Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“'perus' ravintolaksi ihan mukiinmenevä”
“Paikka, jossa voi syödä lasten kanssa todella hyvää ruokaa. Ei tarvitse jännittää, voiko lapset ottaa mukaan, riittävästi ajateltu lapsia (vaikka leikkitila ei ollutkaan ravintolassa, siitä pieni miinus) ja pääsee itsekin nauttimaan ruokailusta.”
“Siisti yleisilme, ok ruokalista, hyvä sijainti, helppo tulla, vähän outoa oli istua su iltana lähes tyhjässä ravintolassa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“- ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta - hinta/laatusuhde kohdallaan”
“Ihan hyvä ravintolakäynti, ei ihmeellinen.”
“Allt var bra”
“Selkeä lounaslista sekä nopea palvelu.”
“Ystäväiinen palvelu, hyvä valikoima maistuvia ruokia (on muutakin kuin pizzaa), salaattipöytä, rauhallinen tunnelma sopii jutteluun”
“Oli lounasaika ja salaattia ym.oli heikonlaisesti tarjolla, astiat lähes tyhjät. Aika huonosti suomea puhuva nainen rahasti eikä saanut maksua menemään.. toinen henkilö tuli ja auttoi häntä. Ruoka itsessään oli ihan ok.”
“Helppo löytää!”
“Kaikki sujui niin kuin pitikin, tuoka ja palvelu olivat hyvää. Allergiat huomioitiin hyvin.”
“Tiesin että liha varmasti oikein säilytetty ja turvallista viedä lapsikin syömään. Olen ollut nuorena itse töissä Rossossa.”
“Meitä palveli 3 eri tarjoilijaa , yhdellä taisi olla huono päivä , nimeä en huomannut katsoa . Ei kovin ystävällinen , eikä lainkaan hymyillyt, tuntui että piti päästä äkkiä pois .”
“Monen kokemuksen tulos.”
“Palvelu oli asiallista ja sujuvaa, myös ystävällistä.”
“Hei! Kiitokset hyvästä palvelusta, muuten 10/10 mutta teidän käsidesi oli loppu ja ruoan saamisessa kesti, siksi 9+/10”
“Perushyvä ruoka lapsen kanssa ja kiva kun lapSelle oli piirtämistä tarjolla. Sisääntullessani tarjoilijat hävisivät paikalta eikä kukaan tervehtinyt. Kun sain tarjoilijan oli hän hyvin ystävällinen ja mukava”
“Siisteys ja palvelu oli hyvää ja käynnistä jöi positiivinen fiilis.”
“Paras 43 vuotisen elämäni aikana syömäni pippuripihvi!”
“Riittävän tilava ja rauhallinen sekä kohtalaisen hyvä ruoka.”
“Hyvää ruokaa. Iso omenassa ei ole kovin montaa ravintolaa josta saa samanlailla ns. tavanomaista ruokaa. Sopii perheille.”
“Keskeinen, nopea lounaspaikkakin”
“Rauhallisuus ja tunnelma hyvä. On tilaa jutella lounaan lomassa. Pidän myös kovasti pöytiintarjoulusta. Mutta lounasruokaan pitäisi saada uutta. Tylsähköt valintavaihtoehdot kun etsii terveellistä syötävää lounaalla. Salaattia ei viitsi ottaa kun on kiva soppa/salaattipöytä. Iänikuinen lohi ja broileri..varmat valinnat, mutta tylsät. Kasvispyörykät risotolla eivät olleet erinomainen valinta tällä kertaa.”
“Alkusalaatti oli monipuolinen, pääruoka oli hyvää ja sitä oli annoksessa riittävästi”
“Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. Ruoka hyvää.”
“Hyvä kokemus.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Odotusten mukainen”
“-ystävällinen palvelu, -keittolounasmahdollisuudesta plussaa varsinkin kun keitot parantuneet niistä luirukeitoksista sakeampiin. -antipastopöytä hyvä -hinnat sopivat”
“Ystävällisyys,palveluhalukkuus ja lapset huomioitiin. Yleensä Rossot muuallakin päin suomea ovat hyviä ruokapaikkoja. Kiitos!‘”
“Hyvää ruokaa, hyvää henkilökuntaa, hyviä ruokia myös henkilöille joilla on keliakia, laktoosi-intoleranssi”
“Nopea ja asiallinen palvelu. Hyvä sijainti.”
“Perus hyvä lounas pizza aina ja salaatti. + Kahvi ja joku pikku jälkkäri.”
“Palvelu oli hyvä, samoin ruoka”
“Kauppakeskuksen ravintolaksi kohtuullisen rauhallinen tunnelma.”
“Söimme salaattilounaan, johon sai valita itse ns. komponentit. Tässä kohtaa täytyy sanoa, että lehtisalaatti, kurkku ja tomaatti ja siihen lisättynä kaksi omavalintaista komponenttia (joita määrällisesti oli tosi vähän) ei ollut hintansa arvoinen n. 10 €. Syön lounasaikaan arkisin usein ulkona ja monessa paikassa samanhintainen lounassalaatti on todella runsas ja siihen saa valita useita lisävaihtoehtoja pohjasalaatin lisäksi. Vaikka hintaan kuului lisäsalaattipöytä tämä ei siltikään ollut hintansa arvoinen.”
“Kokemus ok, hyvää että sai rauhassa istua ja jutella ystävän kanssa.”
“Great experience!”
“Palvelu oli nopeaa, ruoka hyvää”
“Maistuva ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Vaikka lihan kypsyysaste ei ollut ihan mitä pyysin (raaka), oli annos kuitenkin hyvin valmistettu. Välitin palautteen tarjoilijan kautta keittiöön todeten kuitenkin, että tein itse valinnan syödä annoksen - koska se oli herkullinen. Ns. ketjuravintolaksi Rosso Iso Omena on poikkeuksellisen laadukas.”
“Suositella voin helposti”
“Olen ollut tyytyväinen Rossoon. tällä kertaa en ollut tyytyväinen. meitä oli viiden ..hengen seurue jota palveltiin hyvin mutta....ruoka oli mautonta. perunasose vetistä ja mautonta. yleensä käymme rossossa koska luotamme siihen mutta ei nyt. Palvelu hyvää. lapset tyytyväisiä mutta aikuiset ei. silti tulemme toistenkin.”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti, kohtuullinen hinta.”
“Olipa vuosien tauon jälkeen sitten positiivinen yllätys. Hinta/laatusuhde priimaa!”
“Hyvää ruokaa kohtuu hinnalla. Rento ja rauhallinen ilmapiiri. Lapset huomioidaan hyvin, esim värikynillä ja muilla peleillä.”
“Hyvä kokonaisuus”
“hyvä ruoka, miellyttävä henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää ja hinta kohdallaan. Tarjoilia otti hyvin huomioon kaverini allergiat ja tunsi listan hyvin. Huonoa oli kun mennessämme meiltä tilauksia heti alkuun vuorotellen kävi kyselemässä 2 eri tarjoilijaa noin 2min välein yht. 5kertaa. Myöhemminkin tarjoilijan hieman vähäisempi aktiivisuus olisi riittänyt.”
“Paikka on sopivassa paikassa ja riittävän rauhallinen. Palvelu joustavaa. Ainoa asia, joka minua harmittaa on se, että listalta poistui katkarapurisotto, joka oli lempiannokseni. Pitsat ovat teillä oikein hyvät!”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Ravintola oli viihtyisä ja palvelu lähes täydellistä. Allergiat otettiin hyvin huomioon tosin ruoka-aineiden vaihdosta ei ilmoitettu ennen kuin ruoka tuli pöytään.”
“-Ruoka vastasi odotuksia, kalaa tattikastikkeella. - juomaksi kysyin vehnäolutta, ei taida olla valikoimassa -pöydän alla oli tukko märkiä pyyhkeitä/lautasliinoja, ilmeisesti jotain kaatunut mutta henkilökunta ei ollut huomannut /poistanut sitä - musiikki arvosana 7, yleishälinä ja teollinen suhina niin kovat että musiikin viiihdytys nollaantui”
“Ihan normaalia syötävää ruokaa, mutta ei mitenkään erityisen huippua.”
“Paikka on miellyttävä, helppo ja henkilökunta mukavaa ja ammattitaitoista. Ruoka on vain usein ollut kuivaa ja maistuu liikaa 'parilalle'. Kanaan ja lihaan jää metallinen maku. Lisäksi salaatti oli täynnä ei ole kovin houkutteleva ja leivän kanssa joko ihan perus voi tai tuorejuustotahna maistuisi paremmin kuin öljy.”
“Meillä Tampereella ei ole enään Rossoa, ja Iso Omenan Rosso muistutti ajasta kun olin nuori ja pizza ei näkynyt vyötäröllä.”
“Olimme melko kiireiseen aikaan, silti palvelu oli hyvää ja kohtuullisen nopeaa ja erittäin ystävällistä!”
“Mutkaton ja vaivaton pistäytyminen leffan jälkeen syömään. Kivan rauhallinen tunnelma, vaikka ravintola sijaitsee kauppakeskuksessa.”
“Hyviä artesaanipizzoja uunissa paistettuna! Ystävällinen henkilökunta!”
“Olen täysin tyytyväinen palveluun , ruokaan, siisteyteen, kaikki hyvin.”
“Niin hyvä palvelu. Ystävällisyys. Huomiointi.”
“Kaikki oli loistavaa, asiakaspalvelu, ruoka jne”
“Tosi maukasta keittoa, todella hyvä salaattilautanen ja kala-ateria. Olemme käyneet muissakin Rosso-ravintoloissa, eikä niistä voi sanoa samaa. Kiitos!”
“Det heter DENNA restaurang. Inte detta restaurang. Flickan tyckte två köttbullar i barnportionen var för litet och förblev hungrig. Annars smakade det bra.”
“Hyvä ja joustava palvelu, maistuvaa ruokaa ja tarpeeksi vaihtoehtoja. Antipasti ja leipäpöytä kuuluvat mukaan hintaan.”
