ROSSO - I gott sällskap

Rosso hittar du vid Björneborgs berömda torg alldeles i stadens kärna.

Rosso är en känd italiensk klassiker vars avslappnade stämning finländare har njutit av redan under fem årtionden. Hos oss njuter du av de mest älskade klassikerrätterna, fantastiska nyheter och framför allt de vittbekanta pizzorna. Rosso är ett glatt matställe dit du är välkommen med vilket sällskap som helst!

Hos oss trivs barnfamiljerna. På den roliga lekplatsen finns det mycket att göra och barnens meny har delikatesser för varje smak.

Rosso i Björneborg har ett varierande sortiment. Välkommen!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka - hyvä ravintola - hyvä henkilökunta.”
“"Ystävällistä ja nopeaa palvelua, maistuvaa ruokaa"”
“"Hyvä ruoka, erityisesti gluteeniton valkosipuli leipä jolle annan kyllä 10 pistettä todella hyvää??ja tottakai muutenkin ruoka oli hyvää tulen kyllä toistekin. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta??"”
“"Super hyvä asiakaspalvelu, ihana tarjoilija ja maistuva ruoka ja juoma"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“"Gluteeniton ruoka oli todella huonoa. Niin rutikuivaa ja mautonta. Tilasin pastaa, pesto/kinkku kastikkeella. Ruoka oli siis todella, todella kuivaa. Pöytäseureemme tilasi lisäksi possunselyksiä, niissä taasen kastiketta oli todella vähän. Perunoita myös. Ketjuravintoloiden ongelma on juuri se, että kaikkea on niukasti eikä nälkä oikein tahdo lähteä. En ihmettele paikallisten ravintoloiden, ruokapaikkojen suosiota, ne kun eivät kitsastele missään."”
“Heti sisääntullessa toivotettiin ystävällisesti tervetulleeksi. Ammattitainen ja ystävällinen tarjoilija. Otimme tarjoilijan suosittelemia alkuruokia ja pääruokia ja olimme todella tyytyväisiä. Kiitos myös keittiöön.”
“"Mukava tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka"”
“Kokonaisuus”
“Ruoka oli loistavaa ja palvelu hyvää.”
“Hyvä ja siisti kokonaisuus sekä juoheva palvelu.”
“"Perus Rosso. Sama raastepöytä kaikkialla, mutta ruoka ihan maistuvaa ja hintaansa nähden ok."”
“Ravintolan sisustus ja yleisilme kaipausi jotain”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Italialais teemaiselta ravintolalta voisi odottaa hyvää pastaa ja pizzaa. Pizza onkin yllättävän hyvää, mutta pasta taas yllättävän huonoa. Olimme pastasunnuntailla. Pastaa ei saisi ikinä tuoda (ainakaan italia tyyppistä pastaa haettaessa), siten, että siinä ei ole kastiketta mukana. Kastike sekoitetaan aina pastaan mukaan. Lisäksi lohi/katkarapu kastikke oli erittäin heikkolaatuinen. Ihan kuin kastike olisi suurustettu ja maustettu aromisuolalla tms. Muuten vain positiivista sanottaa, mutta pastoihin kannattaisi panostaa lisää."”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus!”
“ruokailu oli toiveitteni mukainen”
“"Ruoka oli ok, mutta ei mitään erityisen maukasta. Salaattipöytä niukka. Henkilökunta ""perustarjoilijoita""; ehkä harjoittelijoita."”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Rosso on viihtyisä Ravintola”
“Tarjoilija joka minua palveli oli iloinen ja kekselijäs. Jäin ulos terassille syömään ja tuhkakuppeja ei löytynyt nii näppärästi tarjoilija keksi ratkaisun tilanteeseen. Ja huomioi muutenki koko ajan kun teillä viihdyin.”
“Hyvällä paikalla. Nopea tarjoilu.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Aina en ole ollut yhtä tyytyväinen, mutta nyt oli hyvin ystävällinen tarjoilija ( aika nuori ). Ruoka ( kana ) oli hyvää. Tarjoilija auttoi jälkiruoan keksimisessä ja pannacotta oli hyvä vaihtoehto ja annos oli kaunis. Kävin kummityttöni kanssa, kuten aina. Oli mukava käynti. Kiitos!"”
“"Helppo tulla, hyvä palvelu ja ruoka"”
“"Hinta - laatu kohdillaan, samoin palveluasenne"”
“Aina ollut hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvä ruoka,mukva henkilökunta,sijainti hyvä"”
“"Hinta/laatu kunnossa. As.omistajaviinit erittäin hyvä!! Hinta/laatu erinomainen! Voin suositella paikkaa,hyvää keskitasoa."”
“"Arvosanaa pudottaa lounastarjoilun suppeus varsinkin nyt kun pizzan tomaattikastikkeen reseptiä on muutettu, niin pizzat jäit itseltäni pois valikoimista. Pizzat maistuu kaupan pizzoilta uuden suolattoman reseptin kanssa. Ihan kuin olisi ketsuppia puserrettu suoraan pullosta pohjan päälle. "”
“"Maistuvaa ruokaa, , hyvää palvelua."”
“Ruoka on ollut pari kertaa kuivaa/vaisua”
“"Sujuva, ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka!"”
“Hyvää ruokaa.”
“"Ateria maistui hyvältä, koronarajoitukset oli huomioit ja henkilökunta oli superystävällistä. Myös auton sai parkkiin helposti lähelle."”
“"Miellyttävä paikka, johon on helppo tulla"”
“"Henkilökunta oli ammattitaitoisia, ystävällisiä ja iloisia. Tulin tyttäreni kanssa syömään ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, ruokaan ja viihtyvyyteen. "”
“"Kaikki toimii: ruoka on maukasta, ruokavaliot toteutetaan ammattitaitoisesti, henkilökunta on hyvällä tuulella, hintakin on suht sopiva."”
“"Pizza oli hyvää ja limu kylmää, ravintola siisti ja palvelu ystävällistä eli kaikki kunnossa :)"”
“Alkusalaatin kanssa ei ollut leipää tarjolla enään lounaan jälkeen.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Kaikki sujui joustavasti ja tarjottiin vaihtoehtoja mieluisan juoman ja ruuan löytämiseksi.”
“"Rosso Porin kassalla on usein aivan uskomattoman asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoinen nainen, joka saa aina hyvälle tuulelle (ehkä 45-50-vuotias nainen, lyhyet ruskeat hiukset)! Kertoo aina, mitä lounaalla löytyy ja ohjastaa asiakkaan alusta loppuun. Hienoa työtä!"”
“Ruoka oli hyvää ja asiointi mukavaa.”
“Takuu varma”
“Aina oltu tyytyisi. Hintalaatusuhde kohdillaan”
“Oli hyviä vaihtoehtoja veganeille ! Kiitos siittä!”
“"Kaikki muuten oikein hyvin, mutta ruokalista kovin suppea. Vaihtoehtojen vähyys hieman mietitytti porukkaamme. Tällä kertaa tulimme pizzalle. Artesaanipizzat puuttuivat kokonaan. Olen myös kaivannut jo jonkin aikaa pizzalistaan jotain uudistusta. Ne ovat herkullisia, mutta lisää vaihtoehtoja. Lisäksi omavalintamateriaaleihin lisää vaihtoehtoja. Kasvissyöjälle, joita perheessäni on 2, valikoima on heikko. Omavalintaankin voisi lisätä heille jotain( savustettu tofu, nyhtökaura, falafel). Vinkkinä, katsokaa Turos heavyn pizzalistaa."”