Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,7)
Stämning (4,0)
Barn (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Työntekijät asiantuntevia, ruoka ja palvelu hyvää. En yleensäkkää suosittele paikkoja kavereille, mutta ehdottaisin tapaamispaikaksi Amarillo. Sopii rennoksi rupattelu paikaksi että jos haluaa syödä kunnolla. Monipuolinen palvelu.”
“Hyvä ruoka, ja palvelu.”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Kaikki toimi ja ruoka oli erinomaista!”
“Terassin järjestely ok ja sopivat turvavälit. ??????????”
“Hyvä ruoka. Palvelu voisi olla vielä parempaa”
“Henkilökunta on aina todella ystävällistä! Tosin viime vierailulla odotettiin ruokaa n tunnin verran (tilattiin 2 burgeria), jota ennen oli odotettu baarissa vapautuvaa pöytää reilu puoli tuntia.. vinkkinä tarjoilijoille: voisi ehkä varoitella pitkästä ruoan odotusajasta, huomattiin että muutkin asiakkaat alkoivat hieman hermostua ruokaa odotellessaan!”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Ruoka oli oikein hyvää ja ruoan takia suosittelisin ja kävisimme itsekin uudestaan, mutta palvelu oli erittäin heikkoa. Aikaisemmin samassa ravintolassa (eri konsepti), palvelukin oli hyvää.”
“Miellyttävä kokemus, hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Kaikki meni niin hyvin kuin vain voi mennä. Olin kolmen teinin kanssa syömässä ja todella positiivinen fiilis jäi myös heille.”
“Viihtyisä. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka ja sijainti.”
“Edellä mainitut vastaukset kertovat oleellisen”
“Yllättäen illalla keksittiin poiketa syömään 'jotainpientä'.Jäätiinkiin sitten ottamaan myös jälkkärit ja juomat .Kaikki oli hyvää ja tarjoilija oli mukava ja palvelu pelasi .”
“Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelu hidasta ja emme saaneet ruokailuvälineitä ollenkaan vaan ystäväni kävi ne meille hakemassa itse.”
“Erittäin mukavat tarjoilijat, varmaan parhaat mitä ikinä olen tavannut”