Vin är buteljerad poesi

Vi vill erbjuda våra ägarkunder endast det bästa. Därför är det åter dags att lyfta fram nya utsökta ägarkundviner.

Nya ägarkundviner med S-Förmånskortet från 21,90 € (norm. 29,90 €)

Vi vill erbjuda våra ägarkunder endast det bästa. Därför är det åter dags att lyfta fram nya utsökta ägarkundviner. Vinurvalet denna vår innehåller såväl rött, vitt och rosé från Australien, mousserande från Italien liksom den från tidigare år bekanta champagnen från Nicolas Feuillatte. Med andra ord erbjuds fantastiska viner – som våra ägarkunder köper förmånligare än andra. Bland dessa kvalitetsdrycker hittar alla säkert något som faller dem i smaken.

Finns på alla S-gruppens restauranger runtom i landet. Ger ingen Bonus. (AL 51.2 §)

Hardys Stamp Sauvignon Blanc

Hardys Stamp Sauvignon Blanc är ett torrt och lätt vitt vin med hög syra och inslag av citrus- och passionsfrukt liksom exotisk guava. I aromen finns också en aning klippt gräs. Vinet har en halmgul färg med en nyans grönt. Detta mycket mångsidiga vin passar utmärkt till fiskrätter och skaldjur, men fungerar lika bra till kyckling och vegetariska rätter.

Noga utvalda Sauvignon Blanc-druvor ger detta vin fräschör, syra samt mångformig harmonisk blommighet.

Hardys Stamp Shiraz

Hardys Stamp Shiraz är ett torrt, medelfylligt och intensivt rödvin. Smaken har inslag av frukter, hallon och svarta körsbär – kombinerat med en aning eklagrad vanilj. Rödvinet med mjuka tanniner rekommeras till mörka och grillade kötträtter samt även tomatbaserade pastarätter.

De heta sommardagarna i sydöstra Australien gjorde det möjligt att skörda vid en optimal tidpunkt. En elegant balans av socker, nyansrika smaker, klar färg och mjuka tanniner hann utvecklas i druvorna.

Hardys Stamp Shiraz Rose

Hardys Stamp Shiraz Rosé är ett halvtorrt och lätt rosévin med syra där också en aning kryddighet kan kännas. Detta rosévin passar utmärkt som sällskapsdryck, men är också en lämplig dryck till många maträtter. Framförallt rökiga och kryddiga rätter passar tillsammans med Stamp.

Noga utvalda druvor ger vinet fräschör och harmonisk blommighet. Stamp är ett bevis på vintillverkarens yrkesskicklighet: det är en lyckad blandning av olika druvor och olika regioner.

Zonin Cuvèe Regal Extra Dry

Detta ljust gula och livfulla mousserande vin har en torr, fruktig och fräscht syrlig smakvärld. Druvorna plockas för hand och pressas försiktigt så att färgämnen och barksyror inte går över från skalen till saften. Familjen Zonin har odlat vin i nära 200 år: familjen har fått sin försörjning av viner redan under sju generationer. Zonins rötter finns i byn Gambellara, i landskapet Veneto i nordöstra Italien.

Nicolas Feuillatte Selection Brut

Vinkavalkadens eleganta drottning är definitivt Nicolas Feuillattes champagne, som fungerar som aperitif, för samvaro eller varför inte till hela måltiden. Nicolas Feuillatte Selection Brut är mjukt och fruktigt, och du kan känna en nyans av äpple, sött päron och fräsch citron i smaken. Långt, elegant och livligt avslut.

Nicolas Feuillatte ärvde på 1970-talet en vingård och grundade företaget Champagne Nicolas Feuillatte. I dag är Nicolas Feuillatte den tredje största champagneproducenten i världen.