Ett utmärkt frukostalternativ eller ditt förstahandsval när du vill ha kaffe. Vi på Coffee House tror att de godaste stunderna skapas av råvaror med hög kvalitet, kärlek och yrkeskunnighet. Därför serverar Coffee House alltid kaffe och te som har förberetts av proffs. Vi tillagar croissanter, bagels, smörgåsar och smoothies. Hos oss får du njuta av färskt nymalet kaffe med gott samvete. 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,8)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“sijainti, tuotevalikoima, vaivaton asiointi”
“kahvilahenkilökunnalta ehkä vielä enemmän ystävällistä palvelua eikä niin arkista kohtelua, vierailuhetkellä oli täyttä ja vaikea löytää rauhallista istumapaikkaa”
“Kiva ympäristö ja hyvät kahvileivät sekä muut syötävät!”
“Sijainti on todella hyvä. Vaunuilla pääsee hyvin sisään. Tunnelma on hyvä.”
“Kahvi ei ole kuumaa eikä parhaan makuista. Musiikki on joskus liian kovalla.”
“Ahtaus”
“KESKEINEN PAIKKA.”
“Siivotkaa vessat useammin päivässä, pliis.”
“Törkyiset vessat.”
“Kahvimaitona oli myös kauramaitoa, kiitos siitä!”
“Jos asioi usein tavaratalossa, kahvila on kohdallaan.”
“Paikka on pimeä, 'tiski' kiemurtelee ilman yleisnäkymää, kahvikannut kaukana, maksupaikkaan peruutettava. Hieman huoltoasematunnelmaa.”
“Hyvä sijainti, perussiisti, perusvalikoima ja hinnoittelu”
“Vähän huoltoaseman kahvilan tiskiä muistuttava tuotteiden esille laitto, pimeä sisustus ja ruuhka-aikaan ahtaalta vaikuttavat tilat. Henkilökunnan ei ehkä niin innostunut tapa kohdata asiakas. Tosin tämä nykyisin enemmän tapa kuin poikkeus olipa sitten mikä tahansa kahvila kyseessä. Palvelu toimii perushyvin, mutta palvelutilanteessa ei olla innostuneita asiakkaasta, vaan palvelu on hieman etäistä. Tärkeää olisi aina katsoa silmiin, kun sanoo 'ole hyvä' tai kiittää asiakasta jne. ja yrittää auttaa asiakasta löytämään valikoimasta haluamansa tuotteen, jos asiakas ei sitä itse löydä.”
“Hyvä sijainti monipuolinen valikoima”
“Sijainti, helppous, tunnelma”
“Joskus todella ruuhkainen”
“Runsas valikoima gluteenittomia tuotteita, suolaisia ja makeita. Pienen suolaisen löytäminen gluteenittomana on todella vaikeaa ja tulenkin käymään uudelleen juuri tämän takia!”
“Vegaanista syötävää ja juotavaa”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Hyvää kahvia ja muita maistuvia kahvilatuotteita.”
“On ehkä vähän pimeä.”
“Sijainti erinomainen ja ennenkaikkea ripeä asioiminen ovat suuri plussa. tuotteet ovat myös ajanhermoilla ja esillepanon runsaus miellyttää silmää ja usein päädyn ostamaan suunniteltua enemmän/ kokeilen uutuutta.”
“Baristan gjorde supersnygga specialkaffemönster! Caféet passar bra för studier/jobb tack vare wifi och tillgängliga eluttag, utrymmets form funkar också för det ändamålet och det är trevlig med många fönsterplatser.”
“Personalen satt på musik i något skede och jag förstår inte varför. Man sitter väl på café för att umgås, läsa, jobba eller bara ta en snabb fika, och inget av dessa har fördel av hög musik. Dessutom har alla egna telefoner och hörlurar nuförtiden, om man nu vill lyssna på musik till sitt kaffe finns ju den möjligheten utan att man stör andra. Förstår att personalen tycker det är trevligt med musik/radio, och jag skulle inte ha något emot att de har någon musik på vid kassan till exempel, men nu spelades det genom högtalarna och gick inte att undvika någonstans.”
“Erittäin hyvä palvelu ja herkulliset tuotteet, suuri laaja valikoima. Suht hiljainen kahvila, useissa kahviloissa soi musiikki niin kovalla, ettei kuule kunnolla toista ihmistä, tai musiikki muuten häiritsee. Usein luen kahvilassa, ja saan keskittyä teidän kahvilassanne hyvin. Käyn kahviloissa rentoutumassa ja nauttimassa omasta tai ystäväni seurasta. Kahvila on rauhallinen, ja se on myös yksi syy sen valintaan. Käyn kahvilassanne aina kun liikun keskustassa. Huippuhyvät myyjät!”
“Myyjät olivat valppaina ja valmiina palvelemaan asiakkaita. Tultuani sisään minua tervehdittiin välittömästi, jota nykyään tapahtuu liian harvoin missään. Sain myös heti vastaukset kysymyksiini ja myyjät olivat erityisen iloisia.”
“Tänä päivänä ihmiset syövät vähemmän esim.venhnää ja toivovat terveellisiä vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja ilman leipää olisi hyvä olla enemmän.”
“sijainti, nopea hakea kahvi mukaan”
“baristat sekoittivat edellä olevan asiakkaan tuotteet, josta jäi vähän hosuva vaikutelma”
“Hyvin pistorasioita ja tilaa tietokonetyöskentelyyn, kauramaito ilmaista, kahvi ok hintaista ja saatavilla tumma ja vaaleapaahto”
“Tila ei ole kovin persoonallinen, vaan hieman kolkko/kylmä. Ehkä johtuu sisustuksesta, voisi olla enemmän matalia sohvapaikkoja, tyynyjä ja plytänurkkaukset sijoiteltu eri tavoin, ei niin järjestöytyneesti. Toisaalta silloin saattaisi olla vähemmän tilaa”
“Hyvällä paikalla, valikoima hyvä ja tilaa on myös, jotta ei tarvitse miettiä mahtuuko sinne istumaan.”
“Jos ei ole niin pullahiiri tai haluaisi syödä jotain kevyempää niin sellaisia vaihtoehtoja aina välillä kaipaa (ei ole kyllä erityisesti tämän kahvilan heikkous vaan yleensä). Myös sisustus voisi olla viihtyisämpi, enemmän viherkasveja jne. kun vertaa esimerkiksi Espresso Houseen.”
“Kokonaisuus, viihtyisyys”
“Asiakas-WC:n käyttöä vahdittiin aiemmin kovin ottein. Mm. vaimoni tunsi tulleensa lähes julkisesti häväistyksi, kun tarjoilija juoksi hänen perässään ja esti WC:hen menon kuuluttamalla, että WC on tarkoitettu vain maksaville asiakkaille. Tässä tapauksessa vaimoni oli aikeissa nauttia myös kahvi-ateriasta, mutta halusi ennen sitä käydä WC:ssä. Nykyisin asia on korjattu kassakuitissa olevalla numerokoodilla, jolla pääsee asioimaan WC:ssä - mutta vasta ostokset maksettuaan? Vaimoni on tuon tapauksen jälkeen boikotoinut kahvilaa.”
“Maku”
“Lämmin ilmapiiri, asiantunteva palvelu.”
“The fact that the coffee is actually made there not with just pressing a button on a fully automated machine, like it happens in a few places I happened to visit. This is actually my first step of making a decision of choosing a place to have coffee at.”
“How some of the food was “displayed” - didn’t encourage me to buy any. As in there was no “wow, i want it now”. Sweets however - kinda ok, but still something missing in the overall “presentation”.”
“Hyvä palvelu ja tuotteet.”
“Shoppailu skumppa on Kiva idea ja hinta on sopiva. Juoma on hintansa väärtti”
“Ei saa jäätelöä ja enemmän valikoimaa suolaisiin leipiin”
“Tuotteet hyvin esillä. Tuoreus. Palveluhenkinen.”
“Hyvä sijainti”
“Joskus tosi täyttä”
“Kysy että näyttäävät mistä löytyy vettä kahvin kanssa, ei löytynyt vaikka kysyttiin”
“Lähellä juna asemaa, mukava tunnelma ja osaava asiakaspalvelu.”
“Välillä vähän ruuhkainen”
“Ystävällinen palvelu, kaunis erikoiskahviannos ja hyvät tuotteet”
“Hyvä sijainti, rauhallista keskustella.”
“Salaatteja ei ollut tarjolla.”
“Kahvit ovat hyviä, henkilökunta ystävällistä, ja kahvila on hinnoittelultaan hyvin kilpailukykyinen tuhansiin viereisiin Espresso Houseihin verrattuna.”
“Kahvilan sisäänkäynti on pimeähkö, eikä kovin houkutteleva, ja kahvilan sisustuskin on hieman kouluruokalamainen ja voisi olla hieman kodikkaampi ja mukavampi. Kahvila ei ole yhdelläkään käyntikerrallani ollut täynnä, joten tilaa sisustamiselle voisi olla.”
“Viihtyisä, siisti WC, iloinen henkilökunta, siisti asiakaskunta! Nähdään!”
“Hyvä sijainti ja mukava ilmapiiri.”
“Sijainti on hyvä, ikkunasta on mukava katsella asema-aukion kuhinaa. Odotin junaa työkaverini kanssa. Työmatka Tampere-Helsinki”
“Myyjä kertoi et kuitissa oli vessa koodi, hienoa en olisi tajunnut”
“Viihtyisä paikka, hyvä sijainti”
“Wc koodia ei ollut kassakuitissa”
“Sijainti ja paikkana viihtyisä”
“Kallis, muuten ok. Olen käynyt 2 kertaa työpaikalla tapahtuneen palohälytyksen takia lounaan sijasta. Toivon edullista reilunkokoista monipuolisesti täytettyä sämpylää lounaan korvikkeeksi. Esim paistetulla kananmunalla ja salaateilla. Maitolasi juomalistaan.”
