Var med och sticka en jättehalsduk på Hotell Ilves

Var med och sticka en jättehalsduk på Original Sokos Hotel Ilves.

I hotellfoajén finns en stickningspunkt där garnet till en halsduk väntar just på dig ­– välkommen med att sticka dina öglor i Tammerfors gemensamma jättehalsduk! Stickningspunkten är fritt tillgänglig för alla våra gäster och stadsborna, och den upprätthålls i samarbete med centret för frivillig äldreomsorg Mummon Kammari.

Lämna din prägel på den blåvita halsduken och skriv samtidigt i jubileumsboken en hälsning till Finland som nästa år firar sin 100-åriga självständighet. Om du vill kan du även delta i jubileumsjippot genom att donera ett garnnystan eller två i finska flaggans färger. I slutet av året kommer vi att mäta hur lång halsduk vi tillsammans har lyckats sticka. Efter det nystar folket från Mummon Kammari upp halsduken och återanvänder garnet.

 

Goda gärningar Finlands 100-årsjubileum till ära

 

Original Sokos Hotel Ilves förbereder sig på Finlands självständighets bemärkelseår tillsammans med centret för frivillig äldreomsorg Mummon Kammari i Tammerfors. Syftet är att inspirera alla finländare att tillsammans göra en god gärning med stickning i det blåvita jubileumsårets tecken.