Rosso är vida bekant för sin chosefria atmosfär och goda pris-kvalitetsförhållande. Rosso är en populär träffpunkt för barnfamiljer och andra avslappnade sällskap. Det finns en särskild, mångsidig meny för familjens minsta, och barnen ägnas särskild uppmärksamhet under restaurangbesöket. Rosso har också en lekplats, matstolar och ett skötbord för barn. Rossos mångsidiga finsk-italienska meny är känd för sina klassiker från svunna decennier och för sina viner som faller finländarna i smaken.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava perusravintola”
“Personalen Trevlig och maten god”
“Helppo tulla, hyvällä paikalla. Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.”
“Muted hyvä mutta hieman keskiverto ruoka vaikkei sinänsä mitään vikaa. Pizza voisi olla suurempi. Sekä paikkana hieman voisi olla viihtyisämpi tuli hieman pikaruoka paikan maku sisustuksen vuoksi. Enemmän ristikkoa italialaista tunnelmaa kaipaisin”
“Ruoka ja palvelu hyvää!”
“Tuli hieman olo että tarjoilijalla kiire, siksi tuli tunnelma että tultiin ns pahaan aikaan, jouduttiin aika pitkään odottelemaan ennenkun päästiin edes pöytään”
“No hieno ja rauhallinen paikka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka on hyvää ja edullista, siitä saa bonusta. Henkilökunta on mukavaa.”
“Olen keliaakikko, ja tarjoilijan huolenpito ja ruuan turvallisuuden varmistaminen (+ että se oli tajuttoman hyvää) oli niin sydäntälämmittävää, että iso KIITOS!”
“The food was good, waiters' attitude was nice. We were fortunately surprised to receive this good service, as it is even better than in many places in Helsinki. My husband and I ordered two medium-rare steaks, which were delicious. The only doubtful things was that the water cost us, when it is usually free in the other restaurants.”
“Hyvä ruoka ja iloinen henkilökunta”
“Ollut parempi ennen.”
“Loistavaa työtä Lyhty”
“Hyvä maku jäi suuhun ja paikasta palvelusta hymy jäi viipymään pitkään??”
“Mä pidon lähes Kaikista”
“Hyvää ruokaa lähituntumassa.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu toimi ja ravintola oli siisti.”
“Ystävällinen hyvä henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilijan viinisuositus oli osuva. Ripeä palvelu.”
“Toisinaan laskun saaminen on kestänyt tarpeettoman kauan. Muutoin täällä on aivan ihana henkilökunta, hurjasti kiitos!”
“paras ja turvallisin paikka silloin, kun ei huvita nepalit tahi kiinat”
“Mukava ja rento paikka”
“Rento ilmapiiri, siisti, ok hinta-/laatusuhde”
“Tunnepohjalta mennään”
“hyvä sijainti, sopivan väljä, turvavälit huomioiden. Hyvä ruoka aina ollut,kohtuu hinta, fiksua maksaa kassalle - ei tarvitse odotella tarjoilijaa.Olenkin suositellut muille. Laivaristeilijät ja turistit voisivat myös tulla - ovatkohan löytäneet teidät??”
“Rosso Porvoo on mutkaton ravintola, jonne on helppo mennä. Ruokalistalta löytyy kaikille jotain hyvää.”
“Hyvä menu, perus maistuvaa ruokaa, hyvä ja ystävällinen palvelu. Hyvin tilaa ja siisti yleisilme. Vastaa hyvin odotuksia”
“Hyvä ruoka, miellyttävä ilmapiiri, siisti”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja todella siisti paikka, maittavaa ruokaa, kaikki siis kohdillaan.”
“Rento tunnelma, ystävälliset tarjoilijat. Mahdollisuus maksaa kassalle ilman että tarvitsi odottaa pöytänmaksua iso plussa!”
“Maten är inte lika god, som den var förr vid gamla addressen. Det är synd.”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka. Ystävällinen tarjoilija.”
