Utflykt till Varissaari från Seurahuone Kotka

Varissaari är en vacker gammal befästningsö som sjövägen ligger på kort avstånd från Sapokka i Kotka. Tillbringa en sommardag ute i naturen på denna ö som är ett populärt besöksmål och övernatta på Original Sokos Hotel i Kotka.

Varissaari är en av de historiska befästningsöarna som ligger utanför Kotka. På ön kan man se spår av slaget vid Svensksund, ett sjöslag som ägde rum i slutet av 1700-talet. Du kan tillbringa en sommardag med att simma, grilla eller motionera i det vackra skärgårdslandskapet, och på ön finns också en beachvolleyplan. På ön kan du njuta av god mat i uppfräschade restaurang Vaakku som har fantastisk havsutsikt eller koppla av på restaurang Bar & Lounges uteservering. Ett besök på Varissaari är ett utmärkt sätt att tillbringa en sommardag med avkopplande motion vid havet.

Det finns en motorbåtsförbindelse med avgång varje heltimme från Sapokka i Kotka till Varissaari. Du kan hitta tidtabell här.

www.varissaari.com

Dagligen 1.6.-31.8.2020

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Från 75 €/person/dygn/i dubbelrum

I priset ingår:

  • inkvartering
  • frukost
  • kundbastu

Så här bokar du:
Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. De tillgängliga rumspriserna visas. Välj ägarkundspris eller dagens pris och önskade kringprodukter och tjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka kringprodukter för bokningar för innevarande dag. Hör dig i stället för om tilläggstjänster på hotellet.

Information:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn +358 20 1234 600, må–fr kl. 8–20 eller direkt via hotellet, tfn +358 10 7821 000

Samtalspriser till 020-nummer hittar du i kontaktuppgifter.

Priset är frånpris för fritidsresor för ägarna i S-gruppen. Priset varierar enligt dag. Begränsat antal paket.

Från 58 EUR/person/dygn/dubbelrum Asiakasomistajalogo