Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Muuten miellyttävä ja kiva käydä, mutta viimeiset kaksi kertaa ollut kylmää ruokaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruokalista on entisestään karsittu. Menu on pian syöty läpi. Mielellään listaan tulisi vaihtelua useammin. Annostelun loppuviimeistelyssä kannattaisi parantaa. Esimerkiksi uuniperunaa ei kannatatehdä kiinteämaltoisesta sitkeästä perunasta. Joskus tulee vaikutelma, että osa annoksesta on ollut kauan valmiina ja lämpimänäpidettynä ennen tulausta”
“hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Rauhallinen paikka ja annokset täyttäviä”
“The table tod hyvä kokonaisuus”
“Aina mukava käydä, hyvä ja rento tunnelma sekä hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka”
“Miellyttävä kokemus!!”
“Mutkatonta asiointia, uusi menu sopii myös vegaaneille ja muutenkin erilaiset erityisruokavaliot on huomioitu.”
“Lasku jouduttiin korjaamaan kaikkien kolmen kohdalla kahdesti.”
“Tuote on sitä mitä odotankin”
“Kaikki sujui hyvin. Henkilökunta on joka käynti kerrallani ollut erittäin ammattitaitoista.”
“Vakkariravintola josta ei koskaan lähde pettyneenä”
“Ainut miinus että odoteltiin todella pitkään laskua eikä sitä vain kuulunut. Lautaset oli viety ja 20min siitä edelleen odoteltiin laskua. Lopulta menimme itse maksamaa tiskille. Ravintolassa ei ollut meidän lisäksi kuin muutama muu asiakas eli hiljaista oli.”
“Hyvä paikka syödä mihin aikaan ja minä päivänä vain :)”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hienoa, kun kysellään maistuuko ruoka saako olla jotain lisää. Toki muutaman kerran tultiin kyselemään näitä kesken keskustelun ystävän kanssa, joka oli vähän ikävä juttu, kun asia katkesi ja unohtui sitten keskeytyksen jälkeen. Tässä toivoisin tilannesilmää ja malttia. Muuten ravintolakokemus oli erittäin miellyttävä, palvelu oli todella ystävällistä. Jäi hyvä kokemus ja tuntuu, että asiakasta huomioidaan paremmin kuin aikaisemmin. Ruoka oli hyvää ja kauniisti esillä ja sitä oli riittävästi.”
“Erittäin mukavat tarjoilija miehet ja hyvä palvelu, hyvä ruoka. Tullessamme ei tervehditty lainkaan pitkään aikaan mikä oli erikoista. Pöydät oli tosi lähellä toisiaan näin korona aikaan mikä aiheutti hämmennystä. Väljyyttä olisi voinut olla varsinkin kun ravintolassa oli tosi rauhallista.”
“Hyvä palvelu kun Joonas oli töissä”
“Ystävällinen henkilökunta, suosittelee ja tietää mitä suosittelee.”
“Maistuva ruoka, kiva ilmapiiri”
“Todella ihanat tarjoilijat jotka ovat aina hymyssä suin palvelemassa”
“Viihtyisä paikka ja erittäin mukava ja rento henkilökunta.”
“Käynnistä jäi positiivinen fiilis.”
“Ruoka on aina hyvää ja henkilökunta mukavan rentoa.”
“Ruokalista on mennyt huonommaksi, kun viimeksi kävimme. Oli vaikea löytää itselle mieluista ruokaa listalta.”
“Hyvä ruoka, kiva , palveleva hlökunta. Musiikki ehkä vähän ruokailuun liian kovalla ja ehkä vähän yksipuolista minun makuuni.Se on ainut piiiiieni miinus..”
“Porin paras”
“Kiva paikka, ihan hyvä ruoka ja S-bounus”
“todella kohtelias,ystävällinen ja asiansaosaava tarjoilija, ehdotti minulle entuudestaan maistamatonta annosta, ja oli kyllä kokeilemisen arvoinen ateria”
“Ruoka on hyvää. Tunnelmaltaan viihtyisä. Ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ravintola hyväksi kokemukdien perudteella todettu”
“Henkilökunnalla oli jotain kinaa ja se kuului pöytään liian selvästi”
“Erinomaista ruokaa! Tarjoilia vilkuilee kelloaan, ja huokailee, jos et ole löytänyt sekunnissa ruokaa joten palvelusta miinusta!”
“Netistä valitsin etukäteen mitä tulisin tilaamaan. Tekstit netissä olivat houkuttelevat , mutta itse annos oli lievä pettymys. Ensinnäkin broilerin rintafilee oli pieni ja lämpimät kasvikset oli muutama paprikan pala ja joku pitkulainen kurkku. Muuten kastikkeet oli ok. ja uuniperuna lisukkeineen. Eli kyseessä oli siis Hill Billy`s country chicken”
“Kiva paikka”
“Aina varma valinta kun käymme Porissa”
“Olen aina tykännyt siitä, että henkilökunta on sellaista rempseää ja ystävällistä ja kenelläkään ei ole naama väärässä asennossa. Lisäksi näin miehisestä näkökulmasta, naishenkilökunta on erittäin miellyttävän näköistä :)”
“Hyvä ruoka, melko edullinen, hyvä asiakaspalvelu. Pieni miinus kun yhtä aikaa isoja ryhmiä niin meteli melkoinen, eli olisi kiva myös rauhallisempia pöytiä olla tarjolla.”
“Hiljaista. Tilaus tuli kohtuullisessa ajassa.”
