Sätt smak på vardagen. Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen. Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris. På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aidosti ystävällinen henkilökunta. Todella hyvä ja kattava ruoka.”
“Toisinaan Presson kahvilassa on töissä sellaisia työntekijöitä, jotka eivät ole kovin iloisen oloisia ja vastaanottavaisia. Jos tällainen työntekijä on töissä, niin emme tule kahvilaan ollenkaan. Muutoin kahvilan tarjonta on hyvää ja kaikille löytyy jotain. Enemmän kaipaisimme myös edullisempia tuotteita tarjolle, jotta myös pienemmän budjetin kahvilakävijöillä olisi myös mahdollisuus nauttia kahvilan herkuista ja tunnelmasta. Buffassa ja Hesburgerissa asioimme mielellämme.”
“No mielelläni söisin vähän terveellisemmin ja toivoisin runsaampaa valikoimaa.”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka! Siisti ja tilava paikka!”
“Tuotteet hyviä ja tuoreita.”
“Kaikki toimi hyvin, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista sekä ruoka oli hyvää”
“Kaikki oli hyvin ja ruoka maistuvaa. Pöydät olivat siistit”
“Esim. itsellä keliakia ja erityisruokavalio, mutta lähes kaikki ruuat olivat gluteenittomia ja parasta on että saa myös maistuvaa gluteenitonta pizzaa jonka pohjakin on käsittääkseni siellä itse tehtyä. Myös lapsilla oli hauskaa ja varsinkin buffan jälkkäripuoli kiinnosti heitä kovasti.”
“Perusruokaa nopeasti ja edullisesti.”
“Mukava,viihtyisä, hyvä ruoka, siisteys, mukava henkilökunta!”
“Parhaat pizzat porissa!!”
“Hyvää ruokaa, voin suositella.”
“Oli siistiä, turvavälit ok, ruokaa oli ja hyvää. Hyvä istua.”
“Monipuolinen ja helppo valinta, josta löytyy kaikille jotakin”
“Aurinkoinen asiakaspalvelu. Hyvä hinta-laatu -suhde. Jokaiselle jotakin -paljon herkullisia vaihtoehtoja. Tilaa ja väljyyttä.”
“Kaikki toimi hyvin. Minua tervehdittiin ystävällisesti, ruokaa oli tarpeeksi, se oli maistuvaa ja kauniisti esillä. Salaattipöydästä iso +! ??”
“Erinomainen hinta-laatusuhde, fiksusti toteutettu salaattipöytä”
“Valikoima oli niukka. Asiakaspalvelu 10”
“Liian vähän vaihtelua salaattipöydässä sekä lämmin ruoka pitäisi olla kauniisti tarjolla koko lounasajan. Usein on vain lätkästy loppuruoat toistensa päälle. Ei tee mieli ottaa. En halua myöskään ottaa salaattipöydästä, jos on epäsiistiä ja kastikkeet loppu. Pizzaa jos tilaa kotiin vietäväksi, se on Ok.”
“Hinta laatusuhde kohdillaan, siisti paikka. Henkilökunta luonnikasta”
“Mielestäni ruoka buffassa on monipuolista ja hinta laatusuhteeltaan erittäin hyvää”
“Kokemus oli ihan mukava. Ei mitenkään erikoisen hyvä mutta ei huonokaan”
“Hyvä palvelu”
“Oli mukavaa ja miellyttävä käydä, mutta osa ruuista taisi olla jo liian kauan esillä. Muunmuassa hodari sämpylät olivat aivan kovia jo. Muuten oli todella monipuolista ja hyvää ruokaa.”
“Monipuolista ruokaa seisovassa pöydässä jossa jokaiselle jotain ??”
“Kaikki toimi hyvin ja henkilökunta priimaa.”
“Ruoka oli hyvää mutta taas kerran henkilökunta vei voiton. Asiakaspalvelija hymyili ja oli kohtelias, eikä se tuntunut teeskennellyltä. Tuli hyvä fiilis kun kerran saa jostain saa hyvän safkan ja hyvän palvelun, monessa paikassa se ei onnistu. Tämänpäiväisen asiakaspalvelijan ansiosta tulen vaimoni kanssa teille syömään ensi kerrallakin kun taas tullaan poriin hakeen koiranruokaa sun muuta. Kiitos Buffan henkilökunnalle taas kerran.”
“Löytyy jokaiselle perheenjäsenelle jotakin”
“Ystävällinen palvelu, kerrottiin vaihtoehto,”
“Mukava paikka, hyvä ruoka”
“Tilava Ravintola ja hyvää pizzaa”