Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava paikka. Voi käydä pelkästään juomassa ei ole aina pakko syödä.”
“Maukas ruoka ja annoskoko hyvä.”
“"Hyvä ruoka, iso terassi"”
“Muuten hyvä paitsi lähes kaikkien laskut olivat menneet sekaisin (vääriä tuotteita joukossa)”
“Kaikinpuolin aivan mahtava paikka!”
“Palvelu oli ystävällistä”
“Ruoka on kallistunut ja annokset pienentynyt niin siksi miinusta”
“Oli hieno palvelu ja mukava tunnelma.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja täyttävä annos.”
“Ainakin polttariporukalle hyvä ja helppo valinta.”
“Meidän huomioitiin hyvin ravintolaan tullessaan ja saimme hyvää palvelua vierailumme ajan.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokemus”
“Porissa oli todella kiva henkilökunta!!”
“Miksi ei?”
“Hyvä palvelu.”
“"Ruoka tuli nopeasti ja oli todella hyvää. Henkilökunta kiireistä ja heistä jäi kiireinen tunnelma. Ruoka vain ""nakattiin"" pöytään ja juostiin pois."”
“Pihvini laatu oli korkeintaan keskinkertainen. Muu seurue oli tyytyväinen omaan ruokaansa. He tilasivat eri annoksia.”
“"Suuri plussa, kuinka paljon oli henkilökuntaa ja kuinka palvelu toimi. Useampi tarjoilija kävi pöydässä ja silti palvelu oli sujuvaa. "”
“"Annoksissa olisi hieman kehitettävää: esim lisukkeiden kanssa olisi hyvä olla jokin dippi/kastike, nyt kokonaisuudet jäivät vähän kuiviksi (sekä lohiannos että entrecôte). Alkoholittomien juomien valikoima puuttellinen ja asiasta joutui erikseen kysymään tarjoilijalta."”
“nopeaa ja hyvää palvelua asiakasmäärästä riippumatta.”
“Kica miljöö”
“Ammattitaitoinen ja mukava ilmapiiri. Tunsi itsensä tervetulleeksi!”
“"Keskeisellä paikalla, hyvä palvelu ja maukas ruoka. Tuskin jää viimeiseksi vierailuksi."”
“Maukasta ruokaa ja reilun kokoiset annokset”
“Hyvä ja varma valinta kun haluaa hyvää ruokaa viihtyisässä ravintolassa”
“Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Annoimmekin suoraan kyseiselle tarjoilijalle palautetta.”
“"Meillä oli koira matkassa ja koira oli tervetullut mukaan, oli tärkein kriteeri. Ruoka oli sellaista kuin odotettiinkin, ei parasta, mutta hinta-laatu-suhde Ok "”
“Fiilis on hyvä terassilla”
“.”
“"Palvelu Iloista ja hyvää, burgeri kuivaa. "”
“Hyvä ja asiallinen ruokapaikka”
“Siellä on kiva käydä”
“"Ihan ok,(liikaa voimakkaita mausteita)"”
“"Palvelu oli hyvä, iloinen hyväntuulisen oloinen henkilökunta. Ei kuitenkaan teennäistä pirteyttä. Vege vaihtoehto listalla yllätti positiivisesti sekä maullaan että visuaalisesti. Limellä tuunattu Ginger Joe juoma oli erittäin hyvä valinta. Kiitos että tarjoilija sitä suositteli. Käynnistä jäi positiivinen kokemus. "”
“"Palvelu oli hyvä, lapsille kivat ""kolikot"" peliä varten, aika kului hyvin kun ruokaa odotettiin. Ruoka todella maittavaa, kaikki annokset mitkä tilattiin olivat täysin 10."”
“Nykyinen ruokalista todella suppea ja huono joten sen perusteella en suosittelisi mutta palvelu oli sujuvaa ja pienillä muutoksilla ruokakin bueno”
“"Kiva paikka, todella mukava ja huomioonottava henkilökunta sekä todella hyvä ruoka! "”
“"Kaikki sujui jouhevasti ja ruoka oli maittavaa. Söimme ulkona terassilla, aurinko paahtoi vähän liikaa joten vaihdoimme paikkaa pariinkin kertaan. Mutta onneksi oli tilaa eikä henkilökunnalla ollut mitään sitä vastaan."”