“Palvelu kivaa kymppi! Vegaaninen Walldorf-salaatti kymppi (vaikka saksanpähkinöitä voisi tarjota sivuun kysymällä oletko pähkinäallergikko)! Arvosanaa alentaa pahasti takeaway-pakkausmateriaali (esim Porissa Fafas tässä superparempi, vaikka heilläkin mietittävää vielä). Tuli mieleen halpa kiinalainen ravintola takeawayn pakkauksista ja esillepanosta - arvostan ilmastotietoisuutta ennen kaikkea muuta joten toivoisin tähän panostusta. Vegaaniystävällisyys kuitenkin huippua! Muistakaa edelleen, että monet vegaanit halyavat myös viljatonta ja gurmeettista lähiruokaa :-)”
“Hyvä ruokapaikka”
“Henkilökunta oli super mukavaa!”
“Oli kivaa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Meitä palveli kolme tarjoilijaa, kaksi oli reippaita ja ystävällisiä, kolmas melko laiskan oloinen. Tämä oli outo kontrasti, muuten palvelusta olisi tullut täydet pisteet. :)”
“Kaikki toimi ja palvelu pelasi. Ruoka erittäin hyvää.”
“Perus hyvä aina! Myyjä oli tällä kertaa hieman liiankin tyrkyttävä ettei omaa tilaustaan saanut melkein tehtyä kun höpötti eri juomasta kokoajan päälle”
“Hyvällä sijainnilla hyvää ruokaa ja juomaa, ystävällistä asiakaspalvelua järkevään hintaan”
“Ei mitään erityistä”
“Miellyttävä henkilökunta, ruokalista sopivan kokoinen, ei liikaa kaikkea. Ruoka maistuvaa ja sopivan kokoiset annokset.”
“Erittäin miellyttävä sisustus, rauhallinen tunnelma”
“Palvelu, tunnelma ja ruoka on todella hyvää, joten hyvin voisin suositella.”
“Siisti ravintola ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka, monipuolinen lista”
“Mukava paikka”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ruoka maistuvaa,0 hinta-laatusuhde ok,hyvä palvelu.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Olimme kaveriporukalla The Table-ruokailussa. Ei ollut riittävästi aterimia eikä ottimia eikä likaisia astioita korjattu pöydästä tarpeeksi nopeasti. Lopulta kun tilasin teetä, ei kysytty mitä laatua saisi olla ja tuotiin sellaista, mitä en juo.”
“Mukava ja viihtyisä paikka. Ruoka hyvää.”
“Mukava paikka”
“Hyvä valikoima ruokalistassa. Henkilökunta ystävällistä. Ainoa miinusasia oli että tilattua ateriaa odotettiin kauan.”
“Tarjoilijat olivat hienosti pukeutuneet Halloween-asuihin Pyhäinpäivänä. Rento tunnelma ja hyvää ruokaa.”
“Miellyttävä paikka, ruoka ok, henkilökunta suht ystävällistä:)”
“Lounasaikaan musiikki aivan liian kovalla. Palvelu välillä ala-arvoista, välillä hyvää.”
“Viihtyisä,rauhallinen,saatiin nopeasti tilaus/annos??”
“Tunnelma ja palvelu hyvää”
“Olen käynyt amarillossa jo pidempään sekä perheen että työntekijöideni kanssa, koska olen mieltynyt amarillon tarjontaan ja ilmapiiriin.”
“Kokemus oli ihan hyvä, vaikka lähellä juomien tekijä heitteli käsittääkseni tyhjiä pulloja johonkin roskikseen, mistä aiheutui aina melkoinen rysäys!”
“Halloum burgeri pihvillä on niin loistava lounas että sitä suosittelee mielellään”
“Hotelli vieraille helppo mennä, ei tarvitse käydä ulkona. Nyt oli rauhallista molempina iltoina. Joskus ollut kova meteli, mutta nyt pystyi rauhoittumaan työpäivän jälkeen ja korona välit yms. oli hyvin huomioitu. Ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Tämä ei ehkä ole varttuneiden (50-65)v illallispaikka.”
“Viihtyisä ravintola ja hyvää ruokaa”
“Käynti Amarillossa oli taas kerran erittäin miellyttävä, ruoka superhyvää, hyvässä seurassa ??”
“Nopea ja hyvä palvelu, ruoka on aina herkullista. Kiitos kokille.”
“Olimme ruokailemassa ja kaikki meni todella hyvin”
“Ystävällinen Ja Ammattitaitoinen Henkilökunta,”
“On hyvällä paikalla ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka ja loistava palvelu”
“Tunnelma oli hyvä ja asiakaspalvelijat mukavan rennolla ja humoristisella mielellä töissä. Lounasajan salaattipöytä oli hieman sotkuinen ja osa kipoista tyhjiä. Tämä kuitenkin korjaantui vierailun aikana.”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Kaikkin toimi”
“Ihana tarjoilija. Ruoka oli hyvää ja tunnelma oli rento ja mukava!”
“Messengerin kautta kanssani keskustellut asiakaspalvelija oli oikein ystävällinen”
“Soitimme tilauksemme etukäteen ja haimme ruuat take awayna. Siksi en osannut sanoa pöytiin tarjoilusta ym. Take away sujui hyvin ja ruuat olivat maittavat, kuten aikaisemminkin. Oli kiva huomata, että henkilökunta oli panostanut Halloween teemaan meikeillä ja maskeerauksilla.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Todella hyvä tarjoilu / tarjoilijat. Jokainen hoiti oman työnsä saumattomasti, yksi otti tilauksen vastaan ja toinen jo toi samalla !”
“Hyvvää oli, tullaan uusiks!”
“Maistuva ruoka ja ihana henkilökunta”
“Lounas oli hyvä, mutta salaattipöytä aika olematon.”
“Perus varmaa toimintaa, aina”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki muu hyvää paitsi lisää salaatteja listalle”