En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Take away valikoima voisi olla laajempi, sekä enemmän lounastarjouksiam Esim patonki ja kahvi yhteishintaan.”
“On vaan 1 kassa ja sen takia hidasta”
“näin coronan aikaan kahvila vaikuttaapimältä ja ahtaalta”
“Mutkaton kiva kahvila.”
“Siistin ja houkuttelevan näöinen paikka - keidas ostosretken yhteydessä”
“Ihan kiva, siisti, kotoisa peruskahvila ja mukava palvelu henkilökunnalla!”
“Viihtyisä.”
“Hyvä paikka”
“Perus mukava paikka, johon voi mennä nauttimaan kahvia. Kiva uusi ilme remontin jälkeen. Ruoka tuotteisiin toivoisi silti enemmän monipuolisuutta ja ei niin paljoa tuotteita jota löytyy esim prisman pakkasesta. Olisi kiva, että heillä paistettaisiin enemmän tuotteita ja valikoima olisi monipuolisempi, myös näin kasvissyöjän puolesta. Kahvi on hyvää, mutta ruuan haen sitten mielummin fafasista, koska valikoimasta ei oikein löydä itselle mieleistä syötävää.”
“Ahdas ja siksi liian ruuhkainen... liian usein,jos eteen sattuu se 'tupla erikoiskahvin' tilaaja, niin jono seisoo....pitkään. Entinen sijainti yläkerrassa oli parempi.”
“Kahvilassa ei oikein ollut mitään kasvispainotteista syötävää, kaikissa leivissä oli juustoa ja/tai leikkelettä. Vihreä smoothie oli tosi hyvää ja olin todella iloinen että sellainen löytyi. Lapselle löytyi sämpylä ja pulla. Kahvilanne on kuitenkin ainoa Kaaressa, jossa on niin laaja ja monipuolinen valikoima.”
“Helppo asioida,sijainti hyvä”
“Hyvällä paikalla kaaressa”
“Hyvät kahvit :)”
“Tuötteet ja palvelu olivat hyyviä.mutta tilat olivat ahtaita.”
“Tämän alueen paras kahvila”
“Nopea palvelu”
“Olen useamman kerran saanut minulle sopivan suolaisen syötävän omasta toiveesta jos sellaista ei ole ollut esillä/valmiina. Työntekijät ovat kohteliaita ja iloisia, ja siitä tulee itselle tervetullut olo.”
“Erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen, helposti saavutettava sekä sopivan rauhallinen paikka kahvitteluhetkiin puolison ja/tai ystävien/kavereiden kanssa. Myös tavallisen hyvät kahvilatuotevalikoimat ja ok hintataso.”
“Kiva kahvila, nätisti sisustettu, hyvät kahvit. Tosin kun kävin ennen joulua, olisin halunnut jonkun jouluisen kahvijuoma mitä monissa Coffee Housessa tarjotaan ennen joulua. Täällä ei ollut sellaisia mainoksia, mutta kun erikseen kysyin niin sain kyllä.”
“Ystävällistä henkilökuntaa”
“Helppoa asioida”
“Kahvilassa on hyvä tunnelma, ja on hyvä valikoima kaikenlaista hyvää.”
“Palvelu erittäin hyvää ja tuotteet ok.”
“Bra. Hoppas ni kan svenska också!”
“Siisti kahvila ja hyvä palvelu.”
“Helpossa paikassa, huolehdittu mm. asiakkaiden käsihygieniasta, tunnelma kahvilassa on kiva ja ystävällinen henkilökunta.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila, jonka asiakaspalvelu rentoa ja asiallista. Mukavasti erilaisia istuinpaikkoja erilaisille ihmiselle. Korona-aikana kahvilatyöntekijä voisivat kiinnittää huomiota, että jonossa pidettäisiin turvaväli.”
“Miellyttävä ulkoasu ja ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta! Kahvi on hyvää, ruokatarjonta on hiukan niukkaa.”
“Kiva, lämminhenkinen kahvila.”
“Sopiva sijainti”
“Siisti.Tunnelmallinen,ei mikään paljas halli.”
“Hyvä, viihtyisä paikka, hyvä palvelu, ystävällinen ja iloinen henkilökunta”
“Viihtyisä paikka”
“Kahvila on hyvällä paikalla Kaaressa, helppo pistäytyä. Tuotteet luotettavan laadukkaita.”
