Puijonsarvi har en Sauna from Finland –certifierad bastuvärld

Paradisliknande bastuvärlden som skapats ovanför Kuopios tak på Original Sokos Hotel Puijonsarvi tilldelades Sauna from Finland –certifikatet.

Original Sokos Hotel Puijonsarvis bastuvärld, som skapats ovanför Kuopios tak, har precis tilldelats Sauna from Finland –certifikatet. Certifikatet garanterar en äkta och högklassig bastu-upplevelse för hotellets gäster. I Puijonsarvis bastu får gästerna erfara en sensuell stark finsk bastu-upplevelse i en fascinerande omgivning med paradisskogens ljud. Hotellets Ilo, Onni och Rauha –bastur erbjuder rening, avkoppling och välmående för både kropp och själ. Puijonsarvis fascinerande paradislika bastuvärld har skapats av Jaana Ekman från Visionary Design Partners Helsinki. Jaanas vackra handavtryck syns även i hotellets nyligen förnyade reception, Lobby samt i evenemanglokalerna i Puikkari Conference.

 

De största besluten har alltid tagits på bastuns lavar. I Sokos Hotellens Original-kedja erbjuds mötesgästerna 95 allmänna bastur och 239 rum som har en egen bastu.

Genom utvecklingsarbetet vill Original by Sokos Hotels vara den finska bastukulturens pionjär och erbjuda en högklassig bastu som del av såväl hotell- som mötesgästers kundupplevelse.

Authentic Finnish Sauna Experience –märket som fås efter certifieringen betyder att våra kunder får en av världens bästa bastu-upplevelser. Varje bastu som fått märket har granskats ur renhetens, multisensorighetens, äkthetens, säkerhetens och avslappningens perspektiv.

Om någonting så är bastun en finsk upplevelse och för utländska gäster ofta det mest minnesvärda Finland-minnet. Hotellbastun förenar även lokala invånare och hotellgäster eftersom bastun är en väldigt social upplevelse. Genom alla tider har de största besluten såväl i politiken som i näringslivet i Finland tagits i bastun.

Sauna from Finlands mål är att skapa världens bästa finska bastu-upplevelse.