“Hyvä sijainti, suhteellisen hyvä valikoima suolaisia.”
“Tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Ok”
“Siisti paikka ja tunnelma”
“Aika tilava”
“Kerrottiin tuotteiden sisällä olevasta”
“Hyvä sijainti”
“Ahdas, ja usein varsin täynnä”
“Rauhallinen paikka. Asiakkaina enimmäkseen keski-ikäisiä ja eläkeläisiä. En kaipaa kakaroiden kiukuttelua joka paikassa.”
“Hyvä valikoima tuotteita, iltapäivälehdet luettavissa.”
“Kassahenkilökunta oli aivan pihalla. Edellisen asiakkaan ostosta kolme henkilöä mietti ja ihmetteli. Ei ollut kiva odottaa paksuissa talvivaatteissa omaa vuoroa. Kahvilan yleissiisteyttä voisi myös parantaa.”
“Hyvä- hintalaatusuhde tuotteilla/ valikoimalla sekä keskeinen sijaintipaikka mm. rautatieasema lähellä.”
“Ei ainakaan tällä käyntikerralla ole mitään moitittavaa..”
“helppo tulla, keskeisellä paikalla”
“Suhteellisen hyvä valikoima kahvin/teen/kaakaon kera nautittavia leivonnaisia. Lähes aina löytyy jostain vapaa pöytä. Iltapäivälehdet luettavissa, jopa kuohuviininkera. Ystävällinen henkilökunta.”
“Joskus aika kova meteli.”
“Hyvä teevalikoima, hyvät kasvismaidot, hunaja kuuluu hintaan”
“Gluteenittomien vaihtoehtojen vähäisyys, Kahvilan taka tila voisi olla viihtyisämpi, se tuntuu myös jotenkin hälyiseltä joissakin kohdissa, kaiuttimen lähellä musiikki oli häiritsevän lujalla”
“Teidän porkkanamuffinssi on niin herkullinen!”
“Jäi tervetullut olo kun asiakaspalvelijat kassalla tervehti tullessa ja mennessä. Tilaaminenkin onnistui hyvin. Osaavia henkilöitä töissä!”
“Santsikuppi oli ennen 50cnt. Sillon tuli käytyä aikaa palijon.”
“Sopivalla paikalla pikaiseen käymiseen.”
“Ei ole sellainen kahvila jossa istuisi pidempää. Pimeä, kolkko vaikka suuria ikkunoita.”
“Sujuva linjasto alkaa heti sisääntulosta ja kulkee takkuamatta kassapisteen ohi.”
“Omituinen järjestys, sijainti tavaratalon sisällä ja kallis hinnasto”
“Tilava. Mukava hölökunta.”
“Hyvä sijainti”
“Ok paikka”
“Maukkaat pullat ja hyvä vahva kahvi, sekä ystävällinen palvelu”
“Se on pieni, ,tukkuinen ja tunkkainen. Se tulisi avartaa ja käyttää vaaleita värejä. Naisten vessa, joskin siisti, on pieni ja tukkoinen.”
“Enemmän gluteenittomia vegaanisia tuotteita tarjolle esim gluteeniton vegaanipulla.”
“Keskeisellä paikalla,rauhallinen,hyvä valikoima tuotteissa,henkilökunta huomioi jo tulleessa.”
“Erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta ja hyvät tuotteet.”
“Koska käyntimme aikana kahvilasa oli paljon asiakkaita, jouduimme istumaan korkeilla baarijakkaran tyyppisillä istuimilla (ei baaritiskin luona), mikä ei ollut kaikkein mukavinta kaltaisillemme 'senioreille'. - Selvisimme kuitenkin siitäkin...”
“Rauhallinen paikka”
“Erittäin hyvä palvelu ja aina tuoretta kahvi ja ruokaa.”
“Keskeinen sijainti, laadukkaat kahvileivät, s-bonukset”
“Istumapaikan löytäminen joskus vaikeaa, korkeat hinnat”
“Hyvä sijainti. Ainaki arkisin päivällä löytyy mukavasti istumapaikkoja. Kivat näkymät ikkunasta.”
“Hyvä valikoima. Ystävällinen palvelu. Hyvä, että kuitissa oli wc-koodi, ei tarvinnut mennä kyselemään wc:n avaamista.”
“Entinen kahvila oli mukavampi, sieltä näki tavaratalon muihin osiin. Aluksi ei meinannut löytää sopivaa rauhaisaa pöytää juttelua varten, koska musiikki oli kovalla, tila matala.”
“Hyvän makuiset tuotteet ja monipuolinen valikoima”
“Tavallinen kahvi oli vähän hakusessa missä se sijaitsi”
“Lähellä asemaa. Hyvä kahvila. - ahdas ja vaikea löytää pöytää.”
“Sijainti on loistava, tunnelma rauhallinen, kahvi hyvää ja syötävätkin(niin suolaiset kuin makeat) maistuvat hyvältä, henkilökunta mukavaa ja asiantuntevaa. Asiakkaan on hyvä olla tässä kahvilassa josta onkin tullut minun ja sisareni kantapaikka asioidessamme keskustassa!”
