Grill it! Helsinki, som ligger på hotellets entréplan i hjärtat av distriktet Kampen, serverar grillade läckerheter som tillagas i en Josper-träkolsugn. Restaurangens säsongsbetonade menyer omfattar kött och andra ingredienser av högsta kvalitet som håller utbudet fräscht och köksmästarna ger de klassiska grillade rätterna unika smaker för att erbjuda nya upplevelser. Grill it! är livfull och intim, vilket skapar en perfekt plats för middag med vänner.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rauhallinen, sopii isoille seurueille. Kaunis sisustus”
“Lounaslista oli suppea, löytyi toki yksi ruokalaji”
“Hyvä ruoka Ystävällinen palvelu”
“Mainio henkilökunta ja erinomainen ruoka”
“S-bonus”
“kalliit hinnat”
“Hyvä ruoka, sijainti ja palvelu”
“Palvelu, tilat ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruuassa oli grillauksen maku”
“Juomien hintataso.. ja olutlistan puuttuminen.. kysymällä selvisi että olutta ei kannata harkita pyydettyyn hintaan..”
“Pihvit ehdottomasti, niiden perässä itsekin tulimme. Tarvittaessa tiedän, että myös yksityiskabinetti järjestyy kokouskäyttöön, ja sitäkin olen hyödyntänyt ja siitä kertonut. Henkilökunta on ystävällistä ja miljöö viihtyisä, tosin meluisa, jos tila on täynnä, kuten se nytkin illan mittaan täyttyi.”
“Em. jo meluisuuden, kun ravintola on täynnä.”
“Maut oli tosi hyvin kohdallaan ja annokset nättejä”
“Yritin soittaa ravintolaan 3 kertaa muuttaakseni varausajankohtaa mutta sieltä ei vastattu ollenkaan. Menin sitten tunti myöhässä toivoen että siellä on vapaata lauantai-iltana.”
“Erittäin hyvä palvelu ja ruoka”
“Ruoka on kauniisti laitettu esille ja maistuu hyvälle. Takuuvarmasti saa oikein maistuvaa ruokaa. Ympäristö on ihan ok, palvelu loistavaa.”
“Ravintola on kallis. Hinta on suolainen- pelkästä vedestä otettiin 4 euroa, kun sitä vielä täydennettiin meiltä kysymättä. Kolmatta kertaa sanoin, ettei enää tarvitse täyttää. Lasku oli kuitenkin 140 euroa, eikö vesi pitäisi tulla viinin kera veloituksetta? Asiakasomistajaviinitkin ovat liian kalliita, nämä vähentävät suosittelun halukkuutta. Kokonaisuus tulee kalliiksi, kun mekin otimme kaksi Grill it! kolmen ruokalajin menuta ja pullon kuoharia ja pullon viiniä. Ei raaski usein käydä nautiskelemassa näin kalliilla hinnoilla, valitettavasti.”
“Kaikki toimii loistavasti”
“Siellä on uskomattoman hyvä ja ystävällinen palvelu. Kaikki toimii!”
“Ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Sen voisi palauttaa takaisin: että kaksi yhden hinnalla aamiaista myös viikonloppuna!”
“Erinomaiset pihvit, hyvä ruoka ylipäätänsä. Hyvä kivennäisvesi.”
“Välillä ruuan taso vaihtelee, tarjoilijat vähän soheltavat.”
“Työstään ylpeä tarjoilija,Juha-Matti. Oli ilo kuunnella kuinka hän ylisti S- ryhmää työnantajana ja kuinka hän osasi suositella ja myydä tuotteita. Loistava palvelu.”
“Miellyttävä, tyylikäs, ajaton sisustus ja avara ilmapiiri, mukava henkilökunta, laadukkaat ja kauniisti suunnitellut annokset, kauniit kirkkaat lasit ja kivat astiat mm valurautalevy (näyttää ainakin valuraudalta)”
“Jos jotain pakko keksiä, niin joskus henkilökuntaa tuntuu olevan niukasti ja saa odottaa pitkään. Myös musiikki on välillä ollut epämiellyttävän kovalla.”
“Ystävällinen ja asiakkaat huomioiva palvelu, hyvää ruokaa, runsas valikoima (myös gluteenittomia, vaikken itse niitä kaipaakaan).”
“Edellisellä kerralla (viikko aiemmin) kaikki oli palvelumielessä OK, jopa kolmen lihan platterin possu oli maukasta, mutta kovin kuivaa. Onneksi oli kastikkeet kyytipoikina!”
“Hyvällä paikalla, viihtyisä ja ruoka hyvää”
“Tarjoiliha unohti antaa keittiöön ruokatilausen, vaikka isto tilanteessa lupasi salaatit nopeasti, koska olimme menossa elokuviin, ruoka piti syödä nopeasti ei voinut nauttia. Myöhästyimme hieman näytöksestä tämän takia”