Original Sokos Hotel Alexandra Jyväskylä

Original Sokos Hotel Alexandra förnyas

Original Sokos Hotel Alexandra i hjärtat av Jyväskylä får en mer trivsam och unik atmosfär.

Original Sokos Hotel Alexandra i hjärtat av Jyväskylä får en mer trivsam och unik atmosfär. Hotellet betjänar utan avbrott även under renoveringen, men en del av rummen är ur bruk från och med september. Boka därför gärna i god tid!

 

Den stora renoveringen av Osuuskauppa Keskimaas Original Sokos Hotel Alexandra inleds efter semestersäsongen.   

– Vi vill ge våra hotellgäster allt bättre kundupplevelser. Vår personal har genom sina egna insatser skapat en utmärkt servicekultur. Genom renoveringen skapar vi en inramning som håller samma klass, sammanfattar hotellchef Hannu Nirkkonen målen med renoveringen.

– Funktionella och vackra lokaler är som en evenemangsscen där vår personal vill vinna en plats i kundernas hjärtan och visa att vi är värda kundernas förtroende, säger Hannu.

 

Rymliga, trivsamma och funktionella lokaler

Original Sokos Hotel Alexandra har ett ypperligt läge i hjärtat av Jyväskylä, bredvid Matkakeskus och vid det framtida torget.

Ombyggnaden inleds med hotellets äldsta del som kommer att ges en helt ny atmosfär. Fasaden mot Asemakatu ska lyfta gatubilden i Jyväskylä stadskärna och samtidigt vara en av uppvisningsplatserna för modern stadsbelysning i "Ljusets stad".

Inne i hotellet blir rummen rymliga, trivsamma och funktionella. I gatuplan renoveras Gastropub Jalos restaurangsal och samtidigt byggs en inglasad uteservering till restaurangen.

Första renoveringsskedet ska vara klart till sommaren 2017. Sedan fortsätter arbetet i etapper med resten av hotellrummen och restaurang Fransmanni. Även hotellets konferenslokaler ses över.

Inredningen planeras av inredningsarkitekt Kristiina Michelsson från Studio Arcibella. Hon är känd som designare av offentliga lokaler där varje kund känner sig unik.

Hotellchef Hannu Nirkkonen betonar att Original Sokos Hotel Alexandra håller öppet under renoveringen.

– Ombyggnaden genomförs med minsta möjliga olägenhet för hotellgästerna. Men eftersom en del av hotellrummen är ur bruk från och med september så är det bra att boka i tid, påminner han.

 

Information och bokningar:

Hannu Nirkkonen, hotellchef, +358 50 3640 249, hannu.nirkkonen@sok.fi

Sokos Hotels i Jyväskylä, försäljningstjänst, +358 20 1234 640, sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi