Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka on aina perushyvää. Henkilöstön joukossa onneksi muutama iloinen, mutta valitettavasti myös muutamia, jotka eivät koskaan hymyile eikä välttämättä edes tervehdi."”
“Lounas oli erittäin maistuva”
“"Kaikki ok, perus amarilloa"”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka.”
“Keskeinen paikka”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu oli ystävällistä ja ilmapiiri oli hyvä."”
“"Hyvä ruoka , sopivan hintainen lounas."”
“"Jäi hyvä fiilis, hyvä ruoka ja seura. "”
“"Olemme ketogeenisellä eli erittäin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla olleet jo pari vuotta. Listassa ei ollut mitään annosta joka olisi mennyt suoraan ketogeeniseen, tarjoilijalla ei myöskään ollut tietoa ketogeenisesta. Ohjeiden mukaan kokki kuitenkin oli ilahduttavasti tehnyt annoksen lämpimilä vihanneksilla sekä pihvillä. Se oli oikein maittavaa. Vielä kun jonkin vhh / viljattoman kastikkeen olisi saanut tai majoneesia kyytipojaksi, niin olisi ollut täydellinen annos. Hyvä, että oli vihanneksia eikä juureksia. Juureksia kun ketolla saa syödä vain minimaalisesti, hiilareiden takia. Liha oli hyvälaatuista, mutta medium oli kyllä päässyt kypsäksi. Ei sen ollut väliä kylläkään, oli ilo kun oli ketogeeniseksi muokattu. Toive! Amarillo voisi tehdä yhden hyvän suolaisen ja yhden jälkkärin joka olisi vhh/ ketogeeninen. Listaan olisi hyvä saada hiilihydraattimäärä ja kalorimäärä per annos. Ketogeenisesti voi tehdä jos jotakin jälkkäreitäkin, kakkuja, nousseja, marenkiakin, pannukakkuja. Aikalailla ihan mitä vain. Stevia tai karppisokeri (erytritoli) makeuttajaksi, jauhot korvaa kookosjauho, mantelijauho, psyllium, pofiber, lupiinijauho tms. Kuitenkin, palvelu oli siis hyvää ja ohjeitteni mukaan saimme hyvät annokset ja mahan sopivasti täyteen. Kiitos! "”
“Mukava ja rento tunnelma. Maistuva ruoka.”
“"Täällä kaikki toimii, ruoka on hyvää ja mikä parasta; henkilökunta viimeisen päälle asiakaspalveluhenkisiä!"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“"Asiakas viihtyy pitkäänkin halutessaan. Rauhallinen turvallinen olo. Fiksuja asiakkaita, poikkesi juomilla tai / sekä syömässä. "”
“Letkeä meininki ja asiallinen henkilökunta.”
“Olen tyytyväinen”
“Lista oli uusi ja suppea. Liikaa hamppareita.”
“Sisustus ei ole houkutteleva. Vanha oli parempi.”
“"Hyvä ja monipuolinen ruokalista, josta kaikille löytyy sopivaa syötävää."”
“"Ravintola on viihtyisä, siisti ja asiakaspalvelu hyvää. Ainoa miinus on ”kutistunut” ruokalista."”
“Best place to go out in Pori”
“"Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä. Palvelu oli erinomaista ja ruokakin hyvää. Listaan toivoisin vähän muutoksia ja hieman enemmän vaihtoehtoja, vaikka ymmärränkin suppeamman listan syyt. "”
“Mukava tarjoilija”
“"Ruoka hyvää mutta palvelua sai odottaa melko kauan. Ruokalistaa on supistettu paljon entisestä joka on harmi, koska monia hyviä annoksia ei enää saa."”
“"Palvelu oli todella erinomaista, ruoka hyvää, vaikka annoksestani olisi riittänyt kahdelle."”
“Söimme annoksen kahdelle joka liekitettiin vielä pöydässä. Upea annos.”
“Miellyttävä paikka ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Ystävällinen palvelu, sai muuttaa joitain asioita tilauksessa hyvin"”
“"Helppo tulla, hyvä sijainti. Ruoka hyvän makuista"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki toimi sujuvasti.”
“"Mukava henkilökunta, maistuva ruoka. "”
“"Hyvä ruoka, lähellä keskustaa, hinta sopiva. "”
“"Lounsaikaan voi maksaa jo heti tullessa, ettei tarvi odotella. Alkusalaattipöytä on katettuna ja pääruoka toimitettiin pöytään nopeasti. Miinuksena annos oli melko pieni, muuten oli maukas."”
“Tunnelma on aina rento ja henkilökunta mahtava!”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Tuttu ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka suht edullisesti”
“"Ainoa miinus oli että ei ollut ns. ""omaa tarjoilijaa"" vaan illan aikana meitä palveli yhteensä 6 eri henkilöä. Tarjoilija nro. 1. ohjasi pöytään 2. otti ruoka- ja juomatilauksen. Tarjoilija nro 1 toi juomat. 3. Toi ruoat pöytään. 4. Kävi keräämässä astiat, otti kahvitilauksen ja toi jälkiruokalista. 5. Toi kahvin. 6. Tuli kysymään viihdyttiinkö ja hänen kanssaan suoritettiin maksutapahtuma. Voi olla tietysti että oli vuoronvaihto (lauantai klo 16-> saavuttiin ravintolaan)"”
“"Kaiken kaikkiaan mukava asiointikokemus, oikein onnistunut! Tämä varsinkin lämmittää mieltä sillä erään toisen paikkakunnan Amarillossa olemme joskus saaneet todella huonoa palvelua kaikin puolin. "”
“Tällä viikolla tulemme jälleen kaveriporukalla. Huippu palvelu.”
“"Ennen olisin vastannut 9, mutta nyt kun ikävä kyllä olette poistaneet sekä ribsit että wingsit menusta (parhaat ruoat listalla), niin ei ole enää syytä käydä.. Toivottavasti nämä palautuvat listalle! "”
“" koronarajoitukset huomioitu hyvin. Turvavälit, käsidesit, maskit.. "”
“"Vaikutelma ravintolassa oli kaikenkaikkiaan ihan ok. Tummansävyinen sisustus sopi hyvin tyyliin. Lähinnä kovaäänisen tarjoilijan juttelu pöytämme vieressä kolegoidensa kanssa häiritsi jokseenkin. Tilaamani hampurilainen oli epätasaisesti maustettu. Alkupuolella tuntui ettei makua ollut oikein ollenkaan ja toisella puolella suolaisuus poltti suuta. Aiemmin Amarillossa kuitenkin käyneenä tiedän että taso on yleisesti hyvä, tällä kertaa ei vain ollut ihan tason mukainen suritus."”
“"Hyvää ruokaa, ihan semi-siistiä ja kiva sisustus."”
“"Kiva paikka ja nopea, hyvä palvelu. "”
“Huippupaikka lasten kanssa!”
“"Nopea, ystävällinen palvelu"”
“"Muuten miellyttävä ja kiva käydä, mutta viimeiset kaksi kertaa ollut kylmää ruokaa. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Ruokalista on entisestään karsittu. Menu on pian syöty läpi. Mielellään listaan tulisi vaihtelua useammin. Annostelun loppuviimeistelyssä kannattaisi parantaa. Esimerkiksi uuniperunaa ei kannatatehdä kiinteämaltoisesta sitkeästä perunasta. Joskus tulee vaikutelma, että osa annoksesta on ollut kauan valmiina ja lämpimänäpidettynä ennen tulausta"”
“hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”