Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka sekä hyvä hinta laatu suhde”
“Jos minulta kysytytään suositusta, anna sen kyllä. En ehkä aktiivisesti valitisisi tätä suositeltavaksi”
“Ei todennäköisesti tule tarvetta suositella Helsingin ravintoloita kenellekään.”
“Ruoka ja palvelu hyvää, mukava tunnelma.”
“Amarilloon on helppo tulla, ja ruoka sopii porukalle jossa kaikki haluavat vähän eri asioita.”
“Palvelu oli ystävällistä.”
“Muuten OK, mutta hampurilaisen pihvi oli osittain raaka ja baarialueen kalusteet olivat aterioimiseen epäkäytännölliset.”
“Palvelu oli hyvää. Tunnelma mukava ja rauhallinen. Hyvät turvavälit toteutui ja käsidediä oli hyvin tarjolla, tuli tunne, että hyvin uskaltaa tulla uudestaan Korona-aikana.”
“siisti paikka, hyvä palvelu, maukas ruoka”
“Suosittelen kyllä tablea”
“Ruoka on hyvää ja palvelu on ollut erinomaista. Sijainti on hyvä, ja ravintola on tilava.”
“Ehkä meillä oli vaan aivan uusi tarjoilija,koska hän ei tiennyt oikeen mitään”
“Meidät ohjasi pöytään todella mukava ja rempseä nainen! Koko ilta oli todella sujuva, ilta ei tuntunut odottelulta vaikka ravintola oli täynnä ihmisiä ja varmasti oli kiireistä..”
“Ruoka ja ravintolan tunnelma oli hyvä”
“Keskeisellä sijainnilla oleva ravintola, jossa sopivan laaja menu. Ystävällinen palvelu, myös perheen pienimmät huomioitiin. Sopivan rauhallinen pöytä. Kiitoksia!”
“Hyvä ruoka, siistiä, henk.kunta ok”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.”
“Hyvä ravintola ja oikein hyvää ruokaa”
“Kiva rento paikk. Helppo keskustella kun ei ole melua liikaa”
“Ravintolassa hyvä tunnelma. Kivasti sisustettu. Palvelu erinomaista. Myös lapset otettiin ihanasti vastaan. Värityskirja, kynät. Ja mikä parasta, prinsessamaidot kera hiilihappojäiden. ?? Ruoka hyvää ja otettiin vielä huomioon erikoistoivekin. Pyysin saada vaihtaa vuohenjuuston mihin tahansa muuhun juustoon ja toiveeni toteutettiin. ?? Aivan loistavaa palvelua! Tekee mieli tulla pian uudelleen!”
“Hyvää ruokaa”
“Kaikki toimi, palvelu oli hyvää ja ystävällistä.”
“Hyvä perusravintola, asiallinen palvelu, mukava paikka, hyvä ruoka.”
“Kaikki meni kuin elokuvissa. Ei mitään valittamista.”
“Kaikki meni nappiin. Meidän tarjoilija oli mukava, kohtelias ja ystävällinen. Olisi voinut sanoa meille vuoronsa päättymisestä niin emme olisi odottaneet turhaan tätä samaa tarjoilijaa. Ruoka ja juomat oli hyvää ja sopivan hintaista. Kahvi vähän seissyt mutta ymmärrän sen täysin, niin se on meidänkin ravintolassa. :) Sujuvaa ja mutkatonta toimintaa.”
“Ilmapiiri, sisustus ja ruoka oli oikein miellyttävät”
“Kiva paikka. Lapsi tykkää flipperistä.”
“Hyvä paikka mennä isolla porukalla”
“Vallitsevasta tilanteesta huolimatta asiakkaat otettiin todella hyvin huomioon, saapuessa kerrottiin odotusaika ennen pöydän saamista, ohjattiin mukavaan baariin odottamaan jossa henkilökunta oli aivan ihanaa! Erityisesti pidin siitä että henkilökunta saatti pöytiin ja piti huolen siitä että turvavälit muihin asiakkaisiin toteutui. Ruoan tilaamisessa ja juomien saamisessa keski tovi, mutta asiakasmäärää katsoessa olikin ihan ymmärrettävää. Meidän tarjoilija oli todella mukava ja aika hyvä tekemään lisämyyntiä! Kaikenkaikkiaan erittäin mieluisa kokemus ja todellakin tulemme vielä uudestaan käymään!”
“Ruuan hinta-laatusuhde kohdillaan. Hyvä sijainti .”
“Ihanaa palvelua ja tunnelma oli oikein hyvä. Ystävän kanssa syötiin ja juotiin.”
