Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“saa vieraille helposti ruokaa”
“Ruoka hyvää ja palvelu toimii”
“"Kauppareissun yhteydessä kiva poiketa, ei tarvitse enää itse laittaa ruokaa."”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Hyvä palvelu, pizzassa aika niukasti täytteitä"”
“"Pidän Forssan pizzabuffasta. Sianlihaton ruoka olisi hyvä olla merkittynä niin, että vieraskielisenkin olisi helppo se löytää kysymättä. Tiedustelin, onko tällä hetkellä voimassa jokin s-mobiilikampanja. Myyjä vastasi, ettei tiedä. Ei lähtenyt kysymään keneltäkään, vaikka hieman odotin saavani nopeasti tiedon. Tällainen info olisi hyvä olla asiakaspalvelijoiden tiedossa. "”
“Lounasbuffa mukaan oli hyvä”
“Aina hyvä ruoka valinnan varaa löytyy mukava henkilökunta. Itselle todella hyvällänpaikalla”
“Helppo poiketa syömään”
“Nopeaa. Salaattipöytä runsas.”
“"Nopea, hyvät pizzat yleensä"”
“Hyvä sijainti Hyvä hinta-laatu -suhde”
“:)”
“"Mikäli haluaa ruokailla tämän tyyppisessä ravintolassa, niin Forssa Pizza Buffa on siihen sopiva paikka. Siisti ympäristö ja nopea palvelu. Helppo poiketa muun asioinnin yhteydessä."”
“"No ystävällinen palvelu, edullinen, rauhallinen miljöö kauppakeskuksessa, paljon ruoka vaihtoehtoja ja kahvi oli maukasta. "”
“Hinta laatu kohdallaan”
“Tuntuu että bufassa on aina samat ruuat”
“Pizzat ovat erityisen hyviä niissä on täytettä kunnolla ??”
“Hyvä.”
“"Hyvä ruoka,parempi mieli. "”
“"Hyvä palvelu,henkilökunta iloista ja asiallisia ??"”
“Perustarjoilut kohtuuhinnalla.”
“Kaikki meni hyvin!”
“Ihan ok ruoka. Nopeesti ilman odotelua”
“Itse kyllä viihdyin ja ruoka oli pääasiassa hyvää...lohikiusauksessa olisi tietysti voinut olla lohta hieman enemmän kuin nimeksi”
“"Joskus olisi ihan mukavaa, jos tarjolla olisi myös keittoa. Kanakeitto on varmaan sellainen, jota lähes kaikki voivat syödä. "”
“"Salaattipöytä on ihan ok, ehkä juustovalikoimaa kaivattaisiin. Pizzat ovat parantuneet vuosiensaatossa, oikein maittaviksi, paitsi että niitä saa lähes joka kerta vartoilla, kun ne ovat jatkuvasti loppu. Muu lämminruoka on välillä erinomaista ja välillä hyvin ala arvoista. "”
“Noup”
“"Ruoka pääosin hyvää, nopea palvelu"”
“Ruoka hyvää maittavaa”
“"Tilausannoket voisivat vaihdella,buffan puolella kaikki ok."”
“"Monipuolinen tarjonta, perusviihtyisä"”
“"Perusruokaa, aina sama menu viikonloppuisin"”