“Hieno miljö. Ihana kahvin tuoksu houketteli sisälle.”
“Ystävällinen ja palvelu altis henkilökunta.”
“mukava sisustus, ketjun kahvilaa toivotaan taka-töölö meilahti-llaakso tullinpuomin aukiolle.”
“Henkilökunta ihan hyvä, samoin tuotteet.”
“Usein epäsiistiä, pöydät siivoamatta. Yleisilme kulahtanut.”
“Hyvä kahvi- ja teevalikoima, maistuvat leivonnaiset ja erinomainen sijainti (Amos Rex, Kiasma, asema yms.)”
“sijainti”
“sokoksen sokkeloisuus”
“keskeinen sijainti, helppo 'poiketa'”
“kahvilan tila hieman 'kalsea'”
“Sijainti, lähemal asema”
“Hyvä valikoima.”
“Tila on pieni, yleensä paljon asiakkaita.”
“Erikoiskahveja on aika mukavasti.”
“Leivonnaiset ja täytetyt leivät ovat turhan kalliita.”
“iloiset ilmeet henkilökunnalla.hyvää kahvia.”
“Ruokavaliot on huomioitu hyvin, ja kysyessäni sain pyytämäni tuotteen. Välillä toki olisi kiva saada valikoimaan muutosta.”
“wc tilat ovat usein epäsiistit..”
“Hyvä sijainti”
“Se vähän pisti silmään, että kassamyyjä koski syötäviin tuotteisiin samoilla käsillä, oilla oli juuri rahastanut. Mielestäni hiukan epähygieenistä. Ei siis käyttänyt hanskoja tai pessyt välillä käsiään kunkoski sormilla asiakkaan ruokaan.”
“Sijainti !”
“Pidän paikan ilmapiiristä, tarjolla pientä, kätevää purtavaa, hinnat eivät ole liian korkeita.”
“Kasvis-kala vaihtoehdot täytetyissä leivissä ovat liian vähäisiä, viime kerralla niitä ei ollut ollenkaan”
“Siisti ja rauhallinen oli mukava juoda teetä”
“Toivoisin enemmäm gluteenittomia tuotteita ,oli tarjolla vain kahta laatua ,tosin kellokin oli jo 19,30”
“Paikka helposti löydettävissä”
“Iloinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Voisi uudis sen ilmettä ja kalustoja. Valikoima voisi myös uusia, kaipaisin pieniä suolaisia piirakoita, mitä oli 5.kerroksen kahvilassa.”
“Hyvä Latte”
“Tuolit likaisia. WC-tilat ahtaat ja nuhruiset. Ei yhtään naulakkoa johon ripustaa laukku / takki”
“Helppo sijainti, kivat näköalat ikkunasta, s-bonus, ip skymppatarjoukset (silloin kun on ??)”
“Välillä on vaikea löytää houkuttelevaa suuhubpantavaa (PIENIÄ suolaisia ja PIENIÄ makeita). Ruisleivöt ja sämpylöt olivat kokonaan ilman voita??)”
“ystävällinen henkilökunta,tuoreet tuotteet esim.leivonnaiset ovat kuin vasta tulleet uunista.”
“Hyvä sijainti”
“Kahvilan epäsiisteys”
“Keskeinen sijainti ja s-bonus.”
“Lähes aina täynnä, joten vapaita pöytiä vähän.”
“hankala ja ahdas sisääntulo”
“Mukava tunnelma ja kiva henkilökunta.”
“Ystävällinen henkilökunta, rauhallista suuresta asiakasmäärästä huolimatta herkulliset bagelit”
“On sopiva sijainti, keskeinen, ei liian hälisevä, suht rauhallinen”
“Sijainti, siisteys, vessat, tarjonta, asiallinen palvelu, S-etu”
“Keskeinen sijainti, hyvä kaakao.”
“Hyvä sijainti, tuoreet leivonnaiset, salaattikin on ollut hyvää.”
“Näköalaa voisi olla enemmän. Vessa vähän kulahtanut.”
“Ihana henkilökunta”
“Ei oo”
“Hyvä sijainti. Nopea palvelu.”
“Melko täynnä porukkaa.”
“Hyvä sijainti, tilava paikka ja maukkaat tuotteet.”
“Ei niin negatiivista, mutta paikka on hieman pimeä, ahdas ja sokkeloinen”
“Helppo poiketa, tuotteet monipuoliset ja tuoreet minun makuun ja perheeni”
“Kiva paikka käydä kahvilla ostosten lomassa.”
“Liian vähän istumapaikkoja”
“Sijiainti lähellä rautatieasemaa. Tosin sisälle oli vaikea ekakertalaisen löytää, kun piti nousta myymälän kautta”
“Siisteys, esim tuoli, jolla istuin oli hyvin likainen. Pöydät pieniä useammalle henkilölle ja kahvittelua varten taas tarjottimet liian suuria.”