“Oikean ravintolan tunnelma kauppakeskuksessa. Hyvä salaattipöytä.”
“Hyvä palvelu. Lapset huomioitiin hyvin. Ruoka on aina maistuvaa”
“Mukava lounaslista.”
“Hyvä palvelu ja hyvät safkat”
“Hyvä ja miellyttävä paikka.”
“Hyvä alkusalattipöytä ja ystävällinen palveluja ruoka hyvää.”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta mutta ongelmaksi muodostuu ruoka jonka taso heittelee liian usein. Mielestäni ruuan taso riippuu kokista.”
“Laskua tilatessa joutui odottamaan hyvän tovin ennen kuin tavotti tarjoilijan”
“Mukava tunnelma, henkilökunta asiantuntevaa, ruoka ok”
“Kaikki riippuu hyvästä tarjoilijasta, koko tunnelma, viimeksi oli erinomainen tarjoilija ja ystävällinen. Keväällä käydessämme oli erittäin tympeä ihminen tarjoilijana, ja hidas palvelu, yli tunnin odottelu. Jopa lasku viipyi. Meinattiin jo jättää uudelleen tulematta. Silloin oli lapsetkin mukana.”
“salatti pöytä tosi huono”
“Kaikki sujui ok”
“Ruokalista on monipuolinen ja löytyy edullisempiakin vaihtoehtoja. Lapsiperheille sopiva paikka.”
“Koska se on hyvä halpa lounaspaikka”
“Pizzan pohja oli melko jauhoinen.”
“Alkuruoat olivat erittäin hyviä mutta pääruoka eli ylikypsäkaritsan risotto oli pettymys. Se oli puuromaista hieman haaleaa lämmöltään.”
“Mottagandet var glatt och possitivt. Barnet, som var med oss blev också varmt mottaget och fick genast sysslsättning.”
“Ksikki toimi hyvin. Ruoka oli hyvää.”
“Minua palveltiin hyvin, esiteltiin tuotteita, gluteenittomuus huomioitiin hyvin.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, sujuva”
“Suosittelisin henkilöille, jotka pitävät 'tavallisesta' ruoasta ts. kotiruoasta ja tämä ei ole moite. Etnisiä ravintoloita riittää, mutta jos haluaa syödä pääosin suomalaista ruokaa, on aika vähän tarjontaa. Italialaisuus ei ole haitaksi, siitä pitävät monet. Älkää tehkö suuria muutoksia ainakaan, Rosso on hyvä sellaisena kuin on, kun vielä saisi pannupitsaakin!”
“Useiden käyntien perusteella voin sanoa, että Rossosta saa monipuolista ja hyvää ruokaa moneen makuun.”
“Laajahko lista ja hyvä palvelu”
“Ruoķa ja palvelu oli eritäin hyvää.”
“Palvelu erittäin hyvää, myös ruoat hyviä”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa. Tilaukset tulivat nopeasti .”
“Käyn ykeensä S-ravintoloissa, joten Rosso oli satunnaisella Omena-käynnilläni luonteva paikka. S-ravintloissa laatu on ains taattu, siksi annan hyvät pisteet. Täysiä pisteitä minulta ei kuitenkaan saa edes Kappeli.”
“Tila on liian ahdas kassojen luona. Eri pisteisiin menijät ovat toistensa tiellä.”
“Lounas hyvä hinta-laatusuhde, tunnelma ihan kiva.”
“Palvelu hyvää ja sujuvaa”
“Kymppiä ei tule lähinnä siksi, että viime käynnillä (lounasaikaan) oli aika kiireisen oloista. Huomioiduiksi tulimme kyllä, mutta maksamista odottelimme ja lopulta menimme kassalle maksamaan. Sielläkin palvelu oli hyvää.”
“Ihan kiva ketjuravintola.”
“Olen pienemmällä paikkakunnalla käynyt useammin kuin PK-seudulla, koska täällä on lukuisia ravintolavaihtoehtoja. Tärkeintä on huomioida kasvissyöjät ja heille sopiva valikoima.”
“Palvelu on ripeää (myös ruoka tulee pian, nälkäiset lapset eivät ehdi hermostua), mutta ystävällistä. Lapset huomioitiin hyvin, kaiken kaikkiaan miellyttävä, nuorimman lapsen syntymäpäivälounasvierailu.”
“Palvelu oli ystävällistä, ruoka oli kohtalaisen hyvää.”
“Var så pass positivt allt varför jag kan rekommendera Rosso i Iso omena”
“Ruoka kohtalaisen hyvää, ruokalistaan toivoisi enemmän vaihtelua”
“Aina on ollut hyvä ja ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa.”
“Oma ruokani sisälsi liikaa kalan rasvan makua ja isoja suolarakeita kalan päällä, myös kerman rasvan makua sienikastikkeessa, mutta muita mausteita esim pippuria, en maistanut lainkaan”
“Mukava rauhallinen paikka”
“Kaikki sujui hyvin ja oli hyvi, ei mitään erikoista, ihan ok kyllä.”