Frans & Amélie 
 
Frans&Amélie är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Amélie nära Centralstationen i hjärtat av Helsingfors. I bistron Frans & Amélie kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!
 
Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“mukava ympäristö, mukava henkilökunta, hyvä ruoka, S-bonukset”
“Vastaanottaneen tarjoilijan asenne poikkeuksellisen miellyttävä ja hymyilevä. Huippu asenne kohdata asiakas palvelualttiisti ja tarpeet huomioiden. Remontoitu uusi tilan ilme: olohuonemainen ja viihtyisä. Kursailemattoman hyvä ruoka.”
“Keskeinen sijainti kaupungissa. Rauhallinen tunnelma; se oli tärkeä, koska halusin jutella pitkään harvinaisen vieraani kanssa.”
“Siisteydestä se, että lattialla oli punajuuren paloja yms. Ne olivat liukkaat jalan alla juuri noutopöydän vieressä. Huomautin pari kertaa, ensi kerralla sitä ei ilmeisesti kuultu. Ei suuri haitta kuietnkaan.”
“Runsas ja monipuolinen salaattipöytä”
“Lounas oli hyvä”
“Eräs tarjoilija oli tosi töykeä ja ravintolassa on kova meteli ilmeisesti kaiun vuoksi”
“Todella hyvä lounastarjoilu, varsinkin salaattipöytä on runsas ja monipuolinen. Rauhallinen ja mukava tunnelma. Lounasta voi juhlistaa asiakasomistajaviinillä, joka oli myös ihan hyvää. Mieluummin maksaa muutaman euron enemmän viinistä, joka on hyvää eli toivotaan, että nämäkin valitaan huolella ruokailuun sopiviksi.”
“Ei mitään”
“Mukava miljöö ja ystävällinen palvelu.”
“Ruokalista oli uusittu, mutta mahtava härkäruukku ja maksaruoka oli jätetty, hienoa!”
“Tunnelmallinen sisustus.Ystävällinen palvelu.”
“Ruoka oli hyvää, ehkä kasvisruokailijana olisi toivonut lämpimään ruokaan myös kasvisvaihtoehdon”
“Kasvisruuan puute”
“Hyvä ruoka ystävällinen henkilökunta rauhallinen tunnelma”
“Hiukan oli kallista”
“Hei, seurueessa oli kaksi aikuista ja kaksi lasta, 11- ja 12-vuotiaat. Toisella aikuisella ja lapsella on keliakia. Lapselle löytyi helposti maistuva gluteeniton ateriavaihtoehto listalta. Aikuinen valitsi salaattilounaan. Oli todella helppoa ja miellyttävää valita salaattiin ainekset, kun jokaisen tarjoiluastien reunassa oli merkintä L,G. Ainoastaan yksi salaattiosa ei sopinut. Olisipa joka paikassa näin merkittynä salaattien osalta. Tästä asiasta vierailun aikana annoimme jo tarjoilijalle kiitoksia. Hän kävi ystävällisesti kysymässä tilanteemme ja todella nopeasti saimme vastauksia gluteenia vai ei kysymyksiimme. Oli helppo ja mukava asioida. Ihan pieni korjaamisehdotus olisi ja se liittyy jälkiruokakahviin, oli tarjolla jotain tavallista keksiä, mutta gluteenitonta vaihtoehtoa ei ollut tarjolla. Tämän olisi toki tarjoilijalta varmaankin voinut halutessaan kysäistä, mutta siinä vaiheessa pelkkä kahvi oli mainio jälkiruoka. On aina kiva, kun ei tarvitse gluteenitonta erikseen selvittää tai käydä kysymässä. Olimme tosi tyytyväisiä. Meillä oli pitkä junamatka takana ja lapset jo tarvitsivat lounasta. Ihanaa, että kaikki järjestyi niin helposti ja sujuvasti. Tästä vinkkaamme edelleen meidän keliakiatutuille. Lounasvaihto oli todella monipuolinen ja yllätyksellinen mukavalla tavalla.”
“Ei moitteen sanaa :)”
“Rauhallinen paikka”
“Rauhaisa, siistit wct”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Ravintola oli käyntimme aikaan aika hiljainen (vain vähän asiakkaita eikä mahdollinen taustamusiikkikaan vienyt huomiota), joten siellä pystyi hyvin keskustelemaan ystävien kanssa.”
“Vaikka söin kolme ruokalajia ja join muita juomia, piti pöytään kannetusta hanavedestä maksaa euro. Tämä tuli yllätyksenä laskun maksamisen aikaan, mikä oli harmillista.”
“Ihan tasokas kokemus, ei isoja pulmia. Mutta onhan se hotellin alakerran ravintola, sitähän ei voi muuttaa miksikään.”
“Ruoka”
“Ruoka tilausta joutui odottamaan”
“Kiva palvelu”
“Talon viini-tarjous puutuu. Tämä olisi ainakin näin kesän terassikautena kiva lisä kalliimpien viinien oheen.”
“ystävällinen palvelu maistuva aamupala tuoreet ruoka-aineet illalla lasten drinkki”
“vähän siellä on ahdasta”
“Ystävälliset ja palvelevia tarjoilijoita. Viihtyisä miljöö, kynttilät pöydissä. Tunnelmallinen ja hyvä ruoka.”
“edulliset s-viinit, hyvä ruoka”
“s-etu-ruokia aika vähän”
“Miellyttävä ympäristö”
“Tarjoilija unohti meidät pitkäksi aikaa eikä pyydellyt anteeksi”
“Alkuruokapöytä on keskustan parhaita. Pääruoka on mielestäni ihan sivuroolissa ja myös jää selkeästi alkuruokien tasosta. Näiden alkuruokien vuoksi kannattaa lounaalle tulla vaikka vähän pidempääkin.”
“Kävin ystävän kanssa oluella, hän tilasi aika harvinaisen oluen. Päättelen siis, että olutvalikoiman täytyy olla hyvä”
“Vaikutelma kokonaisuudessaan.”
“Rauhallinen tunnelma!”
“Tällä kertaa menun jälkiruoka viipyi ja siitä piti muistuttaa, mutta annos korvasi odottelun, olikohan vuoronvaihto noin klo 16-17 välillä vaiko vaan unohdus, hyvä seura kuitenkin mukana, joten ei haitannut”
“Ruoka oli erittäin hyvää, samoin palvelu hyvää.”
“Hyvä sijainti. Monipuolinen seisova pöytä lounaalla.”
“Hyvä ruoka, siisti ja viihtyisä ravintola.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Leppoisa tunnelma, ystävällinen ja osaava henkilökunta ja maukas ruoka.”
“Tunnelma rauhallinen, tila siisti ja palvelu erinomaista.”
“Lounaspöydän taso on todella hyvä, toivottavasti se myös pysyy. Usein tilanne on jopa niin, että lämmin ruoka jää vähän sivurooliin hyvän salaattipöydän vuoksi. Ongelmana kesällä lokit muuten mukavalla terassilla.”
“Salaattibuffet on todella ihana.”
“Jälkiruokana voisi olla muutakin kuin keksejä (en saa syödä niitä).”
“Salaattipöytä on runsas ja laadukas”
“Salaattipöytä on runsas, mutta samoihin kyllästyy ja pääruuan taso vaihtelee.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hinta. Esimerkiksi oluen hinta oli todella korkea.”
“Yleisesti toimiva ja viihtyisä kokonaisuus.”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka ja hyvä palvelu!”