Pikkujoulut, joululounas, jouluillallinen, Villa sandviken

Villa Sandvikens julbord

I Villa Sandviken serveras jullunch-och middag 3.12.-21.12.18.

Koppla av och njut av god mat i det ljuvliga vinterlandskapet och låt dig svepas med av atmosfären.
Delikatesserna på Villans julbord är gjorda på traditionella recept av produkter från närområdet, så som vilt och ekologiska råvaror.

VILLANS JULBORD 3.–21.12.18

A la Carte serveras 4.-20.12 mellan kl. 18-21

Lördagsbrunch serveras varje lördag 1.-22.12.18 klo 10-14.

JULBORD 44 €/PERSON mån–fre kl. 11–14.30 och fre-lör 18-21.

FÖRRÄTTER

  • Grönsallad G L
  • Rökt skinka G L
  • Rökt kalkonbröst och tranbärscreme G L
  • Gravad lax med apelsinsaffran och hovmästarsås G L
  • Gravad sik G L
  • Varmrökt lax G L
  • Rågknappar och mousse på kallrökt lax L
  • Rökt sik och gurk-fänkålsrelish G L
  • Sandvikens strömming: (havtorn och enbär) G L
  • Glöggsill G L
  • Glasmästarens sill G L
  • Senapssill L
  • Kokt potatis med dill G L
  • Skagen Petit Choux L
  • Sikrom, gräddfil och rödlök G L
  • Leverpastej och timjanlingonstuvning G L
  • Örtig svampsallad med rostade valnötter G L
  • Viltterrin och svartvinbärsgelé G L
  • Rödbetssallad och pepparrotsgrädde G L
  • Pickalde kantareller G L
  • Grönsaksterrin G L

HUVUDRÄTTER

  • Kålrotslåda G L
  • Morotslåda G L
  • Sötad potatislåda L
  • Bräserad rödkål, ärter och plommon G L
  • Björkens traditionella julskinka och konjak-havtornssås G L
  • Rökt lax med vittvins sås G L
  • Vegetariskt alternativ: rödbetsrisotto och rökt bondost G L

EFTERRÄTTER

  • Julstubbe G L
  • Glögg ostkaka G L
  • Lingon pannacotta, choklad och pistagenötter G L
  • Chokladkaka L

OSTAR

  • Peltolan Blue G
  • Ylimartimos bondost G
  • Juustoporttis viinitarhuri G
  • Havtornskompott G L
  • Tranbärskompott G L
  • Äppelkompott G L

Större grupper ombedes boka bord i förväg.

Pris för barn:
0-3 år utan kostnad,
4-6 år 1 euro/ålder (som exempel 6 år = 6€)
12 år och uppåt debiteras samma pris som för vuxna

Välkommen!