Shopping i Helsingfors

Shopping i Helsingfors

När du bor på Original Sokos Hotel Presidentti i Helsingfors har du nära till fantastisk shopping!

 

Shopping i Helsingfors 

När du bor på Original Sokos Hotel Presidentti på din shoppingsemester har du ett fantastiskt utbud av butiker bara ett stenkast bort!

 

Bara 5 minuters promenad bort ligger Sokos Helsingfors, där du som gäst på Original Sokos Hotel Presidentti får 10 procents rabatt när du visar upp din nyckelkortshållare. Som gäst på hotellet har du rätt till 10 procents rabatt på normalprissatta produkter när du handlar för minst 5 euro på Sokos Helsingfors (rabatten gäller inte alla produktkategorier). Rabatten bör utnyttjas under vistelsen, senast på avresedagen. Be hotellets reception eller Sokos om mer information! Sokos har ett stort utbud av bland annat kosmetik, produkter till hemmet och kläder.

 

Intill hotellet ligger Köpcentret Kampen med ett mångsidigt utbud av butiker, restauranger och bland annat en bowlinghall. Det finns allt från klädbutiker till inredning och design.

 

Om du inte hittar det du söker på köpcentret Kampen, finns Köpcentret Forum alldeles intill med ett stort utbud av till exempel olika klädbutiker. Turisternas favorit Moomin Shop på köpcentrets andra plan är värd ett särskilt omnämnande.

 

Från hotellet tar det cirka 10 minuter att promenera till Alexandersgatan, där du hittar varuhuset Stockmann med sin legendariska Stockmann Delikatessen – bästa stället att skaffa godsaker att ta med hem. På Stockmann hittar du dessutom ett stort utbud av kosmetik, heminredning och kläder. På Alexandersgatan finns även många olika klädbutiker och restauranger för alla smaker!

 

Bredvid Alexandersgatan ligger Norra Esplanaden, kallad Espen av Helsingforsborna, med shopping för den som är sugen på lyx. På Espen hittar du bland annat Louis Vuitton, Marimekkos och Iittalas flaggskeppsbutiker samt köpcentret Galleria Esplanad med bland annat butikerna Filippa K och Michael Kors. 

 

Fråga receptionen om de bästa shoppingtipsen!