Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti, helppo tulla.”
“Mukava ja viihtyisä”
“Ruokaannoksen liha oli kamalaa, mutta palvelu ravintolassa oli erinomaista. Juoma oli kallis.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Kiva, mukava, siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Tunnelma oli taivaallinen”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää mutta miinuksena ruoka oli haaleaa ja annos jäähtyi liian nopeasti.”
“Ihan ok paikka. Ei ihmeellistä koettavaa. Ruoka ok, mutta en söisi jatkuvasti. S-ryhmän ravintolat ovat kaikki hyvin samantyyppisiä”
“Muuten mukava ilta oli, mutta tarjoilijana ollut henkilö ei tuntunut kuulevan mitä olin haluamassa. Hän ei myöskään ollut tietoinen mitä juomia on tarjolla.”
“Ammattitaitoinen ja palveleva hlökunta. Vaikkakaan emme isolla seurueelle olleet tilanneet pöytää, sen saaminen ei ollut ongelmallista, parin minuutin kuluttua kaikki oli valmiina.”
“Ihan ok ravintola hyvällä sijainnilla ja saa s-bonusta jne”
“Rento tunnelma”
“Odotettiin ruokaa tunnin ajan. Tarjoilijat eivät ilmoittaneet että on ruuhkaa. Kun asiasta mainittiin sanottiin että vielä tulee kestämään ainakin puolituntia.mielestäni asiakkaalle pitää sanoa heti alussa että on ruuhkaa jotta osaa varautua siihen. Valitettavasti osa porukastamme lähti kesken kaiken koska palvelu oli huonoa”
“Sijainti hyvä ja ravintola tunnelmallinen ja siisti. Ruoan hinta-laatusuhde hyvä.”
“Odotimme ruokaa..odotimme että saatiin tilattua jälkiruokakahvit..odotimme laskua! Oli keskiviikko-ilta eikä paljon väkeä!”
“Tunnelma ja ruoka”
“Kaikki oli loistavaa, oikein kiva ensivisiitti ja tuskin viimeinen. Kiitos erityisesti 'tulishowlle' ja oikein maukkaille shoteille.”
“Flipperi oli iso plussa ja lapset saivat siihen ilmais poltettuja jotta saivat pelata ilmaiseksi”
“Olimme ystäväni kanssa houkuttelevan tarjouksen perässä, eli Jokerit 'läpsytin', jota kyllä suosittelemme lätkämatsissa aina.”
“Mieheni kana-annos oli maittava, näyttävä ja sopivan kokoinen. Oma hampurilaiseni oli melko mauton ja ranskalaiset vähän veteliä ja viileitä. Asiakaspalvelulle iso kiitos, toimi baarissa ja ravintolassa.”
“Ruoka useammalla kerralla asioidessa ollut erittäin hyvää ja palvelu samoin!”
“Olimme ystävänpäivänä joka oli varmasti vuoden vilkkaimpia iltoja ja vaikutti osaltaan ei parhaaseen mahdolliseen palveluun. Asiakaspalvelijoihin oli vaikea saada kontaktia ja jouduimme odottamaan pöytää huolimatta varauksesta. Tarjoilu oli myös hidasta. Palvelu oli kylläkin ystävällistä & hyvää aina silloin kun sitä sai. Edellisellä kerralla kun asioin kuulimme tarjoilijoiden sanovan että voisimme jo lähteä kerran olemme viimeiset asiakkaat, tämä tapahtui ravintolan aukiolo aikaan. Ei hyvä”
“Ruoka oli tosi hyvää.Erittäin mukava tarjoilija.”
“Vierailu olin mukava ja ravintolasta jäi hyvä kuva”
“Aika nopeasti saimme paikan ilman paikkavarausta sekä ruoka oli hyvää”
“Meitä oli isompi seurue. Tapasimme Amarillossa, kaikki ruokailivat ja jatkoimme sen jälkeen matkaa. Käynti ravintolassa oli miellyttävä.”
“Meidät otti vastaan erittäin mukava miestarjoilija, joka osasi heti arvoida, millaisia asiakkaita olimme. Tilauksen sai tehtyä nopeasti, ruoka tuli sopivan ajan kuluttua, ja oli hyvää. Palvelu oli koko vierailun ajan ystävällistä.”
“Kaikki meni aivan nappiin! Tultiin aika lähelle keittiön sulkemisaikaa, mutta ei ollut mitään ongelmaa ruuan saamisessa. Jokaisen meidän burger annokset olivat järkyttävän hyviä! Ihailimme the Plate pöytää, ehkä tulemme seuraavalla kerralla kokeilemaan sen! Kiitos :)”
“Kaikille sopivia rupkavaihtoehtoja”
“The Table -konsepti oli hauska, ja koin saavani hyvin vastinetta rahalle.”
“Ei petä koskaan.”
“hyvä palvelu ja lapsi viihtyy tai hän tämän paikan oikeastaan päättikin kun flipperi ilmainen :)”
“Keskihintainen, viihtyisä, hiukan suppea menu”
“Palvelu erittäin hyvä. Ruokalistalta oli vaikea löytää mitään houkuttelevaa.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Erinomainen sijainti, nopea ja asiallinen palvelu (ei turhaa tuttavallisuutta).”
“Besöket var positivt”
“Ok mesta”