Grill it! Helsinki, som ligger på hotellets entréplan i hjärtat av distriktet Kampen, serverar grillade läckerheter som tillagas i en Josper-träkolsugn. Restaurangens säsongsbetonade menyer omfattar kött och andra ingredienser av högsta kvalitet som håller utbudet fräscht och köksmästarna ger de klassiska grillade rätterna unika smaker för att erbjuda nya upplevelser. Grill it! är livfull och intim, vilket skapar en perfekt plats för middag med vänner.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olemme käyneet vaimoni kanssa 3 kertaa kyseisessä ravintolassa, ja kaksi viimeisintä kertaa viettämässä hääpäiväämme. Meillä on kotona 2-vuotias poika ja käymme nykyään aika harvoin ravintolassa kahdestaan syömässä 'pitkän kaavan' mukaan. Olen aina varannut pöydän etukäteen ja pyytänyt ikkunapaikkaa sekä tilannut pöytään valmiiksi ruusuja ja aina toiveeni on toteutettu. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ravintolaan, sen tunnelmalliseen ilmapiiriin ja ruokiin. Ajattelimme ottaa perinteeksi käydä viettämässä hääpäiväämme jatkossakin tässä kyseisessä ravintolassa, koska kaikki toimii aina niin hienosti. Kiitos vielä kerran kaikesta, ilta oli ikimuistoinen!”
“Ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka. Jälkiruoka oli todella hyvää, pihvi laadukasta. Ystävällinen henkilökunta.”
“Voi vaikuttaa nipottamiselta, mutta leivän kanssa tarjottu rasva oli mielettömän suolaista (oliko se suolattua margariinia?). Minun makuuni ravintolassa oli liian valoisaa. En halua syödessäni kuunnella musiikkia, varsinkin kun on seuraa.”
“Vegaaninen menu oli herkullinen, mutta olisi ollut mukavaa kun olisi ollut vaikka pari vaihtoehtoa alku-, pää- ja jälkiruokaan yhden vaihtoehdon sijasta. :)”
“Ruoka todella hyvää ja asiantunteva henkilökunta”
“Ruoka oli hyvän makuista, hauskoja makuyhdistelmiä.”
“Pari tarjoilijaa oli erittäin ystävällisiä ja mukavia, mutta viimeisen tarjoilijan kanssa asioiminen ei ollut olenkaan mukavaa. Nyrpeä ilme ja töksähtelevät vastaukset pilasivat lopun. Oletin enemmän fine-dining ravintolaa, mutta ulkoisesti näin ei ollut.”
“Meitä oli 11 hengen seurua ja erityisesti kiitosta siitä Pippuri kabinetista, jota myyntipalvelunne suositti. Oli rauhallista istua, kerrankin kuuli mitä toisessa päässä pöytää puhuttiin, kun musiikki ei pauhannut. Palvelu pelasi kabinettiin, tulemme toistekin!”
“Varaus oli helppoa. Vastaanotto ammattimaista”
“Valaistus liian kirkkaalla. Melu salissa kantautui laajalle.”
“Oltiin toistamiseen pienen porukan kanssa kyseessä ravintolassa. Ollaan käytetty yleistä tilaa ja viimeksi kabinettiä. Kummassakin tapauksessa privaattisuus oli taattu. Illasta tuli oikein miellyttävä”
“Sijainti ja laatu”
“ystävällinen palvelu”
“Helppoa ja vaivatonta”
“Ei liian ruuhkainen. Edullinen viini. Mukava atmosfääri. OK ruoka. Sivistyneen ja miellyttävän tuntuinen.”
“Aivan liian kalliit hinnat. Tavallinen lounasburgeri maksoi kaksi kymppiä, mikä on tuplasti enemmän kuin yhtä tasokkailla kilpailijoilla.”
“Hyvin valmistettu pihvi ja nopea tarjoilu.”
“Joustavuus, erinomainen asiakaspalvelu, maukas ruoka”
“Hyvä fiilis yleisesti.”
“Hinnat.”
“Mukava henkilökunta, joka toteutti toiveemme. Kiitokset kaikille!”
“Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, laadukkaat tuotteet.”
“Miellyttävä rauhallinen tunnelma, tyylikäs sisustus, mukava palvelu, hyvätasoinen ruoka”
“Sunnuntaina oli suppea ruokalista klo 16 asti.”
“Olut 1664 hanassa! Tosin hinta on kauhea!”
“1hyvä sijainti 2 ark.oli tilaa”
“Aulabaarin erinomaisen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta!”
“Huonekalut ja tekstiilit aulabaarissa jo aikansa eläneitä, hieman nuhjuisia”
“Grill itistä olen saanut parhaat pihvit. Myös asiakaspalvelu hyvää, asiakas otetaan lämpimästi vastaan ja tarpeen vaatiessa neuvotaan viinien jne kanssa.”
“Rauhallinen tunnelta, hyvä palvelutaso ja maukas ruoka.”
“Alussa lattioita vielä imuroitiin (n. klo 11.05). Se kannattaa hoitaa jatkossa aiemmin.”