“"Ihana ulkoterassi, herkullinen salaatti ruokalistalla"”
“On vaan niin sairaan hyvät happarit”
“Hyvää palvelua ja maistuvaa ruokaa.”
“"Ruoka oli hyvää ja tunnelma kiva. Ensin vähän epäröitiin ,koska iskelmäfestarit ja kiire. Arveltiinkin että lauantaina voi tuona aikana olla asiakkaat enemmän aikuisia kaljalla eikä perheitä syömässä. Meille kuitenkin (ei paikkakuntalaisina) tuli erittäin tervetullut olo kahden pienen lapsen kanssa. Vaikka oli kiire, lapset huomioitiin ja kerrottiin että vaikka ruuissa viivettä,lasten ruuat saadaan valmistettua nopeammin. Työntekijöillä oli töissä hauskaa ja se näkyi. Kivan rento paikka ????"”
“"Ruoka oli ihan hyvä, useampana päivänä käyneenä tarjoilijan taso ei pysynyt vakaan hyvänä"”
“"Hinnat ehkä oli liian korkea, muuten super ihania henkilökunta ja hyvä tunnelma."”
“Hyvä palvelu. 45 min odotusaika ilmoitettiin ja lapsille järjestettiin värityskuvia + kynät odotusajan viihdykkeeksi.”
“"Olimme syömässä isolla porukalla (n. 20 hlöä). Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen, iloinen ja palvelualtis. Hanskasi hyvin ison pöytäseurueen ruoka- ja juomatilaukset, vaikka muutama ""säätäjä"" oli asiakaspuolella. Myös laskut tulivat reippaasti ja tarjoilija pyysi ystävällisesti tarkastamaan laskun, että kaikki on ok. Ruoka oli erittäin maistuvaa ja annokset kauniisti tehtyjä. Myös henkilökunta tiskin takana oli ystävällistä, vaikka heitä ei montaa ollut ja janoisia asiakkaita oli paljon. Ruusuja tarjoilijalle, kokille ja tiskin takana työskenteleville :) "”
“Nopea ja ystävällinen palvelu.”
“Kesäaikaan terassi on hyvin viihtyisä ja aurinkoinen”
“Hyvä palvelu. Tosin yritettiin pöytää netistä varata ja ei onnistunut. Meinattiin mennä muualle mut käytiin kattoos tilanne.”
“"Harmikseni ruokalista on mennyt alaspäin. On vaikea löytää sopivaa vaihtoehtoa, jos ei halua syödä burgeria, salaattia tai pihviä. Erilaiset tacot, quesadillat, tostadat ym. olisivat tervetulleita."”
“"Hyvää asiakaspalvelua, kumppani sai väärän alkuruoan niin tilanne korjattiin nopeasti (ja kumppani sai syödä myös väärän tuotteen), hyvää ruokaa!"”
“Ihan ok ruokapaikka ohikulkijalle.”
“"Hyvä ruoka,siisti paikka."”
“Palvelu oli mahtavaa! Nälkäisenä saavuimme ovelle juuri ennen keittiön sulkeutumista ja henkilökunta piti huolen siitä että saimme maittavaa ruokaa!”
“En.”
“Mukava kokemus. Kaikki toimi hyvin ja palvelu oli sujuvaa”
“Laadukas paikka.”
“Petyin hampurilaiseen jonka söin.”
“"Erinomainen palvelu ja tarjoilijoilla oli iloinen ja hyvä ""meininki""."”