“Hintalaatusuhde, sijainti ja hyvät tuotteet”
“Hieman ahtaat tilat ja tungos mistä syntyy kova meteli”
“Sijainti ja näkymät”
“Ruuhka”
“Sijainti, ilmapiiri, hinta-laatu suhde.”
“keskeinen paikka”
“ahdas vaikutelma”
“sijainti”
“gluteenittomia tuotteita rajoitetusti.”
“Voisi olla valoisampi. Sokoksen yläkahvila oli kivempi ja voihtyisämpi.”
“Hyvä sijainti.”
“Rauhallinen, keskustelu sujuu häiriöttä, sopivan hämyisä”
“Kassan ympäristön ahtaus, saisi olla avarampaa”
“Sijainti ja s-bonus.”
“Epäsiisteys. Pöydissä lojuu pitkiä aikoja käytettyjä astioita. Henkilökunnan tulee sanoa asiakkaille että kuitissa on wc-koodi.”
“Hyvä sijainti, hyvä tarjonta”
“Vähän huono näköala perällä istuessa.”
“Keskeinen paikka ja monipuolinen valikoima.”
“Melko kallis.”
“Käyntini oli hyvin pikainen; hain take away teen ja lähdin pois, joten tämän käynnin perusteella en pysty suosittelemaan kuin loistavaa sijaintia.”
“Vaikka oli kiire työntekijät iloisia ja ammattitaitoisia. Ilmapiiri kahvilassa viihtyisä. Kiirestä huolimatta kaikki toimi hyvin. Tämän takia käyn kahvilassa koska sinne tulo vaivatonta ja monipuolinen valikoima vitriinissä. Ja jokainen asiakas huomioidaan ja tervehditään iloisesti.”
“Hyvä sijainti, hyvä valikoima.”
“Ilmapiiri erittäin mukava ja asiakas otetaan vastaan iloisesti.”
“Kaunis sisustus, viihtyisä.”
“Hyvällä paikalla oleva kahvila, jonne kaikkien on helppo tulla.”
“Kahvila on ahdas. Pöytiä ei siivota käytetyistä kahvikupeista ja laseista kovinkaan nopeasti. Iltapäivälehdet olisi hyvä olla tarjolla asiakkaiden luettavaksi.”
“Hyvä sijainti”
“Tuotteet voisivat olla paremmin esillä”
“Hyvin toiminut ne kerrat kuin olen käynyt. Tuntunut, että ollut vähemmän jonoa kuin muissa kohteissa lähellä. Mukava istahtaa hetki, jos on aikaa.”
“Ei mitään.”
“Kiva käydä, kun on niin keskeisellä paikalla. Sopii nopeaan käyntiin, kuin hiukan hitaampaan jutusteluun kaverin kanssa. Ystävällinen henkilökunta.”
“Suosittelen köymään, vaikkakin joskus pöydät ovat täynnä jätettyjä astioita. Ihmiset eivät Kait huomaa palautusrullaa tai miksi eivät osaa/viitsi viedä, ei henkilökunta ehdi. Vois tietysti näkyvämmin laittaa esille minne pitää astiat palauttaa.”
“Sijainti. Hyvät tuotteet. Palvelu ystävällistä.”
“Tila muuten viihtyisä mutta mataluus haittaa ja lisää hälyisyyttä.”
“Hain makeutusta kahviimme ja iloinen myyjä ohjasi minut erilliselle makeutuspöydälle. Wau, siis oma pöytä erilaisille makeutusvaihtoehdoille.”
“laaja ja mukavaa, siisti ja hyvä sijainti, mukavaa palvelu, sähköpistorasiat (puhelimen latausmahdollisuudet)”
“Palvelu oli nopeaa.”
“Joissain tuotteissa ei ollut nimeä/lappua”
“Helppo sijainti, monipuolinen valikoima.”
“Valotus kahvilassa oli hyvä, ei liian hämärä. Vessat siistit :)”
“Yhdeltä kaverilta meni tilaus väärin, kuitenkin annettiin uusi oikea tuote ilman lisämaksua.. hyvä, kiitos!”
“Tuoreet pullat ja laktoosittomia tuotteita saatavilla hyvin”
“Hyvä sijainti. Hinnat ovat vielä siedettävät, vaikka eivät halvat.”
“Kohdevalaistusta pitäisi parantaa koska kahvilan yleisilme on tumma. Lehden lukeminen on siellä marraskuussa vaikeaa huonossa valaistuksessa. WC:n ovi aukeaa koodilla. Siihen on varmasti joku syy että tällaiseen järjestelyyn on menty, mutta se on hankalaa. Tosin WC ei maksa mitään ylimääräistä, mikä on plussaa. Kahvilassa vallitsee myös suomalaisen kahvilan perusvika, eli tarjoilijat eivät siisti pöytiä riittävän usein. Usein on muruja tuolilla tai pöydällä ja ne pitää itse pyyhkäistä pois.”
“Erittäin keskeisellä paikalla,'kaikki lähellä'.”
