Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tilasimme tuotteet mukaan ja palvelu oli todella ystävällistä.”
“"Yleisilme ja siisteys ok sekä tarjoilija ystävällinen ja asiantunteva.Otimme molemmat menu Meren, alku ja jälkiruoka olivat hyvät ja maistuvat mutta pääruoka, huh. Rosson reseptiikasta päättävät voisivat poistaa listalta Pasta Maren ns. en ole ikinä syönyt niin huonoa pasta-annosta. Tämä varmaankaan ole kokin vika, vaan kuulemma ovat muutkin asiakkaat maininneet asiasta. Kermaa ei annos ollut nähnyt, lähinnä mikroskooppisia katkarapuja lohihitusten kera lillumassa hyvin vetisessä soosissa. Ei kiitos. Joten hieman randomilla Rossossa saa hyvää ruokaa, ehkä vien rahani muualle"”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka on hyvää !”
“"Olen aina kehunut Rosson salattipöytää ja sen takia nytkin valikoitui ravintolaksemme. Hyvä se oli, mutta ei sitä mitå olen tottunut saamaan Rossossa. Iso miinus, kyllä ensikerralla valikoituu joku muu ravintola. Ruoka oli kyllä hyvää."”
“"Lounaslohi oli pettymys - vahva keskuskeittiö-fondigallona-aromi ja apeat mitäänsanomattomat kasvikset. Perusmättöä odotin mutta tämä ei ollut edes odotusten mukaista. Joissakin Rossoissa työmatkoilla on ollut todella hyviä ruokia, ehkä tämäkin oli valitettava poikkeus."”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Ihan mukava käynti, ruoka hyvää ja palvelu pelasi"”
“"Hyvä ruoka, laaja valikoima lounaalle"”
“"Lounas aika, asiakkaita aika paljon, henkilökunnalla kiire, vähän jäi sellainen sekava olo ei oikein tiennyt tulenko uudestaan, mutta ehkä kannattaa uudestaan joskus rauhallisempaan aikaan."”
“"On se yhä vähän Rosso (ketju, joka tuottaa laihan kopion elämyksen italialaisesta ruoasta), mutta toki kehittynyt hieman sitten 1980-luvulta."”
“Ei valittamista :)”
“Rossossa on hyvät pitsat ja hyvä palvelu.”
“"Nyt oli jo toinen kerta, kun palohälytys pilasi ruokailunautinnon. Siksi vain 8 pistettä. Ravintolalla pitäisi olla varastossa korvatulppia seuraavia kertoja varten, joita tarjota heti asiakkaille."”
“"Kaikki sujui niin kuin kuuluu, pizza oli erittäin maistuvaa, ja palvelu erittäin kohtelista. Myös lapsemme (8v), huomioitiin mukavasti. "”
“"""Kaikki"" tuntee Rosson."”
“"Mukava tunnelma, hyvä palvelu. Ylleensä hyvä ruoka, nyt ei osunut ihan kohdilleen lounastilaus. Hyvä salaattipöytä."”
“"Kun olen liikkeellä lasten kanssa, Rosso on ehdoton valinta. Ruokalista sopii lapsille hyvin ja aikuinenkin löytää listalta hyvin syötävää. Lapset on huomioitu Rossossa hyvin. Heti tuotiin askartelutarvikkeita lapselle. Ja ruoan tilauksessakin kysyttiin lapselta. Lasten lista on loistava - toivottavasti säilytätte sen. Lasten listaa ei ole joka paikassa edes Iso Omenassa."”
“"Vähän asiakkaita, todella pitkä odotusaika, Italian lehtipihvi niin suolainen, että jäi melkein syömättä."”
“Turvallinen ravintola lasten kanssa”
“"Ruoka on hyvää ja laadukasta, niin kuin palvelukin. Ravintola on tosin ylihintainen, sillä ruoka ei kuitenkaan ole mitään odotukset ylittävää"”
“"hyvä tunnelta, ei rasvaa sisältävää ruokaa löytyi"”
“"Ystävällinen ja nopea palvelu. Erinomainen alkusalaattipöytä, melko pieni pääruoka-annos, mutta sekin kaunis ja hyvin valmistettu. Kiva lounaslista, kun saa valita komponentit itse, useammin käydessä saa vaihtelua tehtyä."”
“Kiva tulla syömään tuttuun paikkaan ja lapsen kanssa”
“Pasta carbonara oli erittäin maistuvaa ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Tarjoilija erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Myös ystäväni pieni lapsi huomioitiin hyvin.”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ystävällinen palvelu.”
“Erikoisruokavalioilla voi olla vaikea löytää vaihtoehtoja ruoalle”
“"Ihan kelpo italialaisravintola, ei mitään vikaa, muttei myöskään mitään unohtumatonta"”
“"Palvelu oli erinomaista ja arvosta sitä, miten pieni lapsi huomioitiin ja hänellekin puhuttiin."”
