Mustakaris sommar 2020

Restaurang Mustakari öppnar den 10.6.2020!

Goda nyheter är alltid underbart att berätta. Vårt fina team har arbetat riktigt hårt och det kommer att vara möjligt att öppna Mustakari för sommaren onsdagen 10 juni 2020 kl 11:00. Våra vardagliga hjältar återvänder från marketvärlden hem till ön Mustakari. Mustakari är öppen tisdag till fredag ​​från 11:00 till 22:00 och på lördagar från 14:00 till 22:00.

Lunch serveras mån-fre från 11:00 till 14:00. Du hittar sommarmenyn här
Det viktigaste för oss alla är att du känner dig trygg som vår gäst. Vi har arbetat hårt för det.

Restaurangen följer lösningar som främjar förbättrad hygien och säkra lösningar. Till exempel rengörs ett använt bord ordentligt efter varje gäst och dukningen görs separat varje gång. Bord och sittplatser är placerade med säkerhetsavstånd.

Personalen har exakta instruktioner för att ta hand om personlig hygien. Att vägleda våra gäster till ett säkert restaurang besök spelar också en viktig roll. På restauranger återspeglas begränsningarna av regeringen främst i att begränsa antalet kundplatser till hälften och utskänkningstiden slutar 22.00. Dörrarna måste stängas klockan 23.

Dessutom kan buffémåltider inte ordnas så att gäster tar sina egna måltider. Annars fungerar restauranger ganska normalt när det gäller service och erbjudanden. Det finns ingen kundstolgräns på terrasserna. Vi vill agera ansvarsfullt, inom gränserna, och vi tror att våra gäster kommer att göra detsamma. På detta sätt kommer vi förhoppningsvis att gå framåt genom att gradvis minska restriktionerna. Mustakari Memories låter vänta på sig till år - men vi tar ut all glädje då. Nu önskar vi alla en riktigt underbar och varm sommar❤️!

Jaki Silvennoinen
hotellchef

Katja Junkkila
restaurangchef