“aseman paras”
“asiakkaat käyvät nopeasti ja siivoushenkilökunta ei pysy perässä, kerjäläiset pääsevät häiritsemään seisomapaikoille eikä ole vartijaa”
“-Hyvä kahvi ja leivonnaiset -aika viihtyisä -usein paljon väkeä”
“-juuri tuo ,että usein on melkein täynnä ja ymmärrän ,että juuri silloin on kiire , niin pöydissä on astioita ja pöydät kaipaisivat pyyhkimistä , jos vaikka veisikin toisten jättämät astiat pois. -ei tämä estä minua suosittelemasta tätä kahvilaa”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Tila on pieni ja pimeähkö”
“Kaikki toimi niin kuin piti eli sujuvasti ja tarjottavat oli hyviä.”
“Hyvä rento kahvila. Mukavan retroa.”
“No, ankean pienet toiletit...”
“Sijainti. Tunnelma”
“Sijainti, kuitenkin tietyllä tapaa syrjässä, mikä on kiva. Iso kahvila-alue, voi viipyä pidempäänkin - tämä on tärkeää ja pitkiksi tietämilläni kahvitreffeillä suosin paikkaa.”
“Oliko raakaleivoksia? Olisi kiva, jos olisi. Jotain terveellisiä vaihtoehtoja voisi olla enemmän, samoin jotain trendikkäämpiä juttuja”
“Kaikki oli superi??”
“Ammattitaitoinen ystävällinen henkilökunta”
“Asiointi sujuvaa ja nopeaa.”
“Erittäin iloiset työntekijät tiskin takana! Olimme juuri tulleet Ruotsista, jossa sikäläiset kahvilatyöntekijät voisivat kyllä tulla ottamaan oppia asiakaslähtöisestä palvelukulttuurista. Lämmin kiitos vuorossa olleille!”
“Hotellin sisäänkäynnin ylöspäin viettävä lippa on aika ankea näkymä niin paraatipaikalla olevassa ravintolassa, mutta minkäs teet.”
“Pöytien siivous edellisten asiakkaiden lähdettyä.”
“LikaisiA astiota pöydissä”
“Henkilökunta on todella ystävällistä. Tuotteet herkullisia”
“Välillä ei ole tarjottu että lämmitetään aterioita. Joskus leipä ollut kuivaa.”
“Viihtyisä. Herkullisen näköisiä tuotteita vitriinissä esillä.”
“Meteliä. Liian vähän istumapaikkoja.”
“Gluteeniton vaihtoehto saatavilla myös suolaisena, Usein on vain tarjolla makeita.”
“Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta, rauhallinen ilmapiiri”
“Viihtyisyys kahvilan peräosassa voisi olla kivempi. Sisustamista lisää”
“Mukava tunnelma.”
“Palvelu ja tuotevalikoima”
“Ehkä vähän tummansävyinen yleisilme, hieman väsähtäneen oloinen. Ehkä pieni face liftaus olisi paikallaan.”
“Sijainti on keskeisellä paikalla. Palvelu on parantunut voi eaikoina. Uutta henkilökuntaa oli viimeksi.”
“Välillä on aika ruuhkasta ja pöydät täynnä likaisia astioita. Asiakkaat eivät välttämättä palauta astioita keräilypisteeseen.”
“hyvä sijainti”
“tungosta usein”
“sopiva paikka”
“pimeähkö ja melko ahdas”
“Ystävällisyys ja herkulliset tuotteet. Keskeinen sijainti.”
“Sotkuiset pöydät”
“Sijainti ja ammattitaitoinen palvelu”
“lähw ellä asemaa ja s-kortti kelpaa”
“Jos junalla lähtee eikä muuta keksi.??”
“Huomaamaton opastus kerrokseen.”
“Ystävällinen henkilökunta, yleisilme siisti ja kotoisa.”
“Useamman kerran ollut hyvin ahdas, tuotteet kalliita, kasvis/vegaani valikoimaan mielellään enemmän valinnanvaraa.”
“henkilökunta”
“hieman epäsiistiä”
“Aina on tilaa, sijainti on hyvä.”
“Miljöö ei ole kovin houkuttelava. Tila on tietysti hankala, matala ja vähän. Sokkeloinen, ahdas.”
“Hyvät tuotteet hyvä ilmapiiri”
“Sijainti, mahduttiinn hyvin istumaan pari tuntia kahvin ja croisantin anssa”
“Sijainti, sisustus, tuotteet”
“ruuhkainen”
“Keskeinen sijainti bonusta ostoksista hyvät valikoimat”
“Hyvä sijainti, kattava valikoima eri juomia ja ruokia”
“Tilaus veloitettiin kaksi kertaa, leipää lämmitettiin mutta se oli silti sisältä kylmää, glögi oli korkeintaan haaleaa eikä kuumaa”
“Mielyttävä ja rauhallinen paikka ja asiakaspalvelu oli hyvää ja asiantuntevaa.”
“Kiva vireä tunnelma”
“Keskeisesti keskustassa.”
