Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvä ja muuten ihan Ok”
“Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta, siisti ravintola ja koronarajoitukset hyvin huomioitu.”
“Lounasruuat olivat muilta osin melko valmisruuan makuisia. Pizzat olivat hyviä. Odottaisin myös muilta lounasruuilta hiukan tasokkaampaa rakennetta ja makua. (otimme lihapullia ja lasagnea)”
“Sujuva ja nopea palvelu, hyvä lounasvalikoima, maukas ruoka”
“Minulla on hankala ruokavalio, ja olen tottunut että ravintoloissa voin saada lähinnä lehtipihvin ranskalaisilla ilman maustevoita. Tällä kertaa listaukseen kielletyistä ruoka-aineista suhtauduttiin että ai eikö muuta, ei mitään ongelmaa. Salaatinkastikkeet ja muu tarkistettiin nopsaan ja minulla oli turvallinen olo syödä - kaikkialla ei ole kun ei ole varmuutta sekoittaa ko henkilökunta laktoosi-intoleranssin ja maitoproteiiniallergian. Olen oikein tyytyväinen sekä henkilökuntaan että ruokaan.”
“Yes it is a very nice place with professional staff. Ambiance is also good. I like the location as eell”
“Ravintolassa on käy seinän vierus penkeillä ikävä veto. Lounas aikaan tarjolla ei ole jälkiruokaa, esim. Keksiä kahvin kanssa”
“Hyvä lounaspaikka”
“Tosi ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta, hyvää ruokaa/juomaa, viihtyisää tunnelmaa”
“Miellyttävä paikka!”
“Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan”
“Kaikki oli muuten hyvä mutta oma ruokani (vegaaninen pasta) mautonta, ei edes suolaa lähes yhtään”