Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan hyvä ketjuravintolaksi. Asiakasomistajaviini aina hyvä hinta-laatusuhde.”
“No hiukan häirii se että koko ajan tarjoilijoilla on kiire ja lennosta vaihtuu uusi tarjoilija ja sitten kysytään vähän väliä onko tämä teidän tai tämä teidän. No 3 ekalla kerralla ei ollut. Että hiukan lisää tarjoilijoita niillä on oikeasti ihan vitun kova kiire. Ruoka helkkarin hyvää. Kun joskus kun sinne tulee niin tietää mitä syö mutta sitten tekee mieli jotain erikoisolutta tai naposteltavaa siinä välissä ja ei saa tarjoilijaa kiinni että voisi käyttää suunniteltua enemmän fyrkkaa teidän palveluihin.”
“En”
“Mielestäni ihan hyvä hinta/laatu-suhde. Nyt pikkasen korona rajoitukset vaikuttavat, mutta hyvin selvittiin!”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista!”
“Ravintola on kokonaisuutenaan hyvin viihtyisä ja sopii illanviettopaikaksi hyvin. Musiikki ei ole liian kovalla, joten isommassakin porukassa pystyy juttelemaan. Ravintolasta löytyy myös hyviä kuponkeja, joista henkilökunta osaa muistuttaa asiakkailleen hyvin.”
“Tarjoilija /muu henkilökunta oli todella ystävällisiä , juttelivat ja kiireen keskellä ottivat huomioon”
“Takuuvarma valinta, Amarillo ei koskaan petä.”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu.”
“Hyvä ruoka, palvelu,nopeus ja ystävällinen henkilökunta”
“Helppo suositella hyvän ruuan, miellyttävän tilan ja asiallisen palvelun takia.”
“Asiallista ja ystävällistä palvelua. Ruoka tuli suht.kohtuu ajassa pöytään, vierailusta jäi mukava mieli. Kiitos.”
“Paikka on ihanan kansainvälinen (mikä Porissa ei ole tavanomaista). Sattui hieno ja lämmin päivä ja ihmisiä oli terassilla. Tästä tuli tuo Jazz-tunnelma (vaikka jazzit onkin peruttu tältä vuodelta).”
“Olimkohtelias ja iloinen vastaanotto. Tunnelma lämpimänä kesäiltana (ehkä osasyykin) hieno. Siistiä ja tasoltaan yleisilme hyvä.”
“Hyvä ja kiva paikka istua iltaa. Kuumalla ilmalla terassi todella kuuma mutta ei haitannut.”
“Hyvä ystävällinen asiantunteva henkilökunta”
“Kaikki toimi joustavasti”
“Palvelu oli hyvä ja mahdollisuus nauttia lounas ulkona. Ruoaksi otimme burgerin ja halusimme vaihtaa ranskalaiset salaattiin. Se oli hienoa, että se onnistui todella hyvin ja annos oli maittava. Tarjoilija kuunteli asiakkaan toiveita. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.”
“Tasalaatuisesti hyvää, kaipaisi ehkä vähän uudistusta ruokalistaan tai ruokalistan laajentamista.”
“Sujuvaa ruokailua”
“ihan ok”
“Ruokien tilaus kesti pitkään, toiset pöytäseurueet menivät edelle.”
“Voit vetää johtopäätökset em. kysymysten vastausten perusteella.”
“Itse mielelläni otan lasin viiviä ruuan kanssa. Viinilasit ovat häiritsevät. Lasin reuna on paksumpu kuin tuopissa. Toivoisin ohuetreunaisia laseja. Ei tarvitse olla Riedl (joskin oma valintani), Ikeassakin ihan OK viinilaseja.”
“Annoskoko vaihtelee rajusti.”
“Viihtyisä paikka Porissa.”
“terassiruokailuun jotkut kysymykset eivät oikein sovi tilanteen ollessa kuitenkin vielä poikkeusoloja verrattuna tavanomaisiin ehkä sisätilojen normaaliajan olosuhteisiin nähden.”
“Siisti ja ystävällinen palvelu.”
“Homma toimii hyvin. Ainoa miinus oli kun siirryimme terassille, niin menimme kadun päälle rakennetulle alueelle, niin siellä oli itse palvelu mitä ei ilmoitettu missään, tarjoilija kertoi asiasta vasta kun olimme jo paikoillamne.”
“Ruoka hyvää ja henkilökunta osaavaa.”
“Siisti ja ystävällinen. Hyvä ruoka.”
“Ruokaa hyvää, olut kilpailukykyinen hinta kaupungin paras terassi, hieno viihtyisä ravintola, S-ryhmän paikka, ystävällinen henkilökunta. Terassi oli nyt tärkeä ja ruoka.”
“Henkilökunnan iloisuus ja reippaus. Tarjoilija osasi hienosti avittaa 13-vuotiasta tekemään tilausvalinnan!!!”
“Maukasta ruokaa ja osaava henkilökunta.”
“Rento, hyvä meininki ja palvelu pelasi.”
“No takuuvarma paikka jossa saa aina sen mitä on tullut hakemaan”
“Tunnelma oli mukava, vaikka olikin täyttä. Tunnin ruokajonosta kerrottiin heti ja sen takia jaksoin odottaa. Annos oli hyvä, melkein liian iso.”
“En useinkaan puhu ravintoloista”
“Hyvää ruokaa ja juomaa ja upea terassi.”
“Ruokaan voisi panostaa hieman enemmän”
“Hyvå ruoka. Bonukset. Hyvä palvelu.”
“Mielestäni ravintolassa on liian pieni valikoima ruokia. Voisi olla vähän enemmän kaiken näköistä”
“Hyvä ruoka”
“Ihan ok”
“Ruoka oli hyvää ja sitä suositellut ja meistä koko ajan huolehtinut tarjoilija oli suorastaan huippu alallaan. Kaikkea hyvää hänelle!”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattimaista, tunnelma kiva, ruoka hyvää ja juoma kylmää.”