Hela familjens äventyrspark Zip Adventure Park i Vasa!

Äventyr för hela familjen! Det finns utmaningar för alla åldersgrupper, kombiner med logi på Vaakuna Vasa!

Äventyrsparken Zip Adventure Park

Äventyrsparken Zip Adventure Park är belägen på en vacker plats i Vasa, Finlands soligaste stad. Här kan du uppleva en annorlunda, lockande dag i snabbt tempo i form av ett äventyr oavsett ålder eller om du är i sällskap av familjen, företaget, föreningen eller kompisarna. Det finns utmaningar för alla åldersgrupper – gå mellan trädtopparna, utmana dig själv och njut av både spänningen och utsikterna. 

Sommartid 1.6–31.8.18 

Mån–Lör 10:00–20:00
Sön 10:00–18:00

 • Priser: Äventyrsbiljett vuxen 21 € (norm. 23 €) Barnbiljett (120cm >, under 18 år) 18 € (norm. 20 €)
 • Barn (100–120 cm) 13 € ( norm. 15 €)
 • Parken har fem banor med olika svårighetsgrad. Man rör sig på 1–8 meters höjd beroende på banans svårighetsgrad.
 • Barn under 10 år behöver en vuxen ledsagare. För de allra minsta familjemedlemmarna finns det leksaker man kan låna på området.
 • Reservera 2–3 timmar för äventyret. Du behöver inte någon tidigare klättringserfarenhet.
 • Vi rekommenderar inte äventyrsbanorna för gravida.
 • I femkampen kan du tävla mot dina vänner eller kolleger på ett roligt sätt. Några av våra grenar är bågskytte, yxkastning, skytte med slangbella samt luftgevärs- och luftpistolsskytte. Reservera 1–2 timmar beroende på hur många ni är. Barn under 18 år deltar med målsman.
 • På området finns det grillplatser (grillar och kol kan hyras/köpas), där du själv kan tillaga mat, samt ett café där du kan köpa läskedrycker och lokala delikatesser.
 • På området finns det förvaringsfack som används på eget ansvar.
 • Alla besökare får anvisningar på platsen.  Säkerheten garanteras med en sele som du använder medan du rör dig längs banan. Säkerhetslinan får inte tas loss innan du har nått slutet av banan.
 • Kläder efter väder. Undvik sandaler, högklackade skor, crocs och andra skor som lätt kan falla av samt sjalar och lösa accessoarer såsom smycken, solglasögon och motsvarande.
 • Om du tar med dig telefonen eller kameran ska du se till att de inte kan falla ur din ficka. Det är tillåtet och rentav önskvärt att ta bilder!

Säkerhetsanvisningar

Alla besökare måste underteckna vår säkerhetsguide innan de går ut på linbanorna. Genom att underteckna säkerhetsblanketten bekräftar du att du har läst våra säkerhetsanvisningar och att du förstår dem.

Läs säkerhetsguiden på förhand, så sparar du tid i Zip Adventure Park. Du kan ta med dig den ifyllda och undertecknade säkerhetsblanketten när du kommer till parken. Klicka här för att få säkerhetsblanketten i utskrivningsbart format.

Barn från 4 år uppåt får gå på banorna, men de måste alltid ha en vuxen person med sig. Ungdomar som fyllt 13 år kan gå självständigt på banorna.

Tfn + 358(0) 40832221

Uddnäsvägen 15, 65170 Vasa

nfo@zipadventurepark.fi 

Boka dina biljetter nu till Zip Adventure Park och logi för din familj på Original Sokos Hotel Vaakuna till förmånligt sommarpris!

Så här bokar du:

Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. Du får fram tillgängliga rumspriser, välj pris samt önskade tilläggsprodukter och -tjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka kringprodukter för bokningar samma dag. Hör dig för på hotellet om kringtjänster.

Mer information: Direkt via hotellet, tfn 020 780 88 00 vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi. Samtalspris till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min.

från 13 EUR