“Sieltä löytää yleensä istumapaikan, vaikka nettityöskentelyä pöydissä on paljon. Se on varmaan nykyaikaa, mutta vie yleensä koko pöydän tilan.”
“Tila on vähän kolkko eli ei ole kotoisan tuntuinen.”
“Hyvä paikka - helppo asioida”
“Hieman ahdas”
“Huono laktoositon makea valikoima eikä henkilökunta osannut kertoatuotteista kunnolla , erikoiskahvit olivat hyviä onneksi”
“Sijainti hyvä. Helppo mennä. Tarjolla olevat tuotteet kauniisti näkyvillä ja saa apua tarvittaessa. Erityisruokavalio otetaan hyvin huomioon (gl, l).”
“Tila on ahdas! Kun olin viimeksi, katsoin ensin että onko tilaa. Kun sain istumapaikan, tunsin että minun on suoriuduttava syötävistä ja kahvistani nopeasti koska jatkuvasti tuli lisää porukkaa; kaiken ikäisiä ja eri kokoisia ryhmiä. Huomasin, että tarjoilija kävi jo välillä katsomassa voisiko viedä tarjottimeni pois. Tila on siis ahdistavan kapea ja pieni. Mietin siinä istuessani, että jos tämä olisi iso tila, vähintään tuplakokoinen, niin olisi todella suosikkipaikka (vrt Espresso House). Ei kahvila ole mikään pikakahvipaikka. Sinne tullaan rauhoittumaan ja juomaan kahvit/teet ja nauttimaan suolaista/makeaa sen kanssa, että jaksaa taas jatkaa ostosten tekemistä tai jatkaa matkaa kotiin. Sellaiseen suunnitteluun kahvi-aikani meni:)”
“Keskeinen sijainti, hyvä hinta-laatusuhteeltaan.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Usein täynnä.”
“1. Henkilökunta 2. Sijainti 3. Tuotteet ok ja hyvä hintalaatusuhde”
“Tuotteet mukavasti esillä, paljon hyviä vaihtoehtoja, järkevästi suunniteltu linjasto, tehokkaat, mutta ystävälliset myyjät ja hyvä palvelu, lämmin tunnelma ja tuotteet hyvän makuisia sekä niiden hintataso ok, asiakaspaikkoja tarpeeksi.”
“Sijainti, mukava henkilökunta, hyvä kahvi”
“Usein hyvin täynnä ja hälyinen, ahtaat wc-tilat, melko kalliit gluteenittomat tuotteet”
“Rauhallinen atmosfääri, vaikka kiireistä adventin aikaa. WC-koodi toimi hyvin, vaikka ensin hämmästelin.”
“Pöydissä hieman suttuista siellä täällä, ehkä ruuhkan takia.”
“Hyvä sijainti rautatieaseman lähellä ja kauppakeskuksessa. Siisti.”
“Rauhallinen paikka ei tarpeetonta melua”
“Ikkuna mainokset vievät vähän liikaa katu näköalaa”
“Helppo tulla.”
“Tuoreet leivonnaiset”
“Epämukava kalustus”
“Kyseisenä iltana oli myyjä TODELLA huippu kiva ja ystävällinen????????????”
“Viihtyisä kahvila, kivat maisemat ulos.”
“Huolimatta isohkosta tilasta kahvila ei ole hälyisä tai levoton, vaan pöydät on aseteltu niin, että yleisilme on rauhallinen ja rento. Pöydille ei ollut kerääntynyt likaisia astioita, vaika kaikki asiakkaat eivät huomanneet kiikuttaa kupposiaan keräilyvaunuun. Työntekijät olivat hyväntuulisia, ilmeisesti työn organisoinnissa ja esimiestyöskentelyssä on tehty asioita oikein?”
“Hyvällä paikalla.”
“hyvä sijainti”
“Hieman ahdas ja tunkkainenkin vaikutelma jäi , kun oli paljon asiakkaita.”
“Tilava, kiva fiilis.”
“Musiikki todella kovalla ja ala-arvoinen chailatte, jonka voisi lasin sijaan tarjoilla mukista.”
“Hyvä sijainti, tilava, hyvät tarjoilut.”
“Mielenkiintoinen uusi kokemus.”
“kiitos gluteenittomien tuotteiden valikoimasta!”
“Yleisilme tumma ja vähän nuhjuinen.”
“Nopea ja ystävällistä palvelu, hyvä sijainti”
“Kahvilassa liian pimeä valaistus. Huonon akustiikkaa; liian meluisaa. Ei paljon laktoosittomia ja kasvisruokavalioon sopivia tuotteita”
“Kauppakeskuksen yhteydessä”
“Ei kovin tilava tai mitenkään erityisen viihtyisä. Muutamalla hengellä jo vaikeuksia löytää yhteinen keskustelupaikka”
“WC tilat erittäin ahtaat”
“kaikki edellä kysytyt asiat”
“Siisti ja mieluisa paikka kahvihetkelle ja kahvit ovat hyviä”
“Suolaisten ja makeiden valikoima on aika suppea”
“Vapaita pöytiä löytyi mukavasti (eli mukavan kokoinen asiakastila), ystävällinen ja ripeä palvelu, monipuolinen kahvilavalikoima maltillisin hinnoin”
“Hinnoittelu tuotteissa ei ollut ihan selkeää kaikilta osin eli hinnat paremmin esille, kiitos :-)”
“Hyvät tuotteet, miellyttävä ilmapiiri ja henkilökunta (kalustus ehkä jo aikansa elänyt).”