“Mielyttävä ilmapiiri ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä maistuva ruoka.”
“Salaattipöytä oli monipuolisempi kuin muistan joskus/jossain Rossossa olleen.”
“Oli kuin kotiin tullut. Palvelu oli rentoa ja mukavaa. Tuli juteltua tarjoilijan kanssa niitå näitä ja ihan kuin olisimme olleet ystäviä aina. Kiitos. ❤️”
“Erittäin hyvä ruoka ja miellyttävä kokemus”
“Marinoitu mozarella ei oikein toimi, vaikka ideana on hyvä sen esillepano ja maku ei vastannut odotuksia. Muuten muusta ruoasta ei ol mitään pahaa sanottavaa. Pizzan taikina oli oikein hyvä.”
“Henkilökunta oli mukava ja saivat hyvän tunnelman aikaiseksi. Tilauksessa me kävi pieni virhe, mutta asia korjaantui mitään mukisematta ja nopeasti. Koko perheen kesken yhteinen jaettava pasta eri kastikkeineen oli erittäin hyvä ja näin jokaiselle löytyi jotakin. Myös 3 vuotias söi hyvällä ruokahalulla ison annoksen. Tämän tyylistä ruokailua arvostaa perheravintolassa ja toivottavasti tämän tapaisia tulee lisää ja jää listalle. Lasten menu jää yleensä vain nakkeihin ja ranskalaisiin ja nekin yleensä kuivaa ja mautonta.”
“Kun käymme Porvoossa, niin Rossossa on aina mukava käydä. On erinomainen ruoka, ystävällinen palvelu, kiva sisustus/tunnelma ja lapsille tekemistä lapsinurkassa.”
“Ruokaa ei tarvitse odottaa”
“Ravintolaan oli todella kiva tulla, heti ovella toivotettiin tervetulleeksi ja ohjattiin pöytään. Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä ja ruoka todella hyvää. Kiitokset Porvoon Rossolle.”
“palvelu oli hyvää ja asiakaspalvelu ystävällistä! Olisin halunnut jälkiruokaa, mutta sille ei annettu missään kohtaa mahdollisuutta eikä tehty helpoksi.”
“Loistava menu ja todella hyvä palvelu”
“Kaikki sujuu smoothisti ja kaikille perheenjäsenille löytyi sopivat vaihtoehdot. Kuitenkin gluteenittomia JA samanaikaisesti kasvisvaihtoehtoja oli erittäin vähän, tähän toivoisin panostusta.”
“Ruoka oli ihan ok. Ei ollut mitään ihmeellistä hibtaansa nähden. Muuten kokemus oli hyvä ja suosittelisin.”
“Ruoka todella hyvää, paikka puhdas ja siisti. Ainoa miinus oli että kaikki salaatti tiskissä oli loppu. Yksi ainoa tarjoilija paikalla ja hänellä oli tosi kiire koko ajan, mutta oli kuitenkin iloinen ja ystävällinen”
“Rosso on perusvarma keissi. Ei ole parhaat eikä maistuvimmat pizzat mutta käyn nykyään silloin tällöin 83 v isäni kanssa. Rossoon on helppo tulla, Siellä on yleensä hyvin tilaa. Erityisesti nyt Korona aikana riittävän väljää. Rossoa voi em perusteillla suositella ”peruspaikaksi” jossa tietää mitä saa ja homma toimii tasalaatuisesti. Perheessäni on keliaakikkoja ja ollaan myös käyty aiemmin kun lapset asuivat kotona usein Rossossa pizzalla koska siellä erityisruokavaliot, erityisesti keliakia, toimii varmasti vs monet pienemmät ulkomaalaistaustaiset ruokapaikat.”
“Helppo tulla, hyvä sijainti. Myös liikuntaesteiselle. Ystävällinen, nopea palvelu. Kesäaikana terassi olisi plussaa.”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Hyvää, kohtuuhintaista ruokaa, sopii hyvin illallisvietto paikaksi suurellekin porukalle.”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu erinomaista.”
“Just den här gången hade jag otur med servitrisen som var ovanligt ovänlig. Hon suckade och himlade med ögonen på grund av att barnen var hungriga och på dåligt humör. Hon kunde inte ge service på svenska, men språket vara inte problemet, utan bemötandet som jag aldrig tidigare upplevt av någon servitris.”
“Ihan perus ravintola, menu suppea”
“tuttu ja turvallinen”
“Laatu ratkaisee.”
“Miellyttävä paikka osaava henkilöstö hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“Harvemmin ketjuravintoloita tulee ns. suositeltua, vaan ne ovat enemmänkin uusia yksittäisiä löytöjä, joita tulee suositeltua.”
“Ruoka on hyvää ja sijainti hyvä.”
“Pöytien välillä tilaa hyvin”
“Rosso sijaitsee erinomaisella paikalla ydinkeskustassa, parkkipaikat lähellä helposti saatavana, ruokalista erittäin monipuolinen ja kohtuuhintaista.”
“Hyvä ruoka, tasokas palvelu, loistava salaatipöytä”
“Pieni kämmi huomioitiin ja kompensoitiin erinomaisesti: Pääruokani viivästyi seurueen muista annoksista, mutta unohdus korvattiin tarjoamalla jälkiruoka. Suklaakakun jälkeen ei kyllä harmittanut enää yhtään, että söin lohiannokseni muita jäljessä.”
“Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa Rossoon syömään, näitä ei löydy enää Helsingistä tai muiltakaan paikkakunnilta, joissa useasti olen tai käyn. Pistäydyin, sillä kaupunki ei ole tuttu emmekä aluksi löytäneet sopivaa late lunch -paikkaa. Annoksista löytyy aina itselle sopiva ns. perusannos ja maku on kohdillaan. Peittosi takuulla mennen tullen Porvoon vanhakaupungin pikkuravintolat!”
“muuten vaan”
“Erityisesti suosittelisin lapsiystävällisenä paikkana (seurueen mukana oli alle vuodenikäinen lapsi), helposti järjestettiin syöttötuoli ja ravintolasta löytyy lastenhoitotilat. Ravintola oli myös käyntimme aikana maailmantilanteen hyvin ja asiallisesti huomioiva ja palvelu muutoinkin hyvää.”
“Palvelu hyvää ja ystävällistä, ruoka tuli nopeasti ja yleisilme siisti ja viihtyisä.”
“Jäi hyvä vaikutelma”
“Ravintolaan jonoa ulos asti, ei turvavälejä. Henkilökunta kiireinen salin puolella, juoksujalkaa tyhjäsivät pöytiä jonottaville as. Kuitenkin osa pöydistä aivan tyhjiä, joten jonottavia as olisi voinut ohjata niihin odottamaan palvelua. Hyvä ruoka parempi mieli!”
“Hyvä ruoka mukava miljöö. Ammattitaitoinen henk kunt”
“Hyvä palvelu. Miinusta, että ”jäävesi” Maksoi . Todella ärsyttävää maksaa haaleasta hanavedestä. ☹️”
“Hyvä palvelu”
“Helppo, laadukas, hyvä, tasokas ja kohtuu hintainen.”
“Rossossa käynyt vuosia sitten viimeksi (Porvoossa en koskaan aiemmin). Sitten viime käyntini, positiivinen yllätys, luulin enemmän bulkki ravintolaksi. Pitäkää linja ja kehittykää siinä.”
“Palvelu oli ontuvaa ja siinä sattui useampi moka niin itseni kuin naapuripöydän kohdalla. Korona suojaus oli hyvin hoidettu”
“Köp av presentkort samt betalningen gick inte smidigt.”
“Kaikki toimi kuten pitää.”
“Sopivalla etäisyydellä kotoa.”
