Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu”
“Oikein hyvät ruoat ja hyvä palvelu”
“Sujuva palvelu, hyvät ruoat&juomat. Tarjoilija++ huomautti jopa, että ei ole kiirettä tilata, kun porukasta joku totesi: Ääk, mä nyt vaan äkkiä katon jotain tm. ??”
“Helppoa ja ystävällistä asiointia.”
“Kokemus oli mukava. Etenkin nopea palvelu.”
“Ruoka oli erinomaista ja pidin hyvin paljon Amarillon sisustuksesta.”
“Viihtyisä ja siisti paikka”
“Hyvä peruspaikka. Ei mitään erityisen sykähdyttävää ruokaa, mutta ihan hyvää.”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista ja ruoka yllätti erittäin positiivisesti. Oli kerrassaan hyvä annos!”
“Hinta-laatusuhde sopiva, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Koin itseni tervetulleeksi syömään. Olen käynyt ravintolassa ne useita kertoja ja suositellut lounastarjontaanne usealle.”
“Kaikki oli ok”
“Kiitos”
“Ruoka on hyvää joskin lista kaipaisi hieman upgreidausta, jotta voisi joskus kokeilla jotain uutta. Ilmeisesti mainostuksesta päätellen sitä on nyt luvassakin ?? Hienosti huomioitu myös gluteenittomuus joka on tämänpäiväisestä trendistä poiketen toisille pakollinen ja vakavasti otettava ruokavalio. On hienoa jos voi listalta valita lähes mitä vaan pienin muutoksin. Toivottavasti tämä toteutuu jatkossakin ?? Tarjoilijoita on paljon, joka tietysti on hyvä että saadaan tilauksia otettua ripeästi ja homma toimii mutta se hieman häiritsee, että yhden ruokailun aikana saattaa neljä eri ihmistä palvella samaa seuruetta ruokailun puoleen väliin saakka, ja kun haluaisit maksaa laskun, kaikki tarjoilijat ovat hukassa. Jos tähän voisi kehitellä vaikka esimerkkinä jonkun sytytettävän valon, kun asiakas haluaa maksaa ruokailunsa, niin ei tarvitsisi tarjoilijoidenkaan pohtia, että koska asiakas on valmis lähtemään. Joka tapauksessa hyvä paikka jota voi suositella! ??”
“Ei pahaa sanottavaa jos joku kyselee.”
“Peruspaikka”
“Palvelu tökkii joka kerta, kun olen Amarillossa Porissa käynyt. Liian monta tarjoilijaa koittaa palvella vähän kaikkia eikä kukaan keskity tiettyihin pöytiin, jolloin tulee sekaannuksia. Tarjoilijoilla pitäisi olla omat pöydät eikä niin, että yksi ohjaa pöytään, toinen ottaa juomatilauksen, kolmas tulee kysymään juomatilausta vaikka on juuri tilattu, ruokatilauksen ottaa tuurilla joku jo käyneistä tarjoilijoista, mutta ruoat ainakin tuo joku taas uusi tarjoilija - ja juomat on tietty ehditty jo juoda tai ne ovat lämpimiä, kun ruoan saa pöytään.”
“Hygienia hyvin hoidettu.”
“Käyn Porissa noin 2-3krt vuodessa... Hotelli ja Amarillo on aina osa visiittiä.”
“Ranskalaiset on lounasaikaan ainakin aina kivikovia, ilmeisesti huonossa rasvassa keitetty.”
“Palvelu oli hyvää mutta se olisi vielä parempaa jos pöydässä kävisi yksi tai maksimissaan kaksi eikä enempää kyselemässä onko kaikki hyvin.”
“Keittiössä osaava henkilökunta. Annokset hyvin tehty ja ruoka maittavaa. Salin puolella haparointia palvelussa. Erityisesti juomien tuojat sekoilevat tilauksissa ja laseista pidetään kiinni paljain käsin kohdista johon huulet osuvat.”
“Edullinen ja hyväruoka”
“Hyvää ruokaa hyvässä seurassa”
“Kivaan paikka on kiva mennä ??”
“Otin take away annokset. Soitin tilauksen etukäteen ja kaikki toimi loistavasti. Ruuan esillepano tosin noutoruuassa ei ole kovin kaksinen ja ruuat hieman kärsii kotiin kuljetuksessa (esim ranskalaiset vettyy).”
“Amarillo on varma valinta lounaalle tai illalliselle.”
“Miellyttävä paikka sekä hlökunta.”
“Iltaisin melko paljon juhlijoita ja nuorta asiakas porukkaa. Itse olen keski-ikäinen ja vien syömään vieraitani ilman alkoholijuomia. Voisiko olla rauhallisempi sijainti 'virallisemmille ruokailijoille'? Olen ohittanut jo juhlimisiän.”
“Ihan onnistunut iltama!”
“Loistopaikka!”
“Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa.”
“Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ruoka erinomaista.”
“mukava paikka kaiken kaikkiaan,,ruoka oli hyvä,,tullaan toistekin”
“Aukioloajat hyvät ruoalle, tilava, sopii erilaisiin tarpeisiin. Kasvisruokavaihtoehtoja vähän, kaikissa vähän sama proteiini (kasvispihvi), ei kovin kekseliästä tai innostavaa. Vähän yllätyksetön ruokalista. Drinkit hinnakkaita. Hyvä palvelu.”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu oli nopeaa. Oli viihtyisä tunnelma.”
“ei ole kavereita”
“I'm from England and moved to Finland a couple of years ago. Amarillo is 100% my favourite place to eat and the Don Ama is the best burger I've ever had. Whenever I get visitors from England I always take them to Amarillo in Pori and they agree that it's amazing. The staff are awesome too and the general vibe of the place is perfect for me. Not only do I recommend Amarillo I pretty much drag people there with me whenever I get a chance ?? It's also mine and my fiance's place of choice whenever we go out for date night. Much love! ????????”
“Ruoan valmistuminen on toisinaan hidasta. Pöytiin tuotavat salaattiannokset ovat kivoja.”
“Musiikin laatu oli aivan liian agressiivista ruokailun taustamusiikiksi. Ei sopinut ollenkaan ruokaravintolaan. Meinasimme jo lähteä pois, kun musa ei vaan muuttunut.”
“Mutkatonta, maukasta, luotettavaa! Asiakkaitaan sydämellä palveleva henkilökunta!”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu tuo asiakkaan aina takaisin.”
“Asun Helsingissä ja suurin osa ystävistäni myös on pk seudulta mutta jos joku kysyisi Porista ravintolaa niin voisin hyvinkin suositella Amarilloa”
“Kiva ravintola, kesätyöntekijät kaipaavat lisää perehdytystä”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Hieman melu/häly häiritsi, on melko paljon asiakkaita.”
“Huikee henkilökunta ihan aina ja hyvä ruoka!”
“Edellä mainituilla kysymyksillä ja niihin kommentoimalla voin hyvällä syyllä suositella ravintolaa ne muillekin.”
“Ruoka ja juoma hyvää.”
“Ei ongelmaa. Hyvää ruokaa”
“??”
“Palvelu oli hyvää ja ripeää. Ruoka ja juomat hyviä.”
“Hyvällä paikalla, kiva paikka.”
“Yksi kolmesta meitä palvelleesta henkilökuntaan kuuluvasta henkilöstä oli hieman myrtsi, tiedä sitten mistä johtui. Yleisesti ottaen kuitenkin aina on kiva asioida työntekijöidenne kanssa. Varsinkin, kun rekrytointi ja siinä onnistuminen ei ole mitään helpointa hommaa. Kiitos”
“Ruoka oli hyvää”
“Upea terassi. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Ensimmäistä kertaa kävin ja palvelu oli nopee ja huippuluokkaista, siitä huolimatta että ravintola oli melkein täynnä ja asiakkaita paljon, ruokia ja juomia ei tarvinnut odottaa liian pitkään. Ja sain parasta possua Ribsejä tilatessani mitä olen koskaan syönyt 33 vuodtuisen elämäni aikana. Hintalaatusuhde oli todella hyvä.”