“Kalustus aikansa elänyt, tummasävyinen. Voisi olla viihtyisämpikin.”
“Miellyttävä ympäristö, päivän lehdet”
“Muzak toisinaan häiritsee, lippa asema-aukiolle pimentää.”
“Pöydät olivat aika täynnä”
“Hyvällä paikalla ja henkilökunta iloista.”
“Suht laaja valikoima.”
“Vähän nuhruinen ja hämärä paikka.”
“Kaikki kokonaisuudessaan.”
“Kahvila on viihtyisä ja siellä on helppo olla myös yksinään”
“Ei ollut chai lattea”
“Mukava tunnelma, hyvä sijainti, yleisesti ottaen mukava henkilökunta”
“Joskus on aika suppea valikoima kasvissyöjille sopivia suolaisia syötäviä.”
“Helppo löytää, hyvä kohtaamispaikka. Koodi WC- tilaan löytyy kuitista.”
“Hyvä sijainti, tuoreet tuotteet ja kohtuullisen nopea palvelu”
“On käynyt vähän nuhruiseksi, kaipaisi ehkä vähän uutta ilmettä”
“Keskeinen sijainti. Kohtuullinen näköala.”
“Hyvä sijainti, nopea palvelu.”
“Valaistus voisi olla parempi tai enemmän kohdevalaistusta??”
“Hyvä palvelu, erittäin hyvä kahvi (peruskahvi) ja sämpylän herkullisuus yllätti. Henkilökunta teki kympin suorituksen, mutta valikoima ei ole vaihtunut PIIITKÄÄN aikaan ja se oli pettymys. Mutta onneksi valitsemani tuotteet oli nappivalinta, vaikka valitessani oli vähän fiilis 'taas täällä vitriinissä on nää samat...'”
“Valikoima on pitkään ollut sama. (Tosin tuotteet, jotka valitsin oli hyviä, taas) Miljöö on ihan karsean vanhanaikainen - tehkää sille jotain!!!”
“Tervehditään tullessa ja sanotaan Hei, kun lähdetään.”
“Asiakkaat eivät vie astioita keräilypisteeseen.”
“Hyvä sijainti :)”
“Kiireistä”
“Ystävällinen hlöstö”
“Heikko valikoima ns. Terveellistä suolaista syötävää. Esim ei yhtään salaattia lounasaikaan, vain täytettyjä leipiä ja rasvaisia piiraita.”
“Sijainti, Skortti käy.Hinnat.”
“Sijainti, rauhallisuus.”
“Hämäryys, viihtyisyys.”
“saa keskustella rauhassa”
“Sijainti ja hyvät syötävät ja juotavat”
“Kahvilassa oli ahdasta. Vapaata paikkaa sai hakea oikein kunnolla”
“Tunnelmallinen ja mukava rento paikka”
“Siistimpi voisi olla”
“Vaikka ihmisiä oli paljon, sai kahvit nauttia rauhassa keskustellen.”
“kahvilan sijainti..”
“makeita kahvileipiä on vaikka kuinkapaljon...kaipaisin suolaistenkahvileipien tarjontaa enemmän.”
“Sijainti nopea palvelu”
“Hyvä sijainti. Ystävällinen henkilökunta.”
“Usein täyttä. Erikoisruokavalioisille ( jos monta eri ruoka-aineallergiaa) ei oikein ole kahvileipää.”
“Ystävällinen henkilökunta, helppo asioida, vapaita pöytiä.”
“Aina istumapaikkoja, nopea palvelu, siisti”
“Musiikki on liian kovalla mutta onneksi istumapaikan voi vaihtaa!”
“Hyvä sijainti, mukava henkilökunta, tuotevalikoima riittävä”
“Hintataso voisi olla alempi”
“Nopea ja maukas tauko.”
“Hyvä sijainti. Siisti. Kohtuullinen valikoima kahvileivissä.”
“WC tiloja voisi siistiä tiuhemmin.”
“Saa rauhassa ystävien kanssa seurustella. Voit valita suolaisen tai mmakean kahvileivän koska molempia on syöty ja koettu maistuvaksi. Palvelualtis henkilökunta on ' ajan hengessä '.joten pöydät ovat hyvin siistit. Se on paikka jossa käymme ollessamme kaupungilla.”
“ympäristö on viihtyisä,kahvila keskeisellä paikalla,henkilökunta ottaa tullessa vastaan,kiireetön paikka ei tule tunnelmaa et äkkiä syöt,juot ja sitten pois,voi keskittyä kavereiden kanssa keskustelemiseen.”
“Hyvä sijainti.”