Frans & Amélie 
 
Frans&Amélie är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Amélie nära Centralstationen i hjärtat av Helsingfors. I bistron Frans & Amélie kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!
 
Bon appétit!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,1)
Betjäning (3,7)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja palvelu myös hyvää”
“Miellyttävä paikka”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Nautimme aterian ns. Kaikilla herkuilla ja kattaus oli huikea matka alkupaloista viimeisiin makeisiin makuihin! Uusitaan kyllä????”
“Ravintolassa kaikki sujuu muuten hyvin, mutta noutopöydän jonotus ei toimi. Jono kerääntyy juuri ulko-oven eteen jolloin sisääntulo, kassalle ja pöytiin meno hankaloituu. Lounaan keräys on hidasta, olisi paljon parempi jos linjoja olisi kaksi”
“Paikka oli viihtyisä ja palvelu miellyttävää. Ruoka oli maistuvaa. Asioin nyt ensimmäistä kertaa, mutta päätimme tulla ensi kuussa taas uudestaan.”
“Lounaalla lämminruokana ollut broileri oli vähän kuivaa. Alkupalat ok, paitsi en ole koskaan ymmärtänyt salaattipöydässä olevaa makaronia ja/tai perunaa.”
“Loistava kokonaisuus palvelun ja ruuan osalta.”
“Vierailimme lounasajat loppuvaiheessa. Lounas oli maistuva ja palvelu oli rentoa sekä luontevan ystävällistä.”
“Meitä palvellut henkilö ei ollut ammattitaitoinen; hän ei oikein ymmärtänyt kysymyksiä eikä osannut vastata, joskin kävi kysymässä. Maksaminen oli ihan farssi; työntekijä ei osannut maksupäätettä ja otti maksut miten sattui ja kohteli kuin idiootteja.”
“Ravintolassa mukava tunnelma, riittävä valikoima ja hyvä sijainti”
“Ihan perus-ketjulaatua.”
“Olen suositellut ja tuonut ryhmiäkin lounaalle Kasvis vaihtoehtoa lämpimän on kaivattu. .”
“Helppo sijainti, rauhallinen tila ,asioiminen kätevää ja ruoka on ollut joka kerta hyvää”
“Viihtyisä ravintola..”
“Ihan paras lounaspaikka. Ruoka on aina hyvää. Erityisesti tzatziki ja vaalea leipä, tulemme usein myös vaan, koska tekee mieli sitä leipää. Salaattipöytä myös muuten hyvä ja lämpimät ruuat myös! Jatkakaa näin!”
“Väljä ja rauhallinen. Hyvä paikka jutella ystävien kanssa ruokailun aikana”
“Käyn tyttäreni luona Helsingissä muutaman kuukauden välein ja tästä ravintolasta on muodostunut kantapaikkamme. Rauhallinen ilmapiiri, hyvä palvelu ja hyvä ruoka on ollut mieleen joka kerta käydessämme siellä. Olen suositellyt näistä syistä sitä myös ystävilleni, kun he käyvät Helsingissä.”
“Ruoka oli todella hyvää. Kaikki seurueemme jäsenet olivat todella tyytyväisinä”
“Har besökt detta ställe flera gånger förr, men då hette den Fransmanni, på nåt sätt tyckte jag den var trevligare då.”
“Saimme erittäin ystävällistä palvelua ja ruoka oli maistuvaa”