Skönhetsdag i Tallinn

Skönhetsdag i Tallinn

Skäm bort dig med lyxiga behandlingar i Tallinn!

Skäm bort dig med lyxiga behandlingar! Den avslappnande dagen med skönhetsbehandlingar avslutas med ett glas bubbelvin i valfri bar eller restaurang. Och har du redan kommit bort från din dagliga rutin, ätit gott på restaurang och roat dig, kanske även shoppat i Viru köpcentrum, så är det bästa sättet att avsluta dagen i ett tyst och bekvämt hotellrum.

När du sovit ut ordentligt i den lyxiga sängen som är utarbetad av NASA och som stimulerar blodcikulationen och efter en riklig Solo-frukost, som är utarbetad av näringsspecialister, känner du dig säkert som pånyttfödd.

Det finns ett brett urval av behandlingar i hotellets skönhetssalonger. Övrig information och bokning www.viruilusalong.ee eller www.sistyle.ee

1.1.2016-31.12.2017 dagligen
 

Solo Sokos Hotel Estoria, Tallinn

Från 64,50 €/person/dygn/dubbelrum

Priset inkluderar:

  • inkvartering
  • frukost
  • drinkkupong och entré till nattklubben Cafe Amigo
  • 10 € kupong till skönhetssalongenSå här bokar du:
Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. De tillgängliga priserna visas och du kan kontrollera bokningen. Du får en bokningsbekräftelse via e-post till den adress du har uppgett.

Information:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn +358 20 1234 600, må–fr kl. 8–20
eller direkt via hotellet, tfn  +372 680 9300, må–fr 8-18
eller estoria.reservation@sok.fi


Samtalspriser till 020-nummer hittar du i kontaktuppgifter.

Priset är frånpriser för fritidsresor för ägarna i S-gruppen. Priset varierar enligt dag och hotell. Begränsat antal paket.

Från 64,50 EUR/person/dygn/i dubbelrum s-asom