ÅST, Åbo Svenska Teater, Piaf

Piaf i Åbo Svenska Teater

Piaf - jag ångrar ingenting är en föreställning om sångerskan som var generös på scenen, men egennyttig utanför. Njut av kultur och övernatta hos oss - boka ett rum bredvid teatern.

Hösten 2017 sätter Åbo Svenska Teater upp musikdramat "Piaf-jag ångrar ingenting" på Stora scenen. Föreställningen beskriver Edith Piaf som en viljestark kvinna. Hon kom från fattiga förhållanden, men satsade på sitt sjungande och blev en stjärna.

Priset för framgången var högt. Piaf försummade både vänskap och kärlek och övergav många människor för karriärens skull. I föreställningen synar den döende Piaf sitt liv och försonas med sitt förflutna. Publiken får höra många av Edith Piafs oförglömliga chansoner, sådana som Non, je ne regrette rien, Milord, Hymne à l'amour och Sous le ciel de Paris.

I rollen som Edith Piaf ses Emma Klingenberg. Hon gjorde den älskade och kritikerrosade rollen som Maja i musikalen Stormskärs Maja på ÅST spelåret 2016-2017. I ett antal av PIAF-föreställningarna får vi också se Sarah Nedergård i huvudrollen. 

Köp biljetterna direkt från Åbo Svenska Teater eller ticketmaster.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Åbo
 

från 61,50 €/person/dygn i dubbelrum

inkl.

  • övernattning i standardrum 
  • frukost
  • tillgång till simbassängen och kundbastun

Information och reservationer:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 020 1234 600, må–fr kl. 8–20 eller direkt via hotellets försäljningstjänst, tfn 02-337 381

Samtalspriser till 020-nummer hittar du i kontaktuppgifter.

Priset är frånpriser för fritidsresor. Priset varierar enligt dag. Begränsat antal rum.

 
Boende från 63,50 EUR/person/dygn/i dubbelrum AO tunnus RGB