Spapaket för vuxna på Flamingo Spa

Spapaket för vuxna på FlamingoSpa

Övernatta bekvämt på Break Sokos Hotel Flamingo och njut samtidigt av den avslappnade stämningen på Spa-avdelningen och av farten i Vattenparken på FlamingoSpa. Paketet säljs till personer över 18 år.

I paketet ingår övernattning på Break Sokos Hotel Flamingo, en riklig och läcker frukostbuffé, badrockar och tofflor samt inträdesarmband till FlamingoSpa för det antal personer som anges i bokningen (obs! endast vuxna). Som FlamingoSpa-kund har du tillgång till poolerna och vattenrutschbanorna i Vattenparken samt till den i orientalisk anda inredda Spa-avdelningen, där åldersgränsen är 18 år. Den orientaliska Spa-avdelningen inbegriper sex olika bastur, uppvärmda vilstolar, en mineral- och varmvattenpool samt poolrestaurangen Spa Cafe med utskänkningsrättigheter. Paketet berättigar till två besök två dagar i följd, ingen tidsbegränsning. På Spa-avdelningen kan du boka avslappnande behandlingar till dig själv eller din medresenär mot en tilläggsavgift. I Vattenparken på FlamingoSpa kan du hyra baddräkt.

FlamingoSpas öppettider varierar, kontrollera öppettiderna under din vistelse på www.flamingospa.fi. Observera särskilt helgdagar och dagarna före helgdagar. Hotellet ansvarar inte för eventuella ändringar i FlamingoSpas öppettider.

www.flamingospa.fi

Gäller t.o.m. 31.12.2016

 

Break Sokos Hotel Flamingo, Vanda

Sö - to
Pris från 211€/dygn i dubbelrum

Fr - lö

Pris från 203 €/dygn i dubbelrum

I priset ingår:

  • övernattning
  • riklig och läcker frukostbuffé
  • inträde till Spa-avdelningen och Vattenparken på FlamingoSpa för det antal vuxna som anges i bokningen
  • badrockar och tofflor
  • gratis bilparkering

Obs! Armbanden fås i samband med incheckningen på hotellet. Barnbiljetter för barn ska köpas separat, de ingår inte i paketet. Armbandet berättigar till två spabesök två dagar i följd. Ett besök/dag, ingen tidsbegränsning för besöken.


Så här bokar du: 

Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. De tillgängliga priserna visas och du kan kontrollera bokningen. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post.

Förfrågningar och bokningar:

Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 020 1234 600, må–fr kl. 8–20 eller direkt via hotellet, Break Sokos Hotel Flamingo, tfn 020 1234 605.

Pris för samtal från Finland till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min.

Priset är frånpriset på fritidsresor för S-gruppens ägarkunder. Priset varierar beroende på dag. Begränsat antal paket.

Alk 203 EUR/dygn i dubbelrum s-asom