Ville Lausmäe har gett färg åt rummen på Hotel Viru

Ville Lausmäe har gett färg åt rummen på Hotel Viru

I fjol genomgick samtliga rum på Original Sokos Hotel Viru en uppdatering. Nu kan man njuta av trevlig avkoppling i hotellets moderna interiör med färgglada stadsvyer.

I fjol genomgick samtliga rum på Original Sokos Hotel Viru en uppdatering. Nu kan man njuta av trevlig avkoppling i hotellets moderna interiör med färgglada stadsvyer. Hotellrummens interiör är designad av Ville Lausmäe, en välkänd estnisk inredningsarkitekt.

Lausmäe är barnbarn till Virus första inredningsdesigner Väino Tamm. Av respekt för morfars kreativa arv har han i vissa avseenden använt samma designspråk som Väino Tamm gjorde för 45 år sedan, t ex vid placering av möbler.

Hotellrummen har fått en fräsch och färgglad men samtidigt väl balanserad framtoning. Det centrala designelementet för väggar är Tallinns siluett.

En spännande detalj är "utsiktsplattformar"med sittkuddar på fönsterbänkar där man kan sitta och ha det mysigt. De kommer säkert väl till pass eftersom Viru har fantastisk utsikt över Tallinns Gamla stad.

Virus rikedom är dess mångsidiga urval av olika rum. T ex kan ett familjerum lätt rymma en familj på upp till fem personer. Våningssängar för barn med roliga klätterväggar har fått mycket beröm från de yngsta hotellgästerna.

För dem som föredrar en hotellvistelse med lite extra lyx har Original Sokos Hotel Viru 23 rymliga rum med bastu. På byggnadens översta boendevåning finns det tre sviter för stilig övernattning med otroligt vacker utsikt. Sviterna har separat sovrum och vardagsrum och antingen bastu eller jacuzzi.

Vår personal älskar Tallinn och vill även få hotellgästerna att förälska sig i denna underbara stad. Vårt team på 250 anställda delar gärna med sig av sina kunskaper om de bästa ställena att besöka och ger såväl spännande som praktiska råd för vistelsen i Tallinn. Närmare information hittar Du på Ditt hotellrum, dessutom är Du alltid välkommen att fråga i receptionen eller hos hotellpersonalen.