Familjesemester i Åbo och Muminvärlden

Muminvärlden är en omtyckt temapark i Nådendal. Armbandet som man får köpa vid hotellbokning gäller i två dagar. Boka det rum du önskar och förbered dig för en oförglömlig sommar resa!

VI ÅKER TILL MUMINVÄRLDEN! Tove Jansson föddes 1914 och blev sedan en berömd konstnär, hennes Muminfigurer är välkända över hela världen.

För många barn är sommarens absoluta höjdpunkt att få krama de härliga Mumintrollen! Kom ihåg att du kan reservera två dagar för besöket - i Muminvärlden finns nämligen massor att se och göra. Muminhuset, Snorkens verkstad, pjäserna på Teater Emma, Sagostigen, badstranden och många andra ställen väntar på att bli upptäckta. Så klart är hela muminfamiljen med alla sina färggranna vänner också på plats. I inträdesbiljetten ingår två olika muminpjäse på Teater Emma. Den andra pjäsen är en musikpjäs som passar alla oberoende av modersmål.

Då du övernattar på Original Sokos Hotel Hamburger Börs & CIty Börs eller Seurahuone i Åbo får du köpa biljetterna samtidigt med hotellbokningen med priset på 28€. Inträdesbiljetterna gäller dessutom i två dagar i rad (normalpris 28 € pers. och två dagar i rad 38 €/pers.).  Du får biljetterna snabbt och smidigt i samband med att du checkar in på hotellet.
Barn under 2 år kommer in gratis. Hotellbiljetten inkluderar inte ett besök till äventyrsön Väski.
 

Gäller varje dag 9.6–26.8.2018

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Från 231 €/familj/dygn

Original Sokos Hotel City Börs

Från 219 €/familj/dygn

 

I priset ingår:

  • övernattning i standardrum (2 vuxna + 1 barn 3–14 år i extra bädd)
  • frukost
  • tre inträdesbiljetter till muminvärlden (gäller två dagar i rad)
  • tillgång till simbassängen och kundbastun

Visste du att det på Original Sokos Hotel City Börs finns kylskåp på rummen i stället för minibar? I varje hotellaula finns även en mikrovågsugn för att göra vardagen lite lättare för barnfamiljer.

Muminvärlden är öppen:
9.6–12.8.2017 kl. 10–18
13.8–26.8.2017 kl. 12–18

Transport med Muminbussen (hotellet-Muminvärlden-hotellet) mot extra avgift 5,80€/ person/ tur. Barn under 2 år kommer in gratis. Mer information i hotellets reception. Busstidtabeller hittar du här

Läs mer om Muminvärlden här

Så här bokar du:

Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. De tillgängliga priserna visas. Välj ägarkundspris eller dagens pris och de tilläggstjänster du önskar. Du får en bokningsbekräftelse via e-post till adressen du har uppgett. Vänligen notera att tilläggsprodukter inte går att boka samma dag som du anländer, kontakta då hotellet direkt för reservering av dessa.

Information och reservationer:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 020 1234 600, må–fr kl. 8–20

Samtalspriser till 020-nummer hittar du i kontaktuppgifter.

Priset är frånpris för fritidsresor för ägarna i S-gruppen. Priset varierar beroende på dag och hotell, och antalet produkter är begränsat.

från 219 EUR/familjen/dygn AO tunnus RGB