Besök Tykkimäki Actionpark i Kouvola med familjen.

I samband med övernattning på Original Sokos Hotel Vaakuna i Kouvola får du armband till Tykkimäki Actionpark till det mest förmånliga priset.

Motion är nu ett enda nöje!

 

Tykkimäki Actionpark i Prismacenter i Kouvola erbjuder fartfylld motion och trevlig samvaro för hela familjen. Inomhusaktivitetsparken på cirka 2 000 m2 erbjuder 25 olika aktiviteter som uppmuntrar motion och lek. Det finns även mycket sysselsättning för vuxna.

 

Tävla sinsemellan med familjen eller ett kompisgäng. 

  • Utmana familjemedlemmarna eller kompisarna i en fartfylld tävling, ni kan till exempel spela basket, innebandy och golf eller testa hockeyslagskott eller att slå med bobollträ.
  • Ni kan testa era fotbollssparkar på den interaktiva bollväggen.
  • På parkour-området förbättrar ni er kondition och kroppskontroll. 
  • I den mjuka skumplastbassängen är det säkert att testa även krävande volter.
  • På trampolinen kan ni göra halsbrytande hopp.
  • Den fartfyllda voltmaskinen gör er garanterat snurriga i huvudet.
  • För mindre barn finns det en pysselhörna. I överraskningarnas hus finns det bl.a. ett bollhav, rutschbanor och klätterställen. För barn under 10 år finns det en spännande trampbilsbana.
  • Fira en oförglömlig födelsedag.

Var beredd på att få motion och ha roligt!

www.tykkimaki.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Priset: En dags armband 18 €/person (över 4 år)


Så här bokar du:
Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. Då visas de tillgängliga rumspriserna. Välj rumskategori och önskade tilläggstjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka tilläggstjänster för bokningar samma dag. Hör dig för på hotellet om tilläggstjänster.


Information och reservationer: 
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn +358 20 1234 600, må–fr kl. 8–20 eller direkt via Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola, tfn. +358 10 7839 101.
Pris för samtal från Finland till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min., till 010-nummer: 8,35 cent/samtal + 12,09 cent/min.

 

18 EUR/person