Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan hyvä ensi vaikutelma”
“Kaikin puolin ravintolakokemus oli loistava. Kiitos meitä palvelleelle muistaakseni Liikeideapäällikölle, joka teki kokemuksesta loistavan. Käyntipäivä oli 7.9.2020.”
“Miespuolinen tarjoilija erittäin vakuuttava ja loistava asiakaspalvelija! Tunsimme heti olomme tervetulleeksi ja saimme todella nopeaa ja mukavaa palvelua ?? ruoka oli todella hyvää ja erikoistilaustemme mukaista. Täyden kympin ravintola!”
“Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma mukavan rento ja ruoka maistui.”
“Aivan mahtavaa palvelua joka kerta!”
“Paikka oli viihtyisä ja asiakaspalvelu hyvää. Ruokakin maistui :)”
“Saimme ystäväni kanssa hyvää ja ystävällistä palvelua. Tilaamamme ruoat ja juomat olivat maukkaita, emmekä joutuneet odottamaan niitä kauaa. Ravintolassa oli mukava tunnelma, ja tilat olivat WC-tiloista lähtien siistejä. Miellyttävä kokemus!”
“Kaikki toimi sujuvasti ja ruoka oli oikein hyvää. Kiinnitin huomiota, miten hyvin ja ystävällisesti henkilökunta auttoi minua, kun olen liikuntarajoitteinen. Tuli hyvä mieli käynnistä.”
“Perus s ryhmä”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka-annos oli iso ja herkullinen!ravintola sopii hyvin isommallekkin seurueelle”
“todella hyvä palvelu ja ruoka +++”
“Kokemus oli yksilöllisempi kuin odotin.”
“Erittäin hyvä palvelu, maukas ruoka ja ihana tunnelma”
“Teidän entisessä paikassa jossa olitte Mikonladulla, viihdyin tosi hyvin. Ja en tiennyt että olitte muuttaneet Aleksanterinkadulle. Nyt tiedän missä olette ja tulemme varmasti uudelleen.”
“Jätte god mat”
“Siisti paikka, hyvä ruoka, kohtuullisen hintainen ja hyvällä sijainnilla.”
“Hyvä ravintola, ruoka ja palvelu hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa, hinnat kohdallaan”
“Henkilökuntaa sai odottaa ja heitä ei näkynyt ollenkaan kun olisi tarvinnut kysyä jotakin tai tehdä tilausta”
“Ravintola keskeisellä paikalla, hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvällä paikalla,”
“Työntekijät ottivat heti tilanteen hyvin haltuun ja kysyivät haluammeko juomia! Pöytäänohjaus tapahtui ripeästi ja saimme erittäin hyvän pöydän! Myyjät suosittelivat ruokia ja juomia, joten oli kiva kokeilla kerrankin jotain uutta! Ruoka maistui ja juomat olivat hyviä.”
“Ei ole kenelle suosittelen.”
“Ole todella kiva asiakaspalvelu Ja ruoka oli maukas.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää :)”
“Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Palvelu nopeaa. Ihan mahtava vuoropäällikkö. Kiitos hänelle. Huomioi meidät todella upeasti. ??”
“Ruoka oli kyllä hyvää mutta henkilökunnan vähyys vaikutti selvästi palveluun.”
“Hyvä ruoka, ei pitkää odotusaikaa osattiin jo alkuun sanoa keskimääräinen odotusaika, ystävällinen ja huomioiva henkilökunta”
“Ei ollut valittamista”
“Oltiin isommalla porukalla syömässä. Kiva kun meidän pöytä oli syrjemmässä ja saatiin olla rauhassa omassa kerroksessa (myös muille asiakkaille kun emme olleet mikään hiljainen porukka). Henkilökunta oli ystävällistä ja huumorintajuista, kävi usein ja huolehti että meillä on kaikki hyvin - ei tarvinnut etsiä tarjoilijaa. Ainoa huono seikka minkä muistan, oli se että synttärisankari sai viimeisenä ruoan eteensä. Voin suositella ravintolaa tämän käynnin perusteella myös isommalle porukalle.”
“Ok jos hakee texmexiä, vaikka ei olekaan erityisen viihtyisä paikka.”
“Kaikki toimii ja todella hyvää ruokaa!”