“Mukava tunnelma ja hyvää ruokaa”
“Olen käynyt 2 kertaa ravintolan muutettua uusiin tilouhin. Taso oarempi kuin pitkään aikaan ja jäi positiivinen mielikuva. Mikonkadun kulmasta on meno muuttunut paljon parempaan.”
“Ruoka ei ole kaikkien mieleen joten en kaikille suosittelisi”
“Kaikki toimi, sain chilittömän annoksen, vaikka sellaista annosta oli vaikea löytää. Musiikki soi liian kovaa. Mieluisan peliautomaatit sijoittelu ihmetytti.”
“Erittäin viihtyisä ja miellyttävä sisustus. Henkilökunta oli palvelualtista ja ystävällistä. Hieman toivoisi joustavuutta annosten muokkaamismahdollisuuksiin.”
“Mieheni piti todella paljon hampurilaisestaan,ja kehui sitä loppuillan, minun tilaamani kanasalaatgi taas oli todella tylsä, ja melko mauton.”
“Kiva miljöö, hyvä ruoka, hyvä palvelu. Juomien hinnat kovat, kuten aina Suomessa. Onneksi teillä on aina tarjousviini.”
“Oli ruuhkaa mutta kaikki meni hyvin”
“Nopea palvelu”
“Paikka oli kiva, ruoka aika 'perus', ei juurikaan säväyttänyt, mutta ok ja vatsan sai täyteen. Mozzarellatikkujen tarjoilu kasattuna majoneesiin oli aika outo, kun kyseessä on kuitenkin sormisyötävä.”
“Palvelu oli loistavaa. Emme saaneet heti pöytää, jiten meille suositeltii Venn-ravintolaa. Kunnes saisimme pöydän. Ostimme jaksi juomaa, joista toisen saimne Amarillon tarjoamana.”
“Kiva henkilökunta. Keskeinen sijainti. Menussa vaihtoehtoja melkein kaikille. SEtupaikka!!”
“Ilta onnistui aivan täydellisesti. Tarjoilija oli todella ystävällinen. Kiitos mahtavasta kokemuksesta:)”
“Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä”
“Kaikilla kerroilla olen saanut ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua ja olen tuntenut oloni tervetulleeksi. Synttäripäivänä minulle valmistettiin erityisdrinkki, joka oli koristeltu kukilla ja drinkit ovat paikassa todella hyviä.”
“Hyvä sijainti, kiva miljöö. Bonus. Ruoan sai muokattua omien toiveiden mukaan. Tarjoilija (ravintolapäällikö tms) oli mukava ja asiantunteva. Ruokalistamuutoksesta ainoa miinus.”
“kaikki oli hyvin”
“mukava myyjä,sujuva palvelu, ei tarvinnut odottaa laskua”
“kaikki sujui kun tanssi!:)”
“Hyvä ruoka ja keskeinen sijainti”
“Ei s-card menua”
“Tykkään Amarillon ruuista, drinkeistä. Henkilökunta ystävillistä, palvelualttiita.”
“Palvelu oli sujuvaa ja henkilökunta otti hyvin huomioon.”
“Olen asioinut Amarillo Helsinki, Aleksanterinkadulla useita kertoja. Olen aina viihtynyt hyvin ja minut on huomioitu asiakkaana täydellisesti. Erityisesti olen pitänyt saamastani asiakaspalvelusta, minulta on varmistettu tyytyväisyyttäni, toivoitettu tervetulleeksi takaisin jne. Myös ruoka on laadukasta ja ikinä ei ole ollut mitään ongelmia, ei negatiivista palautetta! Tulen ehdottamasti uudelleen! :)”
“Palvelu hyvää, ruoka ja juoma hyvää. Vähän epämukava olo jäi tarjoilijasta, jonka näin syövän nachoja astioista, joita viedään pöytiin alkupaloiksi.”
“Mieleatäni illallisaikaan viikonloppuisin voisi olla enemmän työntekijöitä, jolloin heidän työt sujuisivat jouhevammin Tarjoilijamme oli erinomainen käynnillämme, hänellä oli vain kädet aivan täynnä työtä”
“Nopea palvelu, ystävällinen henkilökunta”
“Varma laatu ja tuttu menu sijainnista riippumatta.”
“The Table konsepti oli aivan mahtava kokemus”
“Paras Asiakaspalvelu!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka oli viihtyisä”
“Hyvä ruoka hintatasoon nähden, helppo löytää paikalle, hyvä henkilökunta”
“Kaikki sujui asiallisesti ja reippaasti.oli ystävällinen henkilökunta”
“Gluteeniton kananachoannos oli erittäin maukas ja s- etukortin kuohuviini maistuvaa!”
