Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perus amarillo”
“Kiva mesta??”
“"Hieno miljöö, tarjoilija (Milana) oli ammattilainen ja ystävällinen, ruoka oli maistuvaa, laadukasta ja esillepano lautasella oli beuno! "”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu”
“Suosittelen heille ketkä sinne osuu. Kaikista ruuista puuttui makua makua makua”
“"Kiva sijainti, ruoka ja palvelu ok. "”
“"Tarjoilija oli todella ystävällinen ja pätevä, harmi etten huomannut katsoa nimeä. Ihan täydet pisteet heille <3"”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka hyvällä sijainnilla”
“"Edullinen, viihtyisä ja hyvä ruoka."”
“Herkullista kohtuuhintaista ruokaa ja viihtyisä paikka”
“Kala ruokia ilman muita mereneläviä voisi olla listalla. Esim. lohi taipuu monenlaiseen muotoon ja makuun.”
“"Tilasin salaattia joka ei ole ilmeisesti kyseisen tavistolan vahvuus, eli oma oli vikani! Muut ruuat olleet aiemmin hyviä ??"”
“"Musiken spelades aningen högt. Prisnivån är också i övre kant med tanke på portionsstorlekarna, särskillt lax och scampi som min fru åt. Själv åt jag kyckling och halloumi burgare som i sig var god, men här kunde kanske potatisen varit aningen mer (potatis kostar ju inte så mycket extra för restaurangen). Tallriken var också aningen färgfattig."”
“"Kasvissyöjälle valikoima ei ehkä ollut kymppi eikä makujen puolesta ole muutenkaan maailman mielenkiintoisin paikka - mutta tulisin miljoona kertaa uudestaan tänne siksi että palvelu oli hyvää. Tulimme huomioiduksi, vaikka istuimme ulkona poissa muusta ravintolan hälinästä. "”
“"Ruokien kanssa oli hieman sähellystä, tarjoilijalta kysyttiin ja varmistettiin että annoksessa joka tilataan ei ole pekonia, silti siinä oli. "”
“"Tunnelma oli hyvä ja sisustus viihtyisä, amarillo on kokenut hyvän kasvojen kohotuksen mikonkadun 'rillosta oikeaksi viihtyisäksi ruokaravintolaksi. "”
“"Siisti ja hieno paikka, hyvä ruoka"”
“Hyvä ruoka”
“"Snack annokset/alkupalat saisivat olla suurempia. Esim. mozzarella tikkuja oli vain 3 kpl, joka on aivan liian vähän. "”
“"Ruoka oli todella mautonta. Jaettu pääruoka, missä oli entrecote pihviä sekä ribsejä oli mielestäni hyvin mauton. Jouduimme itse lisäämään suolaa, eikä siltikään maku ollut kovin ihmeellinen. Entrecote pihvin kuuluisi olla maukas, mutta tuo oli jotain aivan muuta. Ruoka ei siis ollut pahaa, mutta ei mielestäni ollut rahan arvoista ja petyin todella pahasti."”
“Kaikki toimi niin kuin pitää”
“Nopea palvelu ja ystävällisyys.”
“"Tilasimme pöytävarauksen yhteydessä kuohuviinipullon, jonka piti olla valmiina pöydässä kun saavumme, mutta ei. Tilasin ruoan yhteydessä Jäätävän kylmän Grande-oluen (kysy hintaa!). 11,20€ ""jäätävän kylmä"" olut oli 0,6l karjala, joka oli valmiiksi kädenlämpöinen. Tuoppi oli suoraan pöydältä, eikä pakkasesta, kuten tarjoilija mainosti. Hätähän ei tietenkään ollut tämännäköinen, vaan hakkasimme tajoilijan kanssa päitämme yhteen ideoita varten ja sain pöytään astian, jossa oli jäitä ja suolavettä, johon upotin juomani. Tätä kun kirnusi pitkin iltaa, pysyi iso olut kylmänä. Oli muuten vielä kylmempi poistuessamme kuin saapuessamme... Kaikenkaikkiaan ihan kiva paikka, mutta sitä pitäisi saada mitä tilaa. Kiitos."”
“Miellyttävä ympäristö ja hyvä palvelu”
“"Kiireinen päivä, ruokaa joutui odottamaan, jälkiruokaa varsinkin, henkilökuntaa tilauksiin nähden liian vähän, ymmärtettävää kyllä vallitsevan tilanteen vuoksi"”
“Mukavalla sijainnilla oleva tilava ravintola.”
“Ravintola oli erittäin täynnä vierailumme aikana joten koimme että sen jälkeen kun olimme saaneet ruoat pöytään meidät huomioitiin vain sen takia että tarjoilijat halusivat lisämyyntiä juotavista. Burgeri oli mielestäni ylihintainen ja ranskalaiset olivat raakoja mutta koska olimme odottaneet ruokaa jo 45min en jaksanut lähettää sitä enään sen takia takaisin keittiöön ja odottaa toiset 45min ranskalaisia vain. Jonkinlainen pöytävaraus systeemi olisi mielestäni hyvä olla ravintolassa ruuhka-aikoihin ja viikonloppuna edes puolesta kapasiteetista jolloin asiakastyytyväisyys takautuisi hieman paremmin.”
