Tillfälligt boende tryggt på Original Sokos Hotel Helsinki

Renovering, distansarbete eller i behov av ett tillfälligt hem? Nu kan du inkvartera dig hos oss i Original Sokos Hotel Helsinki en vecka eller längre, till och med upp till tre månader.

Hos oss finns utrymme och säkerhet – välkommen även för en längre tid

Behöver du tillfälligt boende, till exempel på grund av renovering eller av att hemmet inte blivit klart i tid? Eller en lugn miljö för distansarbete? Vi erbjuder nu en möjlighet att bo på Original Sokos Hotel Helsinki under en längre period, till ett särskilt överkomligt pris.

 

Inkvartering per vecka på Original Sokos Hotel Helsinki  – inkvartera dig för en eller flera veckor

Erbjudandet gäller till den 31.12.2020.

Kortaste vistelse 7 dagar, längsta vistelse 3 månader.

Från 499 € / rum / vecka

 

I priset ingår: 

  • 7 nätters inkvartering för 1–2 personer i dubbelrum
  • frukost
  • daglig städning
  • en extra säng vid behov

 

Inkvarteringen betalas en vecka åt gången. Inkvarteringen berättigar till S-Förmånskort Bonus eller S-Card-fördelar.

Vi gör allt för att säkerställa att säkerheten och hygienen i våra hotell och restauranger hålls på en speciellt god nivå. Våra hotell följer av myndigheterna och inom företaget utfärdade riktlinjer och förordningar gällande coronaviruset. Vår personal har instruerats i god handhygien och allmän hygien och hantering av undantagssituationer. Vi har effektiverat städningsprocesser och säkerställt tillgången till tvål, handdesinfektionsmedel och pappershanddukar i alla våra utrymmen. Vi har gjort ändringar i våra tjänster och bland annat ändrat vår frukostservice från frukostbuffé till förpackade frukostportioner. Vi har stängt hotellens lekutrymmen. 

 

Så här bokar du inkvartering per vecka på vår webbplats:

Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen, notera minimikravet på 7 dagar. Bokningskod: STAY. Du visas då de tillgängliga rumspriserna. Välj önskat pris och eventuella kringprodukter och tjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post.

Information: Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn +358 20 1234 600, må–fr kl. 8–18 eller direkt via hotellet, tfn +358 20 1234 601.

Pris för samtal från Finland till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min., till 010-nummer: 8,35 cent/samtal + 12,09 cent/min.

Alk. 499 EUR/7 vrk/2 hh