Rosso är vida bekant för sin chosefria atmosfär och goda pris-kvalitetsförhållande. Rosso är en populär träffpunkt för barnfamiljer och andra avslappnade sällskap. Det finns en särskild, mångsidig meny för familjens minsta, och barnen ägnas särskild uppmärksamhet under restaurangbesöket. Rosso har också en lekplats, matstolar och ett skötbord för barn. Rossos mångsidiga finsk-italienska meny är känd för sina klassiker från svunna decennier och för sina viner som faller finländarna i smaken.

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helt superb betjäning. Vi kom in lite före restaurangen stängde o fick beställa mat som take away. Fantastisk betjäning, underbart god mat och vilket bemötande fast vi rusade in nån minut innan dörrarna stängde. Tusen tack❤️”
“Viihtyisä, siisti paikka. Ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti, kiva palvelu ja hyvä ruoka”
“Sijainti hyvä”
“Kävin sunnuntaina kauheet jonot (koronan takia), henkilökunnalla aiva iian kiire ja se tarttui myös meihin. Ovella muut asiakkaat odotivat vuoroaan pöytiin niinkuin mekin.”
“Perushyvä”
“kaikki toimi ja ruoka oli hyvää”
“Joo suosittelen varmasti kun se on hieno paikka.”
“Viihdyimme, ruoka loistava, kaikki toimi”
“Ongelma aina lounasseteiden kanssa. Ravintoilissa noudatetaan eri käytäntöjä?? Ainut asia, mikä hiertää. Varmasti lävisimme useammin isommalla porukalla. Nyt joutuu vierailemaan muualla. Sorry”
“En osaa sanoa”
“Overall feeling was really good after last unsuccessful visit. Nice and cozy interior and also nice corner for kids to play.”
“Suosittelen sen sijainnin ja että ravintola on uusi ja siisti. Mihin erityisesti kiinnitin huomiota kun oli tuolloin helle päivä, niin se pöytä joka oli meille osoitettu tehtyäni etukäteen varauksen, oli ilman vaihto hyvä ja miellyttävä ja lisäksi ikkunan vieressä. Ilmeisesti siinä oli myös mahdollisuus esim yrityksille kokouspaikaksi. Huom! Laitoin toivomuksen pöytävarauksen yhteydessä viihtyisän ja rauhallisen paikan, joka oli huomioitu hyvin, joten kiitos siitä henkilökunnalle.”
“Ruoka on erinomaista, palvelu joskus tökkii (kesätyöntekijät). Kun tulin ravintolaan oli paikalla 3 asiakasta. Siitä huolimatta tarjoilija sanoi ettei ehdi nyt palvella ja käski vaan odottamaan.”
“Kiva ja toimiva, varma perheravintola. Pariskunnille suosittelisin ehkä jotain eksoottisempaa mutta perheille s”
“hyvä palvelu”
“Yksi tarjoilijoista oli erityisen mukava ja palvelualtis. Muut olisivat voineet hymyillä enemmän. Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Asiakas palvelija Daniela oli erittäin ystävällinen, ja hän suositteli minulle aterian jota en aiemmin ollut maistanut, ja se maistui erinomaiselta.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, siisti paikka, hyvä ruoka.”