Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Pidän ROSSO:sta. Siellä on rauhallinen tunnelma. Aikaisemmassa kysyttiin suositteliko tarjoilija jotakin tiettyä, ei hän kerennyt kun tilasin heti bravuurini Al Capone pizzan. Hyvä paikka !"”
“"Rossossa on mukavan kodikas tunnelma, jonne on ihana tulla. Lapsetkin viihtyy ja otetaan hyvin huomioon."”
“Hyvä ruoka”
“Palvelunoli erittäin hyvää Mutta:ruoka - annoksessa oli puute-”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Ruoan tilaus oli nopeaa, mutta tarjoilijoiden huomion kiinnittäminen laskua varten oli haastavaa ha se kesti. Olin syömässälapselapseni kanssa, joten häntä en voinut jättää yksin pöytään odottamaan. "”
“Ruokalista oli monipuolinen ja mukana oli paljon gluteenitonta ruokaa.”
“"Palvelu parantunut, kun vertaan aikaan ennen koronaa. Helppo tulla. Tietää etukäteen, mitä saa."”
“En perustelisi”
“"Ilahduttavaa oli, että sain pyytäessäni lasten annoksen lohta, muusia ja sienikastiketta. Annos oli juuri sopiva minulle ja herkullinen sillä en halunnut syödä paljoa enkä halua syödä roskaruokaa, jota Isossa Omenassa on tarjolla ihan liikaakin (hampurilaiset jne.)"”
“"Useimmat tarjoilijoista ystävällisiä, helposti lähestyttävä menu, hyvät omistaja viinit."”
“Rosso on paras!!”
“"Hyvä ruoka ja palvelu, edullinen lounas"”
“mukava paikka”
“Edullinen lounas. Vaihtoehtoja riittävästi.”
“En suosittele VIELÄ yhden käynnin jälkeen”
“Oikein hyvä lounaspaikka”
“Kaikki osa-alueet olivat toimivia.”
“"Käytiin lounaalla isäni kanssa, viihdyimme ja ruoka oli hyvää"”
“Hyvät pizzat ja erityisesti ruispohjan saatavuus. Ystävällinen henkilökunta.”
“Aina lämmin vastaanotto. Lapseni valitsisi aina Rosson kun saa valita ruokapaikan. Tyttärelle on jäänyt mieleen kun 2vuotiaana sai henkilökunnalta Onni-orana pehmolelun ravintolassa. (Nyt on 5v) Ruoka hyvää ja palvelu on erittäin hyvää!”
“Kaikki ok”
“"Hyvä palvelu, hyvät maut ruuissa sekä juomissa"”
“Kaikki ok”
“"Korona tilanne oli otettu huomioon rajaamalla joka toinen pöytä käytöstä, mistä tuli turvallinen olo asioida ravintolassa."”
“"Maksa oli ""kengän pohjaa"". Valkosipulikastike ei sopinut mielestäni maksan lisukkeeksi. Olisiko mahdollista saada Jallu tai konjakkikermakastiketta maksan kanssa? Annokset eivät olleet kovin näyttävän näköisiä"”
“Ihan sopiva miljöö ja lähellä missä asun.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kaikki oli sujuvaa????”
“"Sijainti on hyvä, samoin atmosfääri lounaspalaverin pitämiseen. Tarjoilu asianmukaista vaikka tarjoilija vaihtui ruokailun aikana. Toivottiin rapeutta ranskalaisiin. Järjestyi ripeästi. Suola piti noutaa itse. Kysymys alkuvaiheessa, maistuuko jäi myöhäiseksi. Asiakasetu viini on positiivinen tekijä kilpailijoihin verrattuna. Joskin pullollinen on lounaalla ylimitoitettu esim 2:lle. Pienellä satsauksella asiakaspalveluun paikasta saa erinomaisen. Tarjoilijoiden asenne palveluun oli sinänsä positiivinen."”
“Henkilökunta osaavaa ja mukavaa sekä palvelu lämminhenkistä. Ruoka oli hyvää ja turvavälit oltiin huomioitu.”
