Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainut miinus että odoteltiin todella pitkään laskua eikä sitä vain kuulunut. Lautaset oli viety ja 20min siitä edelleen odoteltiin laskua. Lopulta menimme itse maksamaa tiskille. Ravintolassa ei ollut meidän lisäksi kuin muutama muu asiakas eli hiljaista oli.”
“Hyvä paikka syödä mihin aikaan ja minä päivänä vain :)”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hienoa, kun kysellään maistuuko ruoka saako olla jotain lisää. Toki muutaman kerran tultiin kyselemään näitä kesken keskustelun ystävän kanssa, joka oli vähän ikävä juttu, kun asia katkesi ja unohtui sitten keskeytyksen jälkeen. Tässä toivoisin tilannesilmää ja malttia. Muuten ravintolakokemus oli erittäin miellyttävä, palvelu oli todella ystävällistä. Jäi hyvä kokemus ja tuntuu, että asiakasta huomioidaan paremmin kuin aikaisemmin. Ruoka oli hyvää ja kauniisti esillä ja sitä oli riittävästi.”
“Erittäin mukavat tarjoilija miehet ja hyvä palvelu, hyvä ruoka. Tullessamme ei tervehditty lainkaan pitkään aikaan mikä oli erikoista. Pöydät oli tosi lähellä toisiaan näin korona aikaan mikä aiheutti hämmennystä. Väljyyttä olisi voinut olla varsinkin kun ravintolassa oli tosi rauhallista.”
“Hyvä palvelu kun Joonas oli töissä”
“Ystävällinen henkilökunta, suosittelee ja tietää mitä suosittelee.”
“Maistuva ruoka, kiva ilmapiiri”
“Todella ihanat tarjoilijat jotka ovat aina hymyssä suin palvelemassa”
“Viihtyisä paikka ja erittäin mukava ja rento henkilökunta.”
“Käynnistä jäi positiivinen fiilis.”
“Ruoka on aina hyvää ja henkilökunta mukavan rentoa.”
“Ruokalista on mennyt huonommaksi, kun viimeksi kävimme. Oli vaikea löytää itselle mieluista ruokaa listalta.”
“Hyvä ruoka, kiva , palveleva hlökunta. Musiikki ehkä vähän ruokailuun liian kovalla ja ehkä vähän yksipuolista minun makuuni.Se on ainut piiiiieni miinus..”
“Porin paras”