ROSSO - I gott sällskap

Rosso hittar du vid Björneborgs berömda torg alldeles i stadens kärna.

Rosso är en känd italiensk klassiker vars avslappnade stämning finländare har njutit av redan under fem årtionden. Hos oss njuter du av de mest älskade klassikerrätterna, fantastiska nyheter och framför allt de vittbekanta pizzorna. Rosso är ett glatt matställe dit du är välkommen med vilket sällskap som helst!

Hos oss trivs barnfamiljerna. På den roliga lekplatsen finns det mycket att göra och barnens meny har delikatesser för varje smak.

Rosso i Björneborg har ett varierande sortiment. Välkommen!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,7)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,8)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Bästa restaurangen i Björnebort, noga med att beakta familjens keliaki dvs krav på glutenfri diet. Bra jobbat!”
“Kaikki toimi moitteettomasti. Hämmästelin erityisesti, yksi otti tilauksen, toinen toi ja kolmas rahasti.”
“Ruoka hyvää, palvelu ok.”
“Asiointi oli sujuvaa ja joustavaa. Soitimme etukäteen, koska meillä oli pikkaisen kiire käydä syömässä ja saimme tilattua ruoat valmiiksi niin, että kun saavuimme, saimme ruoat melkein saman tien.”
“Odotan, että pöytä ja tuolit on siistitty edellisten jälkeen. Otin tuolista kiinni siirtääkseni sen, että pääsen istumaan, sain käteeni ruokaa, myös istuimella oli sekä viereisellä tuolilla, johon jo seurueemme mies ehti istahtaa. Tarjoilija, joka toi ruokalistoja ei omatoimisesti hakenut paperia vaan häntä piti pyytää. Otin maksaa, jonka tilasin mediumina, toinen oli jänteinen ja toinen aivan raakaa osittain. Ja vielä pöytä, jossa ruokailimme oli aivan hassussa paikassa, koko ajan kuljettiin jo malta kummalta puolelta ohi: ei ruokarahaa! Olen ennenkin ollut samassa tilassa isommalla porukalla ja silloin pöytä oli asetettu sivummalle.”
“Leppoisa, mutkaton ravintola aivan kaupungin keskustassa.”
“Disappointed me paying for water from tap. Usually I am not drinking water in restaurants and in case I am doing it in other places is for free.”
“Paras Rosso jossa olen käynyt”
“Lounasmenu oli vaikeasti nähtävissä, vain kassan luona tiskillä eikä esimerkiksi ulkona terassilla. Pizzatäytteissä voisi mainita, että mozzarella tulee pizzan päälle vasta paiston jälkeen tuoreena eikä kuumennettuna. (raskaus/listeriariski) Ruoka muuten oli hyvää ja ravintolassa oli sopivan väljää.”
“Ruokailukokemus oli miellyttävä, lapsikin viihtyi, mikä ei ole itsestäänselvyys :)”
“Palvelu hyvää, antipasti-lajitelma hyvä, pizza; alla rosso, maultaan jokseenkin platku. Lisäksi tarjoilijan saaminen ajoissa pöytään ei näyttänyt onnistuvan, jotta loput pizzasta olisi saanut 'dogibägiin'. Pizza oli siis syötävä, tai jätettävä syömättä. Niillä helteillä ruokaa ei saa kotiin syömäkelpoisena, ellei toimita riittävän ripeästi. Söin siis väkisin pizzan, koska vihaan ruoan haaskausta. Tästä loppupäivän kestänyt ähky. Jos olisin saanut palvelua ajoissa, tässä sarakkeessa olisi kasin sijaan ysi.”
“Hyvä ruoka ja paikkana sopiva.”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Ruoka oli hyvää ja niin myös palvelu”
“Pizzat todella maukkaita”
“Erittäin ystävällinen palvelu missään muualla ei ole ollut niin ihana vastaanotto Ruoka hyvää ja tuli nopeasti”
“Ihan normaali paikka”
“Perusravintolaruokaa, hintataso kohtuullinen. Pitkä miinus siitä, että salaattipöydissä oli lähes kaikki loppu (perjantai klo 17).Muutenkin salaattipöydän antiin voisi panostaa, eikä perussettiä.”
“Sopivan pieni ja palvelu pelas”
“Perushyvää ruokaa, yleensä aina löytyy jotain sopivaa syötävää”
“hyvä ruoka ja henkilökunta”