“mukava ja rauhallinen”
“S- edut ja palvelu...Olen todella tyytyväinen ,kun on paikka jossa saa täyden vastineen rahalleen.. Kiitos”
“Ruoka on aina ollut maukasta, siinä yksi syy miksi mielellään käydään siellä syömässä ja voin suositella muille. Viime kerralla lapsia ei kuitenkaan juuri huomioitu. Heille annettiin vain yksi menu/puuhapaperi eikä tarjottu edes kynää. Jälkiruoka jäi tällä kertaa tilaamatta kun tarjoilijaa ei näkynyt eikä kuulunut.”
“Kaikki toimi ja ruoka ok”
“Turvallinen, tuttu, perinteinen.”
“Lähellä Vanhaa Porvoota”
“Kaikki sujui loistavasti myös ruuhka-aikaan”
“Tarjoilijamme (nuorinainen, taisi lukea nimikyltissä harjoittelija) oli aivan ihana lapsia kohtaan, huomioi upeasti, oli ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. Hänelle täysi kymppi! Muutenkin kaikki sujui oikein hyvin ja tunnelma oli iloinen ja rauhallinen. Ruoat tulivat nopeasti.”
“Ihana naistarjoilija huolehti hienosti upealla asiakaspalveluasenteella ja ystävällisesti ke 22.7. Klo 15-16 tienoilla. Napakymppi! <3”
“Maukkaat hyvät ruoat??”
“Olen käynyt viimeksi Rossossa vuosia sitten Raisiossa ja muistan, että oli silloin keskinkertainen paikka. Porvoon Rosso oli taas todella viihtyisä ja siisti ravintola. En tiedä onko koko brändi uudistunut jossain vaiheessa vai onko kyse vain paikkakuntien erossa, mutta ainakin Porvoon Rossoa voin suositella. Ehkä uskoltaudun nyt myös kokeilemaan Turun seudun Rossoja.”
“Ensimmäisen kerran vierailin helmikuussa 2019, jolloin tilasin ehkäpä elämäni parhaan pitsan. Tämän perusteella suosittelin paikkaa myös seuraavilla vierailuilla, mutta valitettavasti taso oli pitsojen osalta tippunut.”
“Satuin käymään ruuhka-aikaan niin ymmärrän että kaikki ei ihan toiminut”
“Kaikki toimi kuten pitääkin ja ruoka oli herkullista.”
“Mukava paikka mutta ruuan saaminen tilauksesta kesti liian kauan. Aikaa odottamiseen pitää varata.”
“Kaikki toimi hyvin ja tarjoilijat olivat ystävällisiä ja iloisia.tunsi olonsa tervetulleeksi”
“Loma-aikaan kohtalainen hinta-laatusuhde ja tilaa on, toisin kuin vanhan kaupungin hienoissa kuppiloissa.”
“hyvä palvelu ja ruoka”
“Mukava paikka ja kiva italialaisvaikutteinen tunnelma. Avulias henkilökunta ja ystävällinen.”
“Jag tycker att portionerna var betydligt mindre än tidigare, och saknade bröd till salladsbordet vilket hela vår familj tyckte om”
“Vi fick väldigt bra betjäning som vi var mycket nöjda med.”
“Käyntiemme perusteella, ruoka ollut yleensä hyvää. Tällä viime keralla valitsimme lounaskeiton ja se oli pettymys. Ravintola on siisti.”
“ALLT VAR ANNARS OK MEN STÄDNINGEN AV BORDEN OCH STOLARNA I KORONATIDER VAR BRISTFÄLLIG. BESTICKEN FANNS I EN STOR BURK PÅ BORDET DÄR ALLA SATTE SIN HÄNDER. BESTICKEN KUNDE HA VARIT OMLINDADE MED SERVETTEN”
“Erittäin miellyttävä ja asiansa osaava henkilökunta 6/5”
“Tror att många av mina vänner skulle tycka om platsen”
“Var noh ganska nöjd med,på tällainen fanns det mycket pasta.”