“"Ruoka ihan hyvää, mutta ruokalista lyhyt ja pysynyt samana "”
“"Hyvää ruokaa, ystävällinen ja sujuva palvelu"”
“Kiva kokemus uudistuneesta Rossosta monen monen vuoden jälkeen”
“"Kaikki oli sujuvaa, palvelu hyvää ja ruoka maukasta."”
“Ruoka ja palvelu oli ok.”
“Hyvä ruoka”
“"Kaikki toimi hyvin, ruoka hyvää ja henkilökunta tosi ystävällistä ja mukavaa. Myös pojan pähkinäallergia huomioitiin kunnolla. Kiitos! "”
“"Ruokalista oli mielestäni monipuolinen (kaikille löytyi jotain mieleistä) ja osa annoksista oli bonushintaisia. Se on hyvä. Ruoka oli maukasta, mutta annokset aika pieniä. Pippuripihvin kanssa oli kastiketta liian vähän ja pannacotta - jälkiruoka oli aivan liian pieni. Palvelu oli ystävällistä. Musiikilla voisi luoda enemmän italialaista tunnelmaa."”
“"Miljöö oli saatu miellyttäväksi ja intiimiksi. Naapuri pöytäseurue ei ollut ihan selän takana. Pizza oli oikein hyvää ja rapeaa. Vaikka tarjoilija oli nuori, osasi hän asiansa. Ei ehkä ihan niin sujuvasti kuin kokeneempi, mutta hyvin hän hoiti tehtävän sekä oli ystävällinen"”
“"Ruoan esillepano (sisäfilepihvi) ei ollut ihmeellinen tai juurikaan kutsuva. Maku oli hyvä, mutta ensivaikutelma hinta/laatu suhteesta oli pettymys."”
“Ihan perushyvää ruokaa”
“Ystävällunen palvelu”
“Portionen med höna (lunch) var mycket liten!. Salladsbordet ensidigt.”
“Tunnelma hyvä. Maukkaat ja runsaat ateriat. Sopii hienosti ellei hae ihan luksusta.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Rosso was like a hidden gem to me and didn't know how I missed it. The food was very delicious and attractive as well. The kid was paid special attention to and she completed her food before us which is always a surprise.”
“Ruoka oli hyvää. Henkilökunta mukavanoloista. Kiva ilmapiiri. Ainut miinus oli kauppakeskukseen tulo kun oli korjaustöitä eikä päässyt halliin kuin yhtä kautta.”
“Käynnistä jäi hyvä vaikutelma”
“Ihan neutri paikka ja ruoka oli melkein yhtä hyvää kuin Porin Rossossa.”
“Tilasimme tuotteet mukaan ja palvelu oli todella ystävällistä.”
“"Yleisilme ja siisteys ok sekä tarjoilija ystävällinen ja asiantunteva.Otimme molemmat menu Meren, alku ja jälkiruoka olivat hyvät ja maistuvat mutta pääruoka, huh. Rosson reseptiikasta päättävät voisivat poistaa listalta Pasta Maren ns. en ole ikinä syönyt niin huonoa pasta-annosta. Tämä varmaankaan ole kokin vika, vaan kuulemma ovat muutkin asiakkaat maininneet asiasta. Kermaa ei annos ollut nähnyt, lähinnä mikroskooppisia katkarapuja lohihitusten kera lillumassa hyvin vetisessä soosissa. Ei kiitos. Joten hieman randomilla Rossossa saa hyvää ruokaa, ehkä vien rahani muualle"”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka on hyvää !”
“"Olen aina kehunut Rosson salattipöytää ja sen takia nytkin valikoitui ravintolaksemme. Hyvä se oli, mutta ei sitä mitå olen tottunut saamaan Rossossa. Iso miinus, kyllä ensikerralla valikoituu joku muu ravintola. Ruoka oli kyllä hyvää."”
“"Lounaslohi oli pettymys - vahva keskuskeittiö-fondigallona-aromi ja apeat mitäänsanomattomat kasvikset. Perusmättöä odotin mutta tämä ei ollut edes odotusten mukaista. Joissakin Rossoissa työmatkoilla on ollut todella hyviä ruokia, ehkä tämäkin oli valitettava poikkeus."”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Ihan mukava käynti, ruoka hyvää ja palvelu pelasi"”
“"Hyvä ruoka, laaja valikoima lounaalle"”
“"Lounas aika, asiakkaita aika paljon, henkilökunnalla kiire, vähän jäi sellainen sekava olo ei oikein tiennyt tulenko uudestaan, mutta ehkä kannattaa uudestaan joskus rauhallisempaan aikaan."”
“"On se yhä vähän Rosso (ketju, joka tuottaa laihan kopion elämyksen italialaisesta ruoasta), mutta toki kehittynyt hieman sitten 1980-luvulta."”
“Ei valittamista :)”
“Rossossa on hyvät pitsat ja hyvä palvelu.”
“"Nyt oli jo toinen kerta, kun palohälytys pilasi ruokailunautinnon. Siksi vain 8 pistettä. Ravintolalla pitäisi olla varastossa korvatulppia seuraavia kertoja varten, joita tarjota heti asiakkaille."”
“"Kaikki sujui niin kuin kuuluu, pizza oli erittäin maistuvaa, ja palvelu erittäin kohtelista. Myös lapsemme (8v), huomioitiin mukavasti. "”
“"""Kaikki"" tuntee Rosson."”
“"Mukava tunnelma, hyvä palvelu. Ylleensä hyvä ruoka, nyt ei osunut ihan kohdilleen lounastilaus. Hyvä salaattipöytä."”
“"Kun olen liikkeellä lasten kanssa, Rosso on ehdoton valinta. Ruokalista sopii lapsille hyvin ja aikuinenkin löytää listalta hyvin syötävää. Lapset on huomioitu Rossossa hyvin. Heti tuotiin askartelutarvikkeita lapselle. Ja ruoan tilauksessakin kysyttiin lapselta. Lasten lista on loistava - toivottavasti säilytätte sen. Lasten listaa ei ole joka paikassa edes Iso Omenassa."”
“"Vähän asiakkaita, todella pitkä odotusaika, Italian lehtipihvi niin suolainen, että jäi melkein syömättä."”
“Turvallinen ravintola lasten kanssa”
“"Ruoka on hyvää ja laadukasta, niin kuin palvelukin. Ravintola on tosin ylihintainen, sillä ruoka ei kuitenkaan ole mitään odotukset ylittävää"”
“"hyvä tunnelta, ei rasvaa sisältävää ruokaa löytyi"”
“"Ystävällinen ja nopea palvelu. Erinomainen alkusalaattipöytä, melko pieni pääruoka-annos, mutta sekin kaunis ja hyvin valmistettu. Kiva lounaslista, kun saa valita komponentit itse, useammin käydessä saa vaihtelua tehtyä."”
“Kiva tulla syömään tuttuun paikkaan ja lapsen kanssa”
“Pasta carbonara oli erittäin maistuvaa ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Tarjoilija erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Myös ystäväni pieni lapsi huomioitiin hyvin.”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ystävällinen palvelu.”
“Erikoisruokavalioilla voi olla vaikea löytää vaihtoehtoja ruoalle”
“"Ihan kelpo italialaisravintola, ei mitään vikaa, muttei myöskään mitään unohtumatonta"”
“"Palvelu oli erinomaista ja arvosta sitä, miten pieni lapsi huomioitiin ja hänellekin puhuttiin."”
“"Kattava ruokalista, viihtyisä, lapset otettiin hyvin huomioon"”
“"Sijainti on helposti saavutettavissa. Ravintola on iso, joten tilaa riittää myös näin korona-aikana. A la carte menu näyttää hyvältä. Lounaustarjous on hyvin kohtuullinen ja vaihtoehtoja on riittävä määrä. Salaattipöytä on erittäin kattava. Kahvi on mukava lisä leivän kanssa. Henkilökunta oli myös erittäin kohtelias ja toivotti tervetuloa."”
“Perus Rosso”
“Pääruoat hyviä mutta jälkiruoat pannakotta ja tiramisu olivat naurettavan pieniä hintaan nähden! En enää jälkiruokia tilaa.”
“Ihan paras henkilökunta!”
“kaikki sujui nyvin”
“Kaikki sujui hyvin ja palvelu oli hyvää”
“"Ystäväni kanssa päätimme että tulemme varmasti uudelleen , kun saamme aikataulumme sopimaan. Olimme erittäin tyytyväisiä upeaan palveluun ja ruokaan."”