“Sain kysymyksiini heti vastaukset, ystävällinen palvelu, erittäin hyvää kahvia oli, maistui hyvin”
“Ystävällinen henkilökunta, tuotteet ja miljöö ovat hyviä kutsutekijöitä”
“Hyvä sijainti.”
“Mukava paikka pistäytyä ja päivittää kuulumiset ystävän kanssa. Rauhallinen, ei uskoisi istuvansa ostoskeskuksessa.”
“Kiva kahvila. Tuttu konsepti”
“Käyn kauppareissulla kahvilla teillä ja kaipaisin jotain kahvin kanssa parempaa . Viimeksi ei ollut croisanttejakaan !”
“Hyvä kahvi ja aina ystävällinen palvelu”
“Keskeinen sijainti”
“Ystävällinen palvelu , miellyttävä keskusteleva henkilökunta”
“Ihan hyvä lähikahvila! Kaipaisin saman tyyppistä aamiaismenuun panostamista, kuin esimerkiksi a torrefazionella on. Nyt tulen tähän kahvilaan kun se on kaikkien kannalta helpoin osoite, varsinainen ruokatarjonta ei niin suuresti houkuta ja varsinaisia aamupalatarjouksia ei ole.”
“Asionti mielestäni mutkaton ja erityisesti pidin pienistä looseista jossa voi nauttia ostoksensa lähes yksityisesti, rauhassa ja turvallisesti tätä ajankohtaa ajatellen”
“-viihtyisä ja kodikas -tuotteiden hinta/laatu-suhde hyvä -ePassi käy maksutapana -päivän lehti luettavaksi”
“Ihan ok kahvila, ei mitenkään erityisen mieleenpainuva”
“Perus kahvila missä hyvä valikoima”
“Monipuolinen valikoima”
“Sijainti,Henkilökunta”
“Siisti paikka”
“Rajaama oleville aika huonot vaihtoehdot suolaisissa. Täytetty croissant kävi kun otti salamin pois.. myyjä suositteli yhtä sämpylää joka käy?? Mielestäni teillä on aina ollut erittäin huonot vaihtoehdot raskaana oleville ja kasvissyöjille. Eikä koskaan myyjä ole ehdottanut, että voisi tehdä sinulle sopivan tuoreen vaan aina valitellut tilannetta tekemättä asialle mitään.”
“Helppo sijainti.”
“Kaaren paras kahvila.”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä kahvila. Kaaressa ei monta vaihtoehtoa”
“Helppo piipahtaa, hyvä monipuolinen tarjonta”
“Kiva kahvila, tulen ehdottomasti uudellleen. Leipien valikoima on aika suppea, toivoisin enemmän suolaisia vaihtoehtoja.”
“Paras kahvila Kaaressa, toki vielä voi parantaa, mutta melko hyvää toimintaa yleisesti ottaen.”
“Viehättävä paikka, rakkaan kanssa oli ihana kahvitella miniloosissa :)”
“Todella viihtyisä sisustus. Kahvi hyvää ja s-alennustakin sai. Ystävällinen myyjä. Täydellinen kahvila! Tulen varmasti uudestaan.”
“Mukava miljöö ja hyvää kahvia. Pöytä, jolta maitoa otettiin oli hieman ahdas ja huomasin, että kauramaito vaihtoehto puuttui kokonaan..ihan vegeihmisiä ajatellen.”
“Kiva paikka, hyvä sijainti keskuksessa mukava katsella ohikulkevia.”
“Viihtyisä paikka. Hyvää kakkua.”
“Aamiaiskahvi on parasta.”
“Palvelu erinomaista, hyvällä tavalla viljeltiin huumoria!”
“Viihtyisä paikka”
“Kiva kahvila, johon helppo pistäytyä”
“Palvelu oli hyvää. Tuotteet herkullisia. Käyn kahvilassa yksin ja myös ystävien kanssa ensimmäisessä kohdassa kyselyä pystyin rastittamaan vain yhden vaihtoehdon.”
“Tuotteet ovat hyvät. Tyhjä kahvikuppi annettiin tarjottimella eikä mainittu lainkaan mistä kahvin saa. Lisäksi mm. servetit olivat vähän hankalasti selän takana.”
“Minulla oli jo kahvipassi täynnä & minulle olisi kuulunut ilmainen kahvi, mutta sitä ei annettu minulle. Todettiin, että vasta seuraavalla kerralla. Passissa NIMENOMAAN lukee, että 9 leiman jälkeen ilmainen kahvi! Huijausta.”
