RESTAURANG GRILL IT!

Tapiola Gardens trivsamma restaurang Grill it! kombinerar traditionell grillning och förstklassiga råvaror på ett nytt sätt. Restaurangens själ finns i köket: en träkolsgrill som lyfter fram köttets, fiskens och grönsakernas aromer. Kom och smaka på grillade biffar, kycklingspett och delikata sallader! Som inledning rekommenderar vi Grill it!:s berömda martini.

Restaurangens stora fönster släpper in naturligt ljus och bjuder på utsikt över Hagalunds vackra centralbassäng. Sommartid kan du njuta av trädgårdsstadens stämning och livet i centralbassängen på vår terrass med hundra platser. Under den mörka tiden bidrar brasan i den vedeldade öppna spisen ytterligare till stämningen i restaurangen.

Grill it! fungerar tillsammans med hotellets konferensutrymmen som en festlokal för Esboborna. Födelsedagsmiddag, studentfest eller ett stort företagsevenemang? Hos oss kan du ordna alla slags fester och tillställningar, till och med företagsevenemang för flera hundra personer. Välj mellan en buffé eller en delikat menyhelhet som serveras vid bordet.

 

GARDEN BAR

Läs dagens tidningar och njut av ett glas vin i vår trivsamma lobbybar. Foajén fungerar även som Hagalundsbornas eget sociala arbetsrum. Fråga efter vårt cowork-pass!

Garden Bar har ett brett sortiment av drycker samt salta och söta tilltugg. Vi serverar alkoholdrycker kl. 09.00–01.30.

I anslutning till baren finns en solig terrass, där man sommartid kan njuta av solen och svalkande drycker. Det är även möjligt att äta på terrassen. Be vår personal om mer information.

Garden Bar är öppen dagligen kl. 09.00–01.30. Terrassmenyn gäller sommartid enligt restaurang Grill it!:s öppettider.

 

Kundnöjdhet

3,4

Mat (3,0)
Betjäning (3,3)
Stämning (4,0)