“Hyvä ruoka, kotoisa ja viihtyisä ilme, erittäin hyvä asiakaspalvelu! Ja sen lisäksi lapsiystävällisin ravintola missä olen käynyt!”
“Ravintola on aivan hyvä, mutta viihtyisyyteen tulisi kiinnittää huomiota - kalusteet ovat 'tökeröt' ja ei niin viihtyisät. Henkilökuntaa oli aika vähän ja huomasin, että useat joutuivat odottamaan ovensuussa suht kauan. Meitä palveli nuori mieshenkilö (murteen perusteella itäisestä Suomesta) ja olimme kovin tyytyväisiä häneltä saamaamme palveluun. Kiinnitin huomioni muutenkin hänen tapaansa toimia, hänellä oli todella hyvä asenne työhönsä so. oli koko ajan työn touhussa ja vieläpä hyvällä huumorilla. Ruoka on keskitasoa, söin grillipihvin, ei erityismainintaa. Salaatit ovat hyvät.”
“Ravintolan sisustus saisi olla viihtyisämpi Ja salaattipöydän pitäisi parantua”
“Tarjoilija oli iloinen ja ammatillinen. Keittiölle lähti terveiset jo käydessämme. Lapsen ja aikuisen lohiannokset menivät sekaisin keittiössä. Suurempaan aikuisten annokseen ei tullut aikuisten annoksen lisäkkeitä vaan ne olivat lapsen lautasella. Lisäksi lasten annosten raa'at, pilkotut porkkanat eivät luoneet tunnelmaa ravintola-annoksesta. Porkkanoita osaamme kuoria ja pilkkoa raakana syötäväksi kotonakin. Lisäkkeeseen voi kiinnittää tarkempaa huomiota myös lasten kohdalla. Pisteitä vähentää myös se, että kysyessäni toisen lapsen annoksen hiilihydraattimäärää (lapsi diabeetikko) sitä ei osattu meille kertoa.”
“Xx”
“Parkkipaikat ovat yleensä täynnä.”
“Ihan ok paikka, ruoka, viihtyisyys, erittäin ystävällinen henkilökunta ja sijainti.”
“Jos joku tuttavistani menee Porvooseen ja tiedustelee minulta tiedänkö porvoossa hyvää ruoka paikkaa niin ehdottomasti suosittelen Rossoa.Kiertelen paljon ja matkustelen ja jos vaan tarvitsen ruokapaikkaa ja paikkakunnalla on Rosso niin ilman muuta sinne..On hyviä kokemuksia melkein kaikista Rossoista.”
“Hyvä perheravintola. Siistit tilat ja viihtyisä yleisilme. Ruokalista monipuolinen”
“---------”
“Olisin halunut vain kaksi täytettä niin tarjoilija suositteli fantasiaa tuplatäytteellä (ei ollut) ja tässätapauksessa siis pizza ylihintainen...kun oltais voitu ottaa joku muu pizza ja siitä pois täytteitä.”
“Juu”
“kaikki oli kohdallaan”
“Hyvä ruoka ja mukava ja rento palvelu”
“Siisti paikka ja ihana henkilökunta, ruoka herkullista ja palvelu nopeaa, mukava paikka muutenkin ja kiva tunnelma.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää heti, kun vihdoinkin saimme saimme pitkän odottamisen jälkeen pöytiinohjauksen. Tyhjää tilaa oli, mutta henkilökunnalla näytti olevan parempaakin tekemistä, kuin ohjata asiakkaat pöytiin vaikka kyltti käski sitä odottamaan. Eli tästä tulee hieman miinusta”
“Ruoka on hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta osaavaa ja kohteliasta”
“Hyvä leikkipaikka. Ruoka saapui tosi hitaasti.”
“Enemmän yksityisyyttä toivoisin. Pöydät liian lähekkäin.”