“"Kattava ruokalista, viihtyisä, lapset otettiin hyvin huomioon"”
“"Sijainti on helposti saavutettavissa. Ravintola on iso, joten tilaa riittää myös näin korona-aikana. A la carte menu näyttää hyvältä. Lounaustarjous on hyvin kohtuullinen ja vaihtoehtoja on riittävä määrä. Salaattipöytä on erittäin kattava. Kahvi on mukava lisä leivän kanssa. Henkilökunta oli myös erittäin kohtelias ja toivotti tervetuloa."”
“Perus Rosso”
“Pääruoat hyviä mutta jälkiruoat pannakotta ja tiramisu olivat naurettavan pieniä hintaan nähden! En enää jälkiruokia tilaa.”
“Ihan paras henkilökunta!”
“kaikki sujui nyvin”
“Kaikki sujui hyvin ja palvelu oli hyvää”
“"Ystäväni kanssa päätimme että tulemme varmasti uudelleen , kun saamme aikataulumme sopimaan. Olimme erittäin tyytyväisiä upeaan palveluun ja ruokaan."”
“Mysig restaurang och bra betjäning men lövbiffen av gris vi åt så hade mycket senor så stor del av biffen blev kvar på tallriken. Hellre lövbiff av nöt!!! Damm fanns bredvid bordet uppe på hyllan!”
“Msten god och betjäningen vänlig”
“Perustasoa”
“Tuotiin väärä annos. Tarjoilijan pitäisi kuunnella ja kirjata toive tarkkaan.”
“"Vähän joutui jonottamaan ja odottelemaan ovella, vaikka tuntui, että ei siellä ainakaan täyttä ollut klo 17 aikaan pe. Selvästi henkilökuntaa liian vähän. Kun tarjoilija tuli paikalle, palvelu oli hyvätasoista. "”
“"Siisti, hyvä ruoka, keskeinen sijainti Isossa Omenassa, nopea palvelu, turvallisen oloinen."”
“Pitkäaikainen kokemukseni.”
“"Pizza oli pieni pettymys ja musiikki ei ollut makuuni, harvemmin kiinnitän huomiota ollenkaan musiikkiin ravintolassa mutta tällä kertaa se ei tuntunut sopivan tunnelmaan. Juomavalikoima ei ollut makuumme (olisimme halunneet Happy Joe omenaa, Coca Colaa, Solia). Sistustus oli hieno, salaattipöytä oli tosi hyvä, pannacotta erittäin hyvä, tarjoilijat mukavia, hinnat kohtuullisia."”
“Kaikki sujui ihan ok ja ruoka oli maittavaa.”
“Tosi hyvä ruokaae”
“Rosso on Rosso.”
“"Hyvä salaattipöytä ja monipuoliset lounasvaihtoehdot. Toisena päivänä tilaamani salaatti oli oikein hyvä, mutta toisena päivänä tilaamani pitsa ei kovin hyvä. "”
“Kokemus oli hyvä ja kaikki sujui hyvin.”
“Laadukasta ruokaa”
“"Lista on sopivan laaja, jokaiselle jotakin. "”
“Ruoka oli hyvää/riittävästi ja palvelu hyvää.”
“"Listalla on ruokavaihtoehtoja monipuolisesti. Hintataso on aika korkea, onneksi on alennettuja s-bonus hintoja."”
“In my last visit i hate the steak meat and it was cooked as i like in heat point and tender. it was delicius as well my favourite dish. i' ll repeat for sure thank you.”
“Helppo piipahtaa. Tietää mitä saa.”
“Homma toimi hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“Alkupalaa sai odotella sekä Pitsantaihin kuuluva jälkiruoka myös piti pyytää eikä sitä tuotu omatoimisesti.”
“"Aina on ollut miellyttävää, mutta nyt tuli yllätys. - Kävi ilmi, että minulla oli syntymäpäivä... Ja tarjoilija toi minulle kauniin onnittelukortin. Kiitos!"”
“Sujuva ja maittava lounaskokemus”
“"Hyvä sijainti, lapsille ruokaa, rauhallinen"”
“Puolisoni ei halunnut viinikastikkeella pastaa muuten hyvä kokemus valikoimasta löytyi kuitenkin yksi ilman viiniä”
“Ihan hyvin meni kaikki. Korona hieman häiritsee tunnelmaa.”
“"Rossossa on miellyttävä ilmapiiri ja se on tietyllä lailla perinteikäs, mikä viehättää. Ruoka on maukasta ja laadukkaasti valmistettu. Palvelu on ystävällistä ja yllättävänkin nopeaa."”
“Itse olin tyytyväinen mutta 9 v. pojantytär toivoi nopeampaa palvelua.”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka oli maittavaa, palvelu kohdillaan. Ravintolan yleisilmettä/sisustusta voisi kyllä uudistaa."”
“"Jos joku kysyy, niin voin suositella Rossoa. Käyn itse harvoin ravintolassa syömässä, eikä minulla ole kokemusta kovinkaan monesta paikasta."”
“Ruuan saanti kesti aika pitkään.”
“Ihan mukava perusruokaravintola”
“"Lähellä,hyvät tarjoukset ao hinnoissa"”