Restaurang Loiste i centrum av staden andas äkta 50-talsstämning. Restaurangen bjuder inte enbart på läcker frukost, lunch och middag utan också på en helt fantastisk utsikt över Helsingfors. Så fantastisk att det kan hända att den stjäl din uppmärksamhet från ditt bordssällskap. I vår ljusa restaurang får du njuta av vår meny med internationella delikatesser kvällstid. Till lunch serverar vi ett fräscht salladsbord och lunchrätter som varierar varje vecka. Till vår rikliga Original-frukost är även Helsingforsbor mer än välkomna, det är inte fy skam att avnjuta morgonkaffet och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten.

På hotell Vaakunas översta våning högt över stadens tak tillbringar du en avslappnad kväll med god mat och gott sällskap. Välj själv dina favoriträtter på vår meny eller låt oss välja och beställ en färdig meny med vinrekommendationer. Barnen har en egen meny i vår restaurang. Efter maten smakar det bra med en lekstund i Onni Ekorres lekrum.

I Loiste kan du också anordna egna evenemang, restaurangen passar utmärkt till exempel för födelsedagsfester och olika slags familjesammankomster. Glöm inte heller våra populära första maj-, morsdags- och julluncher!

Sommartid är vår utsiktsterrass med 150 sittplatser öppen. Från den ser du ut över järnvägsstationen, Mannerheimvägen och riksdagshuset. God mat och kalla drycker smakar extra gott utomhus där sommarvinden smeker din kind. 

Restaurang Loiste