Grill it! Helsinki, som ligger på hotellets entréplan i hjärtat av distriktet Kampen, serverar grillade läckerheter som tillagas i en Josper-träkolsugn. Restaurangens säsongsbetonade menyer omfattar kött och andra ingredienser av högsta kvalitet som håller utbudet fräscht och köksmästarna ger de klassiska grillade rätterna unika smaker för att erbjuda nya upplevelser. Grill it! är livfull och intim, vilket skapar en perfekt plats för middag med vänner.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,2)
Betjäning (3,7)
Stämning (4,1)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Blini are top”
“Nothing”
“Siistit tilat, ystävällinen ja osaava palvelu. Ruoka oli hyvää!”
“Seesteinen tunnelma. Miellyttävä yleisnäkymä.”
“Kun saavuimme, meitä nuori tarjoilija tyttö käveli vain ohi, ei edes tervehtinyt. Hetken odotelun jälkeen fiksu tarjoilija mies ohjasi meidät pöyutään. Meille tarjoili ihana, ystävällinen naistarjoilija. Ruoka kun tuli, tyttötarjoilija toi ruoan pöytään, ei hyvön häivää, tiukka pipoinen, ehkä väärässä ammatissa. Hymon ilmainen meikki. Tyttö tarjoilija ei tainnut olla suomalainen. Kieli (englanti/ruotisi/saksa) ei olisi ollut ongelma meille, jos olisi tiedustellut. Pieni panostus omaan ammattiin, nuori tarjoilija tyttö.”
“Ok ravintola. Kaikki perusasiat ok, mutta ei mitään erityistä.”
“Oli hieman kylmä. Ruokalista voisi olla monipuolisempi esim. Pienemmän purtavan osalta. Myöhemmin illalla ei maistu raskas pihviruoka tai isot hampparit, vaikka muutoin hyviä olisivatkin.”
“Takuuvarma pihvipaikka, hyvällä palvelulla.”
“Menu, palvelu, sijainti”
“Perjantai-iltana asiakkaita vähän. Tilattujen annosten toimitusta pöytään sai odottaa turhan kauan.”
“Tietysti hyvä ruoka, mutta kaikista eniten minua ilahdutti hyvä palvelu. Sitä ei nykyään monessakaan paikassa saa, päinvastoin. Voit tuntea heti ravintolaan astuessasi, ettet olekaan kovin tärkeä asiakas. Hyvä palvelu on mielestäni ehdoton myyntivaltti. Luonteva palvelu, ei teeskenneltyä ritirimpsu. Teillä asia oli hoidossa!”
“Hyvä ruoka ja tunnelma, musiikin äänenvoimakkuus salli hyvin porukassa juttelemisen.”
“Pöytään tuodun veden maksullisuudesta ei mainita missään.”
“Henkilökunta, josper”
“Tarjoilija todella kuunteli toiveita ja muutokset listalla oleviin annoksiin toteutettiin juuri niin kuin ne oli tilattaessa sovittu.”
“Rauhallinen, miellyttävä ilmapiiri. Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Puolisoni käyttää pyörätuolia, ja sisäänpääsy ravintolan kahdesta peräkkäisestä ovesta oli erittäin hankalaa (taisi olla myös hankalat kynnykset). Poistuimme hotellin sisäänkäynnin kautta.”
“Yleensä en suosittele kenelläkään mitään!”
“Ei mitään. En vain harrasta suositteluja”
“Kohtelias henkilökunta. Positiivinen ilmapiiri. Nopea ruoan toimitus pöytiin, mielettömän maukkaat ruoat! Tullaan takaisin kun vain ehditään :)”
“Henkilökunta sisälsi myös työntekijöitä jotka eivät puhu lainkaan suomea.”
“Yleinen fiilis oli hyvä!”
“Rauhallinen tunnelma”
“Ystäväni hanaolut oli pilalla. Siitä puuttui hiilihapot ja juoma oli oudon makuista.”
“Olemme käyneet vaimoni kanssa 3 kertaa kyseisessä ravintolassa, ja kaksi viimeisintä kertaa viettämässä hääpäiväämme. Meillä on kotona 2-vuotias poika ja käymme nykyään aika harvoin ravintolassa kahdestaan syömässä 'pitkän kaavan' mukaan. Olen aina varannut pöydän etukäteen ja pyytänyt ikkunapaikkaa sekä tilannut pöytään valmiiksi ruusuja ja aina toiveeni on toteutettu. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ravintolaan, sen tunnelmalliseen ilmapiiriin ja ruokiin. Ajattelimme ottaa perinteeksi käydä viettämässä hääpäiväämme jatkossakin tässä kyseisessä ravintolassa, koska kaikki toimii aina niin hienosti. Kiitos vielä kerran kaikesta, ilta oli ikimuistoinen!”
“Ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka. Jälkiruoka oli todella hyvää, pihvi laadukasta. Ystävällinen henkilökunta.”
“Voi vaikuttaa nipottamiselta, mutta leivän kanssa tarjottu rasva oli mielettömän suolaista (oliko se suolattua margariinia?). Minun makuuni ravintolassa oli liian valoisaa. En halua syödessäni kuunnella musiikkia, varsinkin kun on seuraa.”
“Vegaaninen menu oli herkullinen, mutta olisi ollut mukavaa kun olisi ollut vaikka pari vaihtoehtoa alku-, pää- ja jälkiruokaan yhden vaihtoehdon sijasta. :)”
“Ruoka todella hyvää ja asiantunteva henkilökunta”
“Ruoka oli hyvän makuista, hauskoja makuyhdistelmiä.”
“Pari tarjoilijaa oli erittäin ystävällisiä ja mukavia, mutta viimeisen tarjoilijan kanssa asioiminen ei ollut olenkaan mukavaa. Nyrpeä ilme ja töksähtelevät vastaukset pilasivat lopun. Oletin enemmän fine-dining ravintolaa, mutta ulkoisesti näin ei ollut.”