Specialerbjudande till Kliinik 32 för gäster som bor på Sokos Hotell Tallinn

Specialerbjudande till Kliinik 32 för gäster som bor på Sokos Hotell Tallinn

Specialerbjudande till Kliinik 32 för gäster som bor på Sokos Hotell Tallinn: rabatterade priser för paket med tandspa och kontroller.

När du befinner dig i Tallinn för semester eller på affärsresa kan kan du samtidigt boka in ett besök hos en tandhygienist för att djuprengöra eller bleka dina tänder. Eller varför inte besöka en tandläkare för att få en grundlig kontroll av dina tänder.

Vi erbjuder rabatter till gäster på Sokos Hotell Tallinn för kontroll, djuprengöring (tandspa) och blekning. Läs mer om tjänster och rabatter på vår hemsida www.klinikka32.fi/sokoshotels.

Kliinik 32 ligger bara en kort promenad från Viru Hotel – i Tornimäe tvillingtorn på den tredje våningen i affärscentret (adress: Tornimäe 5, bredvid Stockmann). Precis som i Finland ersätter FPA 50 % av kostnaden för behandlingar som görs i Estland. Vid behov hjälper anställda på Kliinik 32 dig att formalisera dokumenten.

Kliinik 32 tandvårdsklinik ligger i hjärtat av Tallinn och erbjuder behandlingslösningar för alla dina munproblem med service på estniska, engelska och finska. Vårt välansedda tvärvetenskapliga team består av läkare, tandhygienister, tandprotesspecialister, ortodontister, rotbehandlingsspecialister, parodontologer och kirurger. Läkarna använder teknik av världsklass och följer de högsta hygieniska standarderna.

Specialerbjudandet för gäster på Sokos Hotell Tallinn gäller fram till slutet av 2017. För att boka en lämplig tid, vänligen skriv till oss på info@kliinik32.ee, ring (+372) 6 32 32 32 eller Skypa till kliinik32 teel.

Erbjudande om boende på hotell Sokos Hotell Tallinn är följande:

Original Sokos Hotel Viru, Tallinn

Priserna varierar från 86€ enkelrum / 91€ dubbelrum

Solo Sokos Hotel Estoria, Tallinn

Priserna varierar från 94€ enkelrum / 104€ dubbelrum

Välkommen!