäävää kuten kasveja tai uudistaa pöydät ja tuolit.”
“Hyvää sijantii ja ruuhkaton ruokailuaika klo 15-17 ,tuttu ruokalista ja tarjouspizzaa löytyy myös lounas ajan ulkopuolelta. Toivoisi että esim noin 12 euro hintaista pizza ois aina saatavana TERASSI on iso plussaa!!! Raastepöytä on parantut siitä aikasemmasta porkkana-kaalisalaati raastesta melko tapas tyyliseksi tykkäsin! En huomaneet enää patonkikoria vai onko se jäänet kokonaan pois?”
“wc tilaat on vanhentuneet ,suht menetelee kunnossa mutta esimerkikis kun wc pisuaari katetu mustalla muovilla koska se ei toimii aiheutta minulle joksekin remppatunnelmaa.”
“Hyvät pizzat, kohtuu hintataso, salaattipöytä”
“Kuumana päivänä markiisit voisivat olla paremmin suojaavia. Henkilökunta ei aina vaikuta kovin ammattitaitoiselta. Paikka ei anna vaikutelmaa että haluttaisiin tehdä ravintolasta entistäkin houkuttelevampi ja viihtyisämpi. Paikat usein vähän hujan hajan. Kuitenkin hyvät pizzat, joiden takia tulen uudelleen.”
“Kiva että Stadista löytyy Rosso, kun Tikkurilastakin lähti ja seuraava taitaa olla Keravalla.”
“Hyvä sijainti. Mahdollisuus myös syödä 'pientä naposteltavaa'.”
“Keväällä kun kävin ja oli paljon hämminkiä laskun kanssa ja otin siitä yhteyttä. MInulle palattiin ja toivotettiin tervetulleeksi uudestaan!”
“Hyvä palvelu ja hyvä sijainti !”
“Lasten ruoka oli ala-arvoista ja ylihintaista. Lihapullat olivat einespullia!!! Vaikka siellä on hyvä leikkipaikka lapsille niin en aio tuoda lastenlapsia enää syömään ylihintaisia eineslihapullia! Salaattipöytä on myös aikansa elänyt ja suppea.”
“Tulimme kuultuanme, että ko. ravintola on uudistunut niin ruoan kuin palvelun suhteen, Olen erittäin positiivisesti yllättynyt verrattuna siihen, mikä aiempi kokemus ja mielikuva minulla on ollut. Kallio on täynnä hyviä ravintoloita ja nykyinen Rosso pärjää siinä hyvin. Ja kun meidän koirammekin huomioitiin hienosti niin vielä parempi.”
“Jos sisustukseen saisi vähän tyyliä, modernimpaa tunnelmaa olisi kiva, mutta ruoka ja palvelu täysi 10.”
“Aika iso ulkoterassi kesäisin.”
“Terassi oli aika epäsiisti”
“Oli tilaa, siisti, ystävällinen palvelu.”
“Keskeinen sijainti ja mielyttävä puisto-ja merenlahtimaisema”
“Hinta-laatusuhde, iso terassi, bonus, sijainti”
“Lyhyt aukioloaika sunnuntaina. Jo 1.5 tuntia ennen sulkemista ruoat ja juomat piti tilata baaritiskiltä terassille ja kantaa juomat itse pöytään”
“Lähes jokaiselle löytyy jokin mieluisa annos, tosin lista voisi olla hiukan laajempi.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“WC-tilat rempallaan. Aikaisemminkin ollut erittäin siisti.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä terassi.”
“Oli jo toinen kerta, kun tarjoilija tai kokki ei kuunnellut tilausta vaan toi aterian ranskalaisilla, kun nimenomaan oli pyydetty korvaamaan ranskalaiset muusilla.”
“Siisti WC”
“Ihan kiva , terassi ja miljöö”
“Samaa ruokaa lähistöllä joka ravintolassa ei omaa ideaa”
“Lounas on ihan ok. Tosin kesäaikaan sitä ei saanut joten jouduimme tilaamaan listalta.”
“Lounasta ei saanut kesäaikaan. Lasten leikkipaikka oli epäsiisti ja lelut likaisia. Leikkipaikalle pääsee vain portaita pitkin ja minulla oli vaunut mukana, joten jouduin koskemaan rattaita rappusia ylös. Henkilökunta ei auttanut. Henkilökunta oli kuivan oloista.”
“Hyvä lasten menu ja todella maistuvat pitsat. Lapsille leikkipaikka.”
“Rosso on perinteinen mutta myös uudistunut. Mihin katosivat muut Rossot? City, Lahti, Tampere?”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“En kokenut mitään negatiivista”
“Paikka ja oavelu”
“Asiakkaat huomioidaan nopeasti ja tyytyväisyyttä käydään pöydissä kyselemässä ruokailun aikana.”
“Hyvä sijainti. Siisteys ja rauhallisuus.”
“Erittäin mukavaa asiakaspalvelua :)ja ruoka fantastisen hyvää!:)”
“Olin viettämässä syntymäpäivääni ja minut ja seurueeni huomioitiin todella hyvin koko illan ajan!”
“Ruoan laatu”
“Syrjässä, gluteenittomille ei tarjottu leipää”
“Hyvä salattipöytä,keskeisellä paikalla.”
“- ruoka oli hyvää”
“Kiitos”
“Hyvät pizzat ja hyvät maisemat ikkunasta.”
“Laaja lounaslista myös gluteenittomia vaihtoehtoja”
“Lounaslista ei vaihdu kovin usein”
“Hyvätasoinen ruoka ja hinta-laatu suhde kohdillaan”
“Hyvä sijainti ja ruoka ok”
“Annokset ovat aivan liian pieniä, nälkä jää vähänkin isommislle ihmisille”
“Gluteeniton pizzapohja”
“Lounasaikaan palvelu saattaa olla hidasta”
“Henkilökuntaa oli liian vähän, odotimme ainakin 15 minuuttia ennen kuin meiltä otettiin tilaus. Meidän tilaamamme pizzat olivat kuitenkin erittäin herkullisia. Viereisessä pöydässä asiakkaat huomauttivat lihan sitkeydestä, tarjoilija lupasi välittää tiedon kokille. Mielestäni tuollaisessa tilanteessa pelkkä asian harmittelu ja tiedon välitys ei riitä. En tiedä kompensoitiinko heidän laskuaan millään lailla.”
“Rauhallinen paikka, aina löytynyt tilaa kun syömään menty.”
“Listalta löytyy aina hyviä vaihtoehtoja, ympäristö siisi ja valoisa”
“Ehkä salaattivalikoima voisi olla monipuolisempi”
“Ruoka on useimmiten hyvää, pizzat saa myös gluteenittomana”
“Sisustus on melko vanhanaikainen. Lasten annokset ovat todella pieniä.”
“Kokonaisuutenaan hyvä ravintola. Hyviä (minulle sopivia) jäsenetutarjouksia.”