“"Ruoka oli hyvää ja paikkana kiva, mutta henkilökunnan palvelualttiudessa parantamisen varaa. Pöytien siivouksessa parantamisen varaa. Ja tuntui, että henkilökunta ei tiennyt toistensa alueita; eli juuri toisen työntekijän lähtiessä pois, niin tuli toinen palvelemaan. Tuntui että kulkivat toistensa perässä.. Ja sitten taas ketään ei näkynyt missään. Ruuan maistumisesta tai lisäjuomien kysymistä ei tapahtunut. Laskun jouduimme pyytämään itse. Kun ruuat saimme pöytään, niin tuntui että sen jälkeen unohduimme täysin. Kyse oli kuitenkin maanantai-päivästä eikä ruuhkaa ollut. "”
“Laskua jouduimme odottamaan melkein tunnin eikä kertaakaan kukaan kysynyt haluaisimmeko lisää juomaa tai jälkiruokaa ruokailun aikana.”
“Tarjoilijat olivat aktiivisia”
“"Ruoka, yleinen tunnelma hyvä, henkilökunta hyvä. "”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu ??”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää, mutta annokset olisivat saaneet olla vähän isompia. Etenkin teini-ikäinen jäi nälkäiseksi."”
“"Suosittelin juuri eilen, kun tuttavaperhe lapsineen on tulossa kotimaan matkalle Poriin."”
“Aiemmat kokemukset tukivat valintaani. Hinta/laatu on hyvä”
“Kaikki oli ok”
“"Muuten kaikki mene hyvin, mutta jälkiruoan ja laskun saaminen oli työn ja tuskan takana. Tuntui että meidät unohdettiin ja vaikka istuttiin keskeisellä paikalla niin hienosti osattiin meidät ohittaa."”
“Kaikki meni muuten hyvin. Mutta puolisoni tilasi oluen mutta ei koskaan saanut sitä. Se yritettiin kyllä laskuttaa ruokailun päätteeksi. Mutta lopulta se poistettiin laskulta”
“Hyvin vegaani vaihtoehtoja”
“"Tarjoilijoilla oli maskit (yhdellä tosin vain visiiri, mikä ei auta yhtään, mutta onneksi hän ei tarjoillut meidän pöytään). "”
“Perushyvä ravintola hyvällä palvelulla ja ruualla.”
“Miellyttävä kokemus ja hyvä ruoka. Kannattaa tulla.”
“Kelpo lounas”
“"Perushyvä kokemus. Henkilökunta oletti, että tiedämme miten tilaaminen / maksaminen korona rajoituksilla sujuu, siihe olisin toivonut ystävällistä ohjeistusta "”
“"Palvelu oli jälleen hidasta, ruokaa odotettiin lähes tunti."”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Palvelu on todella hyvää. Tarjoilijat iloisia ja ammattitaitoisia. Usein saa hyviä ruoka ja juoma ehdotuksia. Jos aikaa on tarjoilijat mielellään vaihtaa kuulumisia. Porin Amarillo on ihan paras paikka.”
“"Ruoka saatiin nopeasti vaikka asiakkaita oli tosi paljon, siitä plussaa!"”
“On tullut väärä annos”
“Amarillo ei yllättänyt eikä pettänyt. Ihan hyvää ruokaa saimme.”
“Hinta ja laatusuhde on hyvä. Suositus riippuisi ihan täysin siitä millaista ruokaa tutut ja ystävät olisivat hakemassa”
“Aina hyvä palvelu ja otetaan huomioon toiveet”
“Aina hyvä palvelu ja ystävälliset tarjoilijat”
“Henkilökunta oli erittäin hyvää”
“"Taattua laatua, hieman vaihtuvuutta toivoisin ruokalistaan. "”
“"Ihanat tarjoilijat, mukava rento tunnelma ja hyvä ruoka."”
“"Ruokatilaukseni oli mielestäni tarjouksessa s-etukortilla 16,90€ Laskua katsoessani kun olimme kohti kotia ajamassa niin oli veloitettu 22,50€ Siittä ainoa negatiivisuus, palvelu oli muuten oikein hyvää kuten myös ruokakin"”
“Hyvä palvelu”
“Kiva fiilis”
“"Kun tarjoilija oli ohjannut pöytään, seurueemme unohdettiin täysin. Ravintolassa ei vaikuttanut erityisen ruuhkaiselta, mutta pelkkää ensimmäisten juomatilausten tiedustelua odotimme jo 30 min. Palvelua saimme lopulta itse pyytämällä."”