“Ruoka oli todella hyvää. Tunnettiin itseemme tervettulleeksi.”
“Hyvä sijainti ja kohtuuhintainen ruoka.”
“Ihan hyvä ensi vaikutelma”
“Kaikin puolin ravintolakokemus oli loistava. Kiitos meitä palvelleelle muistaakseni Liikeideapäällikölle, joka teki kokemuksesta loistavan. Käyntipäivä oli 7.9.2020.”
“Miespuolinen tarjoilija erittäin vakuuttava ja loistava asiakaspalvelija! Tunsimme heti olomme tervetulleeksi ja saimme todella nopeaa ja mukavaa palvelua ?? ruoka oli todella hyvää ja erikoistilaustemme mukaista. Täyden kympin ravintola!”
“Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma mukavan rento ja ruoka maistui.”
“Aivan mahtavaa palvelua joka kerta!”
“Paikka oli viihtyisä ja asiakaspalvelu hyvää. Ruokakin maistui :)”
“Saimme ystäväni kanssa hyvää ja ystävällistä palvelua. Tilaamamme ruoat ja juomat olivat maukkaita, emmekä joutuneet odottamaan niitä kauaa. Ravintolassa oli mukava tunnelma, ja tilat olivat WC-tiloista lähtien siistejä. Miellyttävä kokemus!”
“Kaikki toimi sujuvasti ja ruoka oli oikein hyvää. Kiinnitin huomiota, miten hyvin ja ystävällisesti henkilökunta auttoi minua, kun olen liikuntarajoitteinen. Tuli hyvä mieli käynnistä.”
“Perus s ryhmä”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka-annos oli iso ja herkullinen!ravintola sopii hyvin isommallekkin seurueelle”
“todella hyvä palvelu ja ruoka +++”
“Kokemus oli yksilöllisempi kuin odotin.”
“Erittäin hyvä palvelu, maukas ruoka ja ihana tunnelma”
“Teidän entisessä paikassa jossa olitte Mikonladulla, viihdyin tosi hyvin. Ja en tiennyt että olitte muuttaneet Aleksanterinkadulle. Nyt tiedän missä olette ja tulemme varmasti uudelleen.”
“Jätte god mat”
“Siisti paikka, hyvä ruoka, kohtuullisen hintainen ja hyvällä sijainnilla.”
“Hyvä ravintola, ruoka ja palvelu hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa, hinnat kohdallaan”
“Henkilökuntaa sai odottaa ja heitä ei näkynyt ollenkaan kun olisi tarvinnut kysyä jotakin tai tehdä tilausta”
“Ravintola keskeisellä paikalla, hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvällä paikalla,”
“Työntekijät ottivat heti tilanteen hyvin haltuun ja kysyivät haluammeko juomia! Pöytäänohjaus tapahtui ripeästi ja saimme erittäin hyvän pöydän! Myyjät suosittelivat ruokia ja juomia, joten oli kiva kokeilla kerrankin jotain uutta! Ruoka maistui ja juomat olivat hyviä.”
“Ei ole kenelle suosittelen.”
“Ole todella kiva asiakaspalvelu Ja ruoka oli maukas.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää :)”
“Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Palvelu nopeaa. Ihan mahtava vuoropäällikkö. Kiitos hänelle. Huomioi meidät todella upeasti. ??”
“Ruoka oli kyllä hyvää mutta henkilökunnan vähyys vaikutti selvästi palveluun.”
“Hyvä ruoka, ei pitkää odotusaikaa osattiin jo alkuun sanoa keskimääräinen odotusaika, ystävällinen ja huomioiva henkilökunta”
“Ei ollut valittamista”
“Oltiin isommalla porukalla syömässä. Kiva kun meidän pöytä oli syrjemmässä ja saatiin olla rauhassa omassa kerroksessa (myös muille asiakkaille kun emme olleet mikään hiljainen porukka). Henkilökunta oli ystävällistä ja huumorintajuista, kävi usein ja huolehti että meillä on kaikki hyvin - ei tarvinnut etsiä tarjoilijaa. Ainoa huono seikka minkä muistan, oli se että synttärisankari sai viimeisenä ruoan eteensä. Voin suositella ravintolaa tämän käynnin perusteella myös isommalle porukalle.”
“Ok jos hakee texmexiä, vaikka ei olekaan erityisen viihtyisä paikka.”
“Kaikki toimii ja todella hyvää ruokaa!”