“Miellyttävä paikka”
“Mukava, tunnellmallinen, terassikin auki”
“Suosittelisin ravintolaa kyllä, mutta vähän riippuen siitä millainen ravintola on haussa, koska Amarillo ei kuitenkaan ole mikään Fine Dining ravintola. Olen asioinut eri Amarilloissa jo useiden vuosien ajan ja olen aina pitänyt ruuasta sekä yleisestä tunnelmasta joita Amarillot tarjoavat. Jos haluan Fine Diningiä, menen sellaiseen paikkaan, mutta jos kaipaan rennompaa meininkiä tulen ehdottomasti Amarilloon! Koen, että ainakin Aleksanterinkadun Amarillossa on yritetty nostaa ketjun tasoa ja se on mielestäni onnistunut hyvin! Tehkää jatkossakin hyvää ruokaa ja pitäkää rento meininki, se on ainakin minun makuuni!”
“Ihan mukava paikka ja sijainti hyvä”
“Hinta ja laatu ok, hyvä palvelu, puhdasta”
“Hyvin onnistunut konsepti uudistus!”
“Henkilökunta oli mukavaa, tilauksen tuloon ei kestänyt liian kauan”
“Hyvällä paikalla, hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu, maittava ruoka ja juoma, miellyttävä miljöö”
“Helppoa asiointia.”
“Baarin 'tyttö' (ilmeisesti vuoron esimies) oli nuoresta iästä huolimatta täysin ammattilainen. Hyvä ja nopea palvelu.”
“Voisin suositella,mutta Amarillosta puuttuu hieman sellainen hyvänolon ja ilon fiilis mitä muissa meksikolaistyylisissä ravintoloissa on.”
“Olen suositellut ravintolaa ystäville ja he ovat myös käyneet ja tykänneet ravintolasta.”
“Ei mitään huonoa tai mieleenpainuvan hyvää kokemusta mistään. Kaikki sujui hyvin ja ruoka ok. Lapsille voisi olla muutakin kuin lihapulla/hamppari vaihtoehtoja. Tarjoilija todella ystävällinen.”
“Kiva tulla, hyvää ruokaa, tilava”
“Todella kiva sisustus ja tunnelma. Odottelimme kumminkin noin viitisen minuuttia ennenkuin kukaan edes tervehti meitä vaikka tiskin takana oli neljä ihmistä. Kysyimme yhdeltä että odottelemmeko tässä kun tulimme syömään vai menemmekö vain pöytään niin hän sanoi ettei tiedä että kysy joltakin muulta. Tämän jälkeen hän jatkoi puuhasteluaan mutta ei edes vinkannut kollegalleen tai selvittänyt asiaa. Tiskillä ei silloin ollut muuta asiakkaita eli kolme mimmiä tutki jotain paperia ja tämä nuori poika vain seisoi. Joku tervehdys, hymy tai huikkaus että joku palvelee hetken päästä olisi riittänyt”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Olin positiivisesti yllättynyt. Ehkä myöh aika salli hökunnalta hyvän huomion. Sorry to say mut kaipaan Raffaelloa ??”
“Hyvä ruoka, kiva sisustus, ystävällinen ja nopea palvelu”
“Siisti, nopea palvelu, keskeisellä paikalla.”
“Pöytiin ohjaus todella hidasta, baarimikko vain levitteli käsiään ja huokaili henkilökunnan perään. Ravintolan täyttöasteen ollessa matala, runsaasti tyhjiä pöytiä sisällä ja myös terasdilla.”
“Ei moittimista suuremmin, aika perus ketjuravintola. Tietää suunnilleen mitä saa.”
“Paikka oli tunnelmallinen ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka. Viihtyisä tunnelma”
“Liikkeeseen helppo astua, palvelu luontevaa.”
“Oli ihan ok korona asiathuomioitu”
“Oli kiva tulla ja paikka oli siisti. Meillä oli erinomainen tarjoilija. Huonoa oli ruokapöytämme sijainti ja todella epämiellyttävät tuolit. Panostamalla näihin ja siihen ettei lautasia viedä liian aikaisin pöydästä, niin saisitte asiakkaat viihtymään pidempään ja käyttämään rahaa teillä emnwmmän.”
“Ruokalista voisi olla hieman laajempi. Mielestäni aikoinaan oli valinnan varaa enemmän.”
“Ok”
“Tyytyväisyyttä ruokaan kysyttiin jo muutaman minuutin jälkeen kun ruuat oli tuotu pöytään. Kun syötyämme pyysimme laskun, jouduimme odottamaan sitä ainakin 20 minuuttia.”
“Ruoka oli tosi hyvä”
“Kivan tavallinen”
“Ruoan laatu on parantunut ja valmistustapa parempi kuin ennen”
“Koronan takia tarjoilijat olivat kiireisiä ja koska pöytämme oli oven suussa, oli se hieman rauhaton”
“Palvelu oli muilta osin miellyttävää ja sujuvaa, mutta laskun saaminen tuotti hankaluuksia vaikka istuimme käytävällä jonka läpi kaikki tarjoilijat kulkivat. Meidän pöytään tarjoillut henkilö katosi pitkäksi aikaa eikä kehenkään muuhun saanut katsekontaktin. Lopulta saimme pyydettyä laskun kun meidän pöytään harhaili vahingossa tarjoilija naapuripöydän annokset kädessään.”
“Hyvää perusruokaa ja -juomaa, palvelu hyvä”
“Tarjoilija keskittyi paljon vieressä olevaan isoon seurueeseen, eikä palvellut meitä hyvin. Ruoka oli kyllä hyvää ja viihdyimme muuten hyvin”
“Todella mukavaa palvelua miestarjoilijalta, suositteli juuri meille sopivat juomat ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki oli kaikinpuolin toimivaa”
“Helppo mennä”
“Hyvä ruoka”
“En yleensä suosittele ravintoloita, joista kaikki jo tietävät”
“Paikka ja palvelu olivat ihan jes”
“Viihtyisä paikka.”
“Hyvä ruoka.”
“Ennen pöytään pääsyä tilasimme tiskiltä juomat. Henkilökuntaa oli tiskin takana n. 4-5hlöä ja keskustelivat keskenään omia asioitaan. Keskittyminen asiakkaaseen oli olematonta! Ei jäänyt hyvä maku ollenkaan.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, lista vähän suppea.”
“Paljon porukkaa, liian vähän tarjoilijoita. En tiedä onko pöydät jaettu alueittain henkilökunnalle vai miksi kesti kuitenki kaikki niin kauan ja tarjoilijoita kulki kuitenkin koko ajan ohitse myös tyhjin käsin ja etsin töitä.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Kiire aiheutti sen, että ravintolapäällikkö oli unohtanut merkitä ensimmäiset juomamme laskulle. Olimme rehellisiä ja kerroimme siitä tarjoilijalle, joka lisäsi juomat loppulaskuun. Oli erittäin miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan.”
“Siisti, uudistetun oloinen s-ravintola. Joustava ammattitaitoinen palvelu.”
“Työntekijät asiantuntevia, ruoka ja palvelu hyvää. En yleensäkkää suosittele paikkoja kavereille, mutta ehdottaisin tapaamispaikaksi Amarillo. Sopii rennoksi rupattelu paikaksi että jos haluaa syödä kunnolla. Monipuolinen palvelu.”
“Hyvä ruoka, ja palvelu.”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Kaikki toimi ja ruoka oli erinomaista!”
“Terassin järjestely ok ja sopivat turvavälit. ??????????”
“Hyvä ruoka. Palvelu voisi olla vielä parempaa”
“Henkilökunta on aina todella ystävällistä! Tosin viime vierailulla odotettiin ruokaa n tunnin verran (tilattiin 2 burgeria), jota ennen oli odotettu baarissa vapautuvaa pöytää reilu puoli tuntia.. vinkkinä tarjoilijoille: voisi ehkä varoitella pitkästä ruoan odotusajasta, huomattiin että muutkin asiakkaat alkoivat hieman hermostua ruokaa odotellessaan!”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Ruoka oli oikein hyvää ja ruoan takia suosittelisin ja kävisimme itsekin uudestaan, mutta palvelu oli erittäin heikkoa. Aikaisemmin samassa ravintolassa (eri konsepti), palvelukin oli hyvää.”
“Miellyttävä kokemus, hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Kaikki meni niin hyvin kuin vain voi mennä. Olin kolmen teinin kanssa syömässä ja todella positiivinen fiilis jäi myös heille.”
“Viihtyisä. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka ja sijainti.”
“Edellä mainitut vastaukset kertovat oleellisen”
“Yllättäen illalla keksittiin poiketa syömään 'jotainpientä'.Jäätiinkiin sitten ottamaan myös jälkkärit ja juomat .Kaikki oli hyvää ja tarjoilija oli mukava ja palvelu pelasi .”
“Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelu hidasta ja emme saaneet ruokailuvälineitä ollenkaan vaan ystäväni kävi ne meille hakemassa itse.”
“Erittäin mukavat tarjoilijat, varmaan parhaat mitä ikinä olen tavannut”