“"Odotimme ruokaa 1,5 tuntia. Odotus aikana tarjoilija ei käynyt kertaakaan kysymässä, ottaisimmeko me esim. lisää juotavaa. Meitä oli kuuden hengen porukka. Saimme kyllä lisää juotavaa odotellessamme, kun itse vinkkasimme tarjoilijaa pöytään. Tarjoilija ei myöskään käynyt selittämässä, miksi ruoissa kesti niin kauan. Olisi voinut pahoitella, selittää esim. ruuhkasta tms. tai pöytään olisi voitu tuoda vaikka lisää nachoja. Olimme varanneetkin pöydän etukäteen."”
“"Ruoka oli erittäin hyvää, ja kiireestä huolimatta palvelu ystävällistä ja olosuhteisiin nähden nopeaa."”
“Se kätevän hyvää paikka :) Kiitos ruoasta.”
“Juomien saaminen kesti kauan. Yhden Irish coffeen saaminen yli 20 minuuttia. Hlökuntaa kuitenkin näytti olevsn. Joonas oli tehokas.”
“"Tavanomaista. Palvelu oli nopeaa, mutta hiukan välinpitämätöntä. Lounasannos oli ok, muttei mitenkään hirmu hyvää. Nopealle lounaalle ihan tyydyttävä suoritus."”
“Palvelu hyvää ja nopeaa. Ruoka hyvää”
“"Tunnelma oli mukava, tilasimme alkupalat ja niiden jakaminen kolmelle onnistui, kun jaoimme annokset vadilta itse. Juomat hyviä, mutta hintavia. Tarjoilija oli mukava, mutta kiireinen. "”
“Viimeksi eilen illalla ulkopaikkakuntalaiset ystäväni kysyi hyvää paikkaa rentoutumiselle ja suosittelin amarilloa koska siellä on loistavat puitteet siihen!”
“Ruokailu sujui hyvin miellyttävässä ilmapiirissä.”
“"Odotusaika oli liian pitkä, mutta ruoka hyvää."”
“"Henkilökunta pitää asiakkaistaan huolta, viihtyyvyys on todella hyvä ja ruoka erittäin hyvää "”
“Ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka”
“"Kana halloum hamppari oli niiin hyvää, kannattaa käydä maistamassa ??"”
“"Tavallinen ruokavalikoima oli suppea. Oli paljon hampurilaisia ja nachokseja, mutta ei esim broileria tai pastoja tai riottoja. Myöskään S kortilla ei sano mitään hyviä kantisalennuksia."”
“"Hyvä ravintola ja hyvää ruokaa, ajoittain vain todella täynnä, mikä toisaalta ei ole ravintolan itsensä vika. "”
“"Ruuhka-aika hidasti palvelua hieman, mutta muuten positiivinen kokemus."”
“Melko ystävällisiä tarjoilijoita. Ruoka on aina hyvää. Ravintola on aina siisti.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli maistuvaa”
“Sijainti ja tunnelma oli kohdillaan”
“Palvelu oli erittäin ystävällista ja sujuvaa. Tilakseni tuli sopivan ajan kuluessa ja oli juuri niin maistuvaa kuin odotinkin. Kokonaisuutena olin koko köyntiini erittäin tyytyväinen.”
“"Rento ja osaava henkilökunta, miellyttävä tunnelma "”
“"Perus ookoo, ei huippu muttei huonokaan. Ruokaa oli riittävästi. "”
“Olin oikein tyytyväinen amarilloon tyylilleen sopivana ravintolana”
“Hyvää ruokaa ja iloinen asiakaspalvelu.”
“Eikös se tullut jo selväksi”
“Tullessamme ravintolaan meidät ohjattii pöytään ja saimme hyvää plvelua että pääsimme ulkoterassi jonoon ja tarjoiluja nouti meidät sinne kun oli meidän vuoromme sillä välin meitä palveli toinen tarjoilija ja saimme nauttia juomia. Ulos päästyämme tarjoilija nimeltä Emilia palveli meitä niin hyvin hoisi tuuat juomat ja laskut etten prempaa voisi toivoa.”