“Ystävällinen palvelu”
“Kahvila ok hyvä, muttei mitenkään erityinen, jotta siellä kannattaisi vartavasten käydä. Voisin suositella kahvilaa mikäli joku haluaisi kahvilan nimen omaan Kaaresta.”
“Hyvä sijainti ja viihtyisä kahvila herkkuineen.”
“Palvelu oli ystävällistä. Minut huomioitiin heti kun astuin kahvilaan. Tervehdittiin ja toivotettiin mukavaa päivänjatkoa.”
“Olen kaikkeen hyvin tyytyväinen.??”
“Helppo löytää, aina tilaa, rauhallista vaikka on keskeisellä paikalla.”
“Sisustus on kuluneen ja nuhruisen oloinen ja pöytien asettelu jotenkin sekava. Näkymä käytävältä ei houkuttele astumaan sisään.”
“Hyvä toast, vähän kuiva mutta maku ok. Tuotteet herkullisen näköisiä ja houkuttelevasti esillä. Maksamisen jälkeen kahvin odottelu kassalla oli teki ruuhkaa, kahvin olisi voinut tuoda pöytään”
“Hyvä sijainti ja asiallinen palvelu”
“Kiva kahvila. Etenkin mustat tuolit ovat mukavat istua.”
“Kodikas. Siisti ja. rauhaisa paikka. Helppo pistäytyä ostoksien lomassa/jälkeen”
“Mukava paikka, ei liikaa porukkaa.”
“Suosin ja suositella ensisijaisesti yksityisyrittäjien kahviloita, mutta muuten kyllä Coffee House saa suositukset minulta.”
“Rauhallinen paikka keskusteluun kahvikupposen ja makoisan syötävän kera. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa.”
“kahvia ja erilaisia syötävää tarjolla,hinta syötävissä kallis kylläkin. käteästi kauppakeskuksessa.siistiä ja palvelu pelaa.lehdetkin luettavissa. miksi ei.normikahvi päihittää espressohousen kahvimaun mennen tullen”
“Viihtyisä ympäristö ja hyvä sijainti.”
“Mukava paikka, sijainti hyvä 1-krs:ssa ja kulmassa, josta näkyvyys käytäville”
“Siisti ja rauhallinen mutta ei poikkea muista kahviloista suuntaan ei toiseen”
“It is a very nice and cozy place,however, I'm not sure what it is but while the quality of coffee is great, it is not my favorite. Maybe a bigger variety of drinks would be nice. But I like the place a lot. Great for working. Would recommend my friends”
“Viihtyisä, hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu ja herkulliset pullat”
“Erittäin ystävällinen ja iloinen palvelu”
“Hyvä sijainti, tilava (korona-aikanakin turvallinen). Hyvä capuccino.”
“En näe mitään syytä miksi en suosittelisi jos joku sattuu kysymään.”
“Jos asiointi kohdistuu kauppakeskus Kaareen, niin suosittelen. Muutoin suosittelen paikkoja muualt”
“Mukava henkilökunta ja hyvin hoidettu, mukava ilmapiiri.”
“Oli mukava kokemus. Tila oli aika pieni, eli isommalla porukalla vähän hankala. Mutta muuten kaikki oli kunnossa.”
“On vaan liian kallis”
“Mukava paikka vaikka kassalla kestää välillä liian kauan kun ed ollut asiakas tilaa eroikoiskahvin ja sen tekemiseen menee aikaa . Voisi olla eri tekijä tekemässä ja eri rahastamassa. Myös kassa on huonossa kohtaa kun syntyy jonoa.”
“Hyvä kahvi. Melko rajoittunut valikoima pientä suolaista, mutta löytyi kuitenkin.”
“No ihan perusmeininkiä, ei mitenkään mieleenpainuva kokemus, saman tyyppinen kokemus kuinka kävisi esim. Hessburgerissa. Eli en odotakaan saavani tämän tyyppisissä 'cefeterioissa' asiantuntevaa, erittäin ammattitaitoista palvelua oikein tehdyin erikoiskahveineen. Konsepti ei ole sitä eikä ole siksi tarkoitettukaan vaan palvelee massoja. Erikoskahvilat ammattitaitoisinen baristoineen sekä pieetilä valmistettuine kahveinen on sitten eri asia, Suomessa ei ole valitettavasti yhtään ketju tyyppistä konseptia joka pystyy / hallitsee oikean tavan tarjota ammattitaitoista cafeteria palvelua. Mutta kuten sanoin, ei tätä konspteia kuin muitakaan ole se mielessä edes rakennettu vaan puhtaasti masssa ja tuottto edelleä mennään. Työntekijöiden ammattitaitoon tulee panostaa 120 %, konseptien oma 'koulutus' in hyvin vajavainen ja työntekijöiden referenssit niinikään, harvalla lieneen edes alan ammattitutkintoa saati muutakaan tutkintoa. Tämä on iso probleema, mikään ei tuota enemmän kuin ammattilainen työssään, ero kassavirrassa on huikea.”
