Grill it! Helsinki, som ligger på hotellets entréplan i hjärtat av distriktet Kampen, serverar grillade läckerheter som tillagas i en Josper-träkolsugn. Restaurangens säsongsbetonade menyer omfattar kött och andra ingredienser av högsta kvalitet som håller utbudet fräscht och köksmästarna ger de klassiska grillade rätterna unika smaker för att erbjuda nya upplevelser. Grill it! är livfull och intim, vilket skapar en perfekt plats för middag med vänner.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Kaveriporukkamme pitää pikku kabinetista, jossa saamme olla rauhassa ja kuulemme hyvin kaikki toisemme”
“Oli sopiva arkipaikka. Toimi juuri sellaiseen spontaaniin tarpeeseen lapsen kanssa. Helsingissä ei kauhean paljon ole enää perus -grillejä joista saisi grilliruokaa. Tämä on meidän lähellä ja uskon tulevani hyödyntämään paikkaa jatkossakin. Etenkin uskon sen löytävän käyttötarkoituksen kun pitää tehdä töitä ja syödä siinä ohessa.”
“Ensimmäinen visiitti oli positiivinen kokemus. Ei jäänyt mitään negatiivista mieleen. Perusvarma suoritus. Pitää käydä pari kertaa lisää että ehtisi muodostaa näkemyksen miten paikka toimii ns. säännöllisessä käytössä.”
“Tilaisuutemme oli kabinetissa joka sopi meille hyvin.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Erittäin ystävällinen ja asinatunteva henkilökunta, erityisesti Baarin Hannele ja Bela.”
“Pihvien taso on laskenut huomattavasti verrattuna aikaisempaan, myöskin Royal Burger ei ole enään entisensä, burger oli suorastaan ala-arvoinen hintaansa nähden. Aikasemmin pihvit olivat teidän kilpailuvalttinne, mutteivat enään, kannattaisi harkita tarkemmin mistä hankitte raaka-aineenne.”
“Hyvä ruoka”
“Asiakkaan huomioiminen kun oltiin valmiita ja olisi tullut aika pyytää lasku.”
“ruoka oli hyvää”
“paikka oli kolkko”
“Great people!”
“Erinomainen ruoka, huippukokki. Mukava, helppo, viihtyisä tunnelma.”
“Ruoka ja erityisesti laadukas pihvi. Myös ravintolan yleisilme on laadukas.”
“Tarjoilijoiden eritasoisuus. Joskus saa huippupalvelua, joskus hyvin töksähtelevää palvelua ilman pahoittelua. Myös hinnat ovat melko korkeat, minkä vuoksi ravintolassa ei voi käydä niin usein kuin haluaisi.”
“Mukava tunnelma”
“Helsingissä on niin paljon hyviä ravintoloita, että Grill it jää jalkoihin. Hyvin perustasoinen S-ryhmän ravintola.”
“Ruoka oli erittäin hyvää viime vierailulla.”
“Wc-tiloissa oli huumehörhön oloinen mies.”
“Laaja erikoishanaolutvalikoima aulabaarissa ja siisti miljöö”
“Annosta muokattiin minulle sopivammaksi. Tästä suuri plussa! Kokki osasi muutenkin hommansa ja ruoka oli kaunista ja erittäin maittavaa.”
“Ympäristö siisti, sisustus miellyttävä, ruokalista sopivan mittainen, ruoan esillepano erittäin hieno.”
“Oma tarjoilija katosi joksikin aikaa emmekä päässeet maksamaan ja lähtemään sopivaan aikaan. Samaan aikaan lähelle tuli iso seurue, joka vei ymmärrettävästi tarjoilijoiden resurssit. Silti tunne unohdetuksi jäämisestä oli ikävä. Toki viivettä pahoiteltiin. Myös itse seurue oli varsin meluisa ja latisti omaa tunnelmaa.”
“Ruokalistalta en oikein löytänyt itselleni sopivaa alkupalaa/pääruokaa”
“Ruoka and palvelu olivat hyviä, ravintola oli erittäin hieno”
“Ei niinkään halukkuutta suositella mutta hotellin ja ravintolan rakennus on sen verran epämääräisen näköinen että siksi ei varmaan ole tullut eimmin käytyä. En olisi ulkopuolelta uskonut että tila on niin kaunis ja taso niin korkea”
“Koko seurue oli erittäin tyytyväinen ruoan laatuun, makuun ja ulkonäköön. Lisäksi varaamamme kabinetti oli tilaisuuteemme sopiva ja myyntipalvelusta oltiin yhteydessä viikkoa ennen tilaisuutta ja varmistettiin, että kaikki oli kunnossa.”
“Se remonttimelu”
“Hyvät pippuripihvit ja siisteys.”
“Ei riittävästi henkilökuntaa, eivät pysty hoitamaan tilannetta kunnolla.”
“Hyvä ruoka, osaava henkilökunta.”
“Hotelliremontti.”
“Todella hyvä ruoka! Pippuripihvi oli erityisen hyvä.”
“Hyvä toimiva tila, varmaan isompikin porukka mahtuu. Sijainti erinomainen, helppo tulla. Ruoka oli hyvää, jälkiruoka erinomaista.”