“Hyvä ruoka ja hyvä mieli.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Yleisarvosana 9 pitkästä odottelusta, mitä ei todennäköisesti ole korona-ajan jälkeen. Muuten täydet pisteet. Tarjoilija oli todella ystävällinen, ja kiirestä huolimatta henkilökunta loi ravintolaan levollisen tunnelman. Pitäkää heistä kii!! Kokille myös kiitokset. Loihti maukkaan pitsan. Terv. Marja-Liisa Lintunen”
“sijanti ja monivuotinen hyvä kokemus”
“Kokonaisuutena OK”
“Palvelun hitaus laski hiukan pisteitä”
“Homma toimi, ei mitenkään erityisen mieleenpainuva.”
“Salaattipöydässä huonot ja suppeat valikoimat”
“Yleisilme oli siisti ja ruoka oli hyvä parantamisen varaa olisi viinin tarjoilu lämpötilassa”
“Vierailu oli kokonaisvaltaisesti onnistunut ja ruoka oli maistuvaa.”
“Auton sai pysäköityä käytännössä viereen, tilaaminen sujui nopeasti eikä ruoan valmistamista tarvinnut kauan odotella. Sujuvaa asiointia joka tavalla.”
“koko perheelle käypänen lista”
“Helt superb betjäning. Vi kom in lite före restaurangen stängde o fick beställa mat som take away. Fantastisk betjäning, underbart god mat och vilket bemötande fast vi rusade in nån minut innan dörrarna stängde. Tusen tack❤️”
“Viihtyisä, siisti paikka. Ystävällinen palvelu.”
“Hyvä sijainti, kiva palvelu ja hyvä ruoka”
“Sijainti hyvä”
“Kävin sunnuntaina kauheet jonot (koronan takia), henkilökunnalla aiva iian kiire ja se tarttui myös meihin. Ovella muut asiakkaat odotivat vuoroaan pöytiin niinkuin mekin.”
“Perushyvä”
“kaikki toimi ja ruoka oli hyvää”
“Joo suosittelen varmasti kun se on hieno paikka.”
“Viihdyimme, ruoka loistava, kaikki toimi”
“Ongelma aina lounasseteiden kanssa. Ravintoilissa noudatetaan eri käytäntöjä?? Ainut asia, mikä hiertää. Varmasti lävisimme useammin isommalla porukalla. Nyt joutuu vierailemaan muualla. Sorry”
“En osaa sanoa”
“Overall feeling was really good after last unsuccessful visit. Nice and cozy interior and also nice corner for kids to play.”
“Suosittelen sen sijainnin ja että ravintola on uusi ja siisti. Mihin erityisesti kiinnitin huomiota kun oli tuolloin helle päivä, niin se pöytä joka oli meille osoitettu tehtyäni etukäteen varauksen, oli ilman vaihto hyvä ja miellyttävä ja lisäksi ikkunan vieressä. Ilmeisesti siinä oli myös mahdollisuus esim yrityksille kokouspaikaksi. Huom! Laitoin toivomuksen pöytävarauksen yhteydessä viihtyisän ja rauhallisen paikan, joka oli huomioitu hyvin, joten kiitos siitä henkilökunnalle.”
“Ruoka on erinomaista, palvelu joskus tökkii (kesätyöntekijät). Kun tulin ravintolaan oli paikalla 3 asiakasta. Siitä huolimatta tarjoilija sanoi ettei ehdi nyt palvella ja käski vaan odottamaan.”
“Kiva ja toimiva, varma perheravintola. Pariskunnille suosittelisin ehkä jotain eksoottisempaa mutta perheille s”
“hyvä palvelu”
“Yksi tarjoilijoista oli erityisen mukava ja palvelualtis. Muut olisivat voineet hymyillä enemmän. Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Asiakas palvelija Daniela oli erittäin ystävällinen, ja hän suositteli minulle aterian jota en aiemmin ollut maistanut, ja se maistui erinomaiselta.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, siisti paikka, hyvä ruoka.”