“Siisti paikka.”
“Siisti, helposti tavoitettava paikka.”
“Kaikki toimi moitteetta”
“Jos tykkää erikoiskasveista, niin sopiva paikka”
“Periaatteesta suosin ennemmin Coffee Housea kuin kilpailevaa ketjua, vaikka kaikkein mieluiten asioin muissa kuin ketjukahviloissa. Minusta CH on Kaaren viihtyisin kahvila. Koppipaikat ovat kivoja!”
“Jotkut eivät ehkä pitäisi paikan avoimuudesta ja hälinästä ympärillä.”
“Hieman ahdas, esillepano heikohko, kahvin sijainti tukkii sujuvan liikkumisen tilaamis vaiheessa”
“Siisti ja ystävällinen palvelu. Vielä vähän monipuolisempia tuotteita, niin olisi vielä parempi.”
“Perus kahvila, ei juuri negatiivista eikä sen koommin positiivista sanottavaa.”
“Hyvällä paikalla, tuoreet tuotteet ja ystävällinen henkilökunta.”
“Kaikin puolin hyvä kahvila hyvällä sijainnilla”
“Ihan peruskahvila, tuskin erityisesti suosittelisin”
“Miellyttävä kokemus. Hyvä erikoiskahvi ja croissant. Rauhallinen.”
“Huippuhyvä henkilökunta, mutta vähän liian suppea valikoima ostettavaa. Leivät tylsiä hintaan nähden. Kaipaisin jotain täyttävämpää ja tuoretta ja hyvää.”
“Suosittelen kahviloita ystävilleni perin harvoin.”
“Hyvä kahvi ja ook kahvila”
“Viihtyisä paikka ja hyvä kahvi”
“Paikassa on kiva asioida ja sijaintiin nähden siinä on yllättävän hyvin saatu oma tunnelma”
“Homma pelitti”
“Aina sujuva palvelu.”
“mielyttävä käydä, rauhallinen, valikoima oli parempi kuin aiemmin”
“Aika perus kahvila. Ei herätä suuria intohimoja. Aiemmin paikalla ollut kahvila oli tunnelmaltaan parempi. Hieman boheemi. Ranskalaistyylinen. Jotain pitäisi tapahtua, että tämä kahvila erottuisi. Myös sisustus tylsä. Vaikea löytää kivoja pöytiä.”
“Aika perus kahvila”
“Olen aina pitänyt coffee housen kahveista joten voin myös muille suositella”
“Mukava paikka, erilaisia paikkoja tarjolla läppärityöskentelyyn, ihmisten katseluun, lehtien lukemiseen tai vain nauttimaan juotavasta ja syötävästä.”
“Kasvisvaihtoehtoja on vähän karsii kävijöitä.”
“Ostettavat tuotteet hyvin saatavilla. Hyvä kun on sekä tumma- että vaaleapaahtoista kahvia. Kaverini arvosti santsikupin mahdollisuutta. Sijainti Kaaressa hyvä ja avaran tuntuinen tila.”
“ystävällinen palvelu”
“Melko suppea valikoima,mutta perusjutut löytyu”
“Kaikki sujui!”
“En yleisesti koe tarvetta suositella kahviloita, mutta kokemus oli ihan ok enkä kaihda brändin kahviloita jatkossa(kaan)”
“Beror på vilken av mina vänner det är frågan om.”
“Henkilökunta on huippumukavaa ja ystävällistä aina”
“Asioidaan säännöllisen epäsäännöllisesti coffee housen toimipisteissä yleensä ostosten lomassa, näppärät sijainnit, herkulliset tuotteet ja hyvä hintalaatusuhde ??”
“Ystävällinen palvelu, maukas bagel :-)”
“Hyvä kahvila. Hyvä siainti. Kaikki toimi. Tulen taas kun käyn KAARESSA.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvät tuotteet (joskus valikoima suppea) ja mukava yleisilme. Voisin kuvitella itsekin esim. tekeväni töitä täällä.”
“Oli todella mukava paikka käydä kahvilla”
“Perussiisti, kiva kahvila”