“"Paikka on viihtyisä, henkilökunta ystävällistä"”
“"Amarillossa on hyvä tunnelma, hyvä ruoka ja palvelu"”
“"Hyvä ruoka, välitön ilmapiiri"”
“"Ruoka oli hyvää, ravintolassa mukava sisustus"”
“Oli hyvää ruokaa”
“Lounassalaattipöydän täydennys vaihtelee eli tyhjiä kulhoja löytyy ja se ei houkuta. Lounas kuitenkin rajattu aika niin sujuva palvelu merkityksellinen”
“Asiakashinnoittelu sekavaa yritys versus yksityishenkilön osalta ja epäreilua”
“Ihana ja ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen ihminen meitä palveli.”
“Kokonaisuus kiitettävä.”
“Tosi hyvä palvelu ja ruoka ja juoma maistui”
“Todella mukavia uusia tarjoilijoita! Olisikohan kesätyöläisiä?”
“Miellyttävä kokemus ja hyvä ruoka”
“"Ravintolatarjonta on Porissa melko rajallinen ja Amarillon aukioloajat ja tilat mahdollistavat sen, että sinne pääsee ainakin syömään. Ruuan ja palvelun taso ovat kuitenkin kaukana siitä mitä se oli vielä muutama vuosi sitten. Kuitenkin keskitasoinen paikka burgerille ja kelpaa."”
“Hyvä hinta laatu”
“"Kiva rento ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Ehkä lisää kaipaisin kasvis vaihtoehtoja."”
“Kävin Huittisissa grillivaunussa. kaikki vastaukset ovat siihen liittyviä”
“Homma toimii.”
“Perushyvä ravintola!”
“"Asioin grillikiertueen ulkogrillillä, en ravintolassa."”
“Menu oli koronatilanteesta? johtuen suppea.”
“Eräs henkilökuntaan kuuluva oli todella kovaääninen. Ei asiakkaan maski estä häntä kuulemasta. Ko. henkilö käytti kaikille asiakkaille kovaa puheääntä.”
“Hyvä kokemus itselleni.”
“"Hyvä palvelu, ruoka on erittäin hyvää, tunnelma hyvä ja plussaa musiikista."”
“Vierailu oli miellyttävä”
“Oikein maittava hampurilainen”
“"no hyvää ruokaa ja viinikin hyvä ,,, eikä liikaa tungosta vaikka alaikäisiä olisikin ollut..."”
“Asiointi tapahtui burger-rekassa. Siksi ihmettelenkin tätä kyselyä..Ei anna oikeaa kuvaa. Ihan vaan vinkkinä tulevaisuuteen.”
“"Käytin vapun alla pop-up ravintolaa Huittisissa, joten joihinkin kysymyksiin oli hankala vastata"”
“Välillä pitää päästä ryyppäämään ja syömään ulos.”
“"Amarillossa on aina ollut ehkäpä jopa Porin ystävällisin ja mukavin henkilökunta. Oli ihana todeta, että hullu korona-aika ei ole vienyt sitä pois. :) "”
“Taas kun Mustang-vaunu tulee paikkakunnalle”
“"Olin tyytyväinen ruokaan ja henkilökunta oli ammattitaitoista. Minulta tultiin kysymään pöytään, miten ruoka maistuu ja henkilökunta suositteli ruokaa tilatessani. Erittäin hyvä kokemus. "”
“Palvelu oli jouhevaa ja ammattitaitoista. Kaikki otettiin huomioon yksilöllisesti ja palvelu sekä ruoka oli laadukasta.”
“"Tuttu ja turvallinen paikka, tietää mitä saa ja millainen paikka on."”
“Huippu ruoka ja palvelu erittäin hyvää asiakaslähtöistä!”
“Hyvä lounaspaikka sekä illanviettopaikka ystävien kesken.”