“Esimerkiksi maksaessani huomioitiin että sain vielä lisäalennuksen kun huomasin kysyä asiasta.”
“Olen käynyt useasti ja joka kerta palvelu on ollut todella ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Lounaan hinta-laatu- suhde oli hyvä ja ruoka todella hyvää.”
“Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi! Henkilökunta on aivan mahtava!!”
“Kaikki sujui ok”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta, maistuva ruoka ja annokset kauniisti tarjoiltu.”
“Lounasaikaan meille (5 henkilöä) tuotiin a la carte -lista. Lounaslistan sai vasta pyytämisen jälkeen. Aterimia ei tuotu, vaan niitä sitten piti lähteä etsimään, että mistä niitä saisi. Ei tullut mitenkään maailman tervetullein vaikutelma. Asiointi muuten oli ookoo.”
“hyvä palvelu”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Lapset huomioitiin upeasti!”
“Asun Hangossa niin Pori vähän kaukana”
“Ravintola oli hyvällä paikalla. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“Keskinkertaista ruokaa hintaan nähden”
“Ihan hyvä paikka”
“Hyvä hintalaatusuhde”
“Kaikki OK”
“Palvelu erittäin hyvää, samoin ruokakin, ei oikein moitteelle löydy sijaa. Jos hakemalla hakee, niin taisi hieman viileä olla sisällä koska ulko-ovi oli auki.”
“Tällä kertaa todella hidas palvelu, vaikkei muita ruokailijoita juuri ollutkaan. Liki 40min lounaan odotteluun on pitkä aika. Lapset syövät myös mieluusti ennemmin normaalista lounaslistasta kuin lasten listasta.”
“Ruoka oli erinomaista ja sai nopeasti. Tarjoilijat taisivat olla kesätyöntekijöitä tai uusia kun tilauksissa hiukan sekaantumisia ja laskussa.”
“Hyvä ruoka, siisti paikka”
“Siisti ravintola ja nopea palvelu”
“Viihtyisä, erittäin hyvät ruuat”
“Ruokaa joutui odottamaan todella kauan.”
“Uusi sisustus on kiva ja asiakaspalvelijat osaavia”
“Ihan jees paikka”
“Terassin ympäristö hieman rähjäinen”
“Todella ystävällinen palvelu, asiakas huomioitiin, ruoka oli hyvää ja se tuli riittävän nopeasti.”
“Mahtava henkilökunta, mukava asioida.”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“Kaikin puolin kiva ravintola, viihtyisä terassi ja hyvä ruoka. Palvelu ystävällistä.”
“Reipas ja ystävällinen palvelu, hyvä ruokatuote niinkuin Amarillossa yleensä.”
“Ketogeenistä ruokaa olisi kiva olla suoraan listalla. Sekä lisukkeina ketoruokavalioon sopivia halloumranskalaisia.”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ja miellyttävä/asiantunteva henkilökunta”
“Kaikki ok. Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“Ruoka oli hyvää. Ruokia joudittiin odottamaan lähes tunnin, muttatästäkin tultiin informoimaan meitä ja odottamisen takia lapsille tarjottiin ilmaiset jälkiruuat.”
“Ihan ok ruokaa,helppo tulla perheen/lasten kanssa,”
“Vaikka oli todella ruuhka, henkilökunta ei näyttänyt kiirettä/stressiä asiakkaille, vaan toiminta oli tosi tehokasta ja prosessit olivat selkeät ja toimivat.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Oli Pori Jazz viikonloppu, vaikka koronan takia juhlat oli peruttu. Ihmisiä oli paljon liikkeellä. Siihen nähden ravintola ja henkilökunta pärjäsi hyvin. Vaihdoimme kesken ulkoa sisälle ja meidät ohjattiin pöytään, joka oli aivan riittävän hyvä. Kiire kuitenkin näkyi sisätiloissa, kuten purkamattomina juomalasilaatkkoina. Ystävällinen palvelu silti jatkui.♥️”
“Loistava palvelu, viihtyisä ympäristö, ihan ok ruoka.”
“Meidät otettiin erittäin iloisesti ja ammattitaitoisesti vastaan. Saimme listat eteemme. Emme heti osanneet antaa juomatilausta ja sitten kestikin aika pitkään ennen kuin tultiin kysymään tilausta. Olisin kaivannut listalle jotain kalaruokaakin, mutta löysin itselleni syötävää. Ruoka oli hyvää. Syödessämme meiltä ei tullut kukaan kysymään, olisimmeko halunneet esim. lisää juotavaa. Saimme maksettua suht nopeasti, koska vinkkasin tarjoilijalle hänen tullessaan tyhjentämään naapuripöytää. Välillä tuntui, että tarjoilijoilla oli tarkka hierarkia: vain joku otti tilauksia ja toinen toi niitä pöytään/tyhjensi pöytiä. Jos on vain tyhjentämässä, voisi vinkata tilauksien ottajalle, että käyppä tuolla kysymässä”
“Pori Amarillossa iloinen meininki ja ystävällinen henkilöstö”
“Alkunachot taisi unohtua, mutta muuten perfect palvelu jne.”
“Ruoka ja hinta tasapainossa”
“Tykkään”
“Lämmin tunnelma, tarjoilijat ystävällisiä”
“Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka ja hyvää seuraa”
“Hyvää palvelua&ruokaannos onnistunut”
“Keliakiani huomioitiin hienosti +++, palvelu toimi, tilat olivat aika nuhjuiset, korona oli huomioitu”
“Muuten kaikki jees. Mutta töykeä naistarjoilija vaikuttaa negatiivisesti arvosanaan”
“Suosin itse yksityisiä ravintoloita, siksi myös suosittelen niitä enemmän ystävilleni sekä tuttavilleni. Amarillo on hyvä ketjuravintola.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää ja rento mesta!”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka oli maukasta”
“Perusvarma Amarillo”
“Ystäviemme kanssa olimme erittäin tyytyväisiä erityisesti palveluun, mutta myös ruokaan sekä drinkkeihin. Henkilökunnalle isot kiitokset, palvelu oli erittäin asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista.”
“Ihana henkilökunta, hyvä ruoka mut corona oluen hinta oli suorastaan pöyristyttävän kallis!!”
“Tarjoilija oli todella hyvä”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Kiva paikka, Mukavat työntekijät”
“Lounasaikaan erittäin hidasta palvelua. Ruokaa sai odottaa tosi kauan vaikka meidän lisäksi oli vain pari muuta asiakasta. Lounasaikamme ylittyi tosi pahasti!”
“Perus settii”
“Ruoka ja juoma hyvää, kun tilasimme juomia lisää niin tuntui että meidät unohdettiin joten siitä yksi piste pois.”
“Terassille paistaa mukavasti aurinko, ruoka on hyvää ja Sangria maistuu :) kiva ja leppoisa tunnelma!”
“It would be nice to have bigger choice of food”
“Ruoka oli todella maukasta ja se valmistettiin nopeasti. Lisäksi henkilökunta oli mukavaa ja helposti lähestyttävää. Ainoa ongelma oli kun yritimme saada laskua. Joku tuli hakemaan lautaset yms pois mutta ei kysynyt haluammeko laskua ja jouduimme odottelemaan varmaan kymmenisen minuuttia että joku tarjoilijoista kulkisi pöytämme ohi, jotta voisimme pyytää laskua.”
“Amarillossa on rento meininki ja hyvä ruoka. Usein näkee myös tuttuja”
“Ok paikka”
“Hyvä paikka ja ruoka”
“Jouduimme itse etsimään ruokapöydän. Sekä jouduimme itse hakemaan ruokalistat ja menemään tiskille hakemaan tarjoilija ottamaan tilauksemme. Vierailuamme ei huomioitu”
“Palvelu ajoittain huonoa. Esim. Nachot unohdetaan tuoda pöytään.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Melko suosittu ja hyvä ravintola porissa.”
“Kerrankin oli ammattitaitoista henkilökuntaa. Kun en käytä alkoholia ja kysyin alkoholittomia juomia tarjottiin kunnollista juomaa, eikä meillä on vain colaa, fantaa ja spriteä. Vaan oikeita alkoholittomia drinkkejä.”
“Hyvä palvelu, siisti, hyvä sijainti.”
“Rento ja helppo paikka”
“Listalta löytyy jokaiselle jotakin, hintalaatusuhde kohdallaan.”
“100% Palvelu ja ruoka oli hyvää. Viihtyisä ja ei liian ahdas. Iloinen ilme ja iloiset tarjoilijat.”
“Iloinen ja erittäin hyvin asiakkaan tarpeita ja toiveita myöteilevä henkilöstö.”
“Perus hyvä meno ja meininki.”
“Kivat tarjoilija tytöt”
“Fiksu paikka hyvällä sapuskalla ja vielä järjevään hintaan”
“Perus Amarilloa. Ruoka ok, jälkiruoka pettymys”
“Ruoka ei pahemmin tuo positiivisia 'yllätyksiä'”
“Nopeaa hyvää palvelua, vaikutti että työntekijöillä oli aika paljon asiakkaita tarjoilijaa kohden. Tarjoilijoita olisi voinut olla enemmän. Illalla käydessä kesäkuussa kokkeja oli liian vähän koska ruokaa ei saanut tilattua, oli vain yksi kokki jolla oli jo pitkä tilausjono tehtävänään. Loistavaa ja ystävällistä palvelua tästä huolimatta.”
“Ihan hyvä ketjuravintolaksi. Asiakasomistajaviini aina hyvä hinta-laatusuhde.”
“No hiukan häirii se että koko ajan tarjoilijoilla on kiire ja lennosta vaihtuu uusi tarjoilija ja sitten kysytään vähän väliä onko tämä teidän tai tämä teidän. No 3 ekalla kerralla ei ollut. Että hiukan lisää tarjoilijoita niillä on oikeasti ihan vitun kova kiire. Ruoka helkkarin hyvää. Kun joskus kun sinne tulee niin tietää mitä syö mutta sitten tekee mieli jotain erikoisolutta tai naposteltavaa siinä välissä ja ei saa tarjoilijaa kiinni että voisi käyttää suunniteltua enemmän fyrkkaa teidän palveluihin.”
“Mielestäni ihan hyvä hinta/laatu-suhde. Nyt pikkasen korona rajoitukset vaikuttavat, mutta hyvin selvittiin!”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista!”
“Ravintola on kokonaisuutenaan hyvin viihtyisä ja sopii illanviettopaikaksi hyvin. Musiikki ei ole liian kovalla, joten isommassakin porukassa pystyy juttelemaan. Ravintolasta löytyy myös hyviä kuponkeja, joista henkilökunta osaa muistuttaa asiakkailleen hyvin.”
“Tarjoilija /muu henkilökunta oli todella ystävällisiä , juttelivat ja kiireen keskellä ottivat huomioon”
“Takuuvarma valinta, Amarillo ei koskaan petä.”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu.”
“Hyvä ruoka, palvelu,nopeus ja ystävällinen henkilökunta”
“Helppo suositella hyvän ruuan, miellyttävän tilan ja asiallisen palvelun takia.”
“Asiallista ja ystävällistä palvelua. Ruoka tuli suht.kohtuu ajassa pöytään, vierailusta jäi mukava mieli. Kiitos.”
“Paikka on ihanan kansainvälinen (mikä Porissa ei ole tavanomaista). Sattui hieno ja lämmin päivä ja ihmisiä oli terassilla. Tästä tuli tuo Jazz-tunnelma (vaikka jazzit onkin peruttu tältä vuodelta).”
“Olimkohtelias ja iloinen vastaanotto. Tunnelma lämpimänä kesäiltana (ehkä osasyykin) hieno. Siistiä ja tasoltaan yleisilme hyvä.”
“Hyvä ja kiva paikka istua iltaa. Kuumalla ilmalla terassi todella kuuma mutta ei haitannut.”
“Hyvä ystävällinen asiantunteva henkilökunta”
“Kaikki toimi joustavasti”
“Palvelu oli hyvä ja mahdollisuus nauttia lounas ulkona. Ruoaksi otimme burgerin ja halusimme vaihtaa ranskalaiset salaattiin. Se oli hienoa, että se onnistui todella hyvin ja annos oli maittava. Tarjoilija kuunteli asiakkaan toiveita. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.”
“Tasalaatuisesti hyvää, kaipaisi ehkä vähän uudistusta ruokalistaan tai ruokalistan laajentamista.”
“Sujuvaa ruokailua”
“ihan ok”
“Ruokien tilaus kesti pitkään, toiset pöytäseurueet menivät edelle.”
“Voit vetää johtopäätökset em. kysymysten vastausten perusteella.”
“Itse mielelläni otan lasin viiviä ruuan kanssa. Viinilasit ovat häiritsevät. Lasin reuna on paksumpu kuin tuopissa. Toivoisin ohuetreunaisia laseja. Ei tarvitse olla Riedl (joskin oma valintani), Ikeassakin ihan OK viinilaseja.”
“Annoskoko vaihtelee rajusti.”
“Viihtyisä paikka Porissa.”
“terassiruokailuun jotkut kysymykset eivät oikein sovi tilanteen ollessa kuitenkin vielä poikkeusoloja verrattuna tavanomaisiin ehkä sisätilojen normaaliajan olosuhteisiin nähden.”
“Siisti ja ystävällinen palvelu.”
“Homma toimii hyvin. Ainoa miinus oli kun siirryimme terassille, niin menimme kadun päälle rakennetulle alueelle, niin siellä oli itse palvelu mitä ei ilmoitettu missään, tarjoilija kertoi asiasta vasta kun olimme jo paikoillamne.”
“Ruoka hyvää ja henkilökunta osaavaa.”
“Siisti ja ystävällinen. Hyvä ruoka.”
“Ruokaa hyvää, olut kilpailukykyinen hinta kaupungin paras terassi, hieno viihtyisä ravintola, S-ryhmän paikka, ystävällinen henkilökunta. Terassi oli nyt tärkeä ja ruoka.”
“Henkilökunnan iloisuus ja reippaus. Tarjoilija osasi hienosti avittaa 13-vuotiasta tekemään tilausvalinnan!!!”
“Maukasta ruokaa ja osaava henkilökunta.”
“Rento, hyvä meininki ja palvelu pelasi.”
“No takuuvarma paikka jossa saa aina sen mitä on tullut hakemaan”
“Tunnelma oli mukava, vaikka olikin täyttä. Tunnin ruokajonosta kerrottiin heti ja sen takia jaksoin odottaa. Annos oli hyvä, melkein liian iso.”
“En useinkaan puhu ravintoloista”
“Hyvää ruokaa ja juomaa ja upea terassi.”
“Ruokaan voisi panostaa hieman enemmän”
“Hyvå ruoka. Bonukset. Hyvä palvelu.”
“Mielestäni ravintolassa on liian pieni valikoima ruokia. Voisi olla vähän enemmän kaiken näköistä”
“Hyvä ruoka”
“Ihan ok”
“Ruoka oli hyvää ja sitä suositellut ja meistä koko ajan huolehtinut tarjoilija oli suorastaan huippu alallaan. Kaikkea hyvää hänelle!”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattimaista, tunnelma kiva, ruoka hyvää ja juoma kylmää.”