“Olen S-ryhmäläinen!”
“"Tyylikäs ja asiaankuuluva sisustus. Oiva drinkkivalikoima. Päivitetty, autenttinen/trendikäs ja maistuva ateriavalikoima hyvällä hinta-laatusuhteella. "”
“Hyvä perusravintola hyvällä ruoka ja juoma tarjoilulla.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Käynnistä jäi hyvä mieli ja ruoka oli maistuvaa.”
“"Siisti, tyylikäs ravintola keskellä Helsinkiä"”
“Siisti ravintola mukavalla palvelulla. Myös hinta-laatusuhde hyvä.”
“"Kaksi tarjoilijaa sanailivat keskenään ja siitä jäi asiakkaalle negatiivinen kokemus. Olimme ottamassa valokuvaa porukastamme ja naistarjoilija totesi toiselle että ""ne veivät juomat anniskelualueen ulkopuolelle"". Miestarjoilija sanoi homman olevan hoidossa, mutta naistarjoilija jatkoi jankkaamista. Myöhemmin naistarjoilija kysyi miestarjoilijalta pöytämme vieressä tarvitseeko lautasten kanssa apua ja miestarjoilija ei vastannut mitään. Nämä kaikki kantautuvat ja näkyvät asiakkaalle, jos henkilökunnalla on ""huono meininki""."”
“"Hyvin toimiva palvelu, ruoka hyvää, siisti ympäristö."”
“Palvelu hyvää. Ruoka ja juoma olivat maistuvia. Ei tarvinnut jonottaa. Tila ja tunnelma viihtyisä. Ruoan hintalaatu suhde kunnossa. Juoma suosittelu oli osuva”
“"Miljöö, palvelu ja ruoan maku kohdillaan. Olisin luvannut vähän enemmän kasvisruokavaohtoehtoja. "”
“Maren är bars så god!!”
“" Ei ehkä ihan kaikkien makuun, mutta tällaista ruokaa etsiessä suosittelisin."”
“"Ruoka on keskinkertaista, mutta annokset kattavia. Asiakaspalvelu ja miljöö erinomainen."”
“"Mukava henkilökunta, viihtyisä tunnelma."”
“Oli jonkin verran odotusaikaa ja ehkä salaatin kanssa voisi olla tarjolla myös leipä/pieni sämpylän.”
“Sikanätit jätskit. Käytiin jätskillä ja sumpilla”
“"Hyvä ruoka, hyvä paikka"”
“"Hyvällä paikalla, hyvää ruokaa"”
“Ruoka ja juomat olivat todella hyviä ja minut ja ystäväni huomioitiin ravintolassa hyvin. Palvelu oli nopeaa ja mutkatonta.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää mut palvelussa oli vähän ongelmia.”
“Ihan ok paikka”
“"Kaikki oli ravintolassa hyvin ja syömäni annos hyvä, mutta ruokalistalta ei löytynyt loppupelissä hirveästi sellaista, mitä erityisesti suosittelisin. Amarillo oli kiva paikka, mutta ei erikoinen tai mieleenjäävä. "”
“"Sujuva ruokailu, tarjoilijan perään sai vilkutella tilausen jättämiseksi. Ruoka maistui ja vastasi odotuksia."”
“"Hyvä palvelu, saa nopeasti pöydän, tarvittaessa vaikka olisikin kiireaikataulu kuten meidän porukalla oli. Ruoka oli oikein hyvää ja hyviä vaihtoehtoja oli jopa liikaa, mikä on kai myös positiivista. Oli aika vaikea tehdä valinta ruuasta. Olen käynyt kerran aiemminkin ja ehdottomasti tulen uudestaan joskus ja suosittelen tätä paikkaa, jos multa kysytään raflasuosituksia."”
“"Erinomainen, meille varma vaihtoehto, kun käydään lastenlasten kanssa ulkona syömässä, ei petä koskaan "”
“"Palvelu toimi hyvin, ruoka oli maittavaa!"”
“Hyvää perusruokaa”
“Ei välttämättä tarvitse tulla keskustaan saadakseen samaa.”
“"Tunnelma ja henkilökunnan asiakaspalvelutaito olivat erittäin hyviä. Ruoka ei kuitenkaan maistunut kummoiselta, ja annoksistamme puuttui osa, jotka sitten tuotiin meille erikseen, kun asiasta huomautettiin. Juomapuoli oli hauska ja drinkkilista kiva, mikä paransi tarjoilun kokonaisarvosanaa."”
“"Sijainti oli helpolla paikalla. Tunnelma ravintossa oli vähän omituinen, mutta saattoi johtua sunnuntai päivästä. Ruoka oli kuitenki erittäin hyvää ja menisin uudelleen."”
“Henkilökunta vaikutti tehokkaalta.”
“"Ihan ok perus rafla, isommat annokset olisivat plussaa."”
“Hyvä palvelu”
“loistava palvelu ja ihanaa ruokaa”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä ja nopea palvelu.”
“Suosittelin sitä jo muutamalle ystävälle.”
“"Hyvällä paikalla, ystävällinen henkilökunta, mukava tunnelma ja tietysti hyvä ruoka."”
“"Koska tämä uusi Amarillo, uudessa sijainnissa on täysin erilainen kuin vanha Amarillo (jota en suositellut.)"”
“Kokemus oli mieluisa ja ruoka hyvää.”
“Hinta/laatusuhde ok”
“"Tarjoilija oli todella palvelualtis. Harvoin saa niin hyvää palvelua. Siitä jäi todella hyvä mieli, mikä jatkui useita päiviä!"”
“Mukava tulla”
“Hyvä ruoka hyvä palvelu hyvä sijainti”
“Mielestäni mukava henkilökunta ja upea sisutus. Oli helppoa päästä pöytään ja tilata mieluista ruokaa. Sopiva hinta-laatu suhde.”
“"Hyvä nopea palvelu, viihtyisä ravintola hyvällä paikalla! Ja mikä parasta, Rieslingin Kung fu girl viiniä!"”
“Ruoka ja asiakaspalvelu oli hyvää”
“"Mukavalla sijainnilla ja ulko terassi oli mukava lisä, jossa pystyi syödä."”
“hyvä palvelu”
“Kaikki sujui kuten pitääkin”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, mukavat työntekijät, maukaus ruoka, sopiva viini "”
“Ihan Ok ruoka ja maantieteellisesti shoppailupäivän päätteeksi sopivalla paikalla”
“"Maukkaat ja houkuttelevat tarjoilut, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. "”
“Ruoka oli hyvää ja paikka oli viihtyisä.”
“"Kiva miljöö, hyvä ruoka ja palvelu. Näin kesäaikaan kiva, kun ""seinä oli avattu""."”
“"Hyvä ruoka, viihtyisä ravintola"”
“Kaikki meni erittäin hyvin!”
“"Aikaisempi kokemus Rafaellosta. Nyt työntekijä oli ensimmäistä päivää töissä, joten ehkä siksi palvelussa oli lievää hapuilua. Maksaminen Smartum pay:lla aiheutti ylimääräistä kävelyä kassalle. Voisiko siihen saada näppärämpää ohjeistusta, että tarjoilija ei ensin tuo laskua ja Smartum pay:n jälkeen lähde hakemaan välikuittia jostakin. Vähän jäi epätasainen asiakkaiden huomioiminen harmittamaan, kun meille tuotiin maissilastukoreja ns. tervetuliaisiksi, vähemmän kuin naapuripöytään. Vaikka molemmisss seurueissa oli sama porukkamäärä. Ei kuvasta täysin tasa-arvoista asiakkaiden huomiointia. Ruoka sai kuitenkin täydet pisteet."”
“"Henkilökunta ystävällistä, miellyttävää"”
“Hieno yleisilme. Mahtava henkilökunta.”
“Ruoka oli hyvää mutta kasvisruokavaihtoehtoja oli todella niukasti.”
“"Ruoka oli hyvää, vaikka tulikin vähän väärä kypsyysaste lihalle, mutta saimme pahoitteluksi jälkiruuan. Kiitos siitä. "”
“Viihtyisä ravintola”
“"Nopea, sujuva, ystävällinen asiakaspalvelu. Hyvä ruoka & juoma."”
“"Musiikki oli aivan liian kovalla, oli erittäin vaikeaa keskustella toisella puolella pöytää olevan henkilön kanssa. Laskua saatiin jonkin verran odottaa mut se nyt ei sinällään häirinnyt meitä. "”
“"Kivan rento paikka,perushyvä ruoka"”
“Mukava palvelu.”
“Ruoka on hyvää ja hinta/laatusuhde hyvä. Henkilökunta ystävällistä.”
“Viihtyisä/hintataso kohtuullinen/sijainti/hyvät ruuat/osaava henkilökunta”
“"Kaikki ihan ok. Pidin enemmän Rafaellon ruokalistadta, mutta tämä ihan hyvä."”
“Kallista on perheen kanssa käydä. Liian kallista. Liian hitaasti tuli ruoka ja juomat”
“"MIellyttävä paikka, jonne voisin tulla käymään uudestaan, ja tulenkin."”
“"Ketjuravintola, joten kaikki vähän jo tietää mitä odottaa. Vakiopaikka, joten tottakai suosittelen!"”
“Nyt on huono aika suositella ravintoloita. Ehkä kohta ajat paranevat ja